Skip to main content
Spotify for Podcasters
BUBBLES PODCAST

BUBBLES PODCAST

By Scandinavian Hammers

BUBBLES PODACAST is a podcast run by Scandinavian Hammer for Scandinavian Hammers. Here we talk everything West Ham!
Available on
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Savnet av River Lea

BUBBLES PODCASTNov 26, 2020

00:00
43:59
Detecting the Presence of Glory

Detecting the Presence of Glory

Gullforgylt seriestart = storslagen episode. Dagens gjest er Viaplay-kommentator Kasper Wikestad (IKL litt starstruck...) som vurderer seriestart og overgangsvindu, og hvordan han oppfatter West ham. Landslagssjef Ståle Solbakken er med og vurderer de nye spillerkjøpene. Hvilken motstand møter vi Eurpoa League i år er på plakaten, og vi ser fram mot en hektisk september etter landslagspausen.
Sep 07, 202301:25:10
36 To Go - Sesongstart 23/24

36 To Go - Sesongstart 23/24

Endelig er sesong i gang. Og for en start! Vi går inn i de to første kampene, med rapport fra London Stadium etter nedsablingen av Chelsea. Vi tar for oss de nye spillerne som har fått sin debut, og utsiktene og ryktene i innspurten av overgangsvinduet. Tabelltips blir det også, hvem får flest rett i år?

Dagens gjest er av det prominente slaget - Scandinavian Hammers formann Erik Dammen spår storhetstid både for laget og supporterklubben.

Aug 23, 202301:24:55
Transfer Travesty

Transfer Travesty

Vi er i august og har hentet 0 – null – 0 spillere i overgangsvinduet kun dager unna seriestart. Er det komplett skandale og en parodi, eller kalkulert risiko for å sikre oss de beste spillerne for fremtiden? IKL og Gjermund har litt forskjellig syn på akkurat det. Dagens gjest er Espen Bye som biter negler etter å ha solgt ryggraden med Rice uten å ha fått erstatter(e) på plass. Vi ser også raskt inn mot serieåpningen mot Bournemouth og setter opp forventet startoppstilling.

Aug 04, 202301:21:02
A New Dawn

A New Dawn

Ny sesong - nye muligheter! Vi lader opp til pre-season med ønsker og forventninger for overgangsmarkedet. Dagens Gjest er Kjetil Tveito som følger godt med på overgangsryktene og har radikale forslag til kjøp og formasjon før neste sesong. Gjermund tar et varmt farvel med Rice, og IKL ser kun oppover på tabellen. God sommerlytt!

Jul 05, 202301:30:06
Season’s Greetings

Season’s Greetings

Sesongfinale! Vi tar en grundig gjennomgang av sesongen med rating av spillerne, og flere kåringer fra best til dårligst. Gjest i episoden er børs-konge Tore Søyland som ikke gir ved dørene når spillere og trener skal evalueres. Og sesongavslutningen slutter ikke å gi. Vi går fra suksess i Europa til suksess på supportercupen. Fyldig rapport fra indre bane på Fornebu.

(Og på sesongens siste forsøk traff vi klokkerent(-ish) på avslutningen)

Jun 25, 202301:49:56
Champions of Europe

Champions of Europe

Vi vant!!! Og vi nyter det max. IKL, Gjermund og dagens gjest Tore Søyland var på plass i Praha. De tar oss med på spenningen, inn på (VIP)-tribunen og ned i bunnen av glasset. Simon holdt fortet i Oslo, og ser lyst på seiersvekst for Scandinavian Hammers med fullt hus på Bohemen. Pur glede, ren nytelse og en europeisk seier for historiebøkene – med West Ham-legender til stede.

Jun 15, 202359:06
The (ECL)-Final Countdown

The (ECL)-Final Countdown

Vi teller ned til ECL-finalen mot Fiorentina. God tro, med
en dose tvil – men vi tror på edelt metall!! Gjest Lars Bogstad er ringside og satser på europeisk suksess. Viasat-ekspert på italiensk fotball Rolf-Otto Eriksen tror på knepen seier til West Ham. Vi klamrer oss til det håpet… Dette blir spennende!!!
Jun 01, 202301:24:09
Here We Go Again

Here We Go Again

IKL nyter West Hams beste sesong noensinne. Okei! Ikke alle er like enig – men - det er historisk sus over mai for West ham. Dagens gjest er Leon Anglevik som har god tro på sesongavslutningen. Og Simon må stå skolerett for IKL og Gjermund etter prioriteringer på matchday. Det rapporteres om god stemning og no Moyes out!

