Skip to main content
Spotify for Podcasters
FOS-podden: Likeverdige tjenester for alle

FOS-podden: Likeverdige tjenester for alle

By Forum for offentlig service

Intervjuer med personer som mener og vet mye om offentlige tjenester - om innhold, utøvelse, inkludering, servicenivå og -utvikling.
Currently playing episode

Hvordan bli best på kundeservice!

FOS-podden: Likeverdige tjenester for alleMay 03, 2022

00:00
22:46
Fremtidens møteplasser i NAV

Fremtidens møteplasser i NAV

Hvis du i fremtiden har behov for hjelp fra NAV, er kanskje ikke NAV-kontoret stedet dere treffes på. Kanskje det passer bedre med et kafébesøk, en tur i parken eller et digitalt møte? Vi tok en prat med Camilla Dahl og Silje Andersen (bildet), som er prosjektledere for Fremtidens møteplasser i NAV. De er begge seniorrådgivere i NAV // Arbeids- og velferdsdirektoratet.

Nov 08, 202220:57
Vi har to øra og ein kjæft!

Vi har to øra og ein kjæft!

Hva former oss som mennesker? Hva ligger bak valgene våre – privat og i arbeidssammenheng? 

Odd Eidner er prest i Bodø. Han er rådgiver for politiet ved kriser og katastrofer, og har engasjert seg i arbeidet med oppfølging av etterlatte etter selvmord.

Odd kommer til Service- og tjenestekonferansen 2022, som er i Bodø 3.-4.november. Er krise den nye normalen?, er tittelen på foredraget hans. Hva er det han ønsker å fortelle oss?

Sep 30, 202222:36
Pådriver for bedre offentlig service og tjenesteyting

Pådriver for bedre offentlig service og tjenesteyting

Bjarte Lyssand i Customer Trends intervjuer Torbjørn Vinje, daglig leder i Forum for offentlig service. I samtalen er de innom forumets formål, historikk og organisering, og hvordan fremtiden for offentlig service kan bli, med bakgrunn i trender i organisering og demografi.

Aug 18, 202219:36
Hva i all verden er Kulturell Navigasjons-Plattform for inkludering?

Hva i all verden er Kulturell Navigasjons-Plattform for inkludering?

Kulturell Navigasjons-Plattform for inkludering? Hva i all verden er det? I denne episoden av FOS-podden har jeg en samtale med tre ildsjeler i firmaet Digna. De kombinerer menneskesentrert design, antropologi og pedagogikk. Plattformen er utviklet av mennesker som har gått gjennom prosessen med å integrere seg i Norge, og bygger på kunnskap og lærdom de selv har erfart. Dette vil jeg gjerne høre mer. Mitt navn er Mona Hovland Jakobsen, jeg er styremedlem i Forum for offentlig service og jobber til daglig i Politiet.
Jun 15, 202228:15
Måkene på Engersand

Måkene på Engersand

Velkommen til Engersand-podden! Vi tar opp stort og smått. Saker som skaper glede, og saker som skaper forargelse. Saker som du er opptatt av, og som kanskje gjør deg begeistret eller forbannet. Engersand-podden tørr der andre tier!

Mitt navn er Torbjørn Vinje. I dag skal vi ta opp et tema som skaper debatt hver eneste vår: Måkene på Engersand! Jeg har invitert den kjente måkeelskeren Bente Vinge til studio, og den ikke mindre kjente måkehateren Geir Hauknes. Og for å balanser det hele har vi med Gunn Tvildal.

May 27, 202204:17
May 6, 2022

May 6, 2022

May 06, 202200:30
Hvordan bli best på kundeservice!

Hvordan bli best på kundeservice!

En samtale med Sarita Lavik som jobber på Innbyggerservice i Bergen kommune. Sarita har vært med på å jobbe fram en Felles servicestandard for hele kommunen. Hva er bakgrunnen for standarden, hva inneholder den og hvilken nytte kan den gi framover?

May 03, 202222:46
Hjemme hos Mona: Hvorfor har hun byttet jobb, og hva er det hun brenner for?

Hjemme hos Mona: Hvorfor har hun byttet jobb, og hva er det hun brenner for?

Mona Hovland Jakobsen er styremedlem i Forum for offentlig service, og har nettopp begynt i ny stilling. Hvorfor hun har byttet jobb, hva er det hun brenner for og hva kan de nye oppgavene bety for forumet? Det er jeg nysgjerrig på, og har avtalt å komme hjem til henne på Tøyen i Oslo. 

Mona har lang erfaring fra både privat og offentlig sektor, og har en solid utdannelse. Jeg trodde hun befant seg "midt i smørøyet" der hun var, men hun har gjort store sprang tidligere også. Hør mer om hvorfor, hva hun skal jobbe med og hvilken betydning det kan få for forumet i denne podkasten.

May 03, 202214:29
Et aldersvennlig samfunn er bra for alle

Et aldersvennlig samfunn er bra for alle

En samtale med Anne Berit Rafoss, som er prosjektleder i Senteret for et aldersvennlig Norge. Hun har jobbet med aldersvennlig utvikling i mange år, blant annet i Oslo, i EU-systemet, Verdens helseorganisasjon, hos KS og i Helsedirektoratet. Hvorfor brenner hun for dette temaet, hva jobber de med på senteret og når er Norge aldersvennlig nok?

May 02, 202219:28