Skip to main content
Spotify for Podcasters
Minigympa-podden

Minigympa-podden

By Minigympa-podden

Smartaste, skönaste gympan är minimal med maximal effekt. Små, säkra rörelser med stor, skonsam effekt på kort, rogivande tid. Varje normal-avsnitt är ca 10 min. Lisel Humla Sjöstedt, Urforma.nu underhåller kropp och sinne.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

#3: Minigympa - Passagerargympa med mjuk rygg

Minigympa-poddenApr 22, 2019

00:00
10:12
#3: Minigympa - Passagerargympa med mjuk rygg
Apr 22, 201910:12
#2 Minigympa - Befria munnen med läpparnas luftlek

#2 Minigympa - Befria munnen med läpparnas luftlek

Det här avsnittet passar att utföra i princip varsomhelst. Rörelserna är nästan osynliga och går att göra i både lodrätt och vägrätt läge. Minigympa är små medvetna rörelser som utförs i långsamt tempo under kort tid. Lisel Humla Sjöstedt, er Minigympa-fröken har stor och lång erfarenhet av utforskande välgörande rörelse. Avsnittet består av två olika moment. Det första handlar om att träna förmågan att kunna vila med läpparna lätt åtskilda och med läpparna lätt ihop.  Sen kommer luftleken. Först använder du luften för att just hitta vilsamma lägen för läpparna lätt slutna eller lätt öppna. Därefter fortsätter luftleken inne i munnen. Att med slutna läppar flytta runt luft i munnen för att befria dig från onödiga spänningar. 

Avsnitten i Minigympa-podden passar bra att kombinera. Du kan skapa din egen längre Minigympa-stund genom att kombinera olika avsnitt i valfri turordning.

Du som gillar Minigympa-podden, dela gärna med dig av den till resten av världen. du kan prenumerera på podden, gilla den här och där, recensera och dela.

Apr 08, 201910:01
#1: Minigympa - Stilla vågrörelser genom kroppen
Mar 25, 201910:14