Skip to main content
Spotify for Podcasters
NuCell Matrix

NuCell Matrix

By Albina JN Fabiani

Здравейте и добре дошли в пространството на NuCell Matrix. Аз съм Албина Фабиани, автор и водещ на Програма 'Нова Клетка". Програма "Нова Клетка" се занимава с рехабилитация на тялото, като се основава на биологични, физиологични, както и на медицински принципи свързани с анатомията на клетките.
Currently playing episode

ЛЕКЦИЯ N 1 от Платената "Програма Нова Клетка"

NuCell MatrixSep 18, 2022

00:00
23:49
ЛЕКЦИЯ N 1 от Платената "Програма Нова Клетка"

ЛЕКЦИЯ N 1 от Платената "Програма Нова Клетка"

Тази Лекция N 1, която е част от Дистанционната Програма Нова Клетка, е предложена тук, с цел да даде малко Светлина върху Програма Нова Клетка. Disclaimer: Казаното от мен (Албина Фабиани) в тази лекция е съобразено с обикновения читател, и за това е казано в стил съобразен с разбирането на широката публика (тук влизат и хора в "напреднала възраст", които са с ограничен интерест към всяка форама на технология, което лично аз изцяло разбирам и подкрепям ... Както обикновено, се извинявам предварително за неправилно употребени термини * защото или по време на записа на тази Лекция не съм си спомняла на български, или защото ... разговорния български ми идва спонтанно ... !!! Допълнителна информация за моята Програма, може да бъде намерена на сайта ми: www.nova-kletka.com, където има и много споделени резулттати от вече миналите Програмата, които наистина си струват да бъдат прочетени, защото те доказват ефективността на Програмата. Аз, отдавна не съм в света на теориите, за разлика от останалия свят на Здравето ... или неговата липса.
Sep 18, 202223:49
Програма "Нова Клетка" - кратък репортаж

Програма "Нова Клетка" - кратък репортаж

Програма "Нова Клетка" през опита на участвалите в нея. Програмата се занимава с рехабилитация на тялото, като се основава на биологични принципи, както и на медицински факти свързани с анатомията на клетките. Към този аудио епизод, има пълно видео/репортаж заснет от международен екип в Хисар. Репортажа може да бъде видян на канала ми в Youtube.
Aug 19, 202215:30