Skip to main content
Spotify for Podcasters
Talk Show - Marko Ekqvist

Talk Show - Marko Ekqvist

By Marko Ekqvist

Asiaa ja viihdettä sopivasti mixattuna. Ohjelmaformaatti on yksinkertainen: alustusta seuraa keskustelu/kysymysosio, johon on mahdollista osallistua kommentaattorina livelähetyksessä yleisönä tai sitten etänä. Haastattelut voidaan hoitaa livenä paikan päällä tai Skype-linkin välityksellä. Mikäli haluat osallistua ohjelman tekoon, niin ilmoittaudu haastateltavaksi toimitus(at)radiovapaa.fi . Kevään 2023 aikana otetaan askelia myös hieman kevyempään suuntaa. Tiukkaa asiaa - hurtilla huumorilla höystettynä. Pysy kuulolla! Ota kanava seurantaan!
Available on
Amazon Music Logo
Google Podcasts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Perussuomalaisten puoluekokous Tampereella 12.-13.8.2023 - Perussuomalaisten johtotehtäviin hakeutuvien esittelyt

Talk Show - Marko EkqvistAug 09, 2023

00:00
21:40
Perussuomalaisten puoluekokous Tampereella 12.-13.8.2023 - Perussuomalaisten johtotehtäviin hakeutuvien esittelyt

Perussuomalaisten puoluekokous Tampereella 12.-13.8.2023 - Perussuomalaisten johtotehtäviin hakeutuvien esittelyt

Hyvä kuulija,

puoluekokous järjestetään tänä vuonna Tampereella ja tulevan viikonlopun aikana (12.-13.8.2023) on jälleen mahdollisuus tavata puolueen jäseniä, aktiiveja, piirien ja paikallisyhdistysten väkeä eri puolilta Suomea. Hieno tilaisuus kohdata some-kavereita, joihin ei ole törmännyt muutamaan vuoteen (tai ei ole koskaan edes tavannut livenä)!

Puoluekokouksessa tehdään myös merkittäviä henkilövalintoja ja näin ollen kannan osaltani korteni kekoon ja julkaisen yhdessä Radio Vapaa Helsingin nettiradion kanssa kaikkien niiden henkilövaaliehdokkaiden esittelyt, joiden video löytyy puolueen sivuilta omalla Talk Show Marko Ekqvist -podcast kanavallani.

Toivotan kaikille oikein antoisaa puoluekokousta ja tehkäähän hyviä päätöksiä!

Valitettavasti itse en pääse paikalle, mutta olen hengessä mukana ja takuuvarmasti seuraan etänä tapahtumaa Brysselistä käsin.


Puoluekokousterveisin

Brysselissä 9.8.2023

Marko Ekqvist

"Kaikki on hyvin...riippumatta siitä, miten kaikki on."


PS:n puoluekokouksen 2023 henkilövaalien ehdokkaat

Puoluekokouksessa valitaan PS:n puheenjohtajisto ja puoluesihteeri.


Puheenjohtajaehdokkaat

Riikka Purra

1. varapuheenjohtajaehdokkaat

Leena Meri

2. varapuheenjohtajaehdokkaat

Mauri Peltokangas

3. varapuheenjohtajaehdokkaat

Jeppe Isberg

Pasi Liukkonen

Sebastian Tynkkynen

Puoluesihteeriehdokkaat

Olli Kekkonen

Satu Lampi

Arto Luukkanen

Harri Vuorenpää

Mikko Wikstedt

Aug 09, 202321:40
Mätisfestarit 2023

Mätisfestarit 2023

Radio Vapaa Helsinki haastatteli Mätisfestareilla 28.5.2023 Kaarela Seuran pj:aa Jauri Varvikkoa, Malminkartanon asukasyhdistyksen puheenjohtajaa Sanna-Mari Orasta ja lopuksi Konalan "Grand Old Man" Mikko Lahtiluomaa. Ne ovat täällä taas, Mätisfestarit! Mätisfestareita viete­tään nyt 25:n kerran. Se on kokonainen neljännesvuosi­sata. Olen itse ollut järjestämässä juhlia lähes joka ker­ta. Alkuaan statistina ja apumiehenä, sitten roudarina ja makkaran myyjänä. Mätisfestarien juuret löytyvät Kannelmäki-päivästä. En­simmäistä Kannelmäki-päivää vietettiin vuonna 1965. Ky­seessä oli silloin kotiseutujuhla, johon liittyi piha-alue­kilpailuja, taidenäyttelyitä, Kannelmäen ympärijuoksua, missikilpailuja, jopa Mister Kannelmäki-kisa. 1960-lu­vun lopulla keräännyttiin Aurinkokalliolle laulamaan.


