Skip to main content
Spotify for Podcasters
Marvel Podcast Suomi

Marvel Podcast Suomi

By Marvel Podcast Suomi

Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju puhuvat niin vanhoista, kuin uusistakin Marvel-elokuvista ja -sarjoista.
Currently playing episode

Marvel Podcast Suomi #39 The Marvels

Marvel Podcast SuomiNov 13, 2023

00:00
03:15:51
Marvel Podcast Suomi #40,5 The Falcon and The Winter Soldier

Marvel Podcast Suomi #40,5 The Falcon and The Winter Soldier

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen oma Talvisoturi Nikke höpisee hieman parin vuoden takaisesta Marvel Studion Disney+ sarjasta The Falcon and The Winter Soldier. 


Aloin lukemaan Sam Wilsonin Captain America Symbol of Truth sarjakuvaa ja siitä lähti heti ajatus, että tämä sarja pitää katsoa uudelleen. Toki olin jo aiemmin suunnitellut sitä, sillä Winter Soldier on yksi lempi Marvel hahmoistani, niin sarjakuvissa, kuin MCU:n puolella. 


Jaksossa käyn läpi mietteitäni paitsi koko sarjasta, niin myös jakso jaksolta spoilereiden kera. 


Mitä mieltä tästä sarjasta? Oletko nähnyt useammin kuin kerran? Entä miten hahmot toimii sinulle? Entä näyttelijät? 

Dec 06, 202331:50
Marvel Podcast Suomi #40 Loki koko 2. kausi

Marvel Podcast Suomi #40 Loki koko 2. kausi

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen omat Leffahullun variantti Lokke ja Kuvakarjun variantti Ossie kertovat TVA:n ilosanomaa ja loistokkaasta tarkoituksesta, sekä puhuvat nyt Marvel Studion Disney+ sarjasta Loki ja nimenomaan sen toisesta kaudesta. 


Tällä kertaa kyseessä on spoilerin täyteinen jakso, eli jos haluat kuulla herrojen mietteet ilman spoilereita, kannattaa katsastaa ensifiilis jakso. 


Mukana jaksossa on myös MPS katsojien ja kuulijoiden mietteet Lokista, sekä tuttuun tapaan Marvel maailman uutiset ja huhut, sekä katsottuna, luettuna, pelattuna ja reaktiot Madame Web ja What If…? kausi 2 trailereista. 


Mitä mieltä sinä olet Lokin 2. kaudesta? Entä jaksossa käsitellyistä uutisista ja huhuista? Tai miltä maistui trailerit? Odotatko innolla kyseisiä projekteja? 

Nov 29, 202302:28:14
Marvel Podcast Suomi #39 The Marvels

Marvel Podcast Suomi #39 The Marvels

On taas aika uuden Marvel Podcast Suomi jakson, kun vaki Marvelistit Ossi Marvelkarju ja LeffaMarvel Nikke kokoavat oman Marvel tiiminsä ja puhuvat juuri ensi-iltaan tulleesta The Marvels elokuvasta. 


The Marvels tuo valkokankaille kolme MCU:n nais sankaria Captain Marvelin (Brie Larson), Ms. Marvelin (Iman Vellani), sekä Monica Rambeaun (Teyonah Parris) ja yhdessä he yrittävät pelastaa, ei vaan maailman vaan maailmoja. 


Jaksossa Ossi ja Nikke kertoo mitä mieltä olivat leffasta ensin ilman spoilereita ja sitten spoilereiden kera. 


Mukana jaksossa myös MPS kuulijoiden/katsojien mietteitä tästä leffasta (spoilereiden kera). 


Jaksossa myös tuttuun tapaan Marvel maailman uutiset ja huhut, mitä Marvelia on katsottu, luettu, kuunneltu, pelattu ja mitä näitä nyt on, eli aimo annos Marvelia. Ja myös vähän juttua Echo sarjan trailerista. 


Oletko sinä nähnyt jo tämän leffan? Entä mitä mieltä olit siitä? Tai mitä mieltä hahmoista ja näyttelijöistä? 

Nov 13, 202303:15:51
Marvel Podcast Suomi #38,5 Chip Zdarskyn Daredevil run

Marvel Podcast Suomi #38,5 Chip Zdarskyn Daredevil run

Marvel Podcast Suomen oma Leffapaholainen Nikke halusi vähän ottaa lisää käsittelyyn Marvelin sarjakuvia ja nimenomaan myös näitä hieman isompia kokonaisuuksia, näiden eventtien lisäksi, mitä meillä onkin jo käsitelty. 


Ja Chip Zdarskyn 4 vuotinen Daredevil runi, on varsin hyvä tällaiseksi. 


En ole pahemmin lukenut mitään pidempiä Daredevil pätkiä, vaan enemmän sieltä täältä, mutta kun Zdarskyn tarina sai paljon kehuja päätin alkaa lukemaan sitä. Ensin en tajunnut että se oli jaettu kahtia, joten aloitin ensin siitä jälkimmäisestä. Luettuani noin 6-8 numeroa huomasin että oli tullut myös 36 numeroa ennen sitä, mikä onkin juuri se kehuttu osio, joten päätin aloittaa heti sen. 


Otetaan kuitenkin käsittelyyn nyt ne molemmat (koska ne on samaa suurempaa kokonaisuutta), sekä vähän juttua Daredevil Woman Without Fear lehdestä, jonka Zdarsky myös kirjoitti. 


Mitä mieltä tällaisista jaksoista? Entä oletko lukenut tätä? tai oletko lukenut muuta Zdarskyä? Mitä mieltä tästä tarinasta? Mikä on sinun suosikki Daredevil runi? Entä mistä sinä haluaisit samanlaisen jakson? 

Oct 26, 202337:32
Marvel Podcast Suomi #38: LOKI, toisen kauden ensifiilikset

Marvel Podcast Suomi #38: LOKI, toisen kauden ensifiilikset

Marvel Studiosin Loki-sarjan toinen kausi on vihdoin alkanut. Asgardin kruununperilliset Lokihullu-Nikke ja Ossius O. Ossius pääsivät katsomaan kaksi ensimmäistä kauden jaksoa ennakkoon Helsingin Tennispalatsissa, kiitos Disney+ Suomen ja McDonald'sin. Nyt on totta kai aika kertoa mietteet näistä jaksosita ILMAN spoilereita.

Mitä tunteita Lokin toisen kauden aloitus herätti SINUSSA? Entäpä se ensimmäinen kausi; kuuluuko se MCU-sarjojen parhaimmistoon? Kenen hahmon paluuta odotat kaikista eniten? Fanitatko kanssamme legendaarista Oscar-voittajaa, Ke Huy Quania?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!

