Skip to main content
Spotify for Podcasters
On Stage The Podcast

On Stage The Podcast

By On Stage The Podcast

Een podcast uit de evenementenbranche. Wij halen herinneringen op, halen mooie anekdotes naar voren en kijken naar het verleden, de huidige tijden en de toekomst. We nodigen gasten uit die live hun verhaal met ons delen.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

ON STAGE THE PODCAST - Billy The Kit

On Stage The PodcastJan 13, 2021

00:00
36:05
On Stage The Podcast - Jan Buijs - Klokgebouw Eindhoven

On Stage The Podcast - Jan Buijs - Klokgebouw Eindhoven

Daar zijn we weer! In deze aflevering gaan we in gesprek met Jan Buijs van het Klokgebouw in Eindhoven. Jan verteld o.a. over zijn verleden, het heden en hoe hij de toekomst ziet in onze mooie industrie en natuurlijk in het Klokgebouw in het altijd energieke Eindhoven. Na vele jaren actief te zijn in de industrie is Jan een echte expert in zijn vakgebied. Ook wij hebben hier weer veel van geleerd. Jan, bedankt! Dat we elkaar snel weer tegenkomen op de werkvloer.  We zijn benieuwd wat jullie van deze aflevering vinden! We hebben er nog veel meer klaar staan voor de aankomende tijd.  Heb je suggesties voor de podcast, laat het onze vooral weten in de reacties of stuur ons een email via info@onstagethepodcast.nl. Veel kijk & luister plezier via flow.page/ostp
Jan 26, 202244:12
On Stage The Podcast - Rick Jansen

On Stage The Podcast - Rick Jansen

Een apart persoon zoals Thijs zegt... hmm wat een woordkeuze! Het is niemand minder dan Rick Jansen, economie docent maar in het weekend is het DJ Admin. Deze internationale Dj is over de hele wereld te vinden en was afgelopen week op de F1 in Abu Dhabi om de "Dutch Army" tribune op zijn kop te zetten. Hierover meer in deze aflevering.
Dec 20, 202139:15
On Stage The podcast - Seizoen 2 - Aflevering 1

On Stage The podcast - Seizoen 2 - Aflevering 1

🎙Ja, ja daar zijn we weer! Na een tijdje stilte komen we keihard terug! Wat is er dan veranderd? We zijn nu ook te vinden op YouTube! Zie het linkje in de bio en abonneer alvast om niks te missen. Én zet je notificaties aan (het belletje ernaast)! In deze eerste intro maken we kennis met de nieuwe stagiaire @suzannehalsema en vertellen we wat jullie kunnen verwachten aankomende weken!  Aftrap seizoen 2, LET'S GO💥 https://www.youtube.com/channel/UC1sMQZdkC2M-1NisUpgQWEA/videos
Dec 10, 202120:23
ON STAGE THE PODCAST - Strictly Tour & Security Management

ON STAGE THE PODCAST - Strictly Tour & Security Management

Daar zijn we weer! In deze episode zijn we in gesprek gegaan met Lorenzo & Colin van Strictly Tour & Security Management. De heren delen hun verhaal over het vak Tour Management en het verhaal achter Strictly met een te gekke documentaire. Daarnaast is in samenwerking met Keurmerk Nederland een keurmerk Tour Management opgezet. We geven niet te veel vrij, ga vooral luisteren via flow.page/ostp. Enjoy! 
Mar 22, 202101:17:18
ON STAGE THE PODCAST - TwofiftyK & Eyesupply

ON STAGE THE PODCAST - TwofiftyK & Eyesupply

Wat hebben we het gezellig gehad in Eindhoven! In deze splinter nieuwe aflevering gaan we in gesprek met TwoFiftyK, het all-round en multidisciplinaire design bureau en Eyesupply, de creatieve video-design, productie en operating agency. Samen hebben ze met honderden shows per jaar een ware stempel gezet in de internationale entertainment markt.  Ga lekker naar buiten, doe je oortjes in en luister naar de mooie verhalen van Sander Reneman, Carlo Ruijgers en Dennis Klein. Luister vandaag nog in de zon via flow.page/ostp.  Have a nice weekend! 
Feb 26, 202101:01:08
ON STAGE THE PODCAST - Andre Beekmans - The Art Of Light

