Skip to main content
Spotify for Podcasters
SHIKAANI - Formula 1 podcast

SHIKAANI - Formula 1 podcast

By Shikaani

Suomalainen F1 podcast. Kaikki Formula 1:n ajankohtaiset asiat käydään läpi kerran viikossa ilmestyvässä jaksossa. Erikoisjaksoissa vedetään shikaanit pitkäksi niin vieraiden kuin historiankirjojen osalta. Podcastia ohjaavat veljekset Jiri 'Pastor Maldonado' Honkala sekä Jesse 'Keke' Honkala.

twitter.com/shikaani
facebook.com/shikaanif1
www.shikaani.fi
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

SHIKAANI #151 - Kliimaksinen Abu Dhabi

SHIKAANI - Formula 1 podcastNov 27, 2023

00:00
46:54
SHIKAANI #151 - Kliimaksinen Abu Dhabi

SHIKAANI #151 - Kliimaksinen Abu Dhabi

Tervetuloa Shikaanin tuoreeseen jaksoon! Tänään pureudumme Formula 1 -kauden kiehtovaan lopetukseen Abu Dhabin Grand Prix'ssä – täynnä nopeutta, strategiaa ja adrenaliinia. Abu Dhabi tarjosi upean lavan kauden päätökselle. Aavikon keitaassa kuljettajat taistelivat toisiaan vastaan ja radan haasteita vastaan. Kilpailupäivä oli täynnä jännitystä moottorien jylyn ja fanien odotuksen keskellä. Käymme läpi kilpailun ratkaisevat hetket, kuten strategiset varikkopysähdykset ja rohkeat ohitukset pimeyden laskeutuessa. Draama ei kuitenkaan päättynyt ruutulipun liehuessa. Käymme läpi kilpailun loppuhetkiin liittyvät kiistat ja niiden vaikutukset lajiin. Kun hiekka laskeutuu aavikolle, pohdimme koko F1-kauden antia. Erityiset suoritukset ja odottamattomat käänteet – korostamme ne hetket, jotka määrittelivät kauden ja vaikuttavat tuleviin kausiin. Vyöt kiinni, kuulijat! Elämme uudelleen Abu Dhabin Grand Prix'n sykähdyttävää toimintaa – täydellinen huipennus täynnä jännitystä ja draamaa hiekka-aavikon sydämessä.

Nov 27, 202346:54
SHIKAANI #150 - Viva Las Vegas!

SHIKAANI #150 - Viva Las Vegas!

Tässä jaksossa pureudumme viime sunnuntaina ajetun Las Vegasin Grand Prix'n tapahtumiin, joka tarjosi jännitystä ja yllätyksiä aina maaliin asti. Shikaaniin piirtyvät renkaanjäljet ja voiton hurmio kuuluu Max Verstappenille. Kuinka hän onnistui voittamaan tämän ainutlaatuisen radan ja miltä näyttivät ne ratkaisevat hetket, jotka toivat hänelle voiton? Charles Leclerc ja Sergio Perez eivät jättäneet kiveäkään kääntämättä. Leclerc osoitti taas kerran taitonsa nousemalla toiseksi, kun taas Perez lunasti itselleen kolmannen sijan. Millaiset taktiset liikkeet ja ohitukset heiltä nähtiin? Mitä tämä voitto merkitsee MM-taistelussa, ja miten tallien strategiat vaikuttivat kilpailun kulkuun? Liity mukaan keskusteluun, kun analysoimme Las Vegasin Grand Prix'n voittajia, häviäjiä ja kaikkea siltä väliltä. Stripin sykkeessä tarkastelemme myös, mitä voitto Shikaanissa merkitsee F1-kuljettajille ja tallipomoille. Oliko tämä kisa käännekohta kaudelle, vai näemmekö vastaavanlaista draamaa vielä tulevaisuudessa? Käykäämme siis läpi Las Vegasin Grand Prix'n tapahtumat, tunnelmat ja kurkistakaamme kulissien taakse. Klikatkaa play-nappia ja uppoutukaa Shikaanin voiman jälkimainingeissa Las Vegasin Grand Prix'n ytimeen.