Twitter: marvelcast_fi

Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!

Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu

Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#loki #lokiseries #marvelloki #tomhiddleston #marvelcomics #marvel #marvelentertainment #marvelpodcast #marvelmovies #marvelstudios #marvelseries #elokuva #leffa #movie #series

Oct 07, 202301:26:15
Marvel Podcast Suomi #37 Loki 1. kausi

Marvel Podcast Suomi #37 Loki 1. kausi

Loki saa toisen kauden parin viikon päästä, joten olihan meidän aika jälleen katsoa ensimmäinen kausi uudestaan ja tehdä siitä MPS jakso. 


Eli LeffaLoki Nikke ja Ossi KuvaMobius kertovat mietteensä tästä Marvelin Disney+ sarjan ensimmäisestä kaudesta. Mitä mieltä herrat ovat tästä Lokin ykkös kaudesta nyt pari vuotta myöhemmin. Toimiiko edelleen todella hyvin, vaiko ei? Ja kuinka monesti meidän Marvelistit on katellu tätä ekaa kautta. 


Ja jos haluat nähdä Lokin 2. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa Ossin ja Niken kanssa isolta kankaalta niin nyt on mahdollisuus tulla Tennispalatsiin katsomaan nämä pari ekaa jaksoa ja Disney+ tarjoaa koko lystin ja tarjoaa vielä leffaherkkua ja juomaa. Tämä Marvel Podcast Suomen oma kutsuvierasnäytös on ainoa mahdollisuus nähdä tämä leffateatterissa, joten ei muuta kuin mukaan vaan. Ilmoittautumis linkki löytyy vaikka MPS some kanavista tai Tube videon kuvauksesta. 


Jaksossa tuttuun tapaan Marvel uutiset ja huhut, kuulumiset, katsottuna, ostettuna, ehkä pelattuna ja luettuna jne jne. 


Mitä mieltä sinä olet tästä Lokin 1. kaudesta? Sen näyttelijä suorituksista? Sen hahmoista? Tai odotatko innolla toista kautta? Tuletko meidän mukaan leffateatteriin katsomaan tokaa kautta? Tai mitä mieltä olit uutisista ja huhuista? 

Sep 24, 202302:20:19
Marvel Podcast Suomi #36: Blade (1998) 25 vuotta!

Marvel Podcast Suomi #36: Blade (1998) 25 vuotta!

Marvel Podcast Suomi #36 Blade 25 v. Vuonna 1998 tuli Marvelin elokuva Blade, mikä oli ehkä suurelle yleisölle tuntematon sarjakuvahahmo. Blade ja sitä seuranneet X-Men (2000) ja Spider-Man (2002) aloittivat Marvel elokuvien ajan. Nyt ensimmäisen Bladen ensi-illasta on tullut kuluneeksi 25 vuotta ja tottahan toki leffaa pitää käsitellä Marvel Podcast Suomessa.

Eli nyt LeffaBlade Nikke ja Ossi KuvaSnipes kertovat mietteitään Stephen Norringtonin elokuvasta Blade. Tuttuun tapaan mukana on Marvel maailman uutiset ja huhut, sekä katsottuna ja luettuna osiot. Ja koska leffa on 25 vuotta vanha niin uskalsimme puhua spoilereiden kera tästä.

Oletko nähnyt tämän Marvel leffan? Mitä mieltä? Entä mikä on tämän trilogian paras osa? Onko tämä Wesley Snipesin paras rooli? Vai joku muu?

Aug 22, 202302:21:55
Marvel Podcast Suomi #35: Kravenin viimeinen jahti

Marvel Podcast Suomi #35: Kravenin viimeinen jahti

Spider-Man Kravenin viimeinen jahti albumi Egmont julkaisi Suomeksi albumi muodossa Spider-Man Kravenin viimeinen jahti tarinan, mikä on yksi legendaarisimmista Hämähäkkimies ja varsinkin Kraven tarinoista. Nyt Marvel Podcast Suomen omat KravenHullu Nikke ja Ossi HämisKarju pureutuvat tähän legendaariseen tarinaan, jonka he molemmat pääsivät lukemaan ekaa kertaa. Oletko aikeissa ostaa tämän? Vai löytyykö sinulta jo tämä? Mitä mieltä tarinasta? Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Aug 14, 202301:15:06
Marvel Podcast Suomi #34 Secret Invasion koko sarja

Marvel Podcast Suomi #34 Secret Invasion koko sarja

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen LeffaTalos Nikke ja Ossi KuvaRhodey puhuvat jälleen Marvelin Disney+ sarjasta Secret Invasion. 


Ja koska aiemmin oli spoileri vapaat ensimietteet on nyt käsittelyssä koko sarja spoilereiden kera. 


Jaksossa MPS kaksikko kertovat mietteitään tästä todella huonon vastaanoton saaneesta Marvel sarjasta ja onko se nyt niin huono kuin sanotaan. Ovatko meidän MarvelHullut juontajat liian Marvel sokaisemia eikö tajunneet tämän huonoutta, vai onko kaikki muut väärässä ja onko kyseessä oikeasti todella hyvä sarja? No se selviää kun katsot tai kuuntelet tämän jakson.


Mukana myös tuttuun tapaan Marvelmaailman uutiset ja huhut, sekä kuulumiset ja luettuna osiot, jotta tiedätte taas missä mennään ja mitä kannattaa odottaa/lukea tai katsoa. 


Mitä mieltä sinä olit Secret Invasion sarjasta? Oliko se hyvä? Vai huono? Tai jotain siltä väliltä? Ja miksi? 

Aug 07, 202303:00:23
Marvel Podcast Suomi #33 Kostajat Kree-Skrull-Sota albumi

Marvel Podcast Suomi #33 Kostajat Kree-Skrull-Sota albumi

Tämän kertaisessa Marvel Podcast Suomen jaksossa aiheena Egmontin juuri julkaisema Marvel sarjakuva albumi Kostajat Kree-Skrull-Sota. 


Egmont teki siis kunnioitettavan teon ja julkaisi tämän legendaarisen tarinan uudellen Suomeksi (joskus tullut mustavalkoisena). Ja juuri sopivasti kun Skrulleja nähdään Disney+ Secret Invasion sarjassa (mikä pyörii nyt) ja Kreet nähdään jälleen loppuvuonna tulevassa The Marvels leffassa. 


