Skip to main content
Spotify for Podcasters
Ragna's Spiritual Corner

Ragna's Spiritual Corner

By Ragna Søberg

Hei og velkommen til min podkast, Ragna's Spiritual Corner. Jeg heter Ragna og er heks, skribent, spirituell lærer og tarotleser. I denne podkasten så snakker jeg ukentlig om spiritualitet, spirituell praksis og annen spennende heksete tematikk. Jeg gir også en gratis liten tarot reading i slutten av hver episode. Hvis du ønsker en gratis reading så kan du sende en forespørsel til: podcast@ragnasspiritualcorner.com. Tusen takk for at du lytter til podkasten min❤

In English: I'm a Norwegian witch, spiritual teacher and tarot reader. In this podcast I talk about spiritual themes and give advice
Currently playing episode

#45 Kaffe og Tarot

Ragna's Spiritual CornerMar 24, 2023

00:00
34:12
#45 Kaffe og Tarot

#45 Kaffe og Tarot

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜 I denne episoden kan du høre opptak fra sist livesending med Kaffe og Tarot🔮☕ Ønsker deg en magisk dag videre! SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: ⁠https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/ ⁠ 👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna-kull-2-varen-2023/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: ⁠https://ragnasspiritualcorner.com/shop/ ⁠ 👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: ⁠https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner⁠ Facebook: ⁠https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner⁠ 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Mar 24, 202334:12
#44 Hva er Ostara? 🌱💛

#44 Hva er Ostara? 🌱💛

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜  I denne episoden forklarer jeg hva Ostara er og hvordan du kan feire denne sabbaten.  Ønsker deg en magisk dag videre og en velsignet Ostara!  SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG:  ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/   👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna-kull-2-varen-2023/  👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv.  - Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner  - Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner  💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜  - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Mar 17, 202326:55
#43 Viktigheten med en god daglig spirituell praksis

#43 Viktigheten med en god daglig spirituell praksis

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜  I denne episoden deler jeg litt om hva som har skjedd den siste tiden og hvor viktig en god daglig spirituell praksis har vært for meg i denne vanskelige tiden.  Ønsker deg en magisk dag videre!  SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG:  ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/   👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna-kull-2-varen-2023/  👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv.  - Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner  - Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner  💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜  - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Mar 10, 202331:14
#42 Hva er Imbolc?

#42 Hva er Imbolc?

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜 I denne episoden forklarer jeg hva den paganistiske sabbaten Imbolc er og hvordan du kan feire denne. Ønsker deg en magisk dag videre! Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/  👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Jan 27, 202339:07
#41 Kaffe og Tarot med Ragna🧙🏻‍♀️🔮☕

#41 Kaffe og Tarot med Ragna🧙🏻‍♀️🔮☕

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜 I denne episoden kan du høre opptak fra sist livesending med Kaffe og Tarot🔮☕ Ønsker deg en magisk dag videre! JEG FEIRER FREDAG 13.:  Dagen denne episoden kommer ut er det -13% på alt av produkter, kurs og veiledninger som jeg selger. Bruk koden "fredag13" for å få 13% rabatt på Lær deg Taro med Ragna eller Magisk Mandagsbudskap, i nettbutikken er tjenestene allerede nedsatt. Rabbaten gjelder kun til midnatt (natt til 14. januar). Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/  👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/  👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Jan 13, 202301:08:25
#40 Bli BFF med tarotkorta dine🔮

#40 Bli BFF med tarotkorta dine🔮

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜 Godt nyttår! 🎆🎇 I denne episoden snakker jeg om hvordan du kan bedre din tarotpraksis ved å bli skikkelig godt kjent med tarotkorta. Dette og mye mer lærer du også på kurset mitt som starter den 19. januar.   Ønsker deg en magisk dag videre! Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/  👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/  👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Jan 06, 202345:40
#39 Sett opp ønsker for 2023✨

#39 Sett opp ønsker for 2023✨

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜 I denne episoden snakker jeg om manifestering og hvordan du kan sette opp en magisk ønskeliste for 2023!  Her kan du lese artikkelen som jeg nevner i episoden: https://ragnasspiritualcorner.com/hva-er-manifestering/ Ønsker deg en magisk dag videre og et riktig godt nyttår!  Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/  👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/  👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Dec 29, 202256:15
#38 God Jul / Reading-spesial💜

#38 God Jul / Reading-spesial💜

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter/ ser på 💜 I denne episoden gir jeg readinger til flere av dere som har sendt inn henvendelser til meg. Det er alltid spennende å se hva kortene har av budskap og visdom til dere!  Ønsker deg og dine en magisk, fredelig jul!🎄 Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/  👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/  👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Dec 23, 202249:10
#37 Hva er Yule?☸

