Skip to main content
Spotify for Podcasters
School of SEO

School of SEO

By School of SEO

Ik ben Manouk, en ik help ondernemers nieuwe, doelgerichte klanten aan te trekken door op een strategische manier content in te zetten. In deze podcast neem ik je mee in de wereld van SEO, contentmarketing, ondernemerschap en deel ik toepasbare tips en kennis over mijn vakgebied. Volg mij ook op Instagram: @school_of_seo.
Currently playing episode

08 - Deze simpele SEO optimalisatie leverde mij 80% van mijn omzet op.

School of SEOJun 16, 2022

00:00
07:50
36 - Van een ‘nobody’ naar een ‘somebody’ groeien in je branche.

36 - Van een ‘nobody’ naar een ‘somebody’ groeien in je branche.

Jij bent een ondernemer in hart en nieren. Je bedrijf geeft je voldoening, en de inspiratie voor nieuwe producten of diensten blijft rijkelijk vloeien. Maar iets houdt je tegen. Het deel van je doelgroep die je nu aanspreekt is veel te klein. Je draait een prima omzet, maar het risico dat je moet nemen om je bedrijf naar dat volgend niveau te tillen durf je niet te nemen. Je zit vast in een circulaire cirkel. Want je durft niets te doen met de inspiratie die je hebt, omdat het ‘waarschijnlijk’ te weinig gaat opleveren. De doelgroep die je nu aanspreekt is misschien te klein voor je nieuwe plannen. Of is net te niche. Of juist niet specifiek genoeg. Wat je wenst in zo’n situatie is dat die precieze doelgroep die je naar je nieuwste aanbod wilt trekken weet dat ze bij jou moeten zijn. En omdat voor elkaar te krijgen werk je aan je marketing. Maar er is een verschil tussen schreeuwen met je marketing zodat zoveel mogelijk mensen het zien - en het tot stand brengen van het claimen van jouw plek in de markt zonder dat je doelgroep het gevoel heeft dat je om hun aandacht vraagt. Je wilt bekend staan om bijvoorbeeld je expertise, of je eigen methode. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe wordt je die ‘somebody’ in je branche waar je doelgroep warm van wordt? ------ www.school-of-seo.com Klik hier om je in te schrijven voor de tweewekelijkse WEDNESDAY FIVE nieuwsbrief. Verder kletsen? Stuur mij een DM op Instagram @school_of_seo.
Feb 07, 202308:48
35 - Dit is waarom je bedrijf nu (nog) niet toekomstbestendig is.

35 - Dit is waarom je bedrijf nu (nog) niet toekomstbestendig is.

Toekomstbestendig zijn. Een stabiele en continue stroom van nieuwe klanten aantrekken. Dat is waar iedere ondernemer van droomt. Want toekomstbestendig zijn betekent geen stress. Geen what ifs. Maar wel een duidelijk beeld van wat je de aankomende maanden en jaren kunt verwachten. Benieuwd waarom je bedrijf nu (nog) niet toekomstbestendig is? Klik hier om een gratis kennismakingsgesprek te plannen. Ga naar School of SEO.
Dec 13, 202206:45
34 - Dit is waarom je je doelstellingen dit jaar niet behaald hebt (en hoe je ze nu wél haalt).

34 - Dit is waarom je je doelstellingen dit jaar niet behaald hebt (en hoe je ze nu wél haalt).

In deze aflevering loop ik je door de oorzaken waarom jij dit jaar je gestelde doelstellingen niet hebt behaald - en nóg belangrijker: hoe je dit volgend jaar kunt voorkomen. Want doelen stellen is een belangrijk deel van het ondernemerschap. Hoe sta jij er dit jaar voor, en wat zijn je plannen voor volgend jaar? Klik hier om naar de Let's Get Visible SEO-cursus te gaan. Ga naar School of SEO.
Nov 29, 202209:52
33 - Hoe lang moet een SEO-tekst écht zijn?

33 - Hoe lang moet een SEO-tekst écht zijn?