Ja kiitos Egmontin, saimme arvostelukappaleet tästä albumista ja innoissamme tarttuimme siihen. 


Joten nyt Ossi KuvaSkrull ja LeffaKree Nikke tarttuvat tähän legendaariseen tarinaan ja kertovat mietteitään siitä, sen tarinasta, taiteesta ja käännöksestä, sekä miten tämä 70-luvun alussa tullut tarina toimii nykypäivänä. 


Oletko lukenut tämän tarinan? Löytyykö se hyllystä? Tai aiotko ostaa tämän uuden albumin? Tuleeko ylipäätään luettua sarjakuvia? 

Jul 04, 202352:02
Marvel Podcast Suomi #32 Secret Invasion ensifiilikset

Marvel Podcast Suomi #32 Secret Invasion ensifiilikset

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen Ossi KuvaFury ja LeffaSkrulli Nikke ottavat käsittelyyn ensi viikolla alkavan Disney+ sarjan Secret Invasion ja sen kaksi ekaa jaksoa. 


Eli näimme ennakkoon ensimmäiset kaksi jaksoa ja nyt kerromme ensi mietteet niistä ilman spoilereita. 


Mukana myös tuttuun tapaan Marvel uutisia ja huhuja, sekä puhetta luetuista sarjakuvista, sekä KILPAILU, mistä voi voittaa Marvel aiheisia palkintoja, kiitos Yvolven. 


Odotatko innolla tätä sarjaa? Jos olet nähnyt mitä mieltä? Oletko lukenut Secret Invasion sarjakuvan? 

Jun 16, 202301:29:33
Marvel Podcast Suomi #31: Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)

Marvel Podcast Suomi #31: Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)

Leffahullu-Nikke 2099 ja Ossi-Punk Kuvakarju jälleen vauhdissa. Tällä kertaa taklataan legendaarisen Into the Spider-Verse -elokuvan jatko-osa, Across the Spider-Verse. Mukana tuttuun tapaan myös Marvel-uutiset ja -kuulumiset. Yhteistyökumppaneina suomikassu.fi ja yvolve.fi!

Jun 05, 202302:48:52
Marvel Podcast Suomi #30 Spider-Man: Into The Spider-Verse

Marvel Podcast Suomi #30 Spider-Man: Into The Spider-Verse

Marvel podcast Suomen jo kolmaskymmenes podcast jakso on ulkona ja jakson aiheena pian ensi-iltansa saavan Spider-Man: Across The Spider-Versen kunniaksi, elokuvan ensimmäinen osa eli Spider-Man: Into The Spider-Verse, eli kotoisasti Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia (2018) 


Spider-Ham Ossi ja LeffaParker Nikke kertovat mietteensä tästä Sonyn animaatio leffasta ja onko mietteet muuttuneet viidessä vuodessa. 


Koska leffa on jo viisi vuotta vanha niin uskalsimme kertoa spoilereita, heti alusta alkaen. 


Jaksossa ei ole tavanomaisia MPS osioita, kuten uutiset, huhut, kuulumiset ja luetut sarjakuvat, vaan keskitytään itse leffaan. Mutta ällös huoli, nämä tutut osiot palaavat seuraavassa jaksossa, jossa puhumme sitten tämän leffan jatko-osasta, mikä on tullut tänään teattereihin. Ja tämän ensimmäisen Spider-Verse leffan voi puolestaan katsoa vaikka Disney+ palvelusta. 


Mitä mieltä olette tästä leffasta? Entä odotatteko innolla jatko-osaa? Tai mikä on teidän suosikki Spider-Man leffa? 

May 31, 202301:07:57
Marvel Podcast Suomi #29 Iron Man 15 vuotta

Marvel Podcast Suomi #29 Iron Man 15 vuotta

Ensimmäisestä Marvel Studion elokuvasta Iron Manistä on nyt kulut 15 vuotta. Tämän johdosta Marvel Podcast Suomen omat Iron Man ja Iron Monger Leffahullu Nikke ja  Ossi Kuvakarju päättivät ottaa käsittelyyn tämän Marvel Cinematic Universen aloittaneen leffan. 


Jaksossa puhutaan siis ekasta Iron Manistä ja oliko Robert Downey Jr. oikea valinta rooliin, sekä onko leffa sarjakuva uskollinen vai ei. Tietenkin juttua myös muista seikoista tähän leffaan liittyen, sekä hieman tulevien leffojen kannalta ja millainen MCU aloitus tämä lopulta oli. 


Ja toki myös hieman muistellaan sitä kun tämä nähtiin ekaa kertaa tai onko mielipiteet leffan suhteen muuttuneet vuosien saatossa. 


Tällä kertaa muut tutut osiot, kuten uutiset ja huhut, Marvel kuulumiset ja luetut sarjakuvat jätettiin pois ja niihin palataan taas heti seuraavassa jaksossa, joka on jo lähi viikkoina tulossa.


Mitä mieltä sinä olet tästä elokuvasta? Oletko nähnyt tämän useasti? Muistatko sen kun ensi kertaa näit tämän? Jos listaat MCU leffat mille sijalle tämä nousee? 

May 14, 202301:03:30
Marvel Podcast Suomi #28 Guardians of The Galaxy vol. 3

Marvel Podcast Suomi #28 Guardians of The Galaxy vol. 3

Noniin nyt Marvel Podcast Suomen omat legendaarinen Star-Karju Ossi ja LeffaWarlock Nikke ottavat käsittelyyn uusimman MCU leffan, eli James Gunnin kolmannen Galaksin vartijat leffan, Guardians of the Galaxy Vol. 3. 


Tätä elokuvaa onkin saatu odotella pidemmän aikaa, sillä James Gunn sai välillä lähteä Marvelilta, ennen kuin sai lopulta tulla takaisin tekemään viimeisen osan trilogiaansa. 


Ja nyt kerromme mietteemme tästä odotetusta leffasta, sekä tuttuun tapaan liudan uutisia ja huhuja, sekä Marvel kuulumiset ja luetut sarjakuvat.


Leffasta puhutaan toki ensin ilman spoilereita, jonka jälkeen spoilataan taas aivan kaikki. Tietenkin spoilereista varoitetaan ensin. 


Joko olet nähnyt tämän uusimman Guardiansin? Mitä mieltä? Mikä on sinun suosikkisi tästä trilogiasta? Onko tämä paras MCU trilogia?

