Skip to main content
Spotify for Podcasters
De massage op vakantie podcast!

De massage op vakantie podcast!

By Sonja Scheerman

In deze Podcast ga ik in gesprek met b en b eigenaren en eigenaren van een gastenverblijf. Zij vertellen over hun ervaringen met masseren die ze aanbieden in hun b en b of gastenverblijf.
Ik wens je veel plezier en inspiratie tijdens het luisteren naar de verhalen van deze deskundige ontspanners, met magische handen.
Available on
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

De kracht en liefde door je handen laten vloeien.

De massage op vakantie podcast!Dec 09, 2022

00:00
33:46
De kracht en liefde door je handen laten vloeien.

De kracht en liefde door je handen laten vloeien.

Vandaag ga ik in gesprek met Ellen Brouwer. Zij is Beeldend therapeut bij de stichting “Huis aan het water” Deze stichting zet zich in voor mensen met een oncologische diagnose.  Zij geloven dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verbeteren, ook met kanker.  Ellen is ook Ayurvedische masseuse bij De relatie compagnie een klein holistisch centrum in de Purmer bij Purmerend.  Ze heeft een fijne therapeutische ruimte aan huis in Ilpendam, waar ze deze beide therapieën ook aanbiedt. We hebben het over hoe je je onderbewustzijn kunt laten spreken door tekeningen. Wat in je onderbewustzijn zit en gezien mag worden om te zetten in beelden omdat woorden soms niet voldoende zijn.  Ellen heeft bij mij de Ayurvedische massages onder de knie gekregen en ik ben super trots op waar Ellen nu al staat een echte doorzetter met een goed en warm hart. En spreken we over waar de raakvlakken met de Ayurvedische massage. Beide vormen van therapie laten je de ruimte om naar je gevoel en je intuïtie te gaan. Uit je hoofd in je hart. Verder hebben we het over de etherische olie van DoTerra.com Lavendel, Innerchild en Wintergreen, die deze decembermaand voor inkoopsprijs bij mij verkrijgbaar zijn. Wil je meer weten over wie Ellen is en waar je naartoe moet om jezelf beter te leren kennen? Ga dan naar de Onlinemassagecoach.nl voor alle info.
Dec 09, 202233:46
Met je hoofd in de wolken.

Met je hoofd in de wolken.

In deze aflevering ga ik in gesprek met Caroline Fransen.  We praten over Maison Mirathons in de Vogezen in Frankrijk. Zij was de eigenaresse van dit prachtige gasten verblijf, waar ze groepen ontving, voor ze kookte, ze in de watten legde, haar eigen groente verbouwde en daarnaast ook nog massages gaf in haar fijne massage ruimte. Hoe deed ze dat en waarom zou ze gestopt zijn? Ze gaat het ons allemaal vertellen. Informatie over deze aflevering vind je natuurlijk op de website van de onlinemassagecoach.nl Daar vind je ook de link naar de korte ontspannende voetreflex massage workshop van Caroline.  Heb je zelf zin om over je ervaringen te praten of ken je iemand die dat super leuk zou vinden, laat het mij dan weten zodat ik hem of haar kan uitnodigen voor deze podcast. Like deze podcast en laat weten hoe je deze podcast hebt gewaardeerd. Laat je ontspannen door bedreven, liefdevolle, helende handen.
Oct 16, 202228:04
Zwevend de trap af!

Zwevend de trap af!

Frans vertelt in deze aflevering hoe hij masseren ervaart en waarom hij daar ooit mee is begonnen. Dit is wat Frans schrijft over de praktijk waar wij samen in Bousseraucourt masseren. Met liefde en overtuiging brengen wij je in balans en brengen we je ontspanning. Wij verzorgen massages bij ons thuis, waar we 2 knusse massagekamers hebben. We kunnen zodoende twee gasten gelijktijdig samen maar ook gelijktijdig gescheiden masseren. Na overleg zijn, voor groepen, massages en yoga in een geschikte ruimte elders ook mogelijk. Wij ontspannen je graag met een krachtige klassieke massage, een kruidige Ayurvedische massage aangepast aan jouw dosha, een warme hotstone massage een vloeiende lomi-lomi massage of een helende voetreflex massage.  https://www.massagecaravan.com https://www.onlinemassagecoach.nl
Oct 06, 202217:52