Skip to main content
Spotify for Podcasters
Reserved Passion

Reserved Passion

By Adil Neves

Passie voor iets, waar je niet zo snel over praat. Passie voor dat wanneer jij er over kan praten het enorm bevrijdend is. Het geeft je energie, het inspireert de mensen om je heen, maar het kan het afschrikkend zijn voor sommige. Ik bewandel dit pad, samen met jou. Alles kan, niks moet.
Available on
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Performer, Modellenwerk, Levensgenieter vs Lustobject - In gesprek met Angelo Pardo & Djinti Sullivan

Reserved PassionNov 16, 2020

00:00
01:00:04
Een gevoel van bevestiging, werd een zoektocht naar de zelf. - Gisela Machado

Een gevoel van bevestiging, werd een zoektocht naar de zelf. - Gisela Machado

“The prettiest smiles hide the deepest scars. The prettiest eyes have cried the most tears and the kindest hearts have felt the most pain.”

Iedereen heeft een super power, deze power zit verscholen onder verschillende lagen.

Vaak denken wij dat wij deze lagen met de tijd 1 voor 1 moeten ontdekken.

Niks is minder waar… Jouw kracht is er altijd al geweest. Het is moeilijk om deze zelf te ontdekken, want jouw superpower is niet VOOR jou… Hiermee bedoel ik, dat deze pas actief wordt wanneer jezelf inzet voor een ander.

Nuance hieraan is, is dat je volledig jezelf omarmt, met alles wat je hebt meegemaakt. Dat heeft je namelijk op het pad gebracht waar jij nu staat.

Het helpt wanneer je open staat voor datgene wat andere in jou zien.

Deze keer had ik @misscurviana te gast. En wederom weer een top gast die zich wilde openstellen voor de wereld.

Zo heeft iedereen een verhaal, en in het verhaal zit kracht. Al zien wij het zelf vaak niet zo, eerder angst en schaamte…

Ik nodig je uit om deze podcast te bekijken/beluisteren en ons te laten weten wat jij ervan vind!

Dec 05, 202001:01:38
Performer, Modellenwerk, Levensgenieter vs Lustobject - In gesprek met Angelo Pardo & Djinti Sullivan

Performer, Modellenwerk, Levensgenieter vs Lustobject - In gesprek met Angelo Pardo & Djinti Sullivan

Djinti, echt een amazing sparkle. Honest en kwetsbaar, ze is er en staat sterk. Verrijking voor het gesprek en mijn zijn. Het is echt lachen met haar. Ondanks de grappen en grollen, kaartte zij de onderwerpen aan vanuit haar ervaring en deelt zij haar kijk er op. 

Angelo erg bedachtzaam in wat hij zegt en hoe hij naar de wereld kijkt. Ondanks dat hij zelf aangeeft zich moeilijker uit te drukken in spraak, luister en oordeel zelf… Bedenk dan hoe hij zich dan uitdrukt in het dansen? Check z’n instagram, te erg!

We doen het samen. Djinti en Angelo kwamen mij blessen met hun aanwezigheid en  super energie. Het super tof om met hen in gesprek te gaan. Amazing. Mijn doel is  om mensen om mij heen te verzamelen voor de eerste 100 episodes. Like minded mensen die durven te praten en hun ervaringen te delen. En vooral genieten van het leven. 

Wij hebben allemaal een lens waarmee wij naar de wereld kijken en zeker in deze tijden is het belangrijk om naar echte gesprekken te luisteren, waar mensen hun eigen opvattingen delen en zo komen zaken boven water waar je wellicht nog niet over hebt nagedacht. 

Mijn intentie is om onderwerpen gerelateerd aan seks te koppelen aan onze alledaagse zijn. 

IG: @Djinti_sullivan 

IG: @Angelo_pardo_Nov 16, 202001:00:04
Openhartig gesprek met een Vader, Artiest en OnlyFans-content creator | De ervaringen van Base the Pharaoh #007
Sep 16, 202046:47
Fake orgasme, Stinkende Pikkies, Erotische feestjes en Spritituele intenties | De ervaringen van Paulo Lopes, Jamy Joy & Rony Louanne #006

Fake orgasme, Stinkende Pikkies, Erotische feestjes en Spritituele intenties | De ervaringen van Paulo Lopes, Jamy Joy & Rony Louanne #006

