Skip to main content
Spotify for Podcasters
Huumarsalo

Huumarsalo

By Pasi Huumarsalo

Yritys kuvailla menestyksekästä yrittämistä.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Vaaralliset supervoimat

HuumarsaloDec 22, 2019

00:00
07:21
Vaaralliset supervoimat

Vaaralliset supervoimat

Henkilökohtaiset supervoimat voivat auttaa liiketoimintaa. Niillä on kuitenkin liikearvoa vasta, kun pystyn monistamaan tai siirtämään ne systeemiksi yrityksen sisälle.

Dec 22, 201907:21
Päätä päättää

Päätä päättää

Maltti ja harkinta ovat johtajalle hyviä ominaisuuksia. Kuitenkin, kun kaikki faktat on tiedossa ja on päätöksen teon aika, viivyttelemme usein paikoillaan.

Oct 12, 201906:56
Taistelua ei voiteta yksin

Taistelua ei voiteta yksin

Kuusi vinkkiä johtajalle työsuhteiden ylläpitoon. Työntekijän yksilöllinen tunteminen antaa parhaan konsultaation siihen, miten suhteessa tulee toimia.

Sep 28, 201910:29
Yksinyirttäminen vs. Luottamus

Yksinyirttäminen vs. Luottamus

Yrityksen kasvua on turha vain tavoitella, sen saavuttamiseksi on tehtävä jotain. Usein se tarkoittaa, että se mitä olen tehnyt aikaisemmin itse, on jossain vaiheessa luotettava jonkun toisen vastuulle.

Jul 23, 201906:46
Miksi maailmassa on värit?

Miksi maailmassa on värit?

Jos johtaja motivoituu selvittämään miksi-kysymyksen eri persoonallisuuksien kohdalla, väitän että yrityksen menestyminen on taattu. Se johtuu siitä, että yrityksen resurssi moninkertaistaa arvonsa ymmärtävän johtajuuden ohjauksessa.

Jul 08, 201906:44
Nykyhetki stategiassa

Nykyhetki stategiassa

Strateginen nykyhetki ei unelmoi tai haikaile tulevaisuutta. Tilannekuva nykyhetkestä tulisi olla täyttä faktaa, siihen ei tulisi lisätä mitään tulevasta.  Tein tällaisen virheen noin vuosi sitten liiketoimintakauppaa tehdessä. 

Jun 21, 201904:50
Arvottomat arvot

Arvottomat arvot

Ollessani vuorovaikutuksessa eri yritysten kanssa, huomaan useasti, että työntekijät aliarvostavat tai jopa pilkkaavat oman yrityksensä arvoja. Se häiritsee minua. Eikö juuri heidän pitäisi sisäistää ne? Jos olet työntekijän asemassa, ota selvää yrityksesi sisäisistä arvoista. Ne antavat sinulle mahdollisuuden ymmärtää, mitä sinulta odotetaan ja auttavat sinua ja yritystä onnistumaan.

Jun 15, 201905:21
Mahdollista vain arjessa

Mahdollista vain arjessa

Ilmapiiri luodaan arjen pienissä hetkissä. Sinun ei ole pakko rakentaa hetkiä määrätietoisesti, mutta ellet tee niin, ne vilistävät ohi. Inhimillisenä olentona et ehdi tai oivalla tarttua niihin, koska mahdollisuus on lyhyen hetken mittainen.

Jun 07, 201904:15
Ensimmäisen luokan kokemus

Ensimmäisen luokan kokemus

Ensimmäisen luokan kokemus on työväline, jolla voit määritellä ilmapiiriä. Voit kirjoittaa muistiin jotain, mitä toisen on vaikea pyyhkiä mielestään pois.

May 31, 201905:42
Introduction

Introduction

Ensimmäinen jakso toivottaa sinut tervetulleeksi huumarsalo.com podcastiin. Tämä on yritys kuvailla menestyksekästä yrittämistä. 

May 23, 201905:36