Skip to main content
Spotify for Podcasters
NJOY Podcast

NJOY Podcast

By NJOY Podcasts

Подкастите на радио N-JOY
Currently playing episode

NJOY Podcast EP.6 - „С деца на море“

NJOY PodcastJul 22, 2022

00:00
29:48
NJOY Podcast EP.6 - „С деца на море“
Jul 22, 202229:48
NJOY Podcast EP.5 - гости маркетинг стихията Александра Гълъбова, бившият ни новинар Стефан Хранов и бившият "техничар" на N-JOY Милен Ямаков.

NJOY Podcast EP.5 - гости маркетинг стихията Александра Гълъбова, бившият ни новинар Стефан Хранов и бившият "техничар" на N-JOY Милен Ямаков.

Какво е да откриваш другите през музиката, да даваш предимство на добрите новини и да чакаш трактор да те дръпне, за да пуснеш радиоразпръскването? Отговорите на тези въпроси даваме в петия епизод на NJOY Podcast, в който главни действащи лица са маркетинг стихията Александра Гълъбова, бившият новинар Стефан Хранов и бившият технически мениджър на радиото Милен Ямаков.

Продължаваме поредицата интервюта с НЕ „Oбичайните заподозрени“ – тези, които през годините създаваха и създават историята на любимото радио N-JOY. NJOY Podcast, стартира с поредица от 5 епизода, които ще ви потопят в тези 16 години, минали като 16 мига истинска радост.

Jun 21, 202222:30
NJOY Podcast EP.4 - гости настоящата радиоводеща Ники и бившата такава Гергана Ботева

NJOY Podcast EP.4 - гости настоящата радиоводеща Ники и бившата такава Гергана Ботева

Поредицата от разговори с хората, които не дават, а вземат интервюта в радио N-JOY продължава. В този епизод на NJOY Podcast ще  чуете какво е да си широкоспектърно любознателен, как се четат новини,  докато листът ти гори и как радиото се превръща в особено подкожно  електричество. Пред микрофона застават радиоводещата на вечерното request шоу Ники и смеещата се на висок глас бивша радиоводеща и вечна rockchick-a гърл Гергана Ботева.

P.S. Жокер. Гергана ще бъде водеща на един от подкастите на радио N-JOY, след края на тематичните такива, посветени на 16 рожден ден на радио N-JOY :)

Jun 14, 202225:47
NJOY Podcast EP.3 - гости радиоводещата Деси Райчева и бившата радио и настояща ТВ водеща - Харитина Агопян

NJOY Podcast EP.3 - гости радиоводещата Деси Райчева и бившата радио и настояща ТВ водеща - Харитина Агопян

Тематичните подкасти, посветени на 16-тия рожден ден на радио N-JOY и неговата история, продължават с епизод 3 на NJOY Podcast!

Защо това да си радиоводещ е професията, която няма как да омръзне и какво е усещането да си пожелаеш пица по радиото и след 30 минути слушател да ти я купи и донесе до вратата на студиото? Просто да те почерпи, защото се кефи на твоето предаване. 

В новия епизод на NJOY Podast гости са Десислава Райчева, водещата на предаването „Приятно разсеяни с Деси“ и Харитина Агопян, която години наред е била част от сутрешното шоу на N-JOY.

Продължаваме и поредицата интервюта с НЕ „Oбичайните заподозрени“ – хората, които през годините създаваха историята на любимото радио N-JOY. В този епизод гостува бившата радио и настоящата ТВ водеща Харитина Агопян.

Какво вижда човек за 16 години в ефира и как се поддържа магията на радиото толкова много време, ще разкаже Деси. А какви са тайните умения, които радиото изгражда у теб и какво е да спечелиш кастинг за водещи в сутрешното шоу на N-JOY в надпревара с хиляди кандидати- ще ни сподели Хари.

Jun 07, 202221:19
NJOY Podcast EP.2 - гости радиоводещата Нейа; тонрежисьорът Антон Велев

NJOY Podcast EP.2 - гости радиоводещата Нейа; тонрежисьорът Антон Велев

Тематичните подкасти, посветени на 16-тия рожден ден на радио N-JOY и историята му- продължават! Във втория епизод гости са водещата Нейа, позната дори и като Госпожа Гръмотевицата, както и сивият аудиокардинал Тони Велев. Какво е да водиш предаване с рапъра Спенс? Kак магьосниците тонрежисьори правят радиото да е без запъващи водещи и могат ли сами да си избират програмните директори?

В първата част на епизода, ще чуете за това как момиче от квартала се среща с момче от рапа. Така накраткото можем да опишем първото сутрешно шоу на радио N-JOY "Спенс и сутрешният екипаж", когато преди 16 години, Нейа започва да води в ефир с музикалната звезда Станислав Найденов – Спенс и другата водеща Христина.

Втората част на подкаста, продължава с легендата на аудиото, култовият Антон Велев, който дълги години беше тонрежисьор на N-JOY. Той ще ни разкаже как радиото може да бъде и майка, и баща, както и да затвърди, че тонрежисьорите не спят, а само сънуват кошмари, че им спират песните по време на ефир!

Jun 03, 202216:41
NJOY Podcast EP.1 - гости Инспектор N-JOY; Симеон Чешмеджиев

NJOY Podcast EP.1 - гости Инспектор N-JOY; Симеон Чешмеджиев

Радио N-JOY чества 16 години в ефир със  стартирането на своите подкасти. Започваме поредица аудиоподкасти,  посветени на тези 16 години, в които ще чуете историите на хората, които  правят и са правили радиото. Първи пред микрофона застава не кой да е, а  емблематичния Инспектор N-JOY. Какво е 16 години да  владееш магията на  радиото и можеш ли да шокираш някой с репликата „Дайте ми 3 килограма  краставици“? В първия епизод гост-водещ е винаги шумната Гергана Ботева,  а “тайната на добрите новини“ ни разкрива Симеон Чешмеджиев.

В  тези първи епизоди на NJOY Podcast, ще даваме думата на “обичайните“,  но и на НЕ „обичайните заподозрени“. За първи път ще чуете историята на  любимото радио, разказана и от тези, които не са заставали често пред  микрофона. Водещи, тонрежисьори, новинари, продуценти, хората, които  винаги стоят зад кулисите и работят вече 16 години, за да можете вие да  се наслаждавате на хитовата музика и да чувате добрата страна на живота.

NJOY Podcast, стартира с поредица от 6 епизода, които ще ви потопят в тези 16 години, минали като 16 мига истинска радост.

May 31, 202222:03