Vrij in gesprek gaan met andere zonder waarde oordeel? Het is een space dat wij samen creëren hier bij de Reserved Passion Podcast. In elke aflevering spreek ik met interessante gasten waarbij de kern van het gesprek ligt rondom seksuele expressie.
Elk gesprek is anders. Het doel met deze podcast is dat wij de taboes de wereld uit helpen en met elkaar in dialoog gaan. Zodat wij kunnen focussen op de zaken die er echt toe doen in deze wereld en dat is de manifestatie van jouw essentie.
In deze aflevering spreek ik met Jamy Joy, Rony Louanne en Paolo Lopes. Het was een super tof gesprek!
Een aantal zaken die voorbij komen:
Heb jij weleens meegemaakt dat een partner een onaangename geur had?
Waar kan dat toch aan liggen? En wat kun je er doen… en misschien nog moeilijker? Hoe communiceer je dit aan deze persoon of scot de hele vrijpartij?
Zo bespreken we ook hoe het zit met intenties en waarom het belangrijk is om te weten wat elkaars intenties zijn. Soms willen een wilde vrijpartij en soms kroelen en strelen waar we zacht naar elkaar toe zijn.
Kortom in Reserved Passion breng ik mensen bij elkaar en maak ik the bedroom conversations en gênante onderwerpen bespreekbaar.
Aug 27, 202001:53:51
Wat betekent het om 'vrouw' te zijn? En hoe hoort 'man' zich te gedragen? - Rox Verwey & Louis Alves - #005

Wat betekent het om 'vrouw' te zijn? En hoe hoort 'man' zich te gedragen? - Rox Verwey & Louis Alves - #005

Meeste van ons groeien op zonder stil te staan bij de woorden jongen en meisje. Als ik je vraag welke kleur hoort bij een jongen, dan is hoogstwaarschijnlijk jouw antwoord, blauw.

En met wat spelen meisjes? Met poppen…

Hoe ik ben opgebracht werd ik niet bewust gemaakt van deze en vele andere programmering die mij is aangeleerd.

Gelukkig heb ik zo mijn eigen pad van nieuwsgierigheid bewandeld en kwam ik er op mijn eigen manier achter dat de maatschappij erg veel waarde aan labels lijkt te hechten.

Zodra je je niet gedraagt volgens het label wat men jou wilt opleggen, dan val je op. Soms tot wel akelige gevolgen.

Ondanks alle tegenslagen hebben Rox en Louis hun verhaal in kunst, plezier en eeuwige fun weten om te zetten.

“The prettiest smiles hide the deepest secrets. The prettiest eyes have cried the most tears and the kindest hearts have felt the most pain.”

Luister naar de verhalen van Louis en Rox, twee artiesten die vroeg bewust werden van de labels in onze maatschappij.

Het was super leuk samen met hun de space te delen.

De eerste gasten van de Reserved Passion Podcast is een feit!

Aug 02, 202001:19:33
Cabo's uit Rotterdam en hun kijk op seks - Paulo Lopes - #004

Cabo's uit Rotterdam en hun kijk op seks - Paulo Lopes - #004

Velen hebben gevraagd om gesprek met gasten, dus hier is het. Eerste interview met Paulo Lopes.

Waarom Paulo?

Allereerst Paulo is DE type man die ik graag op een feestje zou willen hebben. Hij is super gezellig, ziet er goed uit en gunt iedereen zijn moment van plezier. Wanneer je Paulo ziet dan valt het je gelijk op dat hij altijd vrolijk is! Good Vibez only!

Paulo is een goede vriend van mij, wij kennen elkaar van de buurt en zijn door gemeenschappelijke vrienden in contact gebleven. Naarmate wij ouder werden veranderden ook de topics van onze gesprekken. Wij hadden nu gesprekken over zelfontwikkeling en verschillende manieren die er zijn om samen te zijn met een vrouw. Zo delen met elkaar de uitdagingen en vraag ik hem regelmatig uit hoe hij met een bepaalde situatie om zou gaan.

Ik kom er steeds weer op terug. Wij weten het allemaal niet en voor de mensen die wat guidance kunnen gebruiken. Omring jezelf met mensen die zoeken naar het licht in hun zelf.

Ik heb echt genoten van ons gesprek. Ik hoop hiermee meet like minded mensen aantrekken die willen praten over hun ervaringen en inzichten. Voor mij zijn mannen zoals Paulo de New age Man.

Wij hebben allemaal onze issue, onze zorgen en verlangen. Hoe ga je hiermee om? Stop jij ze weg, omdat jij denkt dat iedereen dit ook doet?