In deze aflevering beantwoord ik een veelgestelde vraag in SEO-land: ‘Hoe lang moet een SEO-tekst nu écht zijn?’ Ik denk dat deze vraag relevant is voor iedereen die wel eens een webtekst heeft geschreven, of heel binnenkort van plan is om blogs of teksten te gaan schrijven voor SEO-doeleinden. Eerst wil ik het met je hebben over de vele theorieën. Al jaren worden er heel veel verschillende theorieën over de lengte van een SEO-tekst besproken op het Internet. En iedere SEO-guru heeft weer een andere mening. Het is dan ook begrijpelijk dat je niet heel veel wijzer wordt op het Internet over wat nu écht de juiste richtlijn is. Klik hier om naar de Let's Get Visible SEO-cursus te gaan. Klik hier om naar de aflevering over 'Helpful Content Update' te gaan.
Nov 22, 202207:09
32 - SEO in een financiële crisis: hier moet je op letten.

32 - SEO in een financiële crisis: hier moet je op letten.

Ik loop al even met het idee om een aflevering op te nemen over SEO en de financiële crisis. Misschien niet een heel gezellig onderwerp, maar wel eentje waar ik veel vragen over krijg van mijn klanten. Er zijn een aantal punten waar je rekening mee kunt houden tijdens je strategie in een crisis. En daar loop ik je in deze podcast doorheen. Klik hier om naar de Let's Get Visible SEO-cursus te gaan. Meer leren over SEO? -> School of SEO
Nov 15, 202207:23
31 - Dit is waarom ik niet meer investeer in nieuwe social media kanalen.

31 - Dit is waarom ik niet meer investeer in nieuwe social media kanalen.

In deze aflevering wil ik het met je hebben over social media, en dus een keertje niet over SEO. Want als ondernemer voel ik al jaren dat ik aanwezig MOET zijn op social media om succesvol te zijn. En uit ervaring weet ik dat dat niet de waarheid is. In deze aflevering wil ik het met je hebben over waarom mijn kijk op social media zo is veranderd, en hoe ik door minder te focussen op social media mijn bedrijf heb laten groeien. En zelfs de keuze heb gemaakt dat ik heel bewust nooit meer aan nieuwe social media kanalen ga beginnen. Wil je verder kletsen over dit onderwerp? Stuur mij dan een DM op Instagram of stuur mij een e-mail. Benieuwd of SEO een marketingkanaal voor jou is? Ga naar School of SEO.
Nov 08, 202213:50
30 - Waarom SEO een duurzaam marketingkanaal is.

30 - Waarom SEO een duurzaam marketingkanaal is.

In deze aflevering heb ik het over marketing: als ondernemer kom je er niet onderuit. Want door middel van een sterke marketingstrategie trek jij nieuwe klanten naar je aanbod, en dat is een essentieel onderdeel van het succes van je bedrijf. Houd je je niet actief bezig met marketing? Dan loop je heel veel klanten mis. En dat is zonde. Er zijn steeds meer marketingkanalen waar je uit kunt kiezen. Vooral de online marketingkanalen blijven zich uitbreiden. Denk aan nieuwe social mediakanalen en advertentiemogelijkheden. Maar naast dat je kunt kiezen tussen verschillende marketingkanalen sta je als ondernemer voor nóg een keuze: kies je voor duurzame marketingkanalen, korte termijn marketingkanalen of een combinatie van beide? In deze aflevering heb ik het specifiek over duurzame marketing. Want SEO valt onder de duurzame marketingkanalen. Maar wat betekent dat eigenlijk, en waarom zou je je focus leggen op duurzame marketing? Klik hier om naar School of SEO te gaan. Ga naar de Let's Get Visible SEO-cursus. Verder kletsen? Stuur mij een DM op Instagram.
Nov 01, 202211:59
29 - Zo achterhaal je wat er omgaat in het hoofd van je perfecte doelgroep.

29 - Zo achterhaal je wat er omgaat in het hoofd van je perfecte doelgroep.