ON STAGE THE PODCAST - Andre Beekmans - The Art Of Light

Mooie mensen! We gaan lekker door met de goede verhalen uit evenementen land. We zijn wel benieuwd hoe het met jullie gaat nu? Laat ons dat weten via een berichtje. Vandaag hebben we weer een mooie gast voor jullie in petto! Andre Beekmans van The Art of Light. Andre en zijn team staan voor de next level licht shows voor artiesten, festivals en zakelijk events over de hele wereld. Een unieke ervaring creëren voor het publiek. Van lichtshows onderwerpen, tot programmeren tot aan het uitvoeren. Gewerkt met artiesten zoals Armin van Buuren, Afrojack en festivals zoals ISY Music Festival in China tot aan Electric Zoo in New York.  Laten we het vooral van Andre horen, we hebben een mooi uur gesproken over alles rondom The Art of Light. Enjoy! Luister vandaag nog via flow.page/ostp 
Feb 18, 202152:28
ON STAGE THE PODCAST - Sander Petit

ON STAGE THE PODCAST - Sander Petit

Daar zijn we weer! We gaan de gehele branche door met in deze aflevering de legal aspecten van de entertainment. Graag introduceren we Sander Petit.  Sander Petit is als media- en entertainment advocaat gespecialiseerd in intellectueel eigendom, media- en contractenrecht voor de creatieve industrie. Hij staat ook wel bekend als De Dance-advocaat en is oprichter van het juridisch collectief Backstage Legal. Sander heeft daarnaast als dj opgetreden in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Vanaf nu te beluisteren via flow.page/ostp. Have a great day y'all! 
Feb 11, 202148:40
ON STAGE THE PODCAST - Tony Dekker

ON STAGE THE PODCAST - Tony Dekker

Mijlpaaltje! We zijn inmiddels bij episode 10 aangekomen. Podcasten gaat toch echt niet vervelen. Te gek om te doen! Vandaag hebben we Tony Dekker voor jullie klaarstaan. Agent binnen David Lewis Productions en jaren on the road geweest met de top DJ's van deze wereld. Hoe word je nou agent van artiesten? Hoe belangrijk is je netwerk in de entertainment industrie? Allemaal vragen die we in deze podcast gaan beantwoorden voor je. Daarnaast hoor je zijn persoonlijke verhaal van de afgelopen jaren en het heden. Enjoy! Luister vandaag nog via https://www.flowcode.com/page/ostp/
Jan 22, 202153:03
ON STAGE THE PODCAST - Fotograaf Bart Heemskerk

ON STAGE THE PODCAST - Fotograaf Bart Heemskerk

In aflevering 9 hebben we show fotograaf Bart Heemskerk uitgenodigd. Een top fotograaf die de energie van de shows perfect vast weet te leggen op foto's. Bart is gestart met muziek fotografie in 2010 en in 2013 is hij gestart als freelancer. Inmiddels heeft hij tours en shows gedaan voor The Rolling Stones, Armin van Buuren, Justin Bieber, Kensington, Guus Meeuwis, Pinkpop, Lowlands en ga zo nog maar even door! Hij schiet per jaar gemiddeld 10TB aan foto's!  De rest moet je vooral horen in deze podcast! Een ontzettend tof verhaal door een top fotograaf! Veel luister plezier!
Jan 17, 202101:03:36
ON STAGE THE PODCAST - Billy The Kit

ON STAGE THE PODCAST - Billy The Kit

Episode 8, man man wat halen we veel goede zin uit het maken van deze podcast. Naast het zakelijke duiken we natuurlijk ook steeds meer de creatieve kant op met in deze episode Joost Seilbergen a.k.a. Billy The Kit. Met vele internationale shows heeft hij niet stil gezeten in de loop van de jaren. Een frisse start met een nieuw label en nieuwe muziek geeft hem de energie als nooit tevoren. Wat hebben we een fijn gesprek gehad met Joost in deze episode! Nu te beluisteren via https://www.flow.page/ostp. Enjoy! 
Jan 13, 202136:05
ON STAGE THE PODCAST - Dave Diepeveen & Dzanar Abbas-Zade

ON STAGE THE PODCAST - Dave Diepeveen & Dzanar Abbas-Zade

Wat is het toch gaaf om die mooie reacties op de podcast te mogen horen! Het geeft zoveel energie om nog meer episodes te maken. We zijn alweer aangekomen bij episode 7 met in deze editie een Arti Director,  Dzanar Abbas-Zade en entertainer & DJ, Dave Diepeveen. De heren hebben elkaar in de entertainment industrie leren kennen en zijn daardoor goed bevriend geraakt. De momenten die ze samen hebben meegemaakt en wat ze allemaal voor mooie dingen hebben mogen doen is vanaf nu te horen via https://www.flow.page/ostp  Welke onderwerpen zouden we echt niet moeten missen of wie horen jullie graag terug in een aankomende podcast? Laat het ons weten in de comments en dan gaan wij er achter aan.
Jan 07, 202149:10
ON STAGE THE PODCAST - Gigant - Bjorn & Sjoerd

