Skip to main content
Spotify for Podcasters
Holistic Healer Podcast

Holistic Healer Podcast

By Rachel, Holistic Healer

Hi! Mijn naam is Rachèl. Als clearing & healing medium en spiritueel counselor, geef ik je inzicht en ondersteun ik je bij het herstellen van jouw innerlijke balans. In deze podcasts deel ik graag mijn ervaringen met energiewerk, inzichten over de collectieve energie en inspiratie vanuit de Ongeziene Wereld. Korte 'clips' die je random kunt beluisteren. Heb je vragen of wil je meer weten over mijn werk? Kijk op www.holistichealer.nl. Je kunt me ook volgen op instagram, facebook en telegram. Veel plezier en liefs, Rachèl
Available on
Apple Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

#7 Wat dóe jij nou eigenlijk?

Holistic Healer PodcastSep 18, 2022

00:00
05:19
#9 Spiritual Bypass

#9 Spiritual Bypass

De laatste tijd hoor of lees ik wat vaker de term Spiritual bypass. Waarschijnlijk ken jij het woord bypass vooral als toepassing bij een hartoperatie. Bij deze spirituele variant, is het een aanduiding voor het willen bezighouden met Licht en Liefde en het liefst met een boog om schaduwkanten heen lopen. Op zich geen gekke reflex, als je je bedenkt dat het een natuurlijk instinct is om pijn te vermijden en dus heel menselijk is.  In deze 'podclip' deel ik daar wat gedachten over.

Nov 11, 202205:07
#8 Leven van Prana

#8 Leven van Prana

Ik kom het de laatste tijd vaker tegen en het intrigeert me; het kunnen leven van Prana, de levensenergie die ons omringt. Met ons groeiend bewustzijn, blijkt dat niet meer alleen voorbehouden aan zeer geoefende Yogi's en verlichte meesters. Kun jij je een leven voorstellen zonder eten en drinken?    

Sep 20, 202205:02
#7 Wat dóe jij nou eigenlijk?

#7 Wat dóe jij nou eigenlijk?

Mensen die mij kennen of op mijn website terecht zijn gekomen, weten dat ik iets doe met Healing, Clearing, Reading en Mediumschap. Dat zijn mooie termen, maar het is niet meteen voor iedereen even duidelijk wat dat nou precies inhoudt. Ik krijg dan ook best vaak de vraag, Wat dóe jij nou eigenlijk? In deze podcast vertel ik daar over.

Sep 18, 202205:19
#6 Precious Gems

#6 Precious Gems

Ik krijg weleens de vraag ‘Wanneer weet je nu of je in contact bent met Spirit, De Bron of de Ongeziene Wereld?’ Eigenlijk is dat vooral een gevoel, een ínnerlijk weten. In verbinding ervaar je een gevoel van rust, van vrede, harmonie, compassie, dankbaarheid en een allesomvattend gevoel van liefde die je hart doet overstromen. In deze staat kun je inspiratie en boodschappen ontvangen. Vandaag deel ik er een met je!

May 17, 202204:29
#5 Mag jij BOOS worden?

#5 Mag jij BOOS worden?

De afgelopen weken kwam ik meerdere keren het thema boosheid tegen en dat is voor mij vaak een teken dat dit ook in het collectieve veld speelt. Niet gek dat boosheid kan opspelen in deze tijd. Er is veel collectieve onrust, onmacht en verdeeldheid, waardoor boosheid makkelijk getriggerd kan worden. Over het algemeen vinden we boosheid best ongemakkelijk en zit er vaak een oordeel op. We willen liever harmonie en het vooral graag gezellig houden. Mag jij boos worden?

Apr 27, 202204:39
#4 Overvloed

#4 Overvloed

In onze westerse wereld worden we op allerlei manieren vertrouwd gemaakt met het idee van schaarste.

Dat begint al als we jong zijn; we moeten goed ons best doen om diploma’s te halen, waarmee we kans maken op een goeie baan om later goed voor onszelf te kunnen zorgen.

Toch ervaren we niet altijd overvloed, hoe goed we het ‘technisch gezien’ ook doen. 

Mar 15, 202205:49
#3 Intuïtie

#3 Intuïtie

Wat is nou intuïtie en hoe leg je uit wat dat is? Deze week is het 10 jaar geleden dat ik een heel intuïtieve actie deed. Dat durfde ik omdat ik al vroeg had leren vertrouwen op mijn ingevingen. Daar vertel ik je over in deze podcast. Veel plezier!

Mar 03, 202206:29
#2 Verbinding

#2 Verbinding

In deze podcast deel ik graag de inspiratie die ik deze week ontving rondom het thema Verbinding.

Veel plezier!

Feb 26, 202207:09
#1 Gewoon Beginnen!

#1 Gewoon Beginnen!

Welkom bij deze allereerste aflevering van de Holistic Healer Podcast!

Veel plezier en liefs, Rachèl


Feb 18, 202204:47