May 11, 202301:34:40
Resurrection

Resurrection

Etter 6 av 9 poeng i påske er vi som fugl fønix på vei opp fra nedrykkstriden. IKL tester podcastgjengen på en estimator for resten av kampene til nedrykkandidatene. Overleverer vi den? Mamen og supercomputerne gir oss beroligende statistikk. Og hvem er West Hams super-sub – Gjermund har
svaret.

Apr 12, 202301:06:30
Påskekrim(skrams)

Påskekrim(skrams)

Vi triller terning igjen! Alle spillere og manager er under lupen. Det er ikke en spoiler å si at den ikke har så mange øyne - men det er spredning i feltet på flere nøkkelspillere. Hvem er du enig med? Episodens gjest er Sindre Pettersen Nordby som triller Yatzy på lave tall. Men god påskestemning altså!

Vi ser også frem mot de uhyrespennende kampene i påsken.

Og så serverer vi (litt ufrivillig) Bubbles podcast lille påskemysterium – Ivar blir plutselig borte underveis i episoden. Står han opp igjen som hans evige tro på Moyes’aia til en ny storhetstid på slutten av episoden?

God lytt og god hammers påske!


Mar 30, 202301:34:40
Many Questions - Few Answers

Many Questions - Few Answers

Hva lurer Scandinavian Hammers supporterne på? Vi spurte – og fikk inn mange, veldig interessante spørsmål. Dette er lytternes episode! Optimal førsteelver? Hvilke ambisjoner har den tsjekkiske eieren med klubben? Er West Ham fortsatt arbeiderklassens klubb? Og ble Gjermund kastet ut av Broadfield Stadium i Crawley. IKL og Gjermund har mange og gode betraktninger, men vi inviterte også vår økonomikommentator Anders Mamen der vår kunnskap ikke strakk til.

Mar 15, 202301:13:43
250 Wins

250 Wins

Starten på en evig opptur eller aldri en seier uten bismak? Seieren mot Nottigham Forrest skaper håp og lykke. Er det nok for at Gjermund flytter plakaten av Moyes fra toalettet til peishylla? Dagens gjest er danske Kim Autzen – ser West Ham annerledes ut fra Danmark? Vi ser også på de spennende kampene i mars - Europa, FA-cup og kampen for å overleve i PL!
Feb 26, 202301:05:14
Yin og Yang

Yin og Yang

Kan vi friskmeldes eller er vi fortsatt på dødsleie? Vellykket eller katastrofalt overgangsvindu? Danny Ings løsningen eller (nok et) et dyrt skademareritt? IKL og Gjermund har fortsatt motsetninger som til sammen utgjør en helhet – Scandinavian Hammers Yin og Yang.

Dagens gjest Anders Mamen har med seg spennende analyser som viser at vi er den 15 største klubben i verden målt i omsetning. Hvorfor er vi ikke da den 15 beste? Anders har noen teorier det er verdt å høre på!

Og Simon har med seg noen eksklusive behind the scenes klipp fra Gjermunds intervju med Harry Redknapp.

Feb 03, 202301:13:53
Harry Redknapp Special

Harry Redknapp Special

Scandinavian Hammer Gjermund Holt invites West Ham legend Harry Redknapp to a deep talk in this special episode of Bubbles Podcast. Gjermund and Harry takes us through his history from local lad to top Premier League manager – and gives us a little bit of hope for the rest of the season. A trip down West Ham memory lane. Enjoy!