May 07, 202302:47:13
Marvel Podcast Suomi 27: Guardians of The Galaxy Vol. 2

Marvel Podcast Suomi 27: Guardians of The Galaxy Vol. 2

Tällä kertaa Marvel podcast Suomen omat Drax ja Baby Groot eli Leffahullu ja Ossi Kuvakarju ottivat käsittelyyn Galaxin vartijoiden kakkos seikkailun, eli Guardians of The Galaxy Vol. 2


Kolmas Guardians leffa on nurkan takana, joten ensin piti katsoa edellinen ja kertoa tietenkin mietteet tästä Marvel Studion 15. leffasta. 


Tottakai mukana myös aimo annos uutisia, huhuja ja mitä kaikkea Marvelia ollaan kulutettu viime aikoina. Sekä tietenkin juttua luetuista Marvel sarjakuvista ja kuuluisat Ossin ykköset. 


Mitä mieltä sinä olet tästä leffasta? Onko parempi kuin ensimmäisen? Odotatko innolla seuraavaa? 

Apr 23, 202302:57:38
Marvel Podcast Suomi #26 Guardians of The Galaxy

Marvel Podcast Suomi #26 Guardians of The Galaxy

Guardians of The Galaxy Vol. 3 ensi-ilta lähestyy, joten Marvel Podcast Suomen omat Galaksin vartijat Ossi Kuvalordi ja Leffagroot Nikke päättivät katsoa taas ensimmäisen osan ja kertoa siitä mietteensä.

Eli tällä kertaa käsittelyssä James Gunnin ohjaama ensimmäinen Guardians of The Galaxy, mikä on 10. MCU leffa.

Tottakai mukana on tuttuun tapaan uutisia ja huhuja, sekä Marvel kuulumiset ja jutellaan viimeaikaisista luetuista Marvel sarjakuvista, sillä aloitimme viime jaksosa osion, jossa tuomme hieman enemmän esille Marvelin sarjakuvat (sillä niistähän kaikki lähti). Molemmat tykkäämme lukea sarjakuvia ja käytämme nykyään vahvasti Marvel Unlimited appiä, mikä on oiva tapa lukea suht edullisesti Marvelia.

Mitä mieltä olet tästä leffasta? Toimiko se sinulle? Kuka on paras hahmo?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Mar 16, 202302:26:39
Marvel Podcast Suomi #25 Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Marvel Podcast Suomi #25 Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen omat Marvelistit Ossi KuvaLang ja Leffahullu Nikke Pym ottavat käsittelyyn juuri teattereihin tulleen 31. MCU leffan Ant-Man and The Wasp: Quantumanian, mikä samalla on Muurahaismiehen kolmas soolo leffa.

Arvostelu on ensin ilman spoilereita ja sitten myös spoilereilla (mistä varoitetaan kyllä hyvin).

Toki tuttuun tapaan puhumme myös Marvel maailman uutisista ja huhuista, (joita onkin tuhti määrä) sekä tietenkin Marvel kuulumisista.

Tämän lisäksi otamme jatkossa hieman enemmän esille Marvelin sarjakuvat (sillä niistähän kaikki lähti). Molemmat tykkäämme lukea sarjakuvia ja käytämme nykyään vahvasti Marvel Unlimited appiä, mikä on oiva tapa lukea suht edullisesti Marvelia. Kerromme mitä uutta olemme Marvel Unlimitedistä lukeneet ja mitä mieltä olimme niistä. Ossi lukee usein uudet #1 numerot mitkä sovellukseen tulee, joten niistä puhetta. Leffahullu puolestaan kertoo kuunnelleensa joskus Ossia ja oli ottanut miehen suosituksista vaarin, joten niistä puhutaan myös.

Mainitaan myös että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Kerro kommenteissa joko olet nähnyt tämän leffan? Tai aiotko mennä katsomaan? Mitä mieltä jos olet nähnyt? Luetko sarjakuvia? Jos luet niin mitä olet viimeeksi lukenut?

Feb 18, 202302:36:46
Marvel Podcast Suomi #24 Q&A

Marvel Podcast Suomi #24 Q&A

Nyt starttaa Marvel Podcast Suomen toinen kausi ja tutut Marvel hullut juontajat Ossi ”Ironman” Kuvakarju ja Leffahullu Thor Nikke päättivät aloittaa uuden kauden vastailemalla katsojien ja kuulijoiden kysymyksiin.

Eli pyysimme joku aika sitten teiltä Marvel aiheisia kysymyksiä meiän instassa ja Discord kanavalla ja niitä kysymyksiä tulikin melko suuri määrä, kiitos niistä.

Vastailimme mm. Mcu pahikset parhaista huonoimpaan? Löytyykö lemppari Marvel peliä? ja onko jotain tiettyä Marvel sarjakuvaa mistä haluaisitte nähdä leffan tai sarjan? Ja paljon paljon muihin kysymyksiin.

Mukana myös Marvel kuulumiset, mutta uutiset ja huhut jää ensi viikon Ant-Man and The Wasp: Quantumania jaksoon.

Feb 08, 202302:22:18
Marvel Podcast Suomi #23 Marvel vuosi 2022

Marvel Podcast Suomi #23 Marvel vuosi 2022

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen oma Kevin Feige Ossi Kuvakarju ja Leffahullu ”James Gunn” Nikke päättivät kerrata Marvel vuoden 2022 ja mukaan he ottivat Esko ”Ironman” Felinin, joka myös tunnetaan Popcorn With Esko podcastistä.

Yhdessä tämä kolmikko kävi siis läpi tämän vuoden Marvel leffat, sarja ja spesiaalit mitä Marvel Studios teki, sekä unohtamatta Sonyn Morbailu leffaa.

Toki jaksossa oli myös uutisia, huhuja ja Marvel kuulumisia, sekä ehkä hieman yllättäen normaalia enemmän puhetta DC Studios. Ja otettiinpa myös pieni kurkistus Marvel vuoteen 2023 ja mitä se pitää sisällään, sekä kerrottiin omia odotuksia.

Mitä mieltä te olitte Marvel vuodesta 2022? Entä mitä odotatte Marvel vuodelta 2023?

Tähän päättyy Marvel Podcast Suomen ensimmäinen kausi, mutta palaamme yhtä varmasti taas alkuvuodesta, kuin Sony laittaa Morbiusta uudelleen teatteriin.

Hyvää joulua ja kiitos kaikille ensimmäisestä MPS vuodesta ja hyvää ja rauhallista uutta vuotta ja olkoon se Marvel täyteinen.

Excelsior!