Je hebt doelstellingen die je wilt behalen. En om die doelstellingen te behalen heb je klanten nodig. Betalende klanten. Oftewel, de perfecte klant moet bij jou een aankoop doen. Die perfecte klant zoekt precies wat jij aanbiedt. Die perfecte klant heeft een probleem die jij kunt oplossen met je dienst of product. En dat is waarom jullie een goede match zijn. Jij als ondernemer  investeert daarom tijd en geld in marketing. Offline en/of online marketing. Omdat je die perfecte klant wilt aanspreken.  De belangrijkste stap van marketing is dat je je doelgroep door en door kent. In deze podcast vertel ik je hoe je kunt achterhalen wat er omgaat in het hoofd van je perfecte doelgroep. Klik hier om naar de Let's Get Visible SEO-cursus te gaan. Verder kletsen? Stuur mij een DM via Instagram.
Oct 25, 202208:47
28 - De 6 grootste bullshit smoezen om niks met SEO te doen.

28 - De 6 grootste bullshit smoezen om niks met SEO te doen.

Als SEO-specialist krijg ik de meest bizarre bullshit smoezen te horen over waarom een ondernemer kiest om niets te doen aan zijn/haar SEO. En natuurlijk mogen ze dat helemaal zelf weten. Maar de meeste smoezen zijn gewoon niet zo sterk onderbouwd. En daar ga ik je vandaag in meenemen. Ik loop zo de 6 grootste bullshit smoezen om niet met SEO aan de slag te gaan met je door. De smoezen heb ik in volgorde gezet waarbij ik eindig met de meestgebruikte. Are you ready? Klik hier voor de Let's Get Visible SEO-cursus. Verder kletsen? DM mij op Instagram @school_of_SEO.
Oct 18, 202218:02
27 - Dit moet op iedere pagina van je website staan.

27 - Dit moet op iedere pagina van je website staan.

In deze aflevering geef ik je tips & tricks op het gebied van conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid van je website. Want je kunt een fantastische vindbaarheid hebben in de zoekmachines, maar als deze twee punten niet in orde zijn ga je weinig tot niets verkopen. Conversie optimalisatie en de gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat je website is ingericht voor het ervaren van de meest vloeiende, vlekkeloze ervaring bij het bezoeken van een website. Het zijn essentiële onderdelen van SEO. Of misschien kun je het zien als meer aanvullend. Het werkt samen om je uiteindelijke doel te behalen: meer gratis leads uit Google waardoor je meer omzet draait zonder continu te hoeven hustlen voor nieuwe klanten. Want dat is waar je het allemaal voor doet. Benieuwd naar de Let's Get Visible SEO-cursus? Klik hier. Verder kletsen? Stuur mij een DM op Instagram @school_of_SEO.
Oct 11, 202208:41
26 - Ben je al te laat met SEO?

26 - Ben je al te laat met SEO?

Ik krijg regelmatig de vraag: ben ik al te laat met SEO? En dat is een hele logische vraag. Want steeds meer bedrijven werken online en focussen zich op hun online marketing - en dus ook SEO. Maar. Vergis je niet. Er zijn nóg meer ondernemers en bedrijven die helemaal niets doen met SEO. Zoals jij nu misschien ook nog niets met SEO doet. In deze podcast aflevering help ik je de vraag ‘ben ik al te laat met SEO’ voor jezelf beantwoorden. Klik hier om naar UberSuggest te gaan. Klik hier om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Verder kletsen? DM mij op Instagram @school_of_seo
Oct 04, 202209:39
25 - Deze SEO trucjes werken niet (meer).

25 - Deze SEO trucjes werken niet (meer).

In deze aflevering wil ik je behouden van het maken van een aantal SEO-fouten. Want er zijn een aantal SEO-trucjes die vroeger heel goed werkte, en tegenwoordig gelukkig niet meer. Want de resultaten in de zoekmachines worden van steeds hogere kwaliteit. Luister de podcast om te horen welke 4 trucjes niet meer werken. Benieuwd naar de podcast over de Helpful Content Update? Bekijk de Let's Get Visible SEO-cursus.
Sep 27, 202207:56
24 - Meer zichtbaarheid in minder tijd.

