Skip to main content
Spotify for Podcasters
Echt lekker in je vel met Foodilove

Echt lekker in je vel met Foodilove

By Marleen Bosmann

Echt lekker in je vel met Foodilove is dé podcast voor ambitieuze moeders die écht lekker in hun vel willen zitten. Die goed voor zichzelf willen zorgen zodat ze kunnen sparkelen.

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten en het vinden van de gezonde leefstijl die precies bij jou en je gezin past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zodat je meer energie hebt en je zelfverzekerder zult zijn dan ooit? Dan is deze podcast echt iets voor jou!
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

5 tips om je ritme na de vakantie weer op te pakken

Echt lekker in je vel met FoodiloveSep 08, 2022

00:00
21:28
5 tips om je ritme na de vakantie weer op te pakken
Sep 08, 202221:28
Afvallen na je zwangerschap hoe doe je dat?

Afvallen na je zwangerschap hoe doe je dat?

Ik vind het superspannend om deze podcast met je te delen. Zeg maar gerust: doodeng. Maar toch ga ik het doen.

In deze podcast deel ik iets heel persoonlijks en kwetsbaars met je. Ik wil namelijk niet alleen mijn successen delen, maar juist ook mijn strijd. Want het feit dat ik een coach ben wil natuurlijk niet zeggen dat ik zelf altijd maar alles onder controle heb, ook al denken sommige mensen misschien van wel.

Soms voel ik me net een jongleur. Er zijn zoveel ballen hoog te houden. Ik combineer moederschap met een eigen bedrijf en dat allemaal op iets te weinig slaap. En dan kindjes die aan de lopende band ziek zijn en thuis moeten blijven van de opvang…Af en toe weet ik zelf ook niet meer hoe ik het allemaal volhoud.

In twee jaar tijd was ik twee keer zwanger. Kwam ik twintig kilo aan. En onderging ik maar liefst twee keer een keizersnede. Pas nu heb ik het gevoel dat ik daadwerkelijk aan het herstel toe ben. En dus ook aan het loslaten van die 12 zwangerschapskilo’s die er nog aan zitten. Hoe ik weer ga afvallen na mijn zwangerschap deel ik met je in deze podcast.

Door mijn verhaal met je te delen raak ik ook nóg meer gemotiveerd. En jij?

Doe jij met me mee?

Ben jij ook klaar met die (zwangerschaps)kilo’s die maar blijven plakken?
Wil jij als moeder weer goed voor jezelf zorgen?
Weer écht lekker in je vel zitten, vrolijk en vol energie?
Het goede voorbeeld voor je kids zijn?
Een gezond eetpatroon, met blijvend resultaat?

Doe dan met mij mee! Samen staan we sterker! We starten samen op maandag 7 maart met de MOM I LOVE challenge. In slechts 30 dagen zie, voel en merk je al resultaat!

Ga naar de link hieronder om je direct aan te melden voor maar 17 euro!

https://foodilove.plugandpay.nl/checkout/mom-i-love-30-dagen-challenge

Feb 24, 202232:50
Hoe Linda afvalt zonder dieet met de Foodilove methode

Hoe Linda afvalt zonder dieet met de Foodilove methode

Linda is een drukke en ambitieuze moeder en was zo lang als ze zich kon herinneren op dieet. Als kind heeft ze altijd een stempel gehad dat ze stevig was. Sinds haar puberteit is ze met diëten en gezond eten bezig geweest.

Ze merkte vooral de laatste jaren toen ze moeder werd dat ze het echt anders wilde. Ze wilde niet meer continue op dieet zijn en heeft toen van alles geprobeerd om haar zwangerschapskilo's eraf te krijgen. En tot vorig jaar (haar dochter is inmiddels 7) is dit niet gelukt. 

Vorig jaar mei 2020 was ze na de zoveelste poging afvallen was ze 10 kilo aangekomen. Ze voelde zich zo rot want ze had zo haar best gedaan qua voeding en het was weer niet gelukt. Ze voelde zich niet goed, had super weinig energie en nergens zin in. 