#37 Hva er Yule?☸

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜 I denne episoden skal  jeg fortelle deg hva den paganistiske høytiden Yule er og hvordan du kan feire den.  Her er noen nyttige lenker:   Artikkel om Yule: https://medium.no/tro-og-livssyn/yule-en-tid-for-velsignelser-og-fornyelse/ Ønsker deg en magisk dag videre og en velsignet Yule-feiring!  Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/  👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/  👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Dec 21, 202259:38
#36 Spør Heksa🧙🏻‍♀️

#36 Spør Heksa🧙🏻‍♀️

Velkommen tilbake til min podkast💜 I denne episoden svarer jeg på spørsmål som dere lyttere har sendt inn til meg. Fortsett å send inn spørsmål og forslag til tema til episoder, jeg ser og samler alle meldinger dere sender inn - tusen takk 😊 SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/  👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/  👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Dec 09, 202243:20
#35 Te og Tarot med Ragna (opptak fra livesending)🔮☕🧙🏻‍♀️

#35 Te og Tarot med Ragna (opptak fra livesending)🔮☕🧙🏻‍♀️

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜 I denne spesialepisoden som spilles inn live, trekker jeg kort til de som er med + den som har sendt henvendelse på forhånd.  Ønsker deg en magisk dag og god helg videre! Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/   👩🏻‍🏫Jeg kan lære deg tarot her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/laer-deg-tarot-med-ragna/ 👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv.  Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiritualcorner Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspiritualcorner 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜  - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom.   - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.  Fremtiden er alltid flytende - heldigvis.
Dec 02, 202201:06:39
#34 møt Ragna Torheim - Kraften i navnene våre🧙🏻‍♀️

#34 møt Ragna Torheim - Kraften i navnene våre🧙🏻‍♀️

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜 I denne episoden forteller jeg om at jeg har giftet meg og litt om mitt nye navn. Det er kraft i navn, har du funnet ut hva ditt navn betyr?  Ønsker deg en magisk dag videre! Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ PS: Her er lenke til boken til Radleigh Valentine som jeg nevner i dagens episode: https://www.amazon.com/Compendium-Magical-Things-Communicating-Divine/dp/1401951228 Og her er lenken til Nina sin bok(hun som får reading i denne episoden): https://www.norli.no/boker/dokumentar-og-fakta/livssyn-og-selvutvikling/selvutvikling/vakre-vinger?gclid=Cj0KCQiA1NebBhDDARIsAANiDD1d7sM-P0koo6Gn6jWlpzyXsO1F55F14hygmEc9DLB2CX1aiXrqHZ8aAvpUEALw_wcB SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG: ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/ 🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/ 👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiri... Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspirit... 💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜 - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap.
Nov 25, 202241:45
#33 Synkroniteter og tegn fra universet🦋

#33 Synkroniteter og tegn fra universet🦋

Velkommen tilbake til min podkast og tusen takk for at du lytter 💜  I denne episoden skal  jeg snakke om synkroniteter og morsomme hendelser som skjer, jeg tror nemlig ikke på tilfeldigheter og når du er på rett vei vil synkroniteter skje for å lede deg videre!  Her er  lenke til artikkelen jeg har skrevet om faser i spirituell utvikling:  https://medium.no/spirituell-utvikling/slik-kommer-du-ut-av-det-spirituelle-skapet/ Ønsker deg en magisk dag videre! Hekseklem og en klype magi sendes fra meg🧙🏻‍♀️ SLIK KAN JEG VÆRE ENDA MER TIL TJENESTE FOR DEG:   ✨Meld deg på magisk mandagsbudskap her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/  🔮Bestill din personlige tarotveiledning og reading her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/   👍🏻Følg meg på Instagram and Facebook for mer gratis innhold, inspirasjon, meditasjoner, små kortlegg osv. Instagram: https://www.instagram.com/ragnasspiri... Facebook: https://www.facebook.com/ragnasspirit...    💜 Vit at det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit💜  - Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom.   - Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap. 
Nov 11, 202241:10
#32 Refleksjoner rundt sjelens reise og opplevelser💜

#32 Refleksjoner rundt sjelens reise og opplevelser💜

Velkommen tilbake til min heksete lille podkast og takk for at du lytter💜 I denne episoden tar jeg opp et tema foreslått av min venninne og heksesøster Heidi Venli:  om sjelens reise og opplevelser. Jeg snakker også litt om sjelekontrakt og hvordan jeg mener (du trenger ikke å mene dette) at alt skjer for en grunn, samt hva jeg mener med at fremtiden alltid er flytende... Puh, hold fast! Ønsker deg en nydelig dag videre🌟 Har du lyst til å bli med på heksetreff i januar? Nå kan du melde deg på! Gå inn på nettsiden min og les mer her: https://ragnasspiritualcorner.com/event/heksetreff-midtvintersretreat/
Nov 04, 202248:00
#31 Hva er Samhain? 🍁🎃🍂