24 - Meer zichtbaarheid in minder tijd.

Meer zichtbaarheid en meer klanten in minder tijd? In deze podcast vertel ik je over de grootste fouten die ik en andere ondernemers hebben gemaakt óf nog steeds maken op het gebied van content marketing en SEO. Verder kletsen? DM mij op Instagram @school_of_seo Klik hier om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.
Sep 13, 202208:16
23 - Hoe zorg je dat je website bezoekers ook daadwerkelijk gaan kopen?

23 - Hoe zorg je dat je website bezoekers ook daadwerkelijk gaan kopen?

Veel ondernemers denken dat wanneer ze heel veel verkeer naar hun website trekken, dat dat ook daadwerkelijk gaat leiden naar meer klanten en dus meer omzet. Maar veel verkeer is geen garantie op veel klanten. Of meer omzet.  In deze podcast vertel ik hoe je ervoor kunt zorgen dat je website bezoeker ook daadwerkelijk gaan kopen. Want je online marketing strategie is waardeloos als je website niet converteert. De volgende 3 stappen zijn essentieel als je wilt dat je website bezoekers ook daadwerkelijk een aankoop bij je gaan doen. Verder kletsen? DM mij op Instagram. Ga naar School-of-SEO.com.
Sep 08, 202207:50
22 - Zo bereid je je voor op het nieuwe Google algoritme (Helpful Content Update)

22 - Zo bereid je je voor op het nieuwe Google algoritme (Helpful Content Update)

De nieuwe update van het core algoritme van Google heet het ‘Helpful Content Update’ en is deze week uitgerold. Het is een algoritme dat effect heeft op alle pagina's van je website. Heb je veel content op je website? Dan is het belangrijk dat je een aantal stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat je je huidige online vindbaarheid behoudt, of zelfs verhoogt. In deze podcast loop ik je door de stappen. Meer leren over SEO? Ga naar mijn website. Wanna chat? Ga naar mijn Instagram. Benieuwd wat je mogelijkheden zijn op het gebied van SEO? Boek een call.
Aug 26, 202209:28
21 - Deze drie SEO-optimalisaties leveren binnen één maand resultaat.

21 - Deze drie SEO-optimalisaties leveren binnen één maand resultaat.

Je gaat aan de slag met SEO omdat je één doel voor ogen hebt: resultaat. Meer gratis leads uit Google halen. Meer doelgerichte klanten naar je aanbod trekken. Meer verkopen, en dus meer omzet. Misschien investeer je al in SEO, of misschien ben je geïnteresseerd maar weet je nog niet of het de juiste match is. Of je nu al wat met SEO doet of niet: er zijn een aantal SEO-optimalisaties die heel snel resultaat bieden. Dit worden ook wel de SEO quick wins genoemd. En in deze podcast aflevering ga ik deze 3 simpele, maar effectieve tips met je delen. Benieuwd naar de SEO Kickstarter? Klik hier voor meer info! Wil je een gratis kennismaking inplannen? Klik hier om een datum en tijd te boeken. Zin om te kletsen over SEO? Stuur mij een DM op Insta: @school_of_SEO
Aug 16, 202210:53
20 - Dit is de omzet die je business maandelijks misloopt.

20 - Dit is de omzet die je business maandelijks misloopt.

