Skip to main content
Spotify for Podcasters
Paimen podcast

Paimen podcast

By Miska Wilhelmsson & Mikko Sivonen

Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja käsittelevä kristillinen -podcast. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Video versiot jaksoista löytyy YouTubesta.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Mitä tarkoittaa Sola Scriptura?

Paimen podcastSep 08, 2021

00:00
58:29
Mitä tarkoittaa olla reformoitu baptisti?

Mitä tarkoittaa olla reformoitu baptisti?

Paimen podcast käsittelee Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja. Tämän kertaisessa jaksossa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Eelis Halmemies.  Viidennen jakson teemana on: Mitä on reformoitu baptismi?
Sep 13, 202251:50
Kysymyksiä kalvinismiin liittyen

Kysymyksiä kalvinismiin liittyen

Paimen podcast käsittelee Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Tässä jaksossa vieraana myös pastori Eelis Halmemies.  Neljännen jakson teemana on "Kysymyksiä kalvinismiin liittyen". Jakso on jatkumoa syksyllä 2021 Porvoossa järjestettyyn Reformaatio-tapahtumaan, jossa vastattiin yleisön kysymyksiin. Kaikkiin kysymyksiin ei tapahtumassa ehditty vastata, joten jaksossa vastataan loppuihin kysymyksiin.  Kuuntele tilaisuuden Kysymyksiä ja vastauksia -osio: https://youtu.be/68F1IfyLbus
Feb 22, 202201:45:15
Metsä kirkkona? Mitä on yleinen ja erityinen ilmoitus?

Metsä kirkkona? Mitä on yleinen ja erityinen ilmoitus?

Paimen podcast käsittelee Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Kolmannen jakson teemana on "Metsä kirkkona? Mitä on yleinen ja erityinen ilmoitus?"
Dec 03, 202131:53
Miten kristinusko selittää kaiken?

Miten kristinusko selittää kaiken?

Paimen podcast käsittelee Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Toisen jakson teemana on "Miten kristinusko selittää kaiken?".
Oct 23, 202151:24
Mitä tarkoittaa Sola Scriptura?

Mitä tarkoittaa Sola Scriptura?

Paimen podcast käsittelee Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Ensimmäisen jakson teemana on Sola Scriptura, joka tarkoittaa "yksin Raamatun sana".
Sep 08, 202158:29