Skip to main content
Spotify for Podcasters
Puur op gevoel Coaching | Podcasts

Puur op gevoel Coaching | Podcasts

By Chantal Clarijs

De podcasts van Puur op gevoel Coaching helpen je terug naar je basis, de warmte van je hart en de stilte van je midden door reflectie en geleide meditaties. Ik ben benieuwd hoe ze jou inspireren of verder op weg helpen.
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Lichttaal activatie: Thuiskomen | The Circle of Light connection

Puur op gevoel Coaching | PodcastsFeb 12, 2022

00:00
24:00
Lichttaal activatie: Thuiskomen | The Circle of Light connection

Lichttaal activatie: Thuiskomen | The Circle of Light connection

In deze podcast ontvang je lichttaal die helend en activerend werkt. Vooraf neem ik je mee in een inleidende meditatie om je hart open te stellen om te ontvangen. Het thema van deze heling gaat over thuiskomen. Zorg dat je een rustig moment hebt voor het beluisteren van deze podcast; op een plek zonder ruis en waar je je ogen kunt sluiten.

Feb 12, 202224:00
Wat is lichttaal? | Puur op gevoel Coaching

Wat is lichttaal? | Puur op gevoel Coaching

In deze podcast vertel ik je over mijn eigen ervaringen met lichttaal. Wat is het en wat kan je ermee?

Feb 12, 202213:46
Innerlijk Kind | Puur op gevoel Coaching

Innerlijk Kind | Puur op gevoel Coaching

Als kind wil je aandacht, liefde, veiligheid en geborgenheid ontvangen van je ouders. Zodat je je vrij en open kunt ontwikkelen. Als je als kind niet gekregen hebt wat je nodig had, dan sluimert dat door in de rest van je leven. Met deze geleide meditatie maak je contact met je innerlijk kind. Wat heeft het nodig? Schreeuwt het om je aandacht? Wil het gekoesterd worden, gekoesterd of heeft het geruststelling nodig? Wat het ook is, erken de vraag van dit meest kwetsbare deel in jou. Geef je innerlijk kind wat het nodig heeft. Deze kindstukken doorvoelen en laten zijn maakt dat je zuiverder en liefdevoller wordt.

Naar binnen gaan en je innerlijk kind ontmoeten is jezelf helen op thema's als zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfliefde. Je wordt meer heel als mens; lichaam, ziel en geest worden geheeld. Je relaties worden gelijkwaardiger. Er komt vrede in je lijf. Rust. Je hart wordt warm en je ervaart geborgenheid en veiligheid. Want jij en je innerlijk kind doen het samen. Meer lezen over dit thema kan op mijn website: https://www.puuropgevoel.nu/heel-je-innerlijk-kind/

Jan 29, 202113:39
Vertrouwen | Puur op gevoel Coaching

Vertrouwen | Puur op gevoel Coaching

Vertrouwen gaat over loslaten. Toelaten. Overgave. Voor de meesten van ons gaat dat niet altijd natuurlijk. Er komen uitdagende situaties op ons pad en de twijfel en onrust slaan toe. Het ego wil controle, houdt dingen vast. Maar als je beseft en voelt dat alles wat je meemaakt voor jou bedoeld is, om jou te laten ontwikkelen en groeien, kan je situaties anders gaan bekijken. Durf je erop te vertrouwen dat het goedkomt als je de controle loslaat? Het helpt als je verbinding maakt met je hart. Daar ligt liefde en rust die je naar vertrouwen leiden. De beste manier, en uiteindelijk de enige manier, om met je natuurlijke levensstroom verbonden te blijven is vertrouwen. Je kunt daaraan actief deelnemen; door met álles te leven dat het je leven je brengt en steeds de energie van je hart op te zoeken. 

Dec 23, 202012:48
Ruimte | Puur op gevoel Coaching

Ruimte | Puur op gevoel Coaching

Deze podcast met geleide meditatie gaat over het neerzetten en beschermen van jouw ruimte. Hoe kan je je energie bij jezelf houden, zonder dat die weglekt? Hoe zorg je voor een energieveld waarin rust heerst en jij jezelf kan zijn? Een thema met diverse lagen; ruimte innemen voor jezelf op een liefdevolle manier kan een uitdaging zijn.

Jul 01, 202016:53
Gronding | Puur op gevoel Coaching

Gronding | Puur op gevoel Coaching

Deze keer gaat de podcast met meditatie over gronding.

In essentie is gronden als een communicatielijn. Die creëer je met de aarde. Het is een verbinding zonder voorwaarden; heel open. Vanuit daar sla je een brug tussen de aarde, jouw lichaam, het dagelijks leven en het universum. Die verbinding voelen, dat is gronding.

Gronding gaat over jouw licht diep verankeren in de materie. De materie die het dichtst bij je staat zijn de cellen, de moleculen in jouw eigen lichaam.

Door jezelf te gronden en je te verbinden met de aarde en de natuur, breng je jouw eigen natuurlijk licht meer naar boven. In het centrum vind je je hart en je zonnevlecht bij je navel. Door jezelf daarmee te verbinden, voel je wie je werkelijk bent. Het brengt jouw ware natuur tot leven, en dat inspireert ook andere mensen.

Gronden leer je door ervaring. Door herhaling verandert je inzicht en je groeit steeds meer, net zoals elke andere vaardigheid die je jezelf aanleert. Deze podcast kan je dus meerdere keren luisteren en je zult merken dat het iedere keer anders is. Dat je steeds verandert, verder komt, leert.

May 02, 202017:43
Zelfheling | Puur op gevoel Coaching

Zelfheling | Puur op gevoel Coaching

In deze meditatie neem ik je mee je lichaam in. Als het even wat minder met je gaat, is er veel wat je zelf kunt doen. Je kunt jezelf helen; met positieve gedachten. Met aandacht geven aan de plekken waar het zeer doet.

Apr 11, 202016:14
Dankbaarheid | Puur op gevoel Coaching

Dankbaarheid | Puur op gevoel Coaching

Dankbaarheid heeft 1 van de hoogste trillingsfrequenties. Het voelen en uiten van dankbaarheid zorgt voor een verschuiving in je bewustzijn en brengt je in flow met het leven.

Apr 11, 202006:29