In deze podcast ga ik je vertellen hoe je kunt achterhalen hoeveel omzet je nu misloopt omdat je niet of niet goed genoeg zichtbaar bent in de zoekmachines. Want wees eerlijk: aan een nieuwe marketing methode beginnen waarvan je niet weet wat het je kan opleveren, daar heeft niemand zin in. Je wilt je tijd en geld investeren in stappen die daadwerkelijk verschil gaan maken en je dichter bij je doelen brengt. Ik ga een aantal stappen met je bespreken. Want je hebt bepaalde informatie nodig om een doelgericht antwoord te krijgen op de vraag: hoeveel omzet loop ik nu mis omdat ik niet actief aan mijn SEO werk? Benieuwd hoeveel geld jij nu weg laat slibben? -- Hierbij de calculatie: Geschatte omzet = (geschatte verkeer * (conversie ratio / 100)) * waarde van product/dienst Zin om te kletsen? Stuur mij een DM via Instagram. Gratis kennismaking plannen? Kies een datum en tijd via mijn kalender.
Aug 12, 202209:29
19 - Hoe kies je de juiste online marketingkanalen?

19 - Hoe kies je de juiste online marketingkanalen?

In deze aflevering wil ik het hebben over online marketing. Want hoe maak je de juiste keuzes betreft je online marketing kanalen? Ik krijg deze vraag regelmatig tijdens kennismakingsgesprekken of kick-offs voor mijn SEO Kickstarter traject. Afgelopen week kreeg ik ‘m ook tijdens een Q&A op Instagram. Dus hoog tijd om hier wat meer over te gaan delen. Want hoe maak je de keuze voor de juiste online marketing kanalen? Ik loop je door de stappen. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo Meer over SEO weten? Ga naar de website.
Aug 09, 202209:14
18 - Dit is waarom ik al mijn kennis online zet.

18 - Dit is waarom ik al mijn kennis online zet.

In deze aflevering wil ik je uitleggen waarom ik al mijn kennis op het internet pleur. En daar krijg ik vaak vragen over. Waarom ik al mijn kennis online zet. Want wat is dan nog de meerwaarde van een samenwerking met mij, of het aanschaffen van een SEO-cursus? Well… let me tell you. Meer leren over SEO? Ga naar mijn website. Wil je een gratis kennismaking plannen? Klik hier!
Aug 05, 202205:20
17 - Mijn visie over de toekomst van SEO.

17 - Mijn visie over de toekomst van SEO.

In deze aflevering deel ik mijn visie. Mijn visie over SEO. Over hoe ik vind dat een SEO specialist ter werk moet gaan, maar ook waar het heen gaat met de algoritmes van Google. Want ik merk dat veel ondernemers een beetje… bang zijn voor Google. Wat ik aan de ene kant wel begrijp. Want ze hebben zo onwijs veel power. Zij bepalen welke websites er veel verkeer krijgen door de volgorde van de zoekresultaten te bepalen. Ten minste. Dat is hoe veel mensen het zien. En daar zit natuurlijk ook een stukje waarheid in. Meer leze over structured data en featured snippets? Klik hier. Laat je mij weten waar jij denkt dat de toekomst van SEO heen gaat? DM mij op Insta. Wil je een gratis kennismakingsgesprek plannen? Klik hier!
Aug 03, 202210:24
16 - Hoe lang blijf jij nog vastzitten in je tunnelvisie?

16 - Hoe lang blijf jij nog vastzitten in je tunnelvisie?

Het is even geleden dat ik een nieuwe podcast heb opgenomen en gepubliceerd. Misschien heb je het gehoord in mijn podcast die ik tijdens mijn vakantie heb gepubliceerd. Ik was in IJsland op vakantie. En helaas kwam ik terug met Covid. Dus mijn stem was een paar weken niet podcast-waardig. Maar ik ben weer terug! En in deze eerste aflevering na mijn vakantie heb ik een vraag voor je. Ik zie dat heel veel ondernemers knetter vast zitten. Niet ducttape vast. Maar alsof ze in beton gegoten zitten. Vast in een tunnelvisie. Misschien heb jij hier ook wel last van. Mijn vraag aan jou is dan ook: hoe lang blijf jij nog vastzitten in je tunnelvisie? Laat je mij weten wat je van deze aflevering vind? @school_of_seo Meer leren over SEO? Bezoek mijn website.
Aug 02, 202208:42
15 - Een SEO-contentstrategie in 5 simpele stappen.