#31 Hva er Samhain? 🍁🎃🍂

Velkommen tilbake til podkasten min! I denne episoden snakker jeg om hva Samhain er og hvordan du kan feire denne høytiden🧡🎃 Her er lenke til artikkelen jeg har skrevet om Samhain og boken jeg anbefaler. Artikkel på Medium sin nettside: https://medium.no/tro-og-livssyn/hosttakkefest-og-en-dag-for-de-dode/ Bøker jeg anbefaler: https://www.adlibris.com/no/bok/the-modern-witchcraft-guide-to-the-wheel-of-the-year-9781507205372?gclid=Cj0KCQjw7KqZBhCBARIsAI-fTKI4CrR1D-2kaZ9tM8-b2tuhUsFzzSpZmIyLBZOpGWPuHntP93ptWVMaAo7aEALw_wcB The ultimate Book of Shadows for the New Generation, Solitary Witch av Silver Raven Wolf Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna som gleder seg til å feire Halloween/ Samhain🧙🏻‍♀️🧙🏻‍♀️🧙🏻‍♀️
Oct 27, 202249:35
#30 Spør heksa🧙🏻‍♀️

#30 Spør heksa🧙🏻‍♀️

Velkommen tilbake til podkasten min! I denne episoden med "Spør heksa" svarer jeg på spørsmål som dere har sendt inn til meg på e-post og via sosiale medier.  Her er spørsmålene jeg svarer på i denne episoden:  Finnes det naturvesener (spm. fra Marianne) Hvordan skal man forholde seg til at det er så mange forskjellige tarotstokker og at symbolikken kan være veldig annerledes? (Spm. fra Julie). Husk å melde dere på "Magisk mandagsbudskap" og få en magisk og inspirerende start på hver uke med et tarotbudskap fra meg. Du velger selv ditt budskap ut i fra tre kort. Du kan melde deg på her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/ PS: Håper vi ses på messen i Oslo i helga :-D  Takk for at du lytter
Oct 20, 202249:04
#29 Spirituell mamma m/ Maria Carlsson💜

#29 Spirituell mamma m/ Maria Carlsson💜

Hjertelig velkommen tilbake til min podkast og mitt spirituelle lille heksehjørne🔮🧙🏻‍♀️💜 I denne episoden snakker gjesten min Maria Carlsson og jeg om det å være spirituell mamma. Maria er forfatter av boken Magisk Mammatid og manifesteringskortene Magisk mammamantra.  Du kan kjøpe boken og kortene til Maria Her: https://www.mariacarlsson.no/shop Følg Maria på Instagram her: https://www.instagram.com/mariacarlsson.no/ Takk for at du lytter!  God helg!💜 PS: Meld deg på mitt "Magiske Mandagsbudskap" og få inspirerende budskap fra meg og tarotkortene mine hver mandagsmorgen. Les mer på min hjemmeside her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/
Oct 13, 202201:00:59
#28 Skriv deg fri m/ Unni✍🏻💜

#28 Skriv deg fri m/ Unni✍🏻💜

Velkommen tilbake til podkasten min! I denne episoden snakker jeg og gjesten min Unni Giljarhus om hvordan skriving kan være en kraftfull og effektiv del av din spirituelle praksis og personlige selvutvikling. Tusen takk for at du ville være med Unni!  Besøk nettsiden til Unni og følg henne på sosiale medier her:  Nettside: https://www.skrivdegfri.com/ Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076161044418 Instagram: https://www.instagram.com/skrivdegfri/ Og husk å melde deg på hennes gratis workshop 16. oktober. Gå inn på hennes Instagram og ta kontakt med henne for påmelding💜 Her er link for påmelding til workshoppen: https://www.skrivdegfri.com/workshop-skrivestuggu Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna 🧙🏻‍♀️ PS: Meld deg på mitt "Magiske Mandagsbudskap" og få inspirerende budskap fra meg og tarotkortene mine hver mandagsmorgen. Les mer på min hjemmeside her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/magisk-mandagsbudskap/
Oct 06, 202252:37
#27 Hvorfor er tarot så bra som selvutviklingsverktøy?🔮

#27 Hvorfor er tarot så bra som selvutviklingsverktøy?🔮

Velkommen tilbake til podkasten min! 🧙🏻‍♀️✨ I denne episoden snakker jeg litt om min tarotreise og om hvorfor tarot er så bra selvutviklingsverktøy.  Nysgjerrig på hvordan 2023 kan bli? Gå inn på nettsiden min og bestill din halvårs- eller årsveiledning her: https://ragnasspiritualcorner.com/shop/ Ønsker dere alle en magisk helg! Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️
Sep 29, 202241:31
#26 Hva er Mabon?🍂