Dec 23, 202202:35:07
Marvel Podcast Suomi #22 The Guardians of The Galaxy: Holiday Special

Marvel Podcast Suomi #22 The Guardians of The Galaxy: Holiday Special

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen isännät Ossi ”Pekoni” Kuvakarju ja Leffahullu ”Raketti” Nikke ovat jo jouluisissa tunnelmissa katsottuaan Galaksin Vartijoiden jouluspesiaalin.

Eli käsittelyssä juuri Disney+ tullut The Guardians of The Galaxy Holiday Special. Tuttuun tapaan käymme läpi ensin ilman spoilereita ja sitten kunnolla spoilereiden kanssa.

Ja onhan tuttuun tapaan Marvel uutisia, huhuja ja kuulumisia.

Joko olet nähnyt tämän? Mitä mieltä? Tuliko tästä uusi joka jouluinen traditio? Mitkä ovat sinun suosikki joululeffat?

Nov 28, 202201:33:47
#21 Black Panther: Wakanda Forever -arvostelu

#21 Black Panther: Wakanda Forever -arvostelu

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen juontajat Ossi ”Musta Pantteri” Kuvakarju ja Leffahullu ”Namor” Nikke ottivat käsittelyyn uuden Black Panther elokuvan Black Panther: Wakanda Foreverin.

Koska leffa oli massiivinen pyysivät he avuksi Batroom podcastin toisen juontajan Sami ”Coogler” Kangasperkon.

Yhdessä siis keskustelimme tästä elokuvasta ja mitä mietteitä ja tunteita se herätti ja miten leffa kolmikolle toimi. Ensin puhumme ilman spoilereita leffasta, mutta sitten tulee täyslaidallinen spoilereita.

Tämän lisäksi mukana katsojien/kuulijoiden mietteitä tästä leffasta, sekä tuttuun tapaan uutisia,huhuja ja Marvel kuulumisia.

Mitä mieltä sinä olit tästä toisesta Black Panther leffasta? Toimiko se vai ei? Entä mitä mieltä uusista hahmoista? Tai näyttelijöistä? Kuinka korkealle sinä nostat tämän MCU:ssa?

Nov 21, 202202:56:33
#20: She-Hulk: Attorney at Law -arvostelu (koko sarja)

#20: She-Hulk: Attorney at Law -arvostelu (koko sarja)

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen omat Hulkit eli LeffaHulk Nikke ja Ossi PunakarjuHulk arvostelevat She-Hulk Attorney at Law sarjan kokonaisuudessaan.

Koska teimme aiemmin spoilerivapaan ensifiilikset arvostelun, on nyt vuorossa spoilereita täynnä oleva arvostelu. Eli jos et vielä ole katsonut sarjaa kokonaisuudessaan niin kipin kapin katsomaan ja sitten meidän mietteet perään.

Tuttuun tapaan mukana myös Marvel maailman uutiset, huhut ja kuulumiset.

Oletko katsonut ja mitä mieltä She-Hulk sarjasta? Entä hahmoista? Tai cameoista? Tai kokonaisuudesta?

Oct 31, 202201:59:35
#19 Werewolf by Night

#19 Werewolf by Night

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen juontajat Ossi ”ihmissusi” Kuvakarju ja Leffahullu Nikke Bloodstone, juttelevat Marvelin ensimmäisestä spesiaalista, eikä mistä tahansa spesiaalista vaan Halloween spesiaalista Werewolf by Night.

Onkin aina mukavaa katsella kauhua ja jännitystä lokakuussa ja mahtavaa, että meidän Marvel hullut saa nyt myös nauttia Halloween aiheista Marvel sisältöä.

Tuttuun tapaan kerromme ensin aimo annoksen uutisia ja huhuja, sekä Marvel kuulumisia. Ja Werewolf by Nightista puhumme ensin ilman spoilereita, jonka jälkeen tulee kunnolla spoilerita.

Mitä mieltä olit tästä ensimmäisestä Marvel spesiaalista? Haluatko lisää sellaisia? Kenestä hahmosta pitäisi seuraavaksi tehdä spesiaali? Ja pitäisikö spesiaalit aina keskittyä teemaan tai tiettyyn vuodenaikaan?

Oct 18, 202202:16:46
#18: D23 spesiaali: Marvel Studios valotti jälleen tulevaisuutta

#18: D23 spesiaali: Marvel Studios valotti jälleen tulevaisuutta

Viime viikolla Disneyn D23 Expossa oli Marvel Studion paneeli, jossa Kevin Feige kertoi jälkeen mitä tuleman pitää. Tietenkin Marvel Podcast Suomen omat Kevin Feiget eli Ossi Kuvakarju ja Leffahullu Nikke katselivat silmät kovina, mitä kaikkea on tulossa ja nyt se kerrotaan myös teille.

D23 Expossa kerrotiin mm. vihdoin koska Halloween Special Werewolf By Night on tulossa ja nähtiin siitä ensimmäinen traileri (johon myös MPS reagoi tässä jakossa), saatiin myös Secret Invasion sarjan traileri (ja siihenkin reagoidaan). Kerrotiin myös ketkä kuuluvat Thunderbolts ryhmään tulevassa Thunderbolts leffassa tai kuka tuttu hahmo palaa MCU maailmaan 14 vuoden tauon jälkeen.

Kaikkea tätä ja paljon muuta siis luvassa tällä kertaa ja onpa mukana myös uutisia ja huhuja mitä kuultiin ennen D23 Expoa.

Mitä mieltä olit D23 Exposta? Entä mitä fiiliksiä trailerit herättivät? Mikä projekteista kiinnostaa eniten? Mikä pitäisi olla seuraava Marvel spesiaalin aihe?

Mukana myös kilpailu!!!

Sep 17, 202201:24:38
Marvel Podcast Suomi #17 Ghost Rider (2007) -arvostelu

Marvel Podcast Suomi #17 Ghost Rider (2007) -arvostelu

Tällä kertaa Ossi ”Aaveajaja” Kuvakarju ja Leffahullu ”Mefisto” Nikke tekivät sopimuksen, että katsovat Nicolas Cagen tähdittämän Marvel leffan Ghost Rider.

Ossi ei ollut aiemmin tätä mestarillista elokuvaa nähnyt, joten kuulemme melko tuoreeltaan hänen mietteensä siitä. Kun taas Leffahullu oli nähnyt leffan jo useitakin kertoja (ehkä liian monta).

Ja koska leffa on tullut vuonna 2007 niin uskalsimme kertoa arvostelussa spoilereita.

Oletko nähnyt tämän leffan? Mitä mieltä? Kumpi on parempi tämä vai jatko-osa? Tai entä tämä vai saman ohjaajan Daredevil leffa? Toimiiko Nikke Häkki roolissaan?