Misschien heb jij geen tijd om hierover na te denken en zit jij wel goed zo. Naar mijn ervaringen wanneer jij de uitdagingen en de potentie naar groei zelf niet opzoekt, dat deze wel naar mij toe komen.. Trust me… En het zal niet altijd op de meest aangename moment komen. I choose to face my dragons.

Ik hoor graag welk stukje jouw aandacht pakte?

Trouwens welke New Age person (man of vrouw) zou jij graag als gast in mijn podcast willen horen?

Jul 29, 202050:18
#003 - Morning motivation - Wat jij kan bereiken?

#003 - Morning motivation - Wat jij kan bereiken?

Weet, dat een succes niet groot hoeft te zijn voor een ander, maar wel voor jou. Jij hebt iets meegemaakt wat een uitdaging was. Bijvoorbeeld, toch die ene avond niet uitgaan om thuis te blijven, zodat je kon gaan studeren. Toch niet die discussie aangaan, die je misschien wel in het verleden zou hebben gedaan? Toch niet die schoenen kopen, want je hebt ze niet nodig.

Dus ga maar na... Jij bent al succesvol.

Nu komt de volgende stap. Nu je beseft dat jij al succesvol bent. Kun jij jouw krachten nu bewust gaan inzetten. En dat je weet wanneer je terugkijk, op alle zaken die goed zijn gegaan. Dat dit tijd kostte!

Misschien is dit nog steeds heel moeilijk voor jou om te beseffen, omdat je heel je leven jezelf hebt lopen bullshiten…

Er is nog een manier... Veel makkelijker, maar wel heel ongemakkelijk.

Klaag jij wel eens over jouw werk? Wellicht over collega’s of misschien heeft iemand iets tegen jou gezegd wat jou boos heeft gemaakt?

Dat gevoel wat opkomt, is een teken dat er ruimte is voor groei. Nu komt het stukje wat heel ongemakkelijk is. Je zult jezelf in de ogen moeten aankijken en deze feit moeten beseffen…

Jij maakt jouw eigen realiteit. Jij bent zelf verantwoordelijk van de keuzes die je maakt.

En tuurlijk zullen er genoeg redenen zijn om boos te worden. Grappige is elke redenen die je zult hebben is een geldige reden.

Dus wat ga JIJ aan JOUW situatie doen?  Veel plezier ;-)

Nov 08, 201909:13
#002 - Jij mag er zijn!

#002 - Jij mag er zijn!

Dank je wel voor je tijd. Dat je even de tijd neemt om te luisteren wat ik te delen heb. Ik ga vanaf vandaag 1 platform aanhouden. Of anders gezegd, de focus van het content die ik ga delen gaat gericht zijn op bewustwording van seksuele expressie. Het magische woord is ACTIE en de smaakmaker is FOCUS. Ik heb veel te vertellen en wil veel delen. Ik merkte dat ik niet aan andere onderwerpen toe kwam, omdat ik een scheiding voor mijzelf had gemaakt. Wellicht ergens rekening houden met hoe het kan over komen op andere, waaronder familie en vrienden.

Dus nee, dat gaan we niet meer doen. We gaan all in. Dit leven kan zo voorbij zijn en ik voel dat ik hier veel meer uit kan halen. Dus ik ga er ook voor in alle vertrouwen in mijzelf, dat wat mij toe komt is ook bestemd voor mij. De lessen die ik er uit haal, zijn daar om mij te begeleiden tot de hoogste expressie van mijzelf.

Ik zou zeggen luisteren en laat mij weten wat jij ervan vindt.

Nov 07, 201922:06
#001: Late Night Thoughts -- We beginnen gewoon.

#001: Late Night Thoughts -- We beginnen gewoon.

Ik kan niet meer aan de zijlijn stilzitten en niks meer zeggen. Er is zoveel gaande in deze wereld en helaas kun je niet alles oplossen. Wat mij wel raakt en waar ik passie voor heb is seksuele expressie. 

Ik wil mijn inzichten en ervaring delen. Ik zie nog te vaak dat mensen seksueel zijn onderdrukt. Durven hun zelf niet te uiten. 

Sommige zijn dan weer juist open om te experimenteren, maar weten niet met wie, weten niet waar, en hoe te beginnen.  Ik wil de komende tijd de content van deze platform wijden aan seksuele expressie. 


Nov 04, 201916:33