#26 Hva er Mabon?🍂

Velkommen tilbake til podkasten min! I denne episoden snakker jeg om hva Mabon er og hvordan du kan feire denne høytiden🤎 Her er lenke til artikkelen jeg har skrevet om Mabon og boken jeg anbefaler.  https://ragnasspiritualcorner.com/?p=3576 https://www.adlibris.com/no/bok/the-modern-witchcraft-guide-to-the-wheel-of-the-year-9781507205372?gclid=Cj0KCQjw7KqZBhCBARIsAI-fTKI4CrR1D-2kaZ9tM8-b2tuhUsFzzSpZmIyLBZOpGWPuHntP93ptWVMaAo7aEALw_wcB Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna som gleder seg til heksetreff denne helgen! 🧙🏻‍♀️🧙🏻‍♀️🧙🏻‍♀️
Sep 22, 202228:41
#25 Meditasjon🧘🏻‍♀️

#25 Meditasjon🧘🏻‍♀️

Hjertelig velkommen tilbake til min podkast og mitt spirituelle hjørne🔮🧙🏻‍♀️💜 I denne episoden snakker jeg om hva meditasjon er, hvorfor dette er bra, om forskjellige meditasjonsformer og hvordan du kan komme i gang.  Her er en lenke til en artikkel jeg har skrevet om meditasjon og forskjellige meditasjonsformer:  https://medium.no/spirituell-utvikling/finn-din-meditasjonsform/  God helg!  Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️ PS: Det er fortsatt mulig å melde seg på Heksetreff den helga det er Mabon! Du kan delbetale hvis du ønsker det, da er det bare å ta kontakt 💚 Les mer og melde deg på her: https://ragnasspiritualcorner.com/product/heksetreff-mabon-workshop/
Sep 15, 202254:35
#24 Merkur Retrograd m/ Amina💜 🪐

#24 Merkur Retrograd m/ Amina💜 🪐

Hjertelig velkommen tilbake til min podkast og mitt spirituelle hjørne🔮🧙🏻‍♀️💜 I denne episoden snakker jeg og gjesten min Amina Bergliot El-Katat Monsen om hva Merkur Retrograd er og hvordan du kan jobbe med denne energien. Vi gir også en liten tarot-reading sammen på slutten av episoden. Tusen takk for at du var med Amina🥰 Husk å sjekke ut Amina og Kristian sin podkast: Intuisjonsinspektørene: https://open.spotify.com/show/7bYcdILs8U8L5MZ62HpVKP?si=0f1ed76561494fb0 og følg de gjerne på Instagram!  Du kan få veiledning av Amina via denne telefontjenesten: https://dinekspert.no/ekspert/amina-bergliot/ eller kontakte henne via Instagram for bestilling av tarotlesning og/eller spirituell veiledning.  Du kan lese Medium artikkelen jeg har skrevet om Merkur retrograd ved å trykke på denne lenken. God helg! Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️ PS: Meld deg på Høstens magiske heksetreff: Mabon workshop her: https://ragnasspiritualcorner.com/?post_type=product&p=3619&preview=true
Sep 08, 202201:02:49
#23 Hva er intuisjon? 🔮

#23 Hva er intuisjon? 🔮

Hjertelig velkommen tilbake til min podkast og mitt spirituelle hjørne🔮🧙🏻‍♀️💜 I denne episoden snakker jeg om hva intuisjon er og hvordan du kan komme i kontakt med dine intuitive evner! God helg! Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️ PS: Meld deg på Høstens magiske heksetreff: Mabon workshop her: https://ragnasspiritualcorner.com/?post_type=product&p=3619&preview=true
Sep 01, 202239:15
#22 Åndelige veiledere/ guider👻

#22 Åndelige veiledere/ guider👻

Hjertelig velkommen tilbake til min podkast og mitt spirituelle hjørne🔮🧙🏻‍♀️💜 I denne episoden snakker jeg om hva åndelige guider og veiledere er og hvordan du kan komme i kontakt med disse.  Lenke til Radleigh Valentines hjemmeside. Av Radleigh kan du lære deg å komme i kontakt med dine engler💚 https://radleighvalentine.com/ God helg! Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️ PS: Meld deg på Høstens magiske heksetreff her: Mabon workshop her: https://ragnasspiritualcorner.com/?post_type=product&p=3619&preview=true
Aug 25, 202248:40
#21 Spør Heksa🧙‍♀️🔮