15 - Een SEO-contentstrategie in 5 simpele stappen.

In deze aflevering ga ik je vertellen hoe je in 5 simpele stappen een SEO-contentstrategie kunt opstellen. Want om zichtbaar te kunnen worden in de zoekmachines heb je content nodig. Want zonder content kan een zoekmachine niet bepalen waarop je webpagina gevonden moet worden. Het hebben van een SEO-contentstrategie voor je website is essentieel wanneer jij op een strategische en doelgerichte manier aan de slag wilt gaan met het verhogen van je online vindbaarheid door content te publiceren over jouw expertise. Wat is een SEO-contentstrategie precies, wat zijn de verschillende onderdelen van het opstellen van een SEO-contentstrategie en waarom heb jij deze nodig? Klik hier om de Let's Get Visible SEO-cursus te bekijken.
Jul 11, 202205:45
14 - Zo heb je na je vakantie een inbox vol nieuwe leads.

14 - Zo heb je na je vakantie een inbox vol nieuwe leads.

Terwijl jij dit luistert ben ik onbereikbaar. 100% off the grid. Heb ik geen stromend water, geen elektriciteit en vooral geen bereik op mijn telefoon. Want op dit moment loop ik The Icelandtrail en ben ik aan het wildkamperen in IJsland. En toch ben ik nu on top of your mind door deze podcast. Dat is de kracht van online marketing. In deze podcast ga ik je niet vertellen over IJsland. Al denk ik dat ik na het lopen van deze trail genoeg bijzondere verhalen heb. In deze podcast vertel ik je hoe het komt dat ik tijdens mijn vakantie waarbij ik geen toegang heb tot het Internet, toch thuiskomt met een inbox vol leads. Want op vakantie gaan betekent niet dat je sales stil moet komen te staan. Wil je die gratis kennismaking waarin we gaan kijken uit welke lange termijn marketingkanalen jij de meeste omzet kan halen? Plan 'm hier.
Jul 06, 202211:25
13 - Op deze 5 soorten zoekwoorden wil je focussen.

13 - Op deze 5 soorten zoekwoorden wil je focussen.

In de aankomende minuten ga ik met je delen op welke 5 soorten zoekwoorden je wilt focussen wanneer je begint met je SEO. Want er zijn heel veel verschillende soorten zoekwoorden - maar er zijn er een aantal die voor de meeste ondernemers het meeste opleveren. Klik hier om te luisteren naar de aflevering over hoe ik 80% van mijn omzet uit local SEO haalde. Meer over SEO? Ga naar de website.
Jun 30, 202207:57
12 - Loop jij ook klanten mis door ook deze veelgemaakte fout te maken?

12 - Loop jij ook klanten mis door ook deze veelgemaakte fout te maken?

In deze podcast wil ik het met je hebben over een veelgemaakte fout in ondernemersland. En dan voornamelijk onder dienstverlenende freelancers. Een fout waarvan ik oprecht niet begrijp hoe deze gemaakt kan worden zonder in te zien en te voelen wat de consequenties zijn. En natuurlijk heb ik ook een oplossing voor je. Klik hier om het artikel te lezen over hoe je de juiste marketingkanalen voor je bedrijf kiest. Klik hier om een gratis kennismaking te plannen. Meer weten over SEO? Bezoek mijn website. Wil je mij laten weten wat je van deze aflevering vind? Stuur mij een bericht op Instagram. 
Jun 28, 202209:48
11 - Deze 4 soorten SEO-content mogen niet ontbreken op je website.

11 - Deze 4 soorten SEO-content mogen niet ontbreken op je website.

In deze aflevering vertel ik je graag wat meer over content. Want er zijn heel veel soorten content die je kunt plaatsen op je website. En dan heb ik het niet over soorten content zoals video, podcasts of infographics, maar welke typen inhoudelijke content belangrijk zijn om te hebben op je website wanneer je een goede vindbaarheid wilt in Google. Klik hier om het artikel te lezen over structured data. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo www.school-of-seo.com
Jun 23, 202208:44
10 - De 5 meest gestelde vragen over SEO beantwoord.