Tuttuun tapaan mukana uutisia,huhuja ja Marvel kuulumisia, mitä lopulta olikin enemmän kuin alussa muistimmekaan.

Kertokaa myös kommentteihin haluatteko lisää tällaisista jo hieman vanhemmista Marvel leffoista jutustelua? Ja mistä leffasta/leffoista haluaisitte kuulla meidän mietteet?

Muistakaa myös käydä katsomassa meidän Marvel Podcast Suomi YouTube kanavalla katsomassa meidän bonus jakso, missä puhumme sarjakuvista. Tarkemmin sanottuna Egmont julkaisi uudelleen Salatut Sodat kirjan kovakantisen ja Suomeksi. Kunnon Marvel hulluina päätimme tietenkin että välillä pitää puhua myös Marvelin sarjakuvista ja mikä onkaan parempi aihe, kuin Salatut sodat?

Sep 06, 202201:27:18
Marvel Podcast Suomi #16 She-Hulk: Attorney at Law ensifiilikset

Marvel Podcast Suomi #16 She-Hulk: Attorney at Law ensifiilikset

Kun Leffahullu suuttuu lailla Hulkin ja vihreäksi muuttuu, rientää Sorcerer Supreme Kuvakarju paikalle ja istuttaa TV:n ääreen katsastamaan uutta Marvel sarjaa ja syömään Uglyn herkullisia tuotteita.

Eli tällä kertaa Marvel Podcast Suomi isännät käsittelevät uutta huomenna alkavaa Disney+ Marvel sarjaa She-Hulk: Attorney at Law.

Näimme ennakkoon neljä ensimmäistä jaksoa ja kerromme mietteemme niistä ilman spoilereita tottakai.

Tuttuun tapaan mukana tottakai uutisia ja huhuja, sekä Marvel kuulumiset.

Odotatko innolla tätä sarjaa? Jos olet jo nähnyt jakson tai useamman niin mitä mieltä? Tiedätkö entuudestaan hahmoa She-Hulk?

Aug 17, 202201:02:01
Marvel Podcast Suomi #15: I am Groot

Marvel Podcast Suomi #15: I am Groot

I am Groot, i am Groot, i am Groot. Eli tällä kertaa Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju juttelevat ihastuttavasta ensimmäisestä erästä I am Groot lyhyt elokuvia, jotka tulivat tänään Disney+ palveluun. Videolla kerromme omat aatteemme näistä lyhäreistä, ilman spoilereita tietenkin.

Joko olet katsonut nämä lyhärit? Mitä mieltä olit niistä? Pitäisikö jostain muusta Marvel hahmosta tehdä samanlaisia? Kenestä?

Mukana myös aimo annos uutisia ja huhuja, sekä tuttuun tapaan Marvel kuulumisia, molemmilta isänniltä.

Aug 10, 202201:30:12
Marvel Podcast Suomi #14: SDCC 2022: MARVEL STUDIOS julkistaa MCU:n tulevaisuuden!

Marvel Podcast Suomi #14: SDCC 2022: MARVEL STUDIOS julkistaa MCU:n tulevaisuuden!

Kaupallinen yhteistyö: UGLY COOKIE: https://www.uglycookie.fi/ Koodilla LEFFAMEDIA saat 10%-alennuksen ostostasi!

Viikonloppuna pidetty San Diego Comic Con piti sisällään tänä vuonna kaksi Marvel Studiosin paneelia yhden sijaan. Kaksinkertainen määrä paneeleja totta kai vaatii kaksinkertaisen määrän nörttejä puhumaan kaksinkertaisen ajan asiasta. Joten totta kai Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju tarttuivat tilaisuuteen ja pistivät ajatuksensa videolle ja podcastiksi.

Kevin Feige tovereineen paljasti MCU:n tulevaisuudesta kaikenlaista. Ei vain Vaihe 4:n loppua, mutta myös koko Vaihe 5 julkistettiin, sekä valtavat uutiset kuudennen vaiheen elokuvista. Fantastic Four on vihdoin tulossa kotiin ja Avengers-ryhmä on niin ikään tekemässä paluun. Lisäksi Marvel Studiosin animaatiopaneeli avasi lisää MCU:n animodun multiversumin saloja.

Kaiken päälle saimme nauttia She-Hulk: Attorney at Law -sarjan ja Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan uusista trailereista. Molemmat saivat aikaan suuria tunteita, ja mikä parasta, molemmat positiivisella tavalla toisistaan eroavalla tavalla. Jaksossa totta kai reagoimme myös näihin mainoksiin.

Mitkä viikonlopun paljastuksista saivat sinut innostumaan eniten? Mitä projektia odotat eniten ja mitä vähiten? Millaisia ajatuksia She-Hulkin ja Black Pantherin uudet trailerit sinussa herättivät? Mitä elokuvia tai sarjoja toivot vielä Vaihe 6:n?

Jul 27, 202202:40:49
Marvel Podcast Suomi #13: MS. MARVEL -arvostelu (koko sarja)

Marvel Podcast Suomi #13: MS. MARVEL -arvostelu (koko sarja)

Kaupallinen yhteistyö: UGLY COOKIE: https://www.uglycookie.fi/ Koodilla LEFFAMEDIA saat 10%-alennuksen ostostasi!

Tällä kertaa Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju palaavat Ms. Marvelin maailmaan. Nyt kun koko sarja on nähty voidaan pistää mietteet siitä lukkoon ja määritellä onko se nyt miten hyvä osa MCU:ta. Sisältää toki osion spoilereiden kanssa ja ilman! Ms. Marvel -sarjan pääkirjoittajana toimi Bisha K. Ali ja ohjaustiimiä johtivat Adil El Arbi ja Bilall Fallah. Sitä tähdittävät mm. Iman Vellani, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh, Laurel Marsden, Azhar Usman, Rish Shah, Arian Moayed, Alysia Reiner, Laith Nakli, Nimra Bucha, Travina Springer, Adaku Ononogbo, Samina Ahmad, Fawad Khan, Mehwish Hayat ja Farhan Akhtar, sekä Aramis Knight  

Mitä SINÄ pidit Ms. Marvel -sarjasta? Minne se sijoittuu MCU:n Disney+ kaanonissa? Yltääkö Iman Vellanin roolisuoritus Marvelin huippujen tasolle? Odotatko innolla nyt Nia DaCostan The Marvels -elokuvaa? Mikä sarjassa oli parasta ja mikä ei toiminut sinulle?  

