Skip to main content
Spotify for Podcasters
Beauty bewust podcast

Beauty bewust podcast

By Sarah Piening

Deze podcast gaat over ondernemen, spriritualiteit, bewust zijn en gezondheid.
Currently playing episode

Klaeverhealth!

Beauty bewust podcastJan 18, 2022

00:00
43:22
Familie opstellingen

Familie opstellingen

Agnes Verschuren legt uit waarom zij familie opstellingen geeft, hoe zij dat doet en wat er zo bijzonder aan is. Wat mij vooral na het gesprek aan het denken heeft gezet is de transformatie die je door maakt tijdens en na de opstelling. Zelf heb in dit ook een aantal keren mogen ervaren en het was altijd met een waardevol resultaat.
Oct 31, 202253:29
Power of the pussy (&womb).

Power of the pussy (&womb).

Met Soraya praat ik deze x vooral over pussy power & stembevrijding. En wat hebben die twee met elkaar te maken!? Waarom hebben veel vrouwen geen contact met hun baarmoeder en waarom is het zo belangrijk om dat contact te herstellen. Luister! En laat ons vooral weten wat je vind. X
Oct 14, 202257:59
Nina Felius Brugmans interviewt mij over ADD.

Nina Felius Brugmans interviewt mij over ADD.

Nina vroeg of zij mij kon interviewen toen ik vertelde dat ik nog iemand zocht voor mijn podcast over ADD. In deze podcast krijg ik alle vragen terug die ik zelf stel aan de mensen die ik geïnterviewd heb en vertel ik hoe Beauty Bewust ontstaan is en wat mijn missie is in dit leven. Natuurlijk wederom een ongeknipte versie alsof je bij ons aan de keukentafel zit. Heel veel luister plezier en misschien ben ik nu nog wel extra nieuwsgierig naar wat je ervan vind.
Sep 02, 202255:23
Meesterschap in ADD/ADHD

Meesterschap in ADD/ADHD

In deze aflevering ga ik in gesprek met Danielle Meesters over ADD/ADHD. We hebben het over onze ontdekking/weg hiernaartoe en wat er voor nodig is om met add/adhd een leven te creëren op onze eigen voorwaarden. Want dit kan!
Sep 02, 202257:03
Arts & seksuologe Sophie Kuizenga over hormoon &darm balans

Arts & seksuologe Sophie Kuizenga over hormoon &darm balans

In deze aflevering vertelt Sophie je alles over de darm & hormoon balans, immuniteit en de relatie tot voeding.
Jul 25, 202254:57
Fertiliteit met Yana Vovk

Fertiliteit met Yana Vovk

Yana Vovk van Root connection coaching. Vertelt over haar werk en de fertiliteits massages die ze doet, maar ook de weg die ze af legt naar haar eigen kinderwens en hoe ze graag vrouwen ondersteunt die deze wens delen.  Vruchtbaarheid hoe dan ook is hot topic deze dagen. 
Jul 25, 202256:04
Food for skin!

Food for skin!

In deze aflevering gaat het ook over beauty & duurzaamheid maar dan vanuit het perspectief van de ambitieuze oprichters van Food for skin. Angela Ursem vertelt over haar ondernemers reis en de plannen die nog komen.
Jun 10, 202247:45
Beauty & duurzaamheid

Beauty & duurzaamheid

Schoonheidsspecialiste Melanie Vonk vertelt over Emerginc ons favoriete product, ondernemen en met melanie bespreek ik hoe wij eigenlijk zelf een oordeel hebben over ons vak en hoe we daarmee omgaan.
Jun 06, 202248:47
Wouter ten Velde van Mossel & gin

Wouter ten Velde van Mossel & gin

Met Wouter heb ik het over ondernemen, gastgerichtheid en de dingen van het leven. Grappig is dat veel van mijn gasten ook naar Mossel & Gin gaan en hoe leuk het is van hen te horen over het concept, niet alleen het eten, maar ook de beleving op de avond zelf. Have fun met luisteren
Apr 30, 202259:59
Berend Eberson van Grünten

Berend Eberson van Grünten

Berend heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd en is na een jong en veelbewogen leven direct aan de slag gegaan met ondernemen. Kleine groente ontbijtjes heeft hij ontwikkelt die nu bij de AH to-go verkrijgbaar zijn. Ik vind het onwijs inspirerend hoe hij dit voor elkaar gekregen heeft op zijn 28e! De ontbijtjes zijn heerlijk en zonder conserveringsmiddelen. Dus go go go get it 😋
Apr 30, 202255:20
English podcast with women ‘s right advocate Sarah Lapham.

English podcast with women ‘s right advocate Sarah Lapham.

Sarah was born in Texas and experienced that women need to stand Up for themselves more! I listened to her in our conversations and was very inspired all the time. Let me know what you think!
Mar 28, 202230:24
Nina timmermans over Communicatie

Nina timmermans over Communicatie

Nina Timmermans is organisatie psycholoog en is mede eigenaar van het bedrijf conversation work-outs. We hebben het over de communicatie trends van deze tijd en zaken waar je tegen aan kan lopen.
Mar 28, 202256:46
Levensfilosofie met Ingvild Molenaar

Levensfilosofie met Ingvild Molenaar

Met Ingvild Molenaar spreek ik ook over energie maar dan vanuit een heel ander oogpunt, namelijk die van yoga en koude baden en eigenlijk nog veel meer levensfilosofie. Zo heerlijk ontspannen was dit gesprek 💓
Feb 02, 202251:56
Energie, hoe wordt het nog beter dan dit? 🤩

Energie, hoe wordt het nog beter dan dit? 🤩

Thiska vormt samen met Crystel onderdeel van Barsbabes. Oftewel access conciousness. Door bepaalde punten op je hoofd aan te raken gaan jou hersens in een diepe staat van ontspanning en spreek je daardoor het zelfhelende vermogen van je lichaam aan.
Feb 02, 202257:10
Dali van Zonderzooi!

Dali van Zonderzooi!

Dali Brackenie vertelt alles over lekker en gezond eten en haar pad daar naar toe.
Jan 18, 202246:19
Klaeverhealth!

Klaeverhealth!

De meeste van jullie kennen haar al want bij specifieke huidproblemen stuur ik je eigenlijk altijd door naar haar! Stefanie Klaver van Klaeverhealth. De expert op het gebied van voeding en gezondheid. 
Jan 18, 202243:22