Nov 20, 202352:21
SHIKAANI #149 - Sao Paulon Samban Pauloissa

SHIKAANI #149 - Sao Paulon Samban Pauloissa

Tervetuloa Shikaanin pariin! Hyvät naiset ja herrat, F1-fanit ympäri maailmaa, on aika laittaa moottorit hurisemaan ja sukeltaa Brasilian Grand Prix'n sykähdyttävään jälkimakuun. Millainen sähköinen kisa se olikaan! Interlagosin rata ei koskaan petä tarjoten sydäntä pamppailevia hetkiä ja henkeäsalpaavaa toimintaa, eikä tämä vuosi ollut poikkeus. Liity mukaamme kun puramme kaiken draaman, jännityksen ja yllätykset tästä sykkivästä kilpailusta. Rohkeista ohituksista kiistanalaisiin tapahtumiin, meillä on kaikki kattavasti käsiteltynä. Tässä jaksossa keskustelemme kisojen huippuesityksistä, strategisista taitureista ja mestaruuden kannalta tärkeistä tapahtumista. Puheenaiheita riittää ja me olemme täällä purkamaan ne sinulle. Joten kiinnitä turvavyösi ja valmistaudu uppoutumaan Formula 1:n maailmaan, kun analysoimme Brasilian Grand Prix'tä ja katsomme eteenpäin, mitä se merkitsee kauden loppuvaiheille. Meillä on tiedot, analyysi ja paljon F1-intoa tulossa! Pysy mukana, sillä tämä podcast kiihdyttää kohti huippuhetkiä!

Nov 06, 202349:51
SHIKAANI #148 - COTA-karnevaalit: Vauhtia, Vippejä ja Voittajia - Formula 1:n Texasin Taikahetket!

SHIKAANI #148 - COTA-karnevaalit: Vauhtia, Vippejä ja Voittajia - Formula 1:n Texasin Taikahetket!

Tervetuloa Formula 1 -podcastin uuteen jaksoon! Tänään keskitymme F1-osakilpailuun, joka ajetaan Circuit of the Americas -radalla eli COTA-radalla. Tämä rata sijaitsee Yhdysvalloissa, Austinin kaupungissa, ja se on yksi kalenterin suosituimmista kilpailuista. COTA-radalla on erityinen paikka monien F1-fanien sydämissä, ja se tarjoaa jännittävän yhdistelmän nopeita suoria ja mutkaisia osuuksia, mikä tekee siitä haastavan ja mielenkiintoisen kilpailun kuljettajille. Radan pituus on noin 5,5 kilometriä, ja siinä on yhteensä 20 mutkaa. Tämän radan erottuva piirre on "S-kaarteet" heti ensimmäisen suoran jälkeen, jotka vaativat kuljettajilta taitoa ja rohkeutta. Radalla on myös pitkä suora, nimeltään "Back Straight", jossa autot saavuttavat huippunopeutensa ennen vaativia mutkia. COTA-radan sääolosuhteet voivat olla arvaamattomia, mikä lisää koko kilpailun haastetta. Sateen aikana radan liukkaus voi tehdä kilpailusta arvaamattoman ja vaarallisen, ja kuljettajien on oltava valmiita reagoimaan nopeasti. Koska Yhdysvallat on tärkeä markkina Formula 1:lle, COTA-kilpailu houkuttelee aina suuren yleisön ja monia julkkiksia. Tunnelma radan ympärillä onkin usein vilkas ja juhlallinen. Nyt voimmekin odottaa innolla tätä vuoden COTA-osakilpailua ja nähdä, miten kuljettajat selviävät tästä vaativasta radasta ja kuinka kilpailu vaikuttaa mestaruustaisteluun. Toivottavasti tämä seliteteksti antoi sinulle hyvän kuvan COTA-radasta ja sen merkityksestä Formula 1 -maailmassa. Kiitos kuuntelusta, ja pysykää mukana seuraavassa jaksossa!

Oct 23, 202349:17
SHIKAANI #147 - Qatarilainen tuulahdus

SHIKAANI #147 - Qatarilainen tuulahdus

Keijon knupilla taas koneet käyntiin. Michael Andretilla on hyvin pullat uunissa, onko laji vihdoin saamassa vastustuksesta huolimatta uuden tulokkaan? Kuinka kauan Max Verstappenin valtakausi kestää vai kestääkö enää ensi kaudella? Qatarissa saatiin vanha kunnon rengasfarssi aikaan. Qatarin kisan läpikäynti, kuka oli syypää kolareihin, kenet vedetään kölin ali ja kyllä byytta pysyy poskissa. Vetokisa, Fantasy ja vitsaillen ulos.