#21 Spør Heksa🧙‍♀️🔮

Hjertelig velkommen tilbake til min podkast og mitt spirituelle lille hjørne🔮🧙🏻‍♀️💜 I denne episoden svarer jeg på spørsmål fra dere lyttere. I dag svarer jeg hovedsakelig på spørsmål om spirituell utbrenthet.  Tusen takk for fantastiske spørsmål! Fortsett å sende dem til meg enten på Facebook, Instagram eller på e-post (podcast@ragnasspiritualcorner.com). Takk for at du lytter og ser på :-) Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙‍♀️ God helg! PS: Meld deg på Heksetreffet: Mabon workshop her.
Aug 18, 202237:29
#20 Hvordan kan du beskytte energien din?🙅🏻‍♀️

#20 Hvordan kan du beskytte energien din?🙅🏻‍♀️

Varmt velkommen tilbake til min podkast og mitt spirituelle lille hjørne🔮🧙🏻‍♀️💜 I denne episoden snakker jeg om hva slags spirituelle praksiser og teknikker som kan hjelpe deg å beskytte energien din. Her er noen lenker til artikler jeg har skrevet om energibeskyttelse:  https://medium.no/spirituell-utvikling/hvordan-beskytter-du-energien-din/ https://medium.no/spirituell-utvikling/sett-grenser-og-beskytt-energien-din/ Du kan laste ned pdf med affirmasjoner for trygghet og beskyttelse her: https://ragnasspiritualcorner.com/?p=3612  God helg! Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️ PS: Meld deg på Høstens heksetreff: Mabon workshop her: https://ragnasspiritualcorner.com/?post_type=product&p=3619&preview=true 
Aug 11, 202248:36
#19 Hva er guddommelig kjærlighet? m/ Stine Rein🔥🧡

#19 Hva er guddommelig kjærlighet? m/ Stine Rein🔥🧡

Velkommen tilbake til min podkast og mitt spirituelle lille hjørne🔮🧙🏻‍♀️💜 I denne episoden er selveste kjærlighetsdronninga Stine Rein👑 gjest og snakker om hva guddommelig kjærlighet er, samt litt forskjellige forhold du kan oppleve. Hun snakker også om sitt fantastiske kurs Only love is real.  Her kan du lese mer og melde deg på kurset Only Love is Real: www.onlyloveisreal.no Følg Stine på sosiale medier her:   Facebook: https://www.facebook.com/stinerein.no Instagram: https://www.instagram.com/stinerein.no/ Her kan du lese mer om Twin Flames og fasene de går gjennom: http://www.linda-goodman.com/ubb/Forum10/HTML/004598.html  Ønsker du deg 30 minutter gratissamtale med Stine for å høre om dette kurset er noe for deg, så kan du gjøre dette her: https://calendly.com/reinterapi/gratis-samtale?month=2022-08 Tusen takk for at du lytter og ser på denne podkasten! Heksete klem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️
Aug 04, 202201:01:60
#18 Hva er Lughnasadh/ Lammas? 🍞🌾

#18 Hva er Lughnasadh/ Lammas? 🍞🌾

I denne episoden snakker og filosoferer jeg litt rundt den paganistiske feiringen av den første høstsabbaten, Lammas/ Lughnasadh. Her er noe av kildene jeg har brukt til research for denne episoden: A Modern Witchcraft Guide to the Wheel of the Year av Judy Ann Nock. 2022 Witch's Diary av Flavia Kate Peters & Barbara MeikleJohn-Free. The Ultimate Book of Shadows for the new generation Solitary Witch av Silver Raven Wolf. Du kan lese mer om Lammas/ Lughnasadh på hjemmesiden min.  Tarotkort brukt denne gangen: Tarot Cats Tusen takk for at du lytter til podkasten min! Ha en velsignet Lammas/ Lughnasadh! Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️ PS: Meld deg inn i Lunation før sirkelen stenger og du kan bli med oss å feire den som del av sirkelen: https://ragnasspiritualcorner.com/register/lunation-en-moderne-heksesirkel/
Jul 28, 202245:28
#17 Spør Heksa🧙🏻‍♀️💜🔮

#17 Spør Heksa🧙🏻‍♀️💜🔮

Varmt velkommen tilbake til min podkast og mitt spirituelle lille hjørne🔮🧙🏻‍♀️💜 I denne episoden svarer jeg på spørsmål fra dere lyttere. I dag svarer jeg hovedsakelig på spørsmål rundt hvordan du kan beskytte din egen energi og litt om hvordan du kommer i kontakt med dine evner. Tusen takk for fantastiske spørsmål! Fortsett å sende dem til meg enten på Facebook, Instagram eller på e-post (podcast@ragnasspiritualcorner.com). Her er det noen lenker til nettartikler om energibeskyttelse som jeg har skrevet for magasinet Medium:  https://medium.no/spirituell-utvikling/sett-grenser-og-beskytt-energien-din/ https://medium.no/spirituell-utvikling/hvordan-beskytter-du-energien-din/ Ha en fortsatt god sommer🌞 Og god helg!  Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️
Jul 21, 202243:02
#16 Lunation - En moderne heksesirkel🧙🏻‍♀️🌙

