Skip to main content
Spotify for Podcasters
Het Manuscript

Het Manuscript

By Robert Feller

In Nederland dromen naar schatting 1 miljoen mensen ervan ooit een boek te schrijven. Ik (Robert Feller) ben 1 van die 1 miljoen. In deze serie spreek ik met professionals uit de boekenwereld (schrijvers, uitgevers, schrijfcoaches, redacteuren) over hoe ik mijn droom kan waarmaken. Lukt het mij om mijn boek uit te geven?

Robert Feller is radiomaker, voice-over en wannabe-schrijver.
Currently playing episode

Aflevering 01: De eerste afwijzingen, hoe nu verder?

Het ManuscriptDec 31, 2022

00:00
35:22
Aflevering 04: De Roast

Aflevering 04: De Roast

Vier professionals hebben (delen van) mijn herschreven manuscript gelezen... en vertellen in deze aflevering wat ze er van vinden. Is het uitgeefwaardig?
Mar 18, 202328:55
Aflevering 03: Self-publishing

Aflevering 03: Self-publishing

In gesprek met drie auteurs (plus redacteur bij HarperCollins Holland) en twee 'gekke gasten'. Over hoe je op kunt vallen bij een uitgeverij, en wat er bij komt kijken als je besluit je boeken in eigen beheer te publiceren. 
Feb 05, 202334:39
Aflevering 02: Schrijven kun je leren! (een beetje)

Aflevering 02: Schrijven kun je leren! (een beetje)

Wat is er gebeurd sinds de eerste aflevering van 'Het Manuscript' online kwam? Ik duik in de wereld van de schrijfcoaches en spreek met Martyn van Beek, Patricia Snel en Schrijfvis (Dennis Rijnvis). Ook benader ik Sabine Mourits van Tekst in detail voor een frisse blik op mijn manuscript, en bestsellerauteur Ronald Giphart vertelt over zijn weg naar succes.
Jan 16, 202333:12
Aflevering 01: De eerste afwijzingen, hoe nu verder?

Aflevering 01: De eerste afwijzingen, hoe nu verder?

Als je een boek wil publiceren kan je je beter vast voorbereiden op afwijzingen. Naast aanmoedigende reacties heb ik er genoeg gekregen. Aan de hand van gesprekken met literair agent Remco Volkers, redacteur Rob Steijger en schrijfcoach Martyn van Beek neem ik je mee in het traject dat ik tot nu toe met mijn manuscript heb afgelegd. Ook hoor je het succesverhaal van bestsellerauteur Marion Pauw.
Dec 31, 202235:22
Trailer (met video)

Trailer (met video)

Vanaf 2 januari online. Nu alvast een trailer met video. hetmanuscript@gmail.com
Dec 15, 202201:57
Trailer

Trailer

In de de podcastserie 'Het Manuscript' ga ik (Robert Feller) op zoek naar het antwoord op de vraag: Hoe krijg ik mijn boek uitgegeven? Jij mag meeluisteren met mijn zoektocht, maar kan ook actief bijdragen aan het beantwoorden van de vraag. Heb je opmerkingen of de gouden tip? Mail me: hetmanuscript@gmail.com De eerste aflevering komt 2 januari online. Robert Feller is radiomaker, voice-over en wannabe-schrijver.
Dec 15, 202201:57