KILPAILU! Kerro Thor: Love and Thunder YouTube-videoarvostelumme kommenteissa minkä nimen SINÄ antaisin VIIDENNELLE Thor-elokuvalle? Hauskin, mielikuvituksekkain tai höpsöin palkitaan Ugly Cookie -lahjakortilla! Pistä luovuus siis valloilleen ja tule juttelemaan kommentteihin! Linkki videoon: https://youtu.be/IrhkLdG_JeQ  

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o  

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/xbacPZTV  

Muista seurata meitä myös somessa! Twitter: marvelcast_fi Instagram: marvel_podcast_suomi  

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link  

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat! 

Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu 

Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA  Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

Jul 21, 202201:43:05
Marvel Podcast Suomi #12: THOR: LOVE AND THUNDER (2022) -arvostelu

Marvel Podcast Suomi #12: THOR: LOVE AND THUNDER (2022) -arvostelu

Kaupallinen yhteistyö: UGLY COOKIE: https://www.uglycookie.fi/ Koodilla LEFFAMEDIA saat 10%-alennuksen ostostasi!

Tällä kertaa Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju pääsevät jyristelemään uusimman Thor-elokuvan parissa. Taika Waititi on palannut ukkosenjumalaa ohjaamaan menestyksekkään Thor: Ragnarok -elokuvan jatkeeksi. Videolla kerromme omat aatteemme tästä elokuvasta ensin ilman spoilereita ja sitten niiden kanssa. Elokuvaa tähdittävät mm. Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Taika Waititi, Christian Bale ja Russell Crowe.

Mitä mieltä sinä olit elokuvasta? Mikä on suosikki Thor-elokuvasi? Entäpä mikä heikoin? Pidätkö Taika Waititin muista elokuvista tai missä muissa projekteissa olet nauttinut elokuvan tähdistä? Mikä oli mielestäsi elokuvan paras kohtaus ja paras vitsi? Kuka hahmoista vei sydämesi?  

KILPAILU! Kerro YouTube-videomme kommenteissa minkä nimen SINÄ antaisin VIIDENNELLE Thor-elokuvalle? Hauskin, mielikuvituksekkain tai höpsöin palkitaan Ugly Cookie -lahjakortilla! Pistä luovuus siis valloilleen ja tule juttelemaan kommentteihin!

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o 

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/SyTVrXyn 

Muista seurata meitä myös somessa! 

Twitter: marvelcast_fi 

Instagram: marvel_podcast_suomi  

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link 

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat! 

Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu

Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

Jul 07, 202201:20:31
Marvel Podcast Suomi #11: Uutisia, huhuja, sekä LOGAN (2017 ) -arvostelu

Marvel Podcast Suomi #11: Uutisia, huhuja, sekä LOGAN (2017 ) -arvostelu

Tällä kertaa Leffahullu laittoi Kuvakarjun muistelemaan 20th Century Foxin parasta X-Men -elokuvaa, Logania. Samalla tietenkin käydään läpi kaikenmaailman Marvel-uutisia Thunderboltsista Wonder Maniin. Ota siis rento asento ja syöksy kanssamme supersankareiden maailmaan! 

Mitä mieltä sinä olet leffasta Logan? Entä mitkä ovat suosikkejasi Foxin X-Men -elokuvista, ja miksi? Mitkä uutisista eniten herättivät kiinnostustasi? Kerro kaikenlaiset mietteesi meille! 

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o 

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/SyTVrXyn  Muista seurata meitä myös somessa! 

Twitter: marvelcast_fi Instagram: marvel_podcast_suomi  

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link  

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat! 

Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu 

Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA  

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

Jun 27, 202201:06:49
Marvel Podcast Suomi #10: MS. MARVEL ensifiilikset

Marvel Podcast Suomi #10: MS. MARVEL ensifiilikset

Leffahullu ja Ossi Kuvakarju jälleen vauhdissa. Tällä kertaa päästiinkin taas vilkaisemaan vähän ennakkoon yhtä MCU:n tulevista sarjoista. Eli käsittelyssä ILMAN SPOILEREITA  Ms. Marvel -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa!  Millä mielellä sinä odotat uutta MCU-sarjaa? Onko Kamala Khan ennestään tuttu hahmo? Tai jos katsot tätä jakson julkaisun jälkeen, niin mikä on ensifiiliksesi? Itkettääkö hahmon voimien muuttaminen?

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o  

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/SyTVrXyn  

Muista seurata meitä myös somessa! 

Twitter: marvelcast_fi 

Instagram: marvel_podcast_suomi  

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link  

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat! 

Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu 

Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA  Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

Jun 07, 202201:09:26
Marvel Podcast Suomi #9: MOON KNIGHT -sarjan arvostelu

Marvel Podcast Suomi #9: MOON KNIGHT -sarjan arvostelu

Tällä kertaa Ossi Kuvakarju ja Leffahullu-Nikke palaavat Kuuritarin, eli Moon Knightin, maailmaan. Arvostelussa on tällä kertaa koko sarja, ensin lyhyesti ilman spoilereita ja sitten niillä kaikilla. Jaksossa mukana totta kai myös Marvel-uutisia ja legendaariset Marvel-kuulumiset.

Moon Knight -sarja on Marvel Studiosin kuudes MCU-sarja. Kevin Feige -tuotannon pääkäsikirjoittajana toimi Jeremy Slater ja ohjaustiimiä johti Mohamed Diab. Sarjaa tähdittävät Oscar Isaac, May Calamawy ja Ethan Hawke. Moon Knight -hahmon ja Marc Spectorin loivat Doug Moench ja Don Perlin.

Mitä mieltä sinä olit Disney+:n Moon Knight -sarjasta? Kuka on suosikkisi Marcin persoonista? Entä kuka egyptiläisen mytologian jumalista vei sydämesi punnittavaksi? Kummalla on makeempi puku, Marcilla vai Stevenillä? Oletko sinä ihastunut Laylaan?