Jan 26, 202332:48
Fade and Die

Fade and Die

Sprekker bobla - er vi på vei mot et sjokknedrykk? Med den stallen! Det er virkelig krisestemning i Bubbles podcast. IKL og Gjermund er ikke enige om veien videre og hva som skal til for å snu en synkende skute, men hva med dagens gjest Eirik Rosnes – Moyes out, eller? Og hvorfor er bokstaven B så viktig for West Ham? Gjermund har svaret.
Jan 03, 202357:39
Draktene Vi Elsker... (og noen vi hater)

Draktene Vi Elsker... (og noen vi hater)

I dag hyller vi de fantastiske draktene til West Ham! Mange valgte Øst-Londons stolthet som sin klubb fordi det første møtet med klubben var kule drakter. Gjestene i episoden er Line Fjellvang og Jon Inge Borkenhagen som gir sine ekspertvurderinger om de fineste og styggeste, med hjertet utenpå drakta. IKL, Gjermund og Simon har også sine klare favoritter, og vet hvilke som ikke får plass i skapet.

Dec 20, 202201:11:33
The Academy of Football

The Academy of Football

IKL og Gjermund hyller morgensdagens West Ham-helter som klekker og blir klekket ut av Englands beste fotballakademi. Dagens gjest Jesper Holt har flere ganger trent på akademiet og forteller spennende og engasjerende innside historier fra treningshverdagen. Ivar går virkelig inn i rollen som journalist og får et scoop i intervjuet med Academy Secretary, Trevor Lewin. Skal du bare høre en engasjerende Bubbles podcast denne høsten er dette episoden.

Dec 12, 202201:24:09
Suverene Supportere

Suverene Supportere

Bubbles Podcast tar ikke VM-pause!! IKL og Simon har vært på supportertur med Scandinavian Hammers der stemningen ikke ble knust selv etter det tredje tapet på en uke. Men det murres litt i rekkene - også i den norske supportergjengen. Gjermund er ikke nådig i sin dom etter de bitre tapene. Og hvilke av våre spillere kommer til å prege skandale-VM?

Nov 21, 202256:05
Player Ratings (så langt i sesongen)

Player Ratings (så langt i sesongen)

Vi triller terning på spillerne etter at ca 1/3 av sesongen er unnagjort. IKL, Gjermund og Simon får kvalitetshjelp av dagens gjest René Rafshol. Klarer den sindige ordføreren fra Råde å forene de to kamphanene Lunde og Holt, eller spriker terningkastene som en klassisk Benrahma-avslutning?

Er du enig eller uenig i guttas vurderinger? Bli med i debatten på facebook-gruppa eller på forum.

Nov 04, 202201:10:37
Should He Stay or Should He Go

Should He Stay or Should He Go

Er Moyes rett mann for West Ham? Episodens gjest Stein Ivar Strandli skaper temperatur i friske meningsutvekslinger og dueller med IKL og Gjermund. IKL + Scamacca = Sant - Gjermund er på gli. Simon overasker med quiz om WH-spillernes rangering i spillet FIFA23. Gjetter de riktig?

Oct 05, 202257:55
Reisetips til West Ham-kamp

Reisetips til West Ham-kamp

Laget er nede for telling, men Gjermund holder motet oppe. Sammen med Richard Aas, Vegar Prestegård og formann Erik Dammen gir han reiseråd som garanterer en bra tur til London - seier eller ikke!

Sep 21, 202201:04:25
VAR or Not

VAR or Not

IKL og Gjermund forbanner seg over VAR, tar for seg de to (stor?)-kampene mot Tottenham og Chelsea, gir en fun facts bonanza og en hyllest til West Ham fansen og dronningen.
Sep 13, 202243:59
Frelseren Paqueta og formannen

Frelseren Paqueta og formannen

IKL og Gjermund er i ekstase etter sier mot Villa og signeringen av brasilianske Lucas Paqueta. Er han frelseren som baner vei for europasuksess og reisen til topp 6? Formann i SH Erik Dammen gjester podkasten og blir med på hyllesten. Optimismen er tilbake for trekløveret som ser fram mot toppoppgjørene som kommer.