Ze was op zoek maar ze had al zoveel diëten geprobeerd dat ze niet meer wist wat normaal was qua eten. Ze was radeloos en zag de bomen door het bos niet meer. Op dat moment kwam mijn oproep voorbij voor een gratis challenge om nooit meer op dieet te gaan. Om een leefstijl te creëren die werkt voor jou. Gezond en verantwoord afvallen. Ze dacht wat heb ik te verliezen. 

Op dit moment kreeg ze vertrouwen en heeft ze de switch gemaakt. Je hoort in deze podcast welke stappen zij heeft gezet naar een gezonde leefstijl met blijvend resultaat. Zonder dieet. We hopen je te inspireren en motiveren dat het écht anders kan.

Wil jij na het luisteren van deze podcast net als Linda nooit meer op dieet? Ben jij er klaar voor om je leefstijl blijvend te veranderen. En om écht lekker in je vel te zitten?  Start dan direct ook met mijn
12 weken programma waarin ik je in kleine stapjes leer hoe jij ook een gezond gewicht kunt bereiken zonder dieet. Klik hier voor meer info en een speciale korting voor jou als luisteraar. 

Jan 13, 202251:39
Zo houd je je goede voornemens wel vol
Jan 07, 202220:13
5 tips voor een bewuste Sinterklaasavond
Dec 02, 202110:06
Zo word en blijf je fit en energiek in de herfst!

Zo word en blijf je fit en energiek in de herfst!

De herfst is voor velen een lastig seizoen. De dagen worden korter, het is donker en met een beetje pech ook nog nat en grijs. Het gevaar om je futloos, moe en neerslachtig te voelen loert om de hoek. Nu er weer strengere maatregelen rondom corona zijn, kan het zijn dat het je allemaal te veel wordt. 

De bomen verliezen hun bladeren en de dieren maken zich op voor hun winterslaap. De herfst is een seizoen van loslaten, het thuis gezellig maken en goed voor jezelf zorgen. Zeg nou zelf, de korte, donkere dagen zijn een prima excuus om met een dekentje, een goed boek en een lekkere kop thee op de bank te kruipen?

Wil jij weten hoe je je fit en energiek kan voelen in de herfst? In deze nieuwste podcast deel ik graag een aantal tips met je. 

Wil jij na het luisteren van deze podcast lid worden van de exclusieve #lekkerinjevel community? Ga dan naar deze link met een speciale korting voor jou als luisteraar: https://www.foodilove.nl/lekkerinjevel-community-aanbieding/ 

En wil je aan de slag met de Greens die ik noemde in deze podcast. Een ware vitaminebom voor je weerstand? Klik dan hier: https://foodilove.plugandpay.nl/checkout/orangefit-greens 


Nov 18, 202115:51
7 lifehacks om snel, simpel en gezond te eten

7 lifehacks om snel, simpel en gezond te eten

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten? Wil je een leefstijl die precies bij jou en je gezin past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zonder gedoe. Zonder strenge regels. Zonder dieet. Zodat je weer lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt.

Heb je alleen geen idee waar je moet beginnen? In deze podcast deel ik 7 life hacks, waarmee je vandaag nog de stap richting die fijne leefstijl zet. In je eigen tempo, op je eigen manier. 7 simpele dingen die je leven ook nog eens makkelijker maken.

Denk je na het luisteren: ik ga eindelijk stoppen met diëten en goed voor mezelf zorgen! Maar vind je het lastig om die stap te zetten in je eentje?

Wil je een leefstijl die precies bij jou en je gezin past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zonder gedoe. Zonder strenge regels. Zonder dieet. Zodat je weer lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt. Kom dan bij de exclusieve #lekkerinjevel Community, waar je samen met ambitieuze moeders zoals jij werkt aan een fijne leefstijl die bij je past. Je vindt er exclusieve recepten, workouts, workshops en nog veel meer! Als trouwe luisteraar van mijn podcast heb ik een waanzinnige korting voor je. Klik hier voor meer informatie!

https://www.foodilove.nl/lekkerinjevel-community-aanbieding/

Ps: Klik op onderstaande link om mijn e-book met 12 weekmenu's voor drukke en ambitieuze moeders te scoren:
https://www.foodilove.nl/12-gezonde-weekmenus/


Nov 11, 202117:54
Weg met de weegschaal!

Weg met de weegschaal!