Ensimmäiset Kannelmäki-päivät olivat kaksipäiväinen juhla ja niihin liittyi kulttuurikilpailuja, joita järjestet­tiin alueen kouluissa ja nuoret saivat osoittaa taitojaan eri soitinlajeissa, laulussa ja runonlausunnassa. Tämän kunniaksi meillä on Mätiksellä tänä vuonna Open Mic -runonlausuntamahdollisuus.


Kannelmäki-päivä on kestänyt parhaimmillaan jopa vii­kon, ja järjestelyihin ovat osallistuneet kaikki alueemme yhdistykset ja seurat. Vuonna 1967 järjestäjiä kerrotaan olleen mukana 200 henkeä. On ollut ajotaitokilpailuja, lasten juhlia, ulkoilua, perhekirkkoa, kilpailuja, ympäri­juoksua, iltajuhlia, tansseja jne.

1980-luvulla Kannelmäki-päivä laajeni Kaarela-päiväk­si. Tavanomaisin pitopaikka oli Kannelmäen vanha os­tari, mutta juhlia pidettiin niin Vanhaistenpuistossa kuin alakentälläkin. Kanneltalon valmistumisen jälkeen juhlia järjestettiin myös Sitratorilla. Juhliin tuli niin paljon ih­misiä, että he eivät mahtuneet enää perinteisiin pitopaik­koihin, joten Kaarela-Seuran varapuheenjohtaja ja Tanotorven päätoimittaja, isäni Kari Varvikko päätti vuon­na 1997 siirtää juhlat Mätikselle. Näin Kannelmäki-päi­västä tuli Mätäjoki-festivaali.

Mätisfestarit toivat mukanaan paljon positiivista energi­aa. Helsingin kaupunki kunnosti Mätäjoen rannat, Mä­täjokeen lisättiin virtaamaa Silvolan tekoaltaasta, jokeen istutettiin kaloja, jokea levennettiin nyyisen pitopaikan Kartanonhaan kohdalta, sinne rakennettiin laituri, nur­mikentät laitettiin kuntoon.


Vuonna 2000 Mätisfestareista puhuttiin Helsingin Sano­missa jo 'Stadin kansanjuhlana'. Juhlissa oli tuhansia ih­misiä, Mätäjokeen laskettiin satoja lohia kalastettavak­si. Juhlissa nähtiin pääministeri perheineen viettämäs­sä iloista iltapäivää. Seuraavina vuosina Mätikselle osal­listui joka kerta noin 4000-5000 ihmistä. Tapahtumaa ei heitetä lonkalta, vaan se vaatii noin puolen vuoden suunnittelun, taloudellisten riskien ar­vioinnin, erilaisia tukimuotoja, yhteistyökumppani­en ja esiintyjien hankinnan, ohjelman rakentamisen ja lupien hakemisen. Kaikki tehdään kotiseuturakkau­desta ja vapaaehtoisvoimin. Ohjelma on välillä jäänyt junnaamaan, eikä vapaaeh­toisilla ole riittänyt voimia sen uudistamiseen. Valmis­telutyö on raskasta ja sitovaa, taloudelliset riskit jatku­vasti läsnä. Sää ei ole aina suosinut ja koronakin teki loven juhlajatkumoon. Osallistujamäärä on siksi ollut viime vuodet laskusuunnassa.

Nyt festarien vetovastuu Kaarela-Seurassa on siirtynyt minulle. Olemme tehneet festarien ohjelman suhteen uudistuksia ja toivomme, että Mätiksellä nähtäisiin sa­ma määrä ihmisiä kuin huippupuvuosinakin. Tehdään Mätisfestareista jälleen koko Stadin kansanjuhla. Tulkaa siis Mätikselle 28.5.2023 klo 12 ja nautitaan kesäpäivästä kaikki yhdessä!


Jauri Varvikon pääkirjoitus Tanotorvi-lehdessä 17.5.2023

May 30, 202322:23
Mikko Wikstedt 1# Työ- ja luottamustehtävistä - PS Puoluesihteeriehdokkaat 2023 esittäytyvät.

