Skip to main content
Spotify for Podcasters
Markkinointi Mimmit

Markkinointi Mimmit

By Markkinointi mimmit

Kahden markkinointialan moniosaajan podcast, jossa keskustellaan markkinointiin liittyvistä aiheista introvertin ja ekstovertin sekä luovuuden ja teknisen osaamisen näkökulmista. Ei markkinointijargonia, vaan ymmärrettävää puhetta markkinoinnista rennolla otteella ja pilke silmäkulmassa. Nämä savolaiset markkinointimimmit taivuttaa kieroimmatkin käsitteet ymmärrettäviksi.
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Facebook-mainonta

Markkinointi MimmitApr 16, 2021

00:00
43:29
Facebook-mainonta

Facebook-mainonta

Toisen kauden neljännessä jaksossa puhutaan mainostamisesta Facebookissa. Miten eri tavoin Facebookissa voi mainostaa? Mikä on Business Manager? Minkälainen mainos on hyvä?

Apr 16, 202143:29
Henkilöbrändäys & LinkedIn

Henkilöbrändäys & LinkedIn

Tällä kertaa ollaan Johannan erikoisosaamisen äärellä! Mikä on henkilöbrändi ja miten hyödyntää sitä yrityksen markkinoinnissa? Johanna ja Viivi jakavat myös omia LinkedIn kokemuksiaan ja vinkkejään.

Mar 19, 202151:11
Hakukoneoptimointi
Feb 05, 202150:16
Ennakkomarkkinointi

Ennakkomarkkinointi

Mimmit palaa tauolta! Tässä jaksossa puhutaan erityisesti ennakkomarkkinoinnista, mutta jaetaan myös vinkkejä miten päästä alkuun markkinoinnissa! Miten aloittaa suunnittelu ja itse tekeminen? Kerromme myös vähän kuulumisia, mitä Markkinointi Muikealle ja Näkyville Oy:lle kuuluu? Johannalla Näkyville Oy:stä onkin jännittäviä uutisia!

Jan 22, 202136:33
Markkinoinnin ulkoistaminen

Markkinoinnin ulkoistaminen

Miten eri tavoin markkinointia voi ulkoistaa? Mitä ulkoistamisessa kannattaa ottaa huomioon? Mitä on konsultointi?

Jul 10, 202027:41
Markkinointisuunnitelma

Markkinointisuunnitelma

Viidennessä jaksossa puhutaan markkinointisuunnitelman teosta. Miksi jokaisen yrittäjän tulisi tehdä markkinointisuunnitelma? Mitä markkinointisuunnitelman olisi hyvä sisältää? 

Aiheideoita voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: markkinointimimmitpodcast@gmail.com

Jun 25, 202033:22
Viestintä

Viestintä

Neljännessä jaksossa puhutaan markkinointiviestinnästä. Vastaamme jaksossa ensimmäiseen kuulijakysymykseen someviestinnästä; miten pitää viestintä yhtenäisenä, kun somepäivityksiä tekee useampi henkilö? Kysymyksiä ja aihe-ehdotuksia voi lähettää sähköpostilla: markkinoinimimmitpodcast@gmail.com

Jun 05, 202030:14
Somejakso

Somejakso

Kolmannessa jaksossa puhutaan sosiaalisesta mediasta! Miten eri kanavat eroaa toisistaan? Miten somessa saa näkyvyyttä? Mitkä ovat Mimmien suosikki somekanavat ja mistä kanavista me saadaan myyntiä? 

May 22, 202049:21
Markkinoinnin myytit

Markkinoinnin myytit

Toisessa jaksossa pureudutaan myytteihin, onko markkinointi ajan ja rahan haaskausta? Onko myynti ja markkinointi kaksi eri asiaa? Selitämme myös viime jaksossa kuulijoita askarruttaneen liidi -termin.

May 07, 202032:57
Keitä ovat Markkinointi Mimmit?
Apr 24, 202035:36