May 15, 202201:23:57
Marvel Podcast Suomi #8: Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) -arvostelu

Marvel Podcast Suomi #8: Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) -arvostelu

Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju palasivat nopeammin kuin kukaan osasi arvata, sillä pitihän uuteen Doctor Strange -elokuvaan tarttua saman tien. Tällä kertaa siis arviossa uusi MCU-elokuva jonka ohjauksesta vastasi legendaarinen Sam Raimi ja kirjoituksesta Loki-sarjasta tuttu Michael Waldron. Elokuvaa tähdittävät Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez, Benedict Wong, sekä Michael Stuhlbarg ja Rachel McAdams.  Aluksi käymme tietenkin myös läpi kuumimmat Marvel-uutiset ja -kuulumiset. Näiden jälkeen arvostelu ensin ILMAN SPOILEREITA ja sitten niiden kanssa. Pidetään myös KOMMENTTIKENTTÄ SPOILEREISTA tyhjänä. Keskustelua voi käydä kanssamme sitten somessa.  Mitä mieltä sinä olit uudesta Doctor Strange -elokuvasta? Kumpi oli lähempänä totuutta, Ossi vai Nikke? Missä universumissa sinä haluaist käydä? Kenen pitäisi ohjata MCU:n Fantastic Four? Kerro kommenteissa!

May 07, 202201:33:32
Marvel Podcast Suomi #7: Doctor Strange (2016) -arvostelu mukana Mikä homma? -podcastin Allu

Marvel Podcast Suomi #7: Doctor Strange (2016) -arvostelu mukana Mikä homma? -podcastin Allu

Mikä homma? -podcast Leffamediassa: https://www.leffamedia.fi/author/mikahomma/

Tällä kertaa Ossi Kuvakarju ja Leffahullu-Nikke taklaavat vuoden 2016 Doctor Strange -elokuvan valmistautuakseen tulevaan Doctor Strange in the Multiverse of Madness -leffaan. Koska kyseessä on melkoinen urakka, päätyi Mikä homma? -podcastin Allu auttamaan leffan arvioinnissa. Samalla käydään totta kai läpi myös uusimmat Marvel-maailman uutiset ja puhutaan vähän mitä Marvel-juttuja ollaan viime aikoina nautitttu.  

Mikä uutinen sinulle jäi parhaiten mieleen? Odotatko innolla uutta Doctor Strangea? Ja mitä mietteitä sinulla on ensimmäisestä MCU:n Doctor Strange -elokuvasta? Onko Benedict Cumberbatch oikea mies Strangen rooliin vai kaipaatko universumia jossa Joaquin Phoenix sai roolin?

May 01, 202201:39:21
Marvel Podcast Suomi #6: Suuri MORBIUS-jakso

Marvel Podcast Suomi #6: Suuri MORBIUS-jakso

Suuri MORBIUS-jakso.  Tällä kertää Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju taklaavat vuoden odotetuimman Marvel-elokuvan: Morbiuksen. Tai ainakin Ossi taklaa, Leffahullu kun säästyi tältä tustkalta. Laita siis video tai podcast pyörimään niin pääset sisälle ajatuksiimme tästä elokuvasta, sekä kuulemaan Marvel-maailman uusimmat uutiset.  Morbius elokuvan on kirjoittanut Matt Sazama ja Burk Sharpless. Ohjaajana taas toimi Daniel Espinosa. Elokuvassa nikkohahmoa esittää Jared Leto, muissa rooleissa nähdään Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal ja Tyrese Gibson.  Oletko sinä katsonut Morbius-elokuvan? Oliko se mielestäsi millainen? Entä onko hahmo aiemmin sinulle tuttu? Morbaile kommenttikenttään vastauksesi, kuulemme teiltä mielellämme.

Apr 25, 202201:14:01
Marvel Podcast Suomi #5: MOON KNIGHT -ensifiilikset feat. Popcorns with Esko

Marvel Podcast Suomi #5: MOON KNIGHT -ensifiilikset feat. Popcorns with Esko

Tällä kertaa Ossi Kuvakarju ja Leffahullu-Nikke saivat mukaansa myös leffamedia.fi -projektin isän, Popcorns with Esko -kanavan Eskon! Yhdessä kolmikko pureutuu taas Marvel-aiheisiin uutisiin, sekä ennen kaikkea ensifiiliksiin tulevasta Moon Knight -sarjasta.

Mar 29, 202254:14
Marvel Podcast Suomi #4: ETERNALS-arvostelu, uutiset ja kuulumiset

Marvel Podcast Suomi #4: ETERNALS-arvostelu, uutiset ja kuulumiset

Tällä kertaa Ossi Kuvakarju ja Leffahullu-Nikke taklaavat viime vuoden kiistanalaisimman MCU-elokuvan. Chloé Zhaon Eternals-leffan. Lisäksi käsitellään uutisia liittyen mm. Thor: Love and Thunder, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Madame Web ja Kraven the Hunter -leffoihin, sekä Netflixin Marvel sarjoihin ja Disney+'n tulevaan Ironheart sarjaan.

Feb 24, 202202:06:39
Marvel Podcast Suomi #3: Hawkeye-arvostelu

Marvel Podcast Suomi #3: Hawkeye-arvostelu

Tällä kertaa Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju taklaavat viime vuoden lopulla ihastuttaneen Hawkeye -televisiosarjan. Pitkässä keskustelussa käydään läpi sarjan twistit ja hahmot läpi perinpohjaisesti. Sitä ennen käydään myös läpi ajankohtaisia Marvel-uutisia ja lopuksi arvotaan ensimmäisen jakson arvonnan voittaja.

Feb 11, 202201:40:24
Marvel Podcast Suomi #2: Marvel-uutisia, -kuulumisia ja Hit-Monkey -arvostelu

Marvel Podcast Suomi #2: Marvel-uutisia, -kuulumisia ja Hit-Monkey -arvostelu

Toinen MPS jakso tulikin huomattavasti alkuperäistä suunnitelmaa aiemmin. Koska Hit-Monkey -sarja onkin tulossa jo parissa päivässä Suomen Disney+:aan, päätimme ottaa sen käsittelyyn heti. Lisäksi käymme samalla läpi hiukan uutisia ja huhuja, sekä puhumme Marvel-sarjakuvista. Muista ottaa myös somemme haltuun.

Instagram: marvel_podcast_suomi

Twitter: marvelcast_fi

Lisäksi tsekkaa YouTube-kanavamme: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Jan 22, 202201:06:56
Marvel Podcast Suomi #1: Esittely ja tuleva Marvel-vuosi 2022

Marvel Podcast Suomi #1: Esittely ja tuleva Marvel-vuosi 2022

Leffahullu-podcastin Nikke ja Kuvakarju-podcastin Ossi Kuvakarju suurina Marvel-faneina löivät päänsä yhteen ja loivat suomenkielisen Marvel-podcastin. Ensimmäisessä jaksossa kerrotaan ketkä podcastin takana häärivät, reagoidaan hiukan uutisiin ja pääaiheena katsastetaan Marvelin vuoden 2022 tulevaan tarjontaan.

Jan 20, 202201:56:26