Skip to main content
Spotify for Podcasters
(Air) Fry-Day

(Air) Fry-Day

By Maud & Tim

In (Air) Fry-Day nodigen Maud en Tim elke vrijdag een gast uit die zijn of haar favoriete Airfry snack mee neemt. Verder wordt er veel onnozel gebrabbeld en gepraat over van alles en nog wat.
Ga er dus lekker voor zitten, zet de Airfryer maar alvast aan en geniet van deze wekelijkse snack voor uw oren.
Currently playing episode

#6 - Party-Mix met Maaike & Jari

(Air) Fry-DayJan 07, 2022

00:00
36:16
#10 - Party-Mix met Heel Veel Mensen

#10 - Party-Mix met Heel Veel Mensen

Daar is ie dan... De allerlaatste aflevering van het seizoen! In deze speciale aflevering hebben de fantastische hosts Maud & Tim bijzondere gasten uitgenodigd om carnaval te vieren. Om de beurt komen wat gasten naar de speciale 'Studio room' om even lekker te kletsen, hun outfit uit te leggen en te zeggen wat hun planning is op het gebied van de liefde. Dit alles terwijl de gasten genieten van wat lekkers te drinken en natuurlijk een heerlijke snack. laat deze laatste gang u smaken.
Mar 11, 202238:17
#9 - Broodje Kroket met Huan & Jonas

#9 - Broodje Kroket met Huan & Jonas

In de één-na-laatste aflevering van (Air) Fry-Day zijn Huan en Jonas te gast. Onder het genot van een heerlijk broodje kroket hebben zij het over: De vier musketiers, Mauds reis naar Egypte en spannende verhalen van Huan en Jonas. Benieuwd of Huan kleiner is dan Maud? Pak dan een snackie en ga er maar lekker voor zitten.
Feb 26, 202234:31
#8 - Ruimtegebak met Flo & Wouter

#8 - Ruimtegebak met Flo & Wouter

In deze, wel heel speciale aflevering, hebben de gasten Flo & Wouter niet een gewone snack, maar zelfgemaakte vegan "Ruimtegebak". Ze hebben het over het proces van hoe het gebak tot stand is gekomen, astrologie, Films die je gezien moet hebben, Wouters ontmoeting met Geronimo Stilton en hoe je paprika nou eigenlijk uitspreekt. Dit alles onder het genot van wat heerlijk vegan gebak!
Jan 21, 202239:45
#7 - Kaassoufflé met Britt & Sarah

#7 - Kaassoufflé met Britt & Sarah

Helaas vandaag niet te gast... Wouter, maar betere vervanging kon er niet geregeld worden dan Britt & Sarah! De gasten vertellen in deze (niet gesponsorde) aflevering over de namen van hun fietsen, hun voorkeuren in jongens, het onverwachts zwanger worden en het maken van cupcakes met zure matten. En welke snack is er deze week mee? de mini kaassoufflé! 
Jan 14, 202233:49
#6 - Party-Mix met Maaike & Jari

#6 - Party-Mix met Maaike & Jari

In deze aller eerste aflevering van 2022 zijn Maaike & Jari te gast. Ze hebben het over welke saus nou het beste is, wat iedereen met oud en nieuw heeft gedaan, verhalen van "zeilkamp" en nog veel meer onzin. Dit alles onder het genot van wat drankjes en natuurlijk de snack van de week:  de Party-Mix!
Jan 07, 202236:16
#5 - Bamischijf met Sam & Noah

#5 - Bamischijf met Sam & Noah

In deze extra lange nieuwjaarsspecial zijn Sam & Noah te gast. Samen met de hosts bespreken zij welke combinaties met pindakaas lekker zijn, problemen van de bio-industrie, doorbreken van gewoontes, het maken van eigen muziek, en natuurlijk blikken ze terug op het afgelopen jaar. Dit alles onder het genot van wat bamischijven en zelfs nog wat andere snacks!
Jan 02, 202252:43
#4 - Mini Pizza's met Janna & Meke

#4 - Mini Pizza's met Janna & Meke

Vandaag eindelijk te gast... Meke, en Janna en is er ook bij! In deze kerstspecial hebben ze het over hun kerstplannen, irritaties op het werk, bijzondere stenen, insecten als huisdier en nog veel meer onzin. Dit alles onder het genot van heerlijke Mini Pizza's en zelfs weer mini loempia's!
Dec 24, 202134:00
#3 - Loempia's (zonder chilisaus!) met Peppe & Mees

#3 - Loempia's (zonder chilisaus!) met Peppe & Mees

Vandaag niet te gast... Meke, maar Peppe & Mees zijn er wel! Ze hebben het over zelfbedachte snacks, het bezoeken van een "coffeebar", het luisteren naar white noise, leven zonder vingers en nog veel meer onzin. Dit alles natuurlijk onder het genot van wat Loempia's (en helaas geen chilisaus).
Dec 17, 202132:16
#2 - Vegan Kipcorn met Bram

#2 - Vegan Kipcorn met Bram

Maud & Tim spreken samen met Bram over het drinken van alcohol, hun Spotify wrapped, Latin workout, daten met Amalia en nog veel meer onzin. Dit alles natuurlijk onder het genot van wat vegan kipcorn.
Dec 10, 202132:38
#1 - Mini Loempia's met Maud & Tim

#1 - Mini Loempia's met Maud & Tim

In de eerste aflevering van (Air) Fry-Day praten Maud & Tim over wie zij nou eigenlijk zijn, Huilen tijdens films, ruzie, op stap gaan en nog veel meer. Dit alles natuurlijk onder het genot van wat Mini loempia's.
Dec 03, 202134:22
Intro

Intro

Elke vrijdag een nieuwe snack voor uw oren.
Dec 02, 202100:12