Skip to main content
Spotify for Podcasters
Marketingoholic

Marketingoholic

By Alba Connect

Marketingoholic është podcast shqip për marketing. Është një ndër podcastet e para nga një kompani shqiptare që ka për qëllim shpërndarjen e dijenisë përmes përvojave të mysafirëve.
Available on
Amazon Music Logo
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Google Podcasts Logo
iHeartRadio Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Fitim Adili – Programerat Shqipëtar në Mërgatë

MarketingoholicOct 08, 2022

00:00
01:07:46
Fitim Adili – Programerat Shqipëtar në Mërgatë

Fitim Adili – Programerat Shqipëtar në Mërgatë

Në këtë episod, Fitim Adili bisedon me Ilir Pruthi për rrugëtimin e tij nga Kosova në Gjermani dhe si e gjeti vehten si developer atje. Përveç profesionit si software developer, Fitimi është edhe influencer në rrjetin social LinkedIn, ku me hashtag-un e tij #fitimadiliandfriends ju ndihmon të rinjëve në zhvillim profesional.

Cila është gjendja e ICT në Kosovë dhe çfarë lloj ndihmese i duhet zhvilluesve të softuerit me depërtu në tregjet e jashtme? Sa ka përkrahje rinia Shqipëtare me u ngritë në profesion? Çka ka ndërmarrë vet Fitimi në këtë drejtim?

Përcjellni Alba Connect dhe mysafirin në këto faqe:

𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect

𝗙𝗶𝘁𝗶𝗺 𝗔𝗱𝗶𝗹𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/fitimadili
𝗙𝗶𝘁𝗶𝗺 𝗔𝗱𝗶𝗹𝗶 Instagram: https://www.instagram.com/fitimadili/

Marketingoholic podcast mund të dëgjohet në:

Web: https://marketingoholic.zone
Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw

Ky episod u mundësua nga njerëzit e mrekullueshëm në Alba Connect:

Menaxher i Produksionit & Asisten Regjisor:
Mimoza Rexhepi

Koordinator i Produksionit & Operator i Kamerës:
Ermedina Osmanaj

Operator i Kamerës & Regjisor i Fotografisë:
Lorik Krasniqi

Video Editor & Miksim i Zërimit:
Valmir Haxhijaha

Regjisor & Producent:
Ilir Pruthi

#marketingoholic #podcast #podcastshqip #marketing #programim #programera #developer #development #softwaredeveloper #mergata #ict #itkosova #diaspora #kosove #shqiperia #albania #fitimadili #fitimadiliandfriends #ilirpruthi #albaconnect

Oct 08, 202201:07:46
Albert Riccitelli Halimi – Luxury Fashion in Kosova

Albert Riccitelli Halimi – Luxury Fashion in Kosova

On this episode, Albert Riccitelli Halimi talks with Ilir Pruthi about the purpose of luxury fashion. How does it affect people? How is luxury fashion perceived in Kosova? How likely are Albanian fashion designers from Kosova to succeed in the world of high fashion. Listen to Albert as he dissects high fashion through a specific prism.

Follow Alba Connect and our guest:

𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect

𝗔𝗹𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗥𝗶𝗰𝗰𝗶𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶 𝗛𝗮𝗹𝗶𝗺𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/ahriccitelli
𝗔𝗹𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗥𝗶𝗰𝗰𝗶𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶 𝗛𝗮𝗹𝗶𝗺𝗶 Instagram: https://www.instagram.com/riccihali86
𝗔𝗹𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗥𝗶𝗰𝗰𝗶𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶 𝗛𝗮𝗹𝗶𝗺𝗶 LinkedIn: https://uk.linkedin.com/in/albert-riccitelli-halimi-0bb37964

You can also check us out on:

Web: https://marketingoholic.zone
Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw

This episode was made possible by the wonderful people at Alba Connect:

Production Manager & Assistant Director:
Mimoza Rexhepi

Production Coordinator & Camera Operator:
Ermedina Osmanaj

Camera Operator & Director of Photography:
Lorik Krasniqi

Video Editor & Sound Mixer:
Valmir Haxhijaha

Director & Producer:
Ilir Pruthi

Sep 24, 202201:05:59
Prezenca Online e Binzeseve Kosovare w/Ermedina Osmanaj & Ilir Pruthi - Ep. 12

Prezenca Online e Binzeseve Kosovare w/Ermedina Osmanaj & Ilir Pruthi - Ep. 12

Alba Connect ka zhvilluar sondazhin për bizneset kosovare që janë online. Ermedina Osmanaj tregon se si u zhvillua sondazhi dhe sa ka ndikuar prezenca online tek bizneset? Cila platform është më e mira për marketing të biznesit? Ilir Pruthi flet për vendet që kanë prezencë më së shumti online?

📃 Shkarko raportin e sondazhit të kryer nga Alba Connect.

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:

Ju mund të na ndjekni edhe në:

Apr 02, 202251:37
Jeta mes aktrimit dhe muzikës w/Lum Veseli - Ep. 11
Mar 12, 202239:05
Graphic Designers vs Clients w/Diar Neziri - Ep. 10
Mar 05, 202232:22
Komuniteti i Podcast-erave w/Fatos Beqiri - Ep. 9
Feb 26, 202249:51
Rëndësia e transformimit digjital! w/Mimoza Rexhepi - Ep. 8
Feb 19, 202236:50
Mrena 10 viteve, Kosova ka mu bo Gjermani e vogël! w/Besnik Sylejmani - Ep. 7

Mrena 10 viteve, Kosova ka mu bo Gjermani e vogël! w/Besnik Sylejmani - Ep. 7

Çfarë karriere ka Besnik Sylejmani? Nga i lindi idea Besnikut për Hoja Consulting? Në çfarë gjendje është tregu i punës në Kosovë? Çka e pret Kosovën brenda 3-5 viteve? E brenda 7-10 viteve?

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:

Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në:

Feb 12, 202201:15:07
Kush bohet milioner n'TikTok? w/Tringa Jashari - Ep. 6
Feb 05, 202233:29
Qysh bojn marketing YouTuberat n'Kosovë w/Agon Gashi - Ep. 5
Jan 29, 202251:10
Si ti rrisim shitjet me marketing w/Denis Gafuri - Ep. 4
Jan 16, 202245:57
Gratë dhe vajzat në biznes w/Rina Vuçetaj Haxhimehmeti - Ep. 3

Gratë dhe vajzat në biznes w/Rina Vuçetaj Haxhimehmeti - Ep. 3

Cilat janë problemet e grave dhe vajzave në biznes, sipas Rina Vuçetaj Haxhimehmeti. Ku e gjejnë inspirimin Mimoza dhe Rina për të udhëhequr bizneset e tyre? Çfarë probleme ka shkaktuar pandemia në bizneset e marketingut? E shumë pytje të tjera të cilat përgjigjjet mund t'i gjeni në episodin 3 të "Marketingoholic".

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:

Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në:

Jan 08, 202226:29
Qysh mu bo Dizajner Grafik n'Kosovë w/Diar Neziri - Ep. 2
Jan 03, 202228:00
Marketingu sot n'Kosovë w/Drilon Jaha - Ep. 1

Marketingu sot n'Kosovë w/Drilon Jaha - Ep. 1

Marketingoholic osht platformë që i bashkon krejt njerzt që janë overdozë në marketing😉 Ky osht episodi 1.

Në podcast-in e sotëm, Ilir Pruthi dhe Drilon Jaha do të flasin për mënyrat e ndryshme të marketingut. Po ashtu edhe për aplikacionet e rrjeteve sociale të cilat janë IN për momentin.

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:

Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në:

Dec 25, 202101:02:25