Skip to main content
Spotify for Podcasters
Profivet

Profivet

By Profivet

Profivet podcastissa käydään läpi ajankohtaisia aiheita liittyen niin pieneläimiin, kuin hevosiin. Kuullaan asiaa mm. kasvatuksesta ja lemmikkien tärkeydestä, alan ammateista, pentutehtailusta sekä kauden muista polttavista puheenaiheista.

Podcastin takana on eläinlääkäri Sari Kalliomaa ja jaksoissa vierailee myös muita asiantuntijoita ajankohtaisiin aiheisiin liittyen. Hyppää mukaan lemmikkien maailmaan.
Currently playing episode

Profivet Eläinsairaala

ProfivetFeb 25, 2022

00:00
29:28
Siittola, osa 1/3. Mistä on pienet varsat tehty?

Siittola, osa 1/3. Mistä on pienet varsat tehty?

Tässä jaksossa aloitamme sarjan joka käsittelee sitä miten saada mahdollisimman  hyvinvoiva varsa maailmaan, mistä se kaikki lähtee ja mihin kaikkeen me voimme vaikuttaa, sekä varautua?

Ensimmäisessä osiossa paneudumme sen koko projektin alkuun sieltä tamman siemennyksen suunnittelusta sen toteutukseen asti.

Asiantuntijana tässä jaksossa meillä on Profivetin oma eläinlääkäri Sari Kalliomaa.

Mitkä on ne neljä asiaa jotka tarvitaan varsan tekemiseen? Mitä pitää ottaa huomioon jo ennen siemennystä? Mitä huomioida maksujen kanssa? Kiima? Miten siemennetään ja mitkä ovat sen vaihtoehdot?

Tieto lisää onnistumisen mahdollisuutta tässäkin asiassa.

www.profivet.fi #hyvinhoidettu

Apr 01, 202245:17
Pentutehtailun monet puolet

Pentutehtailun monet puolet

Tässä jaksossa meillä on asiantuntijana läänineläinlääkäri Hanna Kukkola Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastosta, jossa hän on toiminut vuodesta 2010. Hänen työnkuvaansa kuuluu mm. Pirkanmaan eläinsuojeluvalvontaa ja laittominen tuontien valvontaa.

Harrastuksena Hanna kasvattaa yhdessä tyttärensä kanssa Amerikanakitoja ja heillä syntyikin alkuvuodesta 25. pentue.

Tiesitkö että pentutehtailun taustalla on useimmiten ammattirikollisuutta? Jaksossa tulee tiukkaa tietoa. Aihe on nyt tapetilla maailman tilanteen takia enemmän, mutta ongelma on koko ajan.

Jaksossa Hanna kertoo meille mm. mitä merkkejä kannattaa tarkkailla pennun hankinnassa niin Suomessa kuin ulkomailla, mille kaikille riskeille pentutehtailu altistaa yhteiskunnan ja mitä tälle asialle voidaan tehdä. 

www.profivet.fi #hyvinhoidettuMar 30, 202228:31
Profivet Eläinsairaala

Profivet Eläinsairaala

Hyppää mukaan mielenkiintoiseen matkaan Profivet eläinsairaalan kanssa. Nyt esitellään Profivet eläinsairaalan omistaja Sari Kalliomaa ja sen lisäksi kurkkaamme mm. sairaalan arkeen. Tästä lähtee yhteinen matkamme pieneläinten, sekä hevosten arkeen eläinlääketieteellisestä näkökulmasta. Tulevissa jaksoissa keskustelemme kauden ajankohtaisista aiheista, avaamme enemmän sairaalassa tehtäviä toimenpiteitä, mikä on sinun lemmikillesi parasta ja miksi?! Mukana on joukko arvostettuja alan ammattilaisia tuomassa tietoa juuri sinulle. Tervetuloa mukaan!

Feb 25, 202229:28