Oct 09, 202301:01:45
SHIKAANI #146 - Japanin juhliva härkä

SHIKAANI #146 - Japanin juhliva härkä

Tervetuloa Shikaani-podcastin jaksoon 146, joka on omistettu intohimoisille Formula 1 -faneille! Tässä jaksossa syvennymme huippuluokan moottoriurheilun maailmaan ja tarjoamme sinulle kattavan katsauksen viimeisimpään Suzukan osakilpailuun. Viimeisin Suzukan osakilpailu tarjosi katsojille ja faneille unohtumattoman kilpailun, kun F1-sirkuksen tähdet mittelivät voimiaan Japanin upealla radalla. Kilpailussa nähtiin dramaattisia ohituksia, jännittäviä sadekelejä ja tiukkoja taisteluita podium-sijoituksista. Tutkimme tarkasti kilpailun kulun ja kuskeiden suoritukset, pureudumme tallien strategioihin ja mietimme, mitä tämä kilpailu kertoi kuluvan kauden mestaruustaistelusta. Keskustelussa mukana myös syvällisiä analyysia Suzukan radasta ja sen haasteista. Emme jätä huomioimatta myöskään Suzukan osakilpailun tunnelmaa ja fanien intohimoa, jotka tekivät tästä kilpailusta erityisen. Kuuntelemalla tämän jakson saat kaiken tarvittavan tiedon ja intohimonannoksen Suzukan osakilpailusta, oli kyseessä sitten kauden käänteentekevä hetki tai pelkkä huima kilpailu. Joten kiinnitä turvavyösi, laita kuulokkeet korville ja valmistaudu nauttimaan syväluotaavasta Formula 1 -keskustelusta Suzukan radalta. Tämä on Shikaani-podcast, ja tässä on jakso 146!

Sep 25, 202301:10:28
SHIKAANI #145 - Singaporeileeko maanantaina?

SHIKAANI #145 - Singaporeileeko maanantaina?

Keken knupissa saadaan vastapalloon heti kättelyssä. Red Bullin kuskisoppa senkun syvenee, mitä tekee Marko ja Krisu? Zhoulle ja Bottakselle jatkopahvia, olisiko Hulkki pitänyt laittaa riviin. Nähdäänkö tulevaisuudessa Hugo Bossi tai Adidas gridillä? Red Bullit aivan Singaporen yössä, onko jotain laitointa löytynyt autosta? Sainz on numero Uno. Mercedeksellä taktinen nerous vai toivoton yritys? Vetokisa, Fantasy ja pienellä vitsillä ulos.

Sep 18, 202301:19:34
SHIKAANI #144 - Maranellon Monza

SHIKAANI #144 - Maranellon Monza

Keken knuppi on taas täällä. Hamiltonille ja Russelille uudet sopimukset. Hamilton käy samalla sanasotaa mestaria vastaan, hämmennystä vai oikeasti asiaa? Onko Mick Schumacher tulossa takaisin? Monzan aika-ajot. Oliko Ferrarilla mahdollisuutta ylipäätää ajaa voitosta vai oliko taas taktiikassa sanomista? Red Bullille taas uusi ennätys, käykö tämä jo liian tylsäksi? Hamiltonin rangaistus, olisko helpompi vain oikaista ja ottaa rangaistus? Driver of the weekend, vetokisa, Fantasy ja vitsi. Ciao!

Sep 04, 202301:17:42
SHIKAANI #143 - Zandvoortin sadetanssit keskellä kesää

SHIKAANI #143 - Zandvoortin sadetanssit keskellä kesää

Keken knuppilainen kättelyyn. Massa karhuaa mestaruutta lakiteitse, onko Massalla massit mielessä vai kiinnostaako vain mestaruusvyö? Daniel Ricciardo on kättä vailla, onko Liam Lawsonin aika näyttää mihin mies pystyy vai onko muita jonossa odottamassa? Haas on julkistanu ensi kauden kuljettajat. Zandvoortin aika-ajot ja kisa. Olisiko taktiikoissa ollut ruuvattavaa? Pääsikö Verstappen taas kuin koira veräjästä ja minkä ihmeen takia Ferrarilla taas sekoillaan? Onko saderenkaat turhat sarjassa, jossa ei vesikelillä edes ajeta? Fantasy ja vitsillä taas ulos.

Aug 28, 202357:55
SHIKAANI #142 - Belgian jalokivetön kruunu

SHIKAANI #142 - Belgian jalokivetön kruunu

Kekellä on knuppivarvasta kolottanut. Alpinella tuuletetaan koko porukka pihalle, onko jollain vielä narut hanskassa? Käykö formulat jo liian tylsäksi? Jaksaako kesätauon jälkeen edes palata kisakatsomoon? Belgian viikonlopun läpikäynti. Vetokisa, vitsi ja Fantasy.

Aug 01, 202357:03
SHIKAANI #141 - Gulassia kurlaamassa

SHIKAANI #141 - Gulassia kurlaamassa

Keken knuppi on maanantaina voimissaan. Meneekö uusi aika-