De weegschaal, het is vaker je vijand dan je vriend en toch stap je er elke dag weer op. Bevalt het getal dat je ziet je niet? Dan raak je gefrustreerd en word je boos op jezelf. Je gaat streng op je eten letten en raakt de balans kwijt.

Dat kan anders. Hoe?

Dat vertel ik je in deze podcast. We bespreken wat die weegschaal voor (negatieve) invloed heeft op jouw mindset, leefstijl en gezondheid. Ik leg uit wat je beter kunt doen en hoe je lekker in je vel komt te zitten, zonder weegschaal.

Heb je nog wat extra steun nodig? Dan is de #lekkerinjevel community een goede stok achter de deur voor je. Hierin coach ik je dagelijks en je krijgt steun vanuit de community. Samen zorgen we voor een revolutie van drukke en ambitieuze moeders die lekker in hun vel zitten en zorgeloos genieten van hun gezin. Heb je interesse? Ga naar deze link voor alle info en om je direct aan te melden: https://www.foodilove.nl/lekkerinjevel-community-aanbieding/

Oct 28, 202126:43
Tijd voor jezelf nemen als moeder is onmogelijk

Tijd voor jezelf nemen als moeder is onmogelijk

In deze podcast vertel ik je over mijn schuldgevoel om tijd voor mezelf te nemen en wat ik doe om het tij te keren. Ik wéét namelijk dat tijd voor jezelf gewoon noodzakelijk is als moeder. Dus wordt het tijd dat we onszelf dat allemaal gaan gunnen, vandaag nog. Ik geef je 5 tips en ik zou het te gek vinden als je me laat weten wat jij van deze aflevering vindt. Wil je wat kwijt over tijd voor jezelf nemen als moeder? Mail me dan via marleen@foodilove.nl vind ik superleuk! 

PS: in de #lekkerinjevel Community vind je moeders zoals jij die graag een leefstijl creëren die bij ze past, zonder dieet. Ze inspireren, motiveren en supporten elkaar, delen recepten en tips. Ik geef regelmatig workshops en deel recepten, tips en workouts in de app. Je kunt nu lid worden voor een speciale introductieprijs. Heb je interesse? Ga naar deze link voor alle info en om je direct aan te melden: https://www.foodilove.nl/lekkerinjevel-community-aanbieding/ 

Oct 04, 202121:09
Tijdens mijn eerste bevalling liep niets zoals gepland...

Tijdens mijn eerste bevalling liep niets zoals gepland...

In deze aflevering vertel ik je het verhaal van mijn eerste bevalling waarin niets liep zoals ik had verwacht. Nu de bevalling van ons tweede kindje dichterbij komt duikt de bevalling steeds vaker op in mijn gedachten. Ik krijg er nog regelmatig vragen over en daarom leek het me nu een mooi moment om het te delen in de podcast. 

Jul 15, 202129:36
Zo stopte ik helemaal met diëten (en jij kan dit ook!)

Zo stopte ik helemaal met diëten (en jij kan dit ook!)

Veel moeders zijn in de ban van diëten en afvallen, wat ze de nodige stress oplevert. Dat snap ik wel, want het continu nastreven van een bepaald doel is een intensief traject. Ook ik was jarenlang bezig met mijn gewicht en probeerde het ene na het andere dieet uit. Tot ik ermee stopte. In deze podcast geef ik je 6 tips om te stoppen met diëten.

Ben jij klaar om de stap te nemen naar een fit, energiek en dieet vrij leven? Ga dan naar: https://www.foodilove.nl/lekkerinjevel-community-aanbieding/

Jun 02, 202126:41
Van non-stop diëten naar een gezonde leefstijl zonder dieet

Van non-stop diëten naar een gezonde leefstijl zonder dieet

In deze allereerste aflevering neem ik je mee in mijn reis van ontevreden sportschooleigenaar naar de fitte, energieke ondernemende moeder die ik nu ben. Wat zorgde voor mijn onvrede? Hoe zette ik de knop om? Wat kun jij vandaag nog doen om je leefstijl aan te passen, zodat je er weer blij mee bent? Ik vertel je eerlijk en open over mijn struggles. En geef je inzichten, inspiratie, tips en adviezen, waarmee jij ook mooie stappen kunt zetten.
May 16, 202124:37