#16 Lunation - En moderne heksesirkel🧙🏻‍♀️🌙

Velkommen tilbake til podkasten min🧙🏻‍♀️🎙🌞 I denne episoden forteller jeg om den fantastiske heksesirkelen "Lunation" som starter sin reise rundt årshjulet 1. august. Jeg snakker om hvor viktig det er å være med likesinnede, utforske egne evner i et trygt forum, og alt du får som medlem i denne heksesirkelen🌟 Du kan melde deg inn i Lunation her: https://ragnasspiritualcorner.com/register/lunation-en-moderne-heksesirkel/  Sjekk gjerne ut boken Witch av Lisa Lister: https://www.adlibris.com/no/bok/witch-9781781807545?gclid=CjwKCAjwt7SWBhAnEiwAx8ZLakEfDMLhrwQ5obuJlHtnlKGmuet_GCWh3p6y8QQhjg5eDxlKxejT9RoCIc4QAvD_BwE Ta kontakt hvis du lurer på noe 💜 Fortsatt god sommer!  Hekseklem og en klype magi sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️
Jul 14, 202241:46
#15 Hva er healing? 💚🕊

#15 Hva er healing? 💚🕊

Velkommen tilbake til podkasten min 💚 I denne episoden snakker jeg om healing, hva dette er og om litt ulike healing metoder, samt litt om hvordan du kan heale deg selv. Dette skal jeg også ha en egen episode om senere siden det er et veldig stort tema! Her kommer et lite knippe med bøker og filmer som du kan undersøke hvis du ønsker å lære mer om healing: Healing av Jack Angelo The Reconnection av Eric Pearl Healing i teori og praksis av André Kirsebom Healerens hemmeligheter av André Kirsebom Heal Your Body av Louise hay Dokumentaren Heal av Kelly Noonan (2017) Dokumentaren om healeren Snåsamannen, Joralf Gjerstad.  Mannen fra Snåsa/ Doing Good (2016) Strømmetjenesten Gaia masse spennende innhold om healing. Her er lenker til Det Norske Healerforbundet (DNH) og Norsk Spiritualistisk Healerforbund (NSH):  DNH: https://www.healerforbundet.no/ NSH: https://spiritualist.no/healing/om-nsh Sjekk ut min nye magiske medlemsside her: Lunation - En moderne heksesirkel🌙 Sirkelen stenger den 31. juli og vi starter reisen rundt årshjulet allerede 1. august. Ta kontakt hvis du lurer på noe. Takk for at du lytter!💜🕊🌟 Hekseklem og en klype magi fra Ragna🧙🏻‍♀️
Jul 07, 202236:30
#14 Spiritualitet og kjærlighet💜🕉

#14 Spiritualitet og kjærlighet💜🕉

Velkommen tilbake til podkasten min 💚 I denne episodene snakker jeg om spiritualitet og kjærlighet og hvordan det kan være utfordrende å være i et forhold hvor partneren ikke deler den samme interessen for spirituell livsstil.  - Sjekk gjerne ut boken til Kate Northrup: Do Less for inspirasjon.  Sjekk ut min nye magiske medlemsside her: Lunation - En moderne heksesirkel🌙 Sirkelen stenger den 31. juli og vi starter reisen rundt årshjulet allerede 1. august. Ta kontakt hvis du lurer på noe.  Takk for at du lytter!💜🕊🌟 Hekseklem og en klype magi fra Ragna🧙🏻‍♀️
Jun 30, 202236:45
#13 Hva er alver? 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♂️

#13 Hva er alver? 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♂️

Velkommen tilbake til podkasten min 💚 Denne uken så snakker jeg om hva alver og elementvesener er, samt hvordan du kan komme i kontakt med disse. Her har du en oversikt over bøker og kortstokk som jeg nevner og bruker i denne episoden:  Bok: Connecting with the Fairies Made Easy: Discover the Magical World of the Nature Spirits av Flavia Kate Peters Bok: Healing med alvene av Doreen Virtue (kan være vanskelig å få tak i). Bok: Fairies 101 av Doreen Virtue (kan være vanskelig å få tak i). Bok: Irish Fairies av Bob Curran. Orakelkortstokk: Faery Godmother Oracle Cards av Flavia Kate Peters Orakelkortstokk (brukt i denne episoden): Healing med alvene av Doreen Virtue Kos deg med alvene!  Hekseklem og en klype magi fra Ragna🧙🏻‍♀️
Jun 23, 202245:25
#12 Hva er Litha?🌞

