Skip to main content
Spotify for Podcasters
De Drie Haringen

De Drie Haringen

By De Zandvoort Podcast

Podcast voor ondernemers in Zandvoort
Currently playing episode

#3 Het Zandvoorts Race Festival rond de Dutch Grand Prix

De Drie HaringenMay 30, 2023

00:00
39:17
#3 Het Zandvoorts Race Festival rond de Dutch Grand Prix

#3 Het Zandvoorts Race Festival rond de Dutch Grand Prix

Het is nog een maand of drie tot de Dutch Grand Prix in Zandvoort plaatsvindt, maar de voorbereidingen al in volle gang. Niet alleen op het circuitterrein maar ook voor de festiviteiten in het dorp. In de podcast De Drie Haringen vertellen organisator Sander ten Bosch en ondernemer Marcel Busscher wat de kansen en de uitdagingen zijn voor Zandvoort.

Over één ding zijn de heren het eens: omdat Max Verstappen niet het eeuwige leven heeft en je nooit weet hoe lang het wereldevenement in Zandvoort blijft terugkomen, is het zaak om nu de vruchten te plukken en ervoor te zorgen dat het dorp ook klaar is voor een toekomst zonder Formule 1.

May 30, 202339:17
#2 Doorontwikkeling ondernemersfonds

#2 Doorontwikkeling ondernemersfonds

In deze maandelijkse podcastserie voor ondernemers nodigt ondernemersmanager Floor Thomasse als gespreksleider telkens twee gasten uit (samen De Drie Haringen) om een onderwerp te bespreken dat speelt in Zandvoort.

In deze tweede aflevering ontvangt Floor Ifong Chi, voorzitter van het huidige Ondernemers Innovatiefonds Zandvoort en Hanneke Mel, voorzitter van Vereniging Bedrijventerrein Noord. De dames spreken over het succes van het huidige ondernemersfonds en de gewenste voortzetting daarvan. 

Het huidige fonds wordt gefinancierd vanuit een reclamebelasting. De werkgroep staat achter het idee om de financiering van het fonds vanaf 1 januari 2024 te laten plaatsvinden op basis van een opslag op de Onroerendezaakbelasting (in plaats van de reclamebelasting). Hierdoor worden meer ondernemers betrokken en vindt er een eerlijkere verdeling van de financiering plaats.


Feb 22, 202327:59
#1 Privaat-publieke samenwerking

#1 Privaat-publieke samenwerking

In deze nieuwe maandelijkse podcastserie voor ondernemers nodigt ondernemersmanager Floor Thomasse als gespreksleider telkens twee gasten uit (samen De Drie Haringen) om een onderwerp te bespreken dat speelt in Zandvoort.

In de eerste aflevering ontvangt Floor OBZ voorzitter Dick Hulsebosch en wethouder TE Lars Carree. Met deze heren wordt gesproken over het belang van een goede privaat-publieke samenwerking. Een greep uit de onderwerpen die besproken worden: het convenant, het jaarplan voor 2023, het ondernemersmanagement, het ondernemersfonds.

Jan 25, 202345:56