ON STAGE THE PODCAST - Gigant - Bjorn & Sjoerd

HAPPY NEW YEAR! Daar zijn we dan, 2021. In het altijd gezellige Brabant, zijn we deze keer Den Bosch gaan bezoeken. De helden van het staal, de mannen van Gigant International, Bjorn & Sjoerd. Bjorn en Sjoerd vertellen ons de mooie verhalen over de podium bouwers uit ons festival land. Wast hebben ze allemaal meegemaakt, hoe is hun goede vriendschap tot stand gekomen en hoe kijken ze terug op afgelopen jaar en de toekomst. Deze episode heeft toch ook wel aardig wat mooie anekdotes, heerlijk! Veel luisterplezier via https://anchor.fm/onstagethepodcast/
Jan 04, 202154:35
ON STAGE THE PODCAST - Brandon Slootweg

ON STAGE THE PODCAST - Brandon Slootweg

Wat gaan we lekker, episode 5 alweer! We krijgen zo veel energie van de mooie feedback. In deze episode, Brandon Slootweg, een veelzijde event professional, inzet op diverse rollen. De afgelopen jaren op uiteenlopende producties mogen komen in zowel Nederland als het buitenland. Door de ervaringen keihard op weg om een Technisch Producent te mogen worden, aangevuld met de expertise op het gebied van crowd safety. Het was erg leuk om met Brandon in gesprek te gaan. Een man met zoveel energie is aanstekelijk in het gesprek. We gaan nog veel mooie dingen over Brandon horen in de nabije toekomst. Luister vandaag via: https://anchor.fm/onstagethepodcast/. Heb je de voorgaande episodes nog niet geluisterd, dan kan je die tevens daar vinden! Happy Holidays namens team On Stage The Podcast!
Dec 22, 202042:05
ON STAGE THE PODCAST - Laura van Dam

ON STAGE THE PODCAST - Laura van Dam

Wat gaan die eerste podcasts goed! Mooie feedback, groei en we krijgen nog meer gasten! In deze episode, Laura van Dam. DJ uit het zonnige zuiden die al snel naar Amsterdam is verhuist om haar dromen achterna te gaan. Met shows bij o.a. Ultra Music Festival Miami, Sunburn Festival in India en ook regelmatig te vinden in Ibiza, blijft ze haar carrière achterna jagen. Ze is ook actief bij Doorn Records waar ze veel nieuw talent voorbij ziet komen. Het was te gek om Laura te spreken. Vol enthousiasme vertelde ze over haar leven, haar carrière en is ze natuurlijk ook erg gezellig. We zijn benieuwd wat jullie zover van onze podcasts vinden? We hebben er nog vele in petto! Luister vandaag nog via: https://anchor.fm/onstagethepodcast/ Geniet van jullie zondag en veel luister plezier!
Dec 20, 202027:54
ON STAGE THE PODCAST - B-Front - Bob van der Palen

ON STAGE THE PODCAST - B-Front - Bob van der Palen

Wat op zijn achtste begon met het maken van muziek is uitgelopen in een fulltime baan en nog veel meer. Bob van der Palen, ook wel bekend onder de DJ naam B-Front in de hardstyle scene. Hij is een open boek met zijn ervaringen in de branche en over hoe zijn loopbaan is verlopen.  Nikki en Thijs gaan in een uur durende podcast Bob eens van een heel andere kant leren kennen.  Wij kennen Bob als een nuchtere, zeer spontane artiest om mee te werken. De samenwerking met Bob is altijd ontzettend leuk echter hebben wij hem nooit veel beter leren kennen tussen de shows door. Wil je meer weten over zijn leven en carrière? Luister dan deze aflevering van ON STAGE THE PODCAST!
Dec 17, 202001:03:57
ON STAGE THE PODCAST - Extrema - Bas Baetsen

ON STAGE THE PODCAST - Extrema - Bas Baetsen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Bas Baetsen van Extrema. Met de vele mooie evenementen is Extrema een erg bekend merk in evenementenland. Met producties als Mandala Festival, Solar Weekend, Extrema Belgium en Extrema Noir is Extrema een zeer creatief en vooraanstaande organisatie binnen de industrie. Over Bas Baetsen: Bas is Managing director binnen Extrema Network. Inmiddels is Bas al 20 jaar actief bij Extrema en begonnen als programmeur. Bas verteld over hoe hij is begonnen en wat hij op dit moment doet. Daarnaast deelt hij met ons bepaalde mooie momenten.  Veel luisterplezier!
Dec 09, 202034:46
ON STAGE THE PODCAST - EP1

ON STAGE THE PODCAST - EP1

Een podcast uit de evenementenbranche. Wij halen herinneringen op, halen mooie anekdotes naar voren en kijken naar het verleden, de huidige tijden en de toekomst. We nodigen gasten uit die live hun verhaal met ons delen. Volg ons op Instagram op: onstagethepodcast
Dec 09, 202023:52