#12 Hva er Litha?🌞

I denne episoden snakker og filosoferer jeg litt rundt den paganistiske feiringen av sommersolverv og Litha. Her er noe av kildene jeg har brukt til research for denne episoden:   A Modern Witchcraft Guide to the Wheel of the Year av Judy Ann Nock. 2022 Witch's Diary av Flavia Kate Peters & Barbara MeikleJohn-Free. The Ultimate Book of Shadows for the new generation Solitary Witch av Silver Raven Wolf. Du kan lese mer om Litha på hjemmesiden min.  Tarotkort brukt denne gangen: Tarot Cats Tusen takk for at du lytter ti podkasten min! Ha en velsignet Litha! Heksete klem fra Ragna🧙🏻‍♀️ PS: Beklager at jeg forteller litt feil i historien om Oak King og Holly King. Det er nemlig Holly King som tar over ved sommersolverv, han liker nemlig å ha litt kortere dager. Fort gjort å si litt feil når man er i ammetåka!
Jun 16, 202229:43
#11 Ask the Witch about spiritual themes and spiritual practice🧙🏻‍♀️

#11 Ask the Witch about spiritual themes and spiritual practice🧙🏻‍♀️

In this episode I answer some of the questions that I get from you listeners about spiritual themes and spiritual practice. Here is a list over the different things and authors I talk about in this episode: Book: Witch: Unleashed. Untamed. Unapologetic. By Lisa Lister Tarot deck I use in this episode is: The Wild Unknown Tarot by Kim Krans Thank you for all of your questions! Keep'em coming! 💜 Blessed be and lots of love from Ragna🧙🏻‍♀️🔮
Jun 09, 202239:42
#10 How to work with the elements? 🌳🌬🔥💧

#10 How to work with the elements? 🌳🌬🔥💧

Welcome back to my little spiritual corner✨ In this episode I talk about the elements and how you can work with them in your spiritual practice. If you want to join me in my Norwegian Moon workshop (held on 6th of June) you can sign up here:  https://ragnasspiritualcorner.com/events-and-workshops/maneworkshop-6-juni/  Thank you for listening! Blessed be💜 Light and love from Ragna🧙🏻‍♀️
Jun 02, 202240:29
#9 What is Tarot? 🔮

#9 What is Tarot? 🔮

In this episode I talk about what tarot is, what it is used for and how you can get started by pulling a daily tarot card.  Online tarot course: Get started with tarot (use the coupon "podcast" to get 11% discount) Check out my daily online column "Tarot card of the day" in the Norwegian spiritual magazine Medium. Join me on a magickal Moon workshop (in Norwegian on June the 6th). Order a tarot reading by me here. Get your free Handout here.  Thank you for listening!  Blessed be💜 Light and love from Ragna🧙🏻‍♀️
May 26, 202239:15
#8 How to work with crystals?✨

#8 How to work with crystals?✨

Welcome back to my podcast! In this episode I give a short and sweet introduction to crystals. I tell you what they are, how you can cleanse them and start to work with them + give a little information on the most common crystals. Here are some of my favourite crystal dealers in Norway:  Gemstore Engleshop Lille Arkana Moore Here are some book recommendations:  Crystal Bible by Judy Hall Crystal Muse - Everyday Rituals to Tune in to the Real You by Heather Askiniose and Timmi Jandro Tarot deck used: Tarot Cats by Bunny Dee As always, thank you for listening!  Blessed be! All my love, Ragna🧙🏻‍♀️✨
May 19, 202234:48
#7 Happy Friday the 13th💜

#7 Happy Friday the 13th💜

Welcome back to my show and thank you for listening! In this episode I talk about Friday the 13th which is a magickal day for us witches! I will talk about this date, some history and what you can do on this magickal day! Here is the chant for a happy Friday 13th celebration ( from The Witchcraft Chronicles on Pinterest): Friday the 13th The Witches day May a good wish Come my way Unlucky for some But not for a witch I count my blessings You grant me a wish Here are some sources I used as research for this episode:  https://www.history.com/topics/folklore/friday-the-13th https://www.timeanddate.com/calendar/days/friday.html My Pinterest board about Friday the 13th: https://pin.it/J7Rdnxr Tarot deck used in this episode: Tarot Cats by Bunny Dee Have a magickal celebration on this lucky, fertile and creative day✨ Blessed be! Love from Ragna🧙🏻‍♀️🔮
May 12, 202226:36
#6 Q&A about spiritual themes and spiritual practice🤓

