Skip to main content
Spotify for Podcasters
T-Talks - de podcast van Business Club Gebouw-T

T-Talks - de podcast van Business Club Gebouw-T

By Poppodium Gebouw-T

T-Talks is een podcast van en over de Businessclub van Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

#1 Andre Roessen. Van Schipluiden via Tokio naar Bergen op Zoom

T-Talks - de podcast van Business Club Gebouw-TApr 21, 2023

00:00
32:20
#2 Addy de Hond. Van televisiemonteur naar adviseur in het communicatielandschap
Dec 04, 202331:42
#1 Andre Roessen. Van Schipluiden via Tokio naar Bergen op Zoom
Apr 21, 202332:20
T-Talks - introductie

T-Talks - introductie

Nieuw! T-Talks, de podcast over de Business Club van Gebouw-T In deze nieuwe podcast laten Gerlof Jorritsma en Helmer Krijnen je kennismaken met de verschillende leden van de Business Club van Gebouw-T. In een gesprek van 20 minuten vertelt de gast over het bedrijf, wie haar of hem inspireert én natuurlijk welke muziek favoriet is.

Apr 17, 202300:50
#6 - Merijn & Peter (Op De T festival)

#6 - Merijn & Peter (Op De T festival)

Helaas... al tweemaal gooit dat verdomde COVID-19 roet in het eten voor ons festival Op De T. De 10e jubileumeditie vindt plaats op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. "Daar gaan we toch wel vanuit jongens"? In deze aflevering gaat Koen het gesprek aan met festivalvader Peter en BaCo Merijn. Alle smakelijke verhalen komen voorbij. Over het belang van talloze hardwerkende vrijwilligers achter de raptap, Memphis Maniacs die het veld op zijn kop zetten, rollende biervaten en het neurotisch checken van de weersvoorspellingen. En vergeet niet: donderdag 13 mei Radio Op De T via de livekanalen van Gebouw-T! Toch een beetje Op De T dit jaar...


May 08, 202147:27
#5 - Gilly & Dennis

#5 - Gilly & Dennis

Nummero 5! Met Gilly Verrest, programmeur én eigenaar van platenwalhalla De Waterput en Dennis de Waard, professioneel concert- en festivalganger. Reken maar dat je deze aflevering overspoeld wordt met toffe, onbekende artiesten die je zéker moet checken. Op welke boeking is Gilly het meest trots en wie gaat hij echt niet opnieuw op de bühne wegzetten? 

Mar 26, 202136:27
#4 - Cees & Walter

#4 - Cees & Walter

Wat hebben een fietsenhok en Gebouw-T met elkaar te maken? Je hoort het allemaal in episode 4 van 10 jaar T de podcast! Cees Snellink, hoofd techniek en docent, verliet met een bak ervaring onze oosterburen om mede dit mooie poppodium op te bouwen. En is Gebouw-T misschien wel de leukste stageplek van Nederland? Als we oud podium- en evenemententechniek-student Walter van Peene's verhalen mogen geloven zou dat best kunnen!

Mar 12, 202143:27
#3 - Annechien & Gert-Jan

#3 - Annechien & Gert-Jan

Altijd al willen weten hoe de organisatie van Gebouw-T precies uit ziet? Dat en meer in aflevering drie met directeur van het allereerste uur Gert-Jan de Koster en ondernemer Annechien Broekmeijer. Zij stond als oprichtend lid Raad van Toezicht ook aan de wieg van Gebouw-T. Natuurlijk worden ook veel herinneringen opgehaald. Over het intense openingsweekend bijvoorbeeld of Huub van der Lubbe in een Gebouw-T shirt. Het vieren van een dieptepunt en hoe 's werelds grootste gitaristen ook maar gewoon mensen blijken.

Feb 26, 202145:42
#2 - Jannes & Floor

#2 - Jannes & Floor

En door! De tweede aflevering ontvangt Koen rasmuzikant Jannes van Kaam (FFOOSS, Bongloard) en vrijwilligerscoördinator bij Gebouw-T Floor Jochems. Over fuzzy rock, smakelijke backstage verhalen en de waarde van vrijwilligers in een poppodium. Tot slot natuurlijk nog een gedicht van Arnout Teppema.

Feb 12, 202147:42
#1 - Joop & Joop

#1 - Joop & Joop

10 jaar Gebouw-T! Dat verdient een podcast vond vrijwilliger van het eerste uur Koen Vos. Hij kijkt met steeds wisselende gasten terug op 10 jaar Gebouw-T. Een overvloed aan mooie verhalen, anekdotes en herinneringen. In de eerste aflevering ontvangen we Joop en Joop! De ene Joop (Agenent) is eigenaar van Triomf en tourt normaliter het hele land door met 80’s Verantwoord, 90’s Now en Zer00’s Heroes. De andere Joop (de Wit) is een vast gezicht binnen Gebouw-T. Als gastheer gaat hij maar al te graag met de artiesten op de foto. Hoe een ras-Amsterdammer zijn plekje vindt in Halsteren en Gebouw-T.

Jan 29, 202158:52
10 jaar T - de podcast (leader)

10 jaar T - de podcast (leader)

De leader van de 10 jaar T podcast, gecomponeerd door Kubilay Kaya.

Jan 25, 202100:36