Aug 30, 202241:31
Krisestemning med et lite solglimt

Krisestemning med et lite solglimt

Etter en tre tap, null poeng, ingen mål i PL står IKL på kanten av Tower Bridge på vei til å hoppe i Themsen. I denne todelte episoden gir IKL og Gjermund et innblikk i en fotballsupporters reise fra dyp depresjon onsdag kveld, til et lite flik av håp etter seieren mot Viborg i ECL torsdag. Er det nok til å hindre IKL fra å hoppe? Vi tar også ut laget som skal kjempe for årets første poeng mot Aston Villa.

Aug 26, 202252:32
Boys of -86 vs Boys of Europa -23

Boys of -86 vs Boys of Europa -23

Kan dagens førsteellever å matche den gylne 1986-årgangen til West Ham? IKL og Gjermund får med seg supporterklubb-legende Mats Pettersen til å sammenligne lagene - posisjon for posisjon. Klarer de å bli enige om de 11 som skal med? Det blir også en runde innom seriestarten mot City, stopperkrise og Scamaccas debut - og håp om bedring til Nottingham Forrest-kampen.
Aug 11, 202201:04:41
Season Expectations 22/23

Season Expectations 22/23

Hvordan ligger vi an før seriestart? IKL og Gjermund går gjennom innkjøp og salg i sommervinduet, forventninger til sesongen og tabelltips for Premier League. Episodens gjest er Tore Søyland som gir inside-info om hvilke planer Viasat har for PL nå som de tar over rettighetene i Norge. Blir det mer West Ham friendly i studio med nye eksperter og kommentatorer...?

Aug 03, 202256:02
Mr. West Ham

Mr. West Ham

En legende takker av, selveste Mr. West Ham. En spillertype og personlighet vi trolig aldri vil se igjen i fotballsammenheng. Denne mannen fortjener en hyllest og vi har forsøkt å gi han det. En egen episode kun om legenden selv, Mark Noble. Finn frem tørkepapiret, her er det fare for både snørr og tårer. Takk for alt Nobes, takk for alt! På gjensyn

Jul 11, 202201:04:25
European Nights

European Nights

IKL og Gjermund gjenopplever Europacup-eventyret fra 21/22 sesongen. De tar oss med gjennom samtlige kamper. Med seg har de to gjester som har hatt gleden av å være tett på når det skjedde. Et flott tilbakeblikk der altså.

Jul 04, 202201:17:03
Season Supreme

Season Supreme

Podcasten hvor Gjermund stiller spørsmålene og IKL gir deg svarene i følge sistnevnte. Uansett, her er en episode fullspekket med vurderinger og kåringer fra sesongen som var. Sesongens spiller, sesongens høydepunkt og sesongens redning for å nevne noen.

Jun 20, 202256:29
Caretaking Podcasters

Caretaking Podcasters

Scandinavian hammers sin egen podcast, Bubbles Podcast, vender tilbake! 

Om ikke i helt ny drakt, så med nye medspillere og ny frisk giv. Vi vet flere har savnet podcasten og vi er glade for at den nå vender tilbake! Ambisjonene er høye og engasjementet likeså - håper 1 episode av sesong 2 faller i smak. 

ikke glem å abonnere på podcasten - UP THE HAMMERS!

Jun 14, 202235:15
Roma eller Randers?

Roma eller Randers?

Sesongen er over og det endte med en fin-fin 6. plass. Det betyr Europa League neste år og I denne episoden drøser vi blant annet litt om mulige motstandere og potensielle reisemål. En lun og jovial episode med en ny gjest denne gang.

Jun 04, 202153:56
Forhåndsomtale: West Ham - Everton

Forhåndsomtale: West Ham - Everton

London Stadium 9. mai kl. 17.30: West Ham United – Everton. Rundens storkamp spilles på London Stadium søndag kl 17.30 når West Ham tar imot Carlo Ancelotti og hans Everton.
May 08, 202107:02
Forhåndsomtale: Burnley - West Ham

Forhåndsomtale: Burnley - West Ham

Turf Moor 3. mai kl. 21.15: Burnley – West Ham United
May 03, 202106:11
Forhåndsomtale: West Ham - Chelsea

Forhåndsomtale: West Ham - Chelsea

London Stadium 24. april kl 18.30: West Ham United – Chelsea
Apr 24, 202107:10
En farlig ledelse