#6 Q&A about spiritual themes and spiritual practice🤓

In this episode I answer some of the questions that I get from you listeners about spiritual themes and spiritual practice. Here is a list over the different things and authors I talk about in this episode:  Crystal bible by Judy Hall Compendium of magical things by Radleigh Valentine (numerology and many other themes) Light Warrior by Kyle Gray (perfect for you spiritual development) Human Design: Check out Jovian Archive or read: Human Design by Chetan Parkyn Check out my awesome business coach Mayka here.  Tarot deck I use in this episode is Tarot Cats by the artist Bunny Dee Thank you for all of your questions! Keep'em coming! 💜 Blessed be and lots of love from Ragna🧙🏻‍♀️🔮
May 05, 202243:26
#5 What is Beltane? 🌼

#5 What is Beltane? 🌼

In this episode I explain what the pagan festival and sabbat Beltane is and how you can celebrate it. Here are a list of the books and sources I have used creating this episode.  A Modern Witchcraft Guide to the Wheel of the Year by Judy Ann Nock.  2022 Witch's Diary by Flavia Kate Peters & Barbara MeikleJohn-Free. The Ultimate Book of Shadows for the new generation Solitary Witch by Silver Raven Wolf.  Read my blog article on what Beltane is here. (HUSK LINK) Tarot Deck used: Tarot Cats by Bunny Dee (as usual). (https://www.etsy.com/shop/bunnydee) Thank you for listening - have a blessed Beltane!  Bright blessings from Ragna🧙🏻‍♀️
Apr 28, 202238:57
#4 How To Have A Daily Spiritual Practice💜

#4 How To Have A Daily Spiritual Practice💜

In this episode I explain what a spiritual practice is and give you some of my best advice on how you can wield your daily practice. I share how I wield my spiritual practice and what works for me. I also give you some tips on how you can keep your spiritual practice healthy in stressfull parts of your life.  Read my blog article on how you can create your own powerspace / altar here.  Tarot Deck: Tarot Cats by Bunny Dee (as usual). (https://www.etsy.com/shop/bunnydee) Thank you for listening! Bright blessings from Ragna🧙🏻‍♀️
Apr 21, 202239:58
#3 Release And Heal With The Full Moon In Libra 🌝♎

#3 Release And Heal With The Full Moon In Libra 🌝♎

Welcome to my podcast! In this episode I talk about awesome Full Moon in Libra that is tomorrow on April the 16th at 20:55. (Sorry I say the 15th in the episode🤪) This is a perfect full moon to work on your relationships: romantic, friends, family, colleges ans so on. The full moon helps you by illuminating your plans and emotions. What is working and what is NOT working. Is it anything that feels emotional challenging? Release and heal by forgiving yourself and others. I tell you how you can to that (and a lot of other cool moon stuff) in this episode.  Check out my Norwegian articles about the full moon (and other awesome articles) on the webpage to the spiritual magazine Medium here.  Check out more about moonology on Yasmin Boland's website here.  Like my tarot cards? You can buy them from the artist Bunny Dee here. Have a magickal Full Moon and Happy Easter! 🌛🌝🌜 Blessings from Ragna🧙🏻‍♀️
Apr 15, 202233:35
#2 Spiritual Awakening - A Journey Through Six Stages✨

#2 Spiritual Awakening - A Journey Through Six Stages✨

Welcome back to my spiritual corner! In this episode I talk about how spiritual awakening happens in six different stages: The major awakening  Exploration  Fear and stagnation  Signs and new awakening  Insight and wisdom  Acceptance, harmony and peace  Know that you are not alone and a lot of people experience this! I tell episodes from my own spiritual awakening and journey and about what has helped me in the different stages.  Find support and strength on your spiritual journey in spiritual communities, here are some examples:  Sacred Circle - Et samfunn for lysarbeidere  Sissel Granas: Spirituell utvikling med Sissel Grana Angel Team with Kyle Gray Rebecca Campbell's membership site Thank you for listening and stay brave and loving on your spiritual journey!  Tarot Deck: Tarot Cats by Bunny Dee (as usual).  Blessed be!  - Ragna🧙🏻‍♀️🔮
Apr 08, 202234:44
#1 Make A Wish With The New Moon in Aries🌙

#1 Make A Wish With The New Moon in Aries🌙

Welcome to my first episode! In this episode I talk about how you can work with the New Moon as part of your spiritual practice. I share my experiences and help you manifest and work with your dreams with this powerful new moon in Aries. 🌙♈ In this episode i mention: Talented Yasmin Boland and her brilliant book Moonology. Here are a link to her website: https://www.moonology.com/  Awesome Mike Dooley, he is one of my favourite manifestation teachers! Check out his webpage here: https://www.tut.com/  My membership site Sacred Circle - Et samfunn for lysarbeidere. You can join here: https://ragnasspiritualcorner.com/register/sacred-circle-et-samfunn-for-lysarbeidere/  Tarot Deck I use: Tarot Cats by the artist Bunny Dee.  Thank you for listening!
Mar 31, 202239:07