Skip to main content
Spotify for Podcasters
Sarah Glasbergen

Sarah Glasbergen

By Sarah Glasbergen

Al 14 jaar ben ik ondernemer. Doordat mijn bedrijf enorm groeide, heb ik door vallen en opstaan geleerd hoe je efficient kunt werken. Dit was helemaal nodig toen ik zelf moeder werd. Genieten van de kids en het gezin, maar ook haar ambities najagen: dat is het beste van twee werelden.
Ik weet dat het kan en jou graag inspireren en laten zien dat je ook als moeder al je ambities waar kunt maken!
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Stitcher Logo
Currently playing episode

#6 Je huis organiseren! Handig voor werkende moeders

Sarah Glasbergen Sep 10, 2019

00:00
11:49
#6 Je huis organiseren! Handig voor werkende moeders

#6 Je huis organiseren! Handig voor werkende moeders

Je huis organiseren? Hoe die je dat nou? Ik ben eigenlijk een chaoot en alles behalve goed in het huishouden. Wat heb je dan aan mijn tips? Juist omdat ik druk ben is het heel fijn als je sommige dingen thuis gewoon goed georganiseerd hebt. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn tips & trics hoe je het huis fijn kunt organiseren. Ik weet zeker misschien heb jij ook nog handige tips! Wil jij die met mij delen? Laat die in een reactie achter!

Sep 10, 201911:49
#5 Een week zonder kids! Wat brengt het? En hoe is dat?

#5 Een week zonder kids! Wat brengt het? En hoe is dat?

Hoe is het om een weekje zonder kids te zijn? Ik vertel in deze podcast hoe het is om een weekje zonder kids te zijn, wat ik lastig vind, maar ook wat het mij/ ons heeft gebracht. 

Aug 27, 201910:30
#4 Efficiënt omgaan met e-mail. Zo krijg ik dagelijks een lege mailbox

#4 Efficiënt omgaan met e-mail. Zo krijg ik dagelijks een lege mailbox

Ik heb een hekel aan e-mail. Maar als je dagelijks een lege mailbox hebt geeft dat zo’n lekker gevoel. Eigenlijk hetzelfde gevoel als je op vakantie gaat en je alles voor die tijd wilt afhandelen. Hoe kun je nou efficiënt omgaan met e-mail? Ik deel mijn tips!
Aug 14, 201911:25
#3 Mijn belangrijkste & moeilijkste taak als ondernemende moeder

#3 Mijn belangrijkste & moeilijkste taak als ondernemende moeder

Wat is nou voor mij als ondernemende moeder mijn allerbelangrijkste en moeilijkste taak? 

Ik kan mij op honderd verschillende dingen fixen. Zowel in mijn rol als moeder als ondernemer. In de 14 jaar dat ik ondernemer ben heb ik gemerkt dat er maar één taak is die mega belangrijk is. En niet alleen als ondernemer ook als moeder. Als je deze taak goed weet toe te passen kun je nog beter een balans krijgen tussen werk & privé. Je gaat nog meer stralen, geniet meer van jullie gezin en zakelijk komen de mooiste dingen op je pad. Nieuwsgierig geworden? Luister deze podcast!

Aug 05, 201909:43
#2 Bewust keuze maken!

#2 Bewust keuze maken!

Herken je dat je soms gewoon echt even geblokkeerd bent. Je hebt teveel keuzes en weet gewoon niet wat je eerste moet oppakken. Er is zoveel uit te kiezen. Haal je je kindje eerder uit de opvang (want het is zo warm), ga je werken aan je strategie, werk je social media bij, mail, noem maar op. Hoe kun je makkelijker kiezen wat echt belangrijk voor je is? Zonder dat je alles tegelijk doet en je aan het einde van de dag helemaal stuk bent.

Ik probeerde eerste echt alles tegelijk te doen. Even snel opruimen in huis, snel wat to do's wegwerken en telefoontjes plegen, en dan ook nog even wat kinderkleding online bestellen. Aan het einde van de dag had ik echt het gevoel dat ik niets had gedaan! Hoe kun je betere echte bewuste keuzes maken? Zo ben ik het gaan oppakken!

Jul 31, 201913:18
#1 Hoe ik ben begonnen met ondernemen vanuit mijn studie
Jul 16, 201921:01