Skip to main content
Spotify for Podcasters
Naturskyddsföreningen förstår inte

Naturskyddsföreningen förstår inte

By Naturskyddsföreningen Umeå med omnejd

Det här är Naturskyddsföreningen i Umeå med omnejds podd där vi utreder sådant vi inte förstår. Varför omställningen inte går tillräckligt fort till exempel. Vi intervjuar lokala makthavare och forskare för att förstå, eller försöka få andra att förstå!
Currently playing episode

Ett år efter valet - uppföljning med S och MP

Naturskyddsföreningen förstår inteSep 20, 2023

00:00
01:31:60
Ett år efter valet - uppföljning med S och MP

Ett år efter valet - uppföljning med S och MP

I detta avsnitt intervjuar Liv Janet Ågren från S och Nils Seje Larsen från MP ett år efter valspecialintervjuerna. Samtalet handlar om vad som hänt sedan den förra podden och gräver djupare i varför Umeå kommun inte kommer nå sina närliggande klimat- och miljömål.

Sep 20, 202301:31:60
8. Centerpartiet (Valspecial)

8. Centerpartiet (Valspecial)

I denna valspecial intervjuar Liv Oscarsson, ordförande i Naturskyddsföreningen i Umeå, Maja Westling från Centerpartiet i Umeå om varför det går så dåligt i Umeås arbete för att nå klimatmålen, utifrån frågor om bl a transporter, konsumtion, stadsbyggnad och kommunens organisation.

Aug 25, 202237:56
7. Socialdemokraterna (Valspecial)

7. Socialdemokraterna (Valspecial)

I denna valspecial intervjuar Liv Oscarsson, ordförande i Naturskyddsföreningen i Umeå, Janet Ågren från Socialdemokraterna i Umeå om varför det går så dåligt i Umeås arbete för att nå klimatmålen, utifrån frågor om bl a transporter, konsumtion, stadsbyggnad och kommunens organisation.

Aug 25, 202201:00:44
6. Miljöpartiet de Gröna (Valspecial)

6. Miljöpartiet de Gröna (Valspecial)

I denna valspecial intervjuar Liv Oscarsson, ordförande i Naturskyddsföreningen i Umeå, Nils Seje Larsen och Elin Söderberg från Miljöpartiet de Gröna i Umeå om varför det går så dåligt i Umeås arbete för att nå klimatmålen, utifrån frågor om bl a transporter, konsumtion, stadsbyggnad och kommunens organisation.

Aug 25, 202201:02:28
5. Kristdemokraterna (Valspecial)

5. Kristdemokraterna (Valspecial)

I denna valspecial intervjuar Liv Oscarsson, ordförande i Naturskyddsföreningen i Umeå, Anders Sellström från Kristdemokraterna i Umeå om varför det går så dåligt i Umeås arbete för att nå klimatmålen, utifrån frågor om bl a transporter, konsumtion, stadsbyggnad och kommunens organisation.

Aug 25, 202250:23
4. Moderaterna (Valspecial)

4. Moderaterna (Valspecial)

I denna valspecial intervjuar Liv Oscarsson, ordförande i Naturskyddsföreningen i Umeå, Lena Riedel från Moderaterna i Umeå om varför det går så dåligt i Umeås arbete för att nå klimatmålen, utifrån frågor om bl a transporter, konsumtion, stadsbyggnad och kommunens organisation.

Aug 25, 202240:56
3. Arbetarpartiet (Valspecial)

3. Arbetarpartiet (Valspecial)

I denna valspecial intervjuar Liv Oscarsson, ordförande i Naturskyddsföreningen i Umeå, Davis Kaza från Arbetarpartiet i Umeå om varför det går så dåligt i Umeås arbete för att nå klimatmålen, utifrån frågor om bl a transporter, konsumtion, stadsbyggnad och kommunens organisation.

Aug 25, 202247:28
2. Vänsterpartiet (Valspecial)

2. Vänsterpartiet (Valspecial)

I denna valspecial intervjuar Liv Oscarsson, ordförande i Naturskyddsföreningen i Umeå, Bore Sköld från Vänsterpartiet i Umeå om varför det går så dåligt i Umeås arbete för att nå klimatmålen, utifrån frågor om bl a transporter, konsumtion, stadsbyggnad och kommunens organisation.

Aug 25, 202231:22
1. Liberalerna (Valspecial)

1. Liberalerna (Valspecial)

I denna valspecial intervjuar Liv Oscarsson, ordförande i Naturskyddsföreningen i Umeå, Alf Molin från Liberalerna i Umeå om varför det går så dåligt i Umeås arbete för att nå klimatmålen, utifrån frågor om bl a transporter, konsumtion, stadsbyggnad och kommunens organisation.

Aug 25, 202243:23