En farlig ledelse

West Ham svever høyt for tiden og det gjør vi i Bubbles Podcast også. Med oss i dag har vi en spesiell gjest, nemlig tidligere nestleder i Scandinavian Hammers - selveste Jostein Stensrud Køhn. I denne episoden prater vi om den livsfarlige 3-0 ledelsen, følelser, drømmen om Champions League og ikke minst kommer Jostein med en aldri så liten erkjennelse på slutten av episoden. Vi beklager merkverdig lyd på Arild i denne episoden og satser på at det var et engangstilfelle. COME ON YOU IRONS!!
Apr 16, 202101:12:59
Forhåndsomtale: Newcastle - West Ham

Forhåndsomtale: Newcastle - West Ham

St James Park 17. april kl 13.30: Newcastle United – West Ham United
Apr 16, 202107:29
Forhåndsomtale: Wolves - West Ham

Forhåndsomtale: Wolves - West Ham

Molineux 5. april kl. 21.15: Wolverhampton Wanderers – West Ham United
Apr 05, 202106:40
Pubcrawl i Øst

Pubcrawl i Øst

Bli med på en virtuell pubcrawl fra Ilford til Stratford. En reise som bringer frem mange gode minner. Denne «pubcasten» nytes best med en kald en. COME ON YOU IRONS
Mar 29, 202101:25:06
Forhåndsomtale: West Ham - Arsenal

Forhåndsomtale: West Ham - Arsenal

London Stadium 21. mars kl. 16.00: West Ham United – Arsenal
Mar 21, 202106:22
Forhåndsomtale: Man Utd - West Ham

Forhåndsomtale: Man Utd - West Ham

Old Trafford 14. mars kl. 20.15: Manchester United – West Ham United
Mar 14, 202107:27
Bobla som ikke sprekker

Bobla som ikke sprekker

Vi er tilbake med en ny episode av Bubbles Podcast og en ny gjest. Denne gang er det ingen ringere enn den tidligere formannen i Scandinavian Hammers, Gjermund Holt, som gjester oss. Han mener mye om mangt, denne gangen prater vi om Moyes, Nobes og Champions League.
Mar 09, 202101:13:02
Forhåndsomtale: West Ham - Leeds

Forhåndsomtale: West Ham - Leeds

London Stadium 8. mars kl. 21.00: West Ham United – Leeds United
Mar 08, 202106:10
Strak Volley fra Karl-Gunnar

Strak Volley fra Karl-Gunnar

Tomas Soucek har bursdag og hva passer vel bedre da enn en Strak Volley som tar for seg karrieren til vår bunnsolide tsjekker? Sterkt levert av Karl-Gunnar.
Feb 26, 202108:53
Forhåndsomtale: Man City - West Ham

Forhåndsomtale: Man City - West Ham

Etihad Stadium 27. februar kl. 13.30: Manchester City – West Ham United
Feb 26, 202108:02
Strak Volley fra Erik

Strak Volley fra Erik

Vi tester et nytt konsept som vi kaller «Strak Volley». Kall det gjerne bonusmateriale mellom de lengre episodene. Først ut med en Strak volley er formannen selv, Erik. Håper det faller i smak. Come on you irons!
Feb 24, 202106:20
Firkantet pinne i rundt hull

Firkantet pinne i rundt hull

Nytt år og for en start på 2021 for West Ham United, 4 seire av 4 mulige! Spillere ut, lite inn. GSB ut eller inn? Plastic fantastic... mye å diskutere i årets første podcast. Gjest har vi også med... come on you irons!
Jan 21, 202101:07:10
Ballen på Westfield

Ballen på Westfield

Bubbles episode 2. Dårlig lyd, stupeoppvisning på London stadium og VAR den ute? Mye å ta tak i og mye å prate om, COME ON YOU IRONS
Dec 09, 202055:41
Savnet av River Lea

Savnet av River Lea

Første episode av Scandinavian Hammers sin nysatsning - BUBBLES PODCAST!I denne episoden går vi litt inn på hva denne podcasten skal dreie seg om, vi diskuterer også den gode sesongen og drodler litt om hva vi forventer av West Ham fremover. Come on you irons!
Nov 26, 202043:59