Mikko Wikstedt 1# Työ- ja luottamustehtävistä - PS Puoluesihteeriehdokkaat 2023 esittäytyvät.

PS Puoluesihteeriehdokas Mikko Wikstedt esittäytyy - # Työ- ja luottamustehtävistäMay 24, 202304:42
Perussuomalaisen Nuorison vaaliviisu 2023 - Turvapaikka

Perussuomalaisen Nuorison vaaliviisu 2023 - Turvapaikka

Kiitos PS Nuoriso!

t. Marko "The Rock" Ekqvist


--- ''Turvapaikka'' on Perussuomalaisen Nuorison vaaliviisu 2023! Kappale sanoittaa paitsi syvää tyytymättömyyttä Marinin hallitusta kohtaan, myös toiveikkuutta punaviherkonkkaronkan vaihtopenkille siirtymisestä kevään eduskuntavaaleissa. Viisua on työstetty vaalikevään mittaan ilolla, valolla ja hauskuudella. Kiitos koko Perussuomalaisen Nuorison talkooväelle! ''Oma kansa ensin ei oo haitallista, se on lähtökohta, se on tarpeellista.'' ESIINTYJÄT: Ava Vuorenpää (laulu), Severi Jatuli (räppi) SANOITTAJAT: Minna Partanen, Ami Kimanen, Arttu Härmälä, PS-Nuorison vaaliviisutyöryhmä SÄVELTÄJÄ: Ami Kimanen TUOTTAJA: Ami Kimanen, Jaakko Leppänen #vaalit2023 #perussuomalaiset #persut #psnuoriso #turvapaikka #vaalibiisi #PS #vaalilaulu #suomalaiset #politiikka #eduskuntavaalit perussuomalaiset vaalibiisi perussuomalaiset vaalilaulu perussuomalaiset nuoret ps nuoret ps nuoriso persunuoret persu nuoret persu nuoriso mestari jytky eduskuntavaalit vaali laulu biisi

Apr 19, 202303:49
Perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaat - Helsingin vaalipiiri 2023

Perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaat - Helsingin vaalipiiri 2023

Perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaat - Helsingin vaalipiiri 2023.

Mar 29, 202303:58
Eduskuntavaaliehdokkaan arkea - Esa Korkia-aho 200 (PS Helsingin vaalipiiri)

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea - Esa Korkia-aho 200 (PS Helsingin vaalipiiri)

Esa Korkia-aho: Olen perheellinen 58-vuotias neljän lapsen isä. Syntyperäinen stadilainen, Töölön kasvatti. Haasteita pelkäämätön ja suoraselkäinen. Urheilu ollut aina osa elämääni. Valmennan edelleen Suomen huippuja. Haluan, että Suomessa on hyvä ja turvallista elää. Turvataan tulevaisuus. Perusarvot kunniaan.


Teemat: 1 Lapset ja nuoret

Lasten ja nuorten liikunta ja koulutus. Urheiluseuroissa on valmiiksi osaavat ohjaajat ja fasiliteetit. Panostusta siis seuroihin. Koulutus tulee olla laadukasta ja keskitytään asiaan ei ideologiaan.


2 Terveys ja vanhukset Hallintoa supistettava. Poistettava toimimattomat järjestelmät. Sähköinen asiointi ei palvele tai hoida. Ihminen tarvitsee ihmisen palveluja. Hoitohenkilöiden arvostus.


3 Turvallisuus Turvallisuus on laaja käsite. Sisäinen sekä ulkoinen turvallisuus taattava. Kovemmat rangaistukset. Katuväkivalta kuriin. Ulkomaalaistaustaisen vakavan rikoksen kohdalla maastakarkoitus.

Mar 22, 202301:18
Eduskuntavaaliehdokkaan arkea 12.3.2023 - Kansanedustajaehdokas Marko Hamilon (194) haastattelu (PS Helsingin vaalipiiri)

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea 12.3.2023 - Kansanedustajaehdokas Marko Hamilon (194) haastattelu (PS Helsingin vaalipiiri)

Ehdokkaan arkea lähetyksessä tällä kertaa haastateltavana Marko Hamilo (194). Markon haastattelu on kuultavissa myös Radio Vapaa Helsingin nettiradiossa (radiovapaa.fi) ja mm. radioguide-, MyTuner ja Suomi-radio -nettiradiolistausten kautta.   #vaalit2023 #eduskuntavaalit #perussuomalaiset 

Mar 16, 202339:47
Eduskuntavaaliehdokkaan arkea 26.2.2023 - kansanedustajaehdokas Henna Kajavan (323) haastatttelu (PS - Espoo - Uudenmaan vaalipiiri)

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea 26.2.2023 - kansanedustajaehdokas Henna Kajavan (323) haastatttelu (PS - Espoo - Uudenmaan vaalipiiri)

Tällä kertaa haastattelin Espoolaista kansanedustajaehdokas Henna Kajavaa (323) Uudenmaan vaalipiiristä. Hennan haastattelu kuultavissa myös Radio Vapaa Helsingin -nettiradiossa (radiovapaa.fi)  ja mm. MyTuner sekä Radio Suomi -listauksessa (https://www.radio-suomi.com/).  #radiovapaahelsinki #vaalit2023 #perussuomalaiset  

Mar 09, 202358:48
Eduskuntavaaliehdokkaan arkea - Marko Ekqvist 192 - Helsingin vaalipiiri

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea - Marko Ekqvist 192 - Helsingin vaalipiiri

Ehdokasnumerot saatiin viime viikolla 2.3.2023. Talk Show Marko Ekqvist isäntää voit äänestää numerolla 192. Ennakkoäänestys alkaa 22.3.2023.  Täytän samana päivänä 54v, joten tervetuloa Narinkkatorin vaalikontille kakkukahveille. Seuraa tapahtumalistaustani täältä: https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/marko-ekqvist

Mar 09, 202303:58
Eduskuntavaaliehdokkaan arkea 12.2.2023 - kansanedustajaehdokas Hannu Järvisen haastatttelu (PS - Espoo - Uudenmaan vaalipiiri)

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea 12.2.2023 - kansanedustajaehdokas Hannu Järvisen haastatttelu (PS - Espoo - Uudenmaan vaalipiiri)

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea ohjelmassa haastatelen tällä kertaa Hannu Järvistä Espoosta. Hannu on kaupunginvaltuutettu ja toimii Espoon perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtajana. Haastattelussa käydään läpi Hannun teemoja ja ajatuksia eduskuntavaaleihin liittyen. 

Feb 21, 202345:32
Ehdokkaan arkea 12.2.2023 - Suuri huumekeskustelu - Haastateltavana Juha Vihervaara

Ehdokkaan arkea 12.2.2023 - Suuri huumekeskustelu - Haastateltavana Juha Vihervaara

Nyt keskustellaan päihteistä. Kysyin Juha Vihervaaralta kannabikseen liittyviä kysymyksiä ja miksi se tulisi laillistaa. 


Feb 13, 202345:15
Eduskuntavaaliehdokkaan arkea 29.1.2023 - ILA (Isät Lasten Asialla) ry:n puheenjohtaja Petri Guillandin haastattelu
Jan 29, 202345:53
Eduskuntavaaliehdokkaan arkea - Talk Show Marko Ekqvist 16.1.2023

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea - Talk Show Marko Ekqvist 16.1.2023

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea -lähetyksissä koosteita ja tiivistelmiä ehdokkaan arjesta sekä  ehdokkaan näkökulmaa asioihin ja ilmiöihin. Laita kanava seurantaan!  Legendaarisia Ehdokkaan arkea -lähetyksiä on jälleen nähtävissä ja kuultavissa Twithc-kanavallani.  Aamulähetyksissä ehdokas Ekqvist kertoilee kuumaakin kuumemman vaalikevään uutisia ja viikon kuumimpia puheenaiheita. Toki ohjelmassa käydään läpi myös PS:n vaaliohjelmia ja eikä tietenkään unohdeta ehdokkaan kalenteripäivityksiä. Näköradion lähetys nähtävissä ja kuultavissa myös Radio Vapaa Helsingin nettiradiossa, podcasteissa ja Youtube-kanavallani.

Jan 24, 202325:43
Eduskuntavaaliehdokkaan arkea - Ehdokkaan esittely - Marko Ekqvist

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea - Ehdokkaan esittely - Marko Ekqvist

Eduskuntavaaliehdokkaan arkea -lähetyksissä pureudutaan ajankohtaisiin asioihin. Tällä kertaa esittelyvuorossa Malminkartanon "MacGyver" Marko Ekqvist. 

Dec 15, 202216:26
TURPO 11 - 17.5.2022 - Kohti Nato-jäsenyyttä.

TURPO 11 - 17.5.2022 - Kohti Nato-jäsenyyttä.

TURPO 11 - 17.5.2022 - Kohti Nato-jäsenyyttä. 

Ajankohtaiset uutiset Ukranaista. 

May 17, 202228:12
Lähiöilta Malminkartanossa 2.5.2022 - TURPO X - WappuExtra

Lähiöilta Malminkartanossa 2.5.2022 - TURPO X - WappuExtra

TURPO 10 (2.5.2022) Tuttuun tapaan viikkokatsaus Ukrainan tilanteesta ja lopuksi WappuExtra. 

#ukraina #energipolitiikka #turpo #turvallisuuspolitiikka #radiovapaahelsinki 


May 04, 202234:53
Lähiöilta Malminkartanossa 24.4.2022 - TURPO IX - TURPO selonteon eduskuntakäsittely. Toisena aiheena NATOn historiaa ja nykypäivää.

Lähiöilta Malminkartanossa 24.4.2022 - TURPO IX - TURPO selonteon eduskuntakäsittely. Toisena aiheena NATOn historiaa ja nykypäivää.

TURPO 9 (24.4.2022) Lähiöilta Malminkartanossa ohjelman pääaiheena TURPO selonteon eduskuntakäsittely. Toisena aiheena NATOn historiaa ja nykypäivää. Tuttuun tapaan viikkokatsaus Ukrainan tilanteesta. Ohjelman tuotanto ja toimitus: Marko Ekqvist. 

#ukraina #energipolitiikka #turpo #turvallisuuspolitiikka #radiovapaahelsinki 

Apr 27, 202244:03
Lähiöilta Malminkartanossa 17.4.2022 - TURPO VIII - Valtioneuvoston ajankohtaisselonteko turvallisuusympäristöstä

Lähiöilta Malminkartanossa 17.4.2022 - TURPO VIII - Valtioneuvoston ajankohtaisselonteko turvallisuusympäristöstä

TURPO 8 (17.4.2022) Lähiöilta Malminkartanossa ohjelman pääaiheena Valtioneuvoston ajankohtaisselonteko turvallisuusympäristöstä. Antaako se riittävät eväät Nato-päätökseen? Tuttuun tapaan viikkokatsaus Ukrainan tilanteesta. Jakson lopussa oma kantani päivänpolttavaan kysymykseen NATO-jäsenyydestä. 


Apr 17, 202201:01:31
Lähiöilta Malminkartanossa 10.4.2022 - TURPO VII - ENERGIAPOLITIIKKA

Lähiöilta Malminkartanossa 10.4.2022 - TURPO VII - ENERGIAPOLITIIKKA

TURPO 7 (10.4.2022) Lähiöilta Malminkartanossa ohjelman pääaiheena energiapolitiikka. Tuttuun tapaan viikkokatsaus Ukrainan tilanteesta. Laita seurantaan Twitch-kanavani  https://www.twitch.tv/markoekqvist Tallenteet kuultavissa nettiradiossa ja podcast-alustoilla. Viimeisin video löytyy täältä: https://youtu.be/e_PA6E5FnFo?t=339

#ukraina #energipolitiikka #turpo #turvallisuuspolitiikka #radiovapaahelsinki 

Apr 10, 202231:42
Lähiöilta Malminkartanossa 3.4.2022 - TURPO VI Hybridivaikuttaminen 2.jakso

Lähiöilta Malminkartanossa 3.4.2022 - TURPO VI Hybridivaikuttaminen 2.jakso

TURPO 6 (3.4.2022) Hybridivaikuttaminen osa 2. Viikkokatsaus Ukrainan tilanteesta.  Missä mennään tällä hetkellä vaikutusyritysten suhteen? Mitä on vielä odotettavissa? Laita seurantaan Twitch-kanavani  https://www.twitch.tv/markoekqvist

#ukraina #hybridivaikuttaminen #hybridihäirintä #turpo #turvallisuuspolitiikka #radiovapaahelsinki Apr 03, 202222:17
Lähiöilta Malminkartanossa 27.3.2022 - TURPO V - Hybridivaikuttaminen

Lähiöilta Malminkartanossa 27.3.2022 - TURPO V - Hybridivaikuttaminen

TURPO 5  Hybridivaikuttaminen.   Mitä tarkoittaa hybridivaikuttaminen? Esimerkkejä hybridivaikuttamisesta ja uhkakuvista. Katso ohjelma, niin tiedät. Uudet jaksot nähtävissä joka sunnuntai klo 14-17 suorana Twitch-kanavalla https://www.twitch.tv/markoekqvist

#ukraina #hybridivaikuttaminen #hybridihäirintä #turpo #turvallisuuspolitiikka #radiovapaahelsinki Mar 27, 202201:03:54
Lähiöilta Malminkartanossa 20.3.2022 - TURPO IV - Huoltovarmuuden tila Suomessa. Onko syytä olla huolissaan?

Lähiöilta Malminkartanossa 20.3.2022 - TURPO IV - Huoltovarmuuden tila Suomessa. Onko syytä olla huolissaan?

Lähiöilta Malminkartano -tilaisuuden aiheena tällä kertaa, mikäpä muukaan kuin turvallisuuspolitiikka (TURPO) ja huoltovarmuus Suomessa. Kommentaattorina lähetyksen lopussa Juhani Huopainen. Tervetuloa kuulemaan livenä tai etänä tähän liittyvää keskustelua su 20.3.2022 alkaen klo 14. https://www.twitch.tv/markoekqvist

Pysy kuulolla. #radiovapaahelsinki #sananvapaus #nettiradio #ukraina #energiahuolto #omavaraisuus #ruoantuotanto #huoltovarmuus #turpo #turvallisuuspolitiikka Mar 20, 202201:51:23
Lähiöilta Malminkartanossa 13.3.2022 - TURPO III - Turvallisuuspolitiikka (TURPO) ja Ukrainan konfliktin vaikutukset talouteen, ruoantuotantoon ja energiahuoltoon.

Lähiöilta Malminkartanossa 13.3.2022 - TURPO III - Turvallisuuspolitiikka (TURPO) ja Ukrainan konfliktin vaikutukset talouteen, ruoantuotantoon ja energiahuoltoon.

Lähiöilta Malminkartano -tilaisuuden aiheena tällä kertaa turvallisuuspolitiikka (TURPO) ja Ukrainan konfliktin vaikutukset talouteen, ruoantuotantoon ja energiahuoltoon. Kommentaattorina lähetyksen lopussa Juhani Huopainen. 

Tervetuloa kuulemaan livenä tai etänä tähän liittyvää keskustelua joka sunnuntai osoitteessa:  https://www.twitch.tv/markoekqvist

Pysy kuulolla. #radiovapaahelsinki #sananvapaus #nettiradio #ukraina #energiahuolto #omavaraisuus #ruoantuotanto


Mar 17, 202201:14:42
Lähiöilta Malminkartano 6.3.2022 - TURPO osa2 A ja B

Lähiöilta Malminkartano 6.3.2022 - TURPO osa2 A ja B

Ohjelmassa käydään läpi Ukrainan kriisin tilannetta ja käydään läpi mm. listausta niistä Suomalaisista yhtiöistä, jotka jatkavat liiketoimintaansa Venäjällä. 

Ukrainassa on tällä hetkellä menossa humanitaarinen kriisi, jonka ratkaisemiseen jokaisen, kaikkien toimijoiden tulisi osallistua yhteisessä rintamassa. 

Lapsia ja naisia kuolee tykistöpommituksissa tälläkin hetkellä (5.3.2022 klo 21.46) ja  mikäli jonkin yrityksen yhteiskuntavastuullisuus  ei yllä  käsittämään tätä asiaa, niin siinä tapauksessa laitetaan ko yritys täällä meillä banniin. 

Osakkeenomistajat voivat myös osaltaan tehdä omat johtopäätöksensä ja siirtää omistuksensa yhteiskuntavastuullisiin yrityksiin, jotka ovat samassa rintamassa. 

Tervetuloa kuulemaan livenä tai etänä tähän liittyvää keskustelua https://www.twitch.tv/markoekqvist

Mar 09, 202234:49
Lähiöilta Malminkartanossa 27.2.2022 - TURPO osa I
Mar 05, 202222:04
Marko Ekqvist - Talk Show - vko6-7

Marko Ekqvist - Talk Show - vko6-7

Ajankohtaista asiaa, mietteitä ja perusteltuja kannanottoja yhteiskunnallisiin asioihin. Pääteemojani energia, sote ja asuminen. Täältä löytyvät myös Lähiöilta Malminkartanossa -tapahtuman tallenteet jatkossa. Lähiöillan houstina Marko Ekqvist. Pysy kuulolla!

Feb 23, 202221:07