10 - De 5 meest gestelde vragen over SEO beantwoord.

In deze aflevering beantwoord ik de vijf meest gestelde vragen over SEO. Want er zijn nogal wat vragen die praktisch iedere ondernemer stelt voor er een beslissing wordt genomen of SEO überhaupt de beste vervolgstap is. En dat is natuurlijk goed. Dat je afweegt of het een goede zet is om te investeren in een geheel nieuw marketingkanaal voor je business. Wil je de podcast luisteren om te bepalen of SEO geschikt is voor jouw business? Klik hier. Ben je na het luisteren van deze aflevering benieuwd naar mijn aanbod? Bekijk mijn aanbod hier. Wil je mij laten weten wat je van deze aflevering vindt? DM mij op Instagram.
Jun 21, 202211:14
09 - Wanneer is investeren in SEO de juiste stap?

09 - Wanneer is investeren in SEO de juiste stap?

Er is een vraag die mij heel vaak wordt gesteld. De vraag der vragen. Want, wanneer is investeren in SEO de juiste stap? Daar heb ik geen kant en klaar antwoord op. Dus ik neem je vandaag in deze podcast mee in de opties. Wil je weten hoe je in een paar minuten je SEO-concurrenten kunt vinden? Luister naar aflevering 3. Ben je benieuwd op welke manieren je deze week nog kunt starten met SEO? Plan een gratis kennismaking in en dan kijken we samen naar de potentie van je website en de beste optie voor je bedrijf. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo www.school-of-seo.com
Jun 16, 202206:00
08 - Deze simpele SEO optimalisatie leverde mij 80% van mijn omzet op.

08 - Deze simpele SEO optimalisatie leverde mij 80% van mijn omzet op.

In deze podcast wil ik je vertellen over de zet binnen mijn online marketing die mij een paar jaar geleden heel wat omzet heeft opgeleverd. Want één bewuste aanpassing kan heel wat verandering teweeg brengen. De stap die ik benoem in deze podcast is eenvoudig en levert snel resultaat op. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo Ben je benieuwd wat SEO voor je website kan betekenen? Plan een gratis kennismaking in en dan kijken we samen naar de potentie van je website.
Jun 16, 202207:50
07 - Zo zet je je SEO-verkeer om naar geld.

07 - Zo zet je je SEO-verkeer om naar geld.

In deze aflevering vertel ik je graag meer over de manieren hoe je je SEO-verkeer kunt omzetten in geld. Als ondernemer ben je altijd op zoek naar slimme manieren om je business te laten groeien – en het liefst met zo min mogelijk moeite. Er zijn verschillende methodes om het verkeer dat je krijgt vanuit de zoekmachines om te zetten naar extra inkomsten. Ik vertel je de drie meest rendabele methodes. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo Ben je benieuwd wat SEO voor je website kan betekenen? Plan een gratis kennismaking in en dan kijken we samen naar de potentie van je website.
Jun 08, 202206:30
06 - Hoeveel effect heeft een goede zichtbaarheid in google op je omzet?

06 - Hoeveel effect heeft een goede zichtbaarheid in google op je omzet?

In deze podcast wil ik een veelgestelde vraag met je bespreken. Namelijk: hoeveel effect heeft een goede zichtbaarheid in Google op je omzet? Een hele goede vraag. Want als ondernemer investeer je in je SEO met als doel om meer omzet te draaien. Ik begrijp heel goed dat je wilt weten wat een goede zichtbaarheid je kan opleveren. Ik ga je uitleggen waar je op moet letten wanneer je overweegt om aan de slag te gaan met SEO. Of je nu zelf tijd gaat investeren in het opdoen van de juiste SEO-kennis en het zelf gaat oppakken, of dat je overweegt het uit te besteden aan een SEO specialist. Bij beide opties geldt: bekijk eerst wat het potentiële effect gaat zijn van het hebben van een goede online vindbaarheid. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo Ben je benieuwd wat SEO voor je website kan betekenen? Plan een gratis kennismaking in en dan kijken we samen naar de potentie van je website.
Jun 07, 202207:00
05 - Waarom geen tijd hebben voor SEO een dikke, vette leugen is.

05 - Waarom geen tijd hebben voor SEO een dikke, vette leugen is.

In deze aflevering vertel ik je over één van mijn grootste frustraties. Want ik hoor vaak het excuus dat er geen tijd is voor SEO. En daar geloof ik geen snars van. In deze podcast vertel ik je wat ik hiervan vind.  Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo  Wil je de aflevering luisteren over hoe je je SEO-concurrenten vindt? Klik dan hier. Ben je benieuwd wat SEO voor je website kan betekenen? Plan een gratis kennismaking in en dan kijken we samen naar de potentie van je website.
May 30, 202206:17
04 - Zo schrijf je iedere week een SEO-blog zonder veel moeite.

04 - Zo schrijf je iedere week een SEO-blog zonder veel moeite.

In deze aflevering leg ik aan je uit hoe je in zo min mogelijk tijd sterke, kwalitatieve SEO-content kunt schrijven. Want eerlijk: het is echt mogelijk om een goed stukje content te schrijven binnen één uur. Ik geef je 5 toepasbare tips. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo  Ben je benieuwd wat SEO voor je website kan betekenen? Plan een gratis kennismaking in en dan kijken we samen naar de potentie van je website.
May 26, 202208:07
03 - Waarom je concurrenten niet je SEO-concurrenten hoeven te zijn.

03 - Waarom je concurrenten niet je SEO-concurrenten hoeven te zijn.

In deze aflevering leg ik aan je uit waarom de algemene concurrenten van je bedrijf niet je SEO-concurrenten hoeven te zijn. Oók leg ik je uit hoe jij je SEO-concurrenten kunt vinden. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo Wil jij boven je concurrenten staan in Google, maar heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen? Mijn expertise is om ondernemers zoals jij te helpen bij het opstellen van een sterke SEO-contentstrategie en je te leren hoe je deze helemaal zelf kunt uitvoeren in zo min mogelijk tijd. Want eerlijk - je hebt genoeg te doen als ondernemer. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden dan kun je een kijkje nemen op mijn website óf nog beter: plan een gratis kennismaking met mij in. Dan kijk ik met je mee naar je website en vertel ik wat je opties zijn.  https://calendly.com/school-of-seo/gratis-kennismaking?
May 23, 202207:08
02 - Hoe je zonder duizenden website bezoekers een dikke omzet kunt draaien.

02 - Hoe je zonder duizenden website bezoekers een dikke omzet kunt draaien.

In deze nieuwe aflevering van de School of SEO podcast vertel ik je over de hoeveelheid bezoekers die je écht nodig hebt op je website om een dikke omzet te kunnen draaien. Er is namelijk een stigma onder veel ondernemers dat het hebben van zoveel mogelijk bezoekers naar je website een must is om succesvol te zijn. Ik begrijp heel goed hoe dat ontstaat, want het is logisch om te denken: meer bezoekers betekent meer kans om te verkopen. Benieuwd naar de Let’s Get Visible SEO-training? Bekijk ‘m via deze link. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_SEO
May 16, 202208:57
01 - Mijn verhaal: van het ‘boerinnetje’, naar rebel tot mijzelf.

01 - Mijn verhaal: van het ‘boerinnetje’, naar rebel tot mijzelf.

In deze allereerste aflevering deel ik mijn verhaal. Het verhaal over waar ik ben opgegroeid en wat mij heeft gevormd, maar ook mijn weg naar de plek waar ik nu sta als ondernemer. Over wie ik was - en wie ik nu ben. In deze podcast van een klein kwartiertje neem ik je mee in mijn verhaal. Laat je mij via Instagram weten wat je vindt van de aflevering? @school_of_seo https://school-of-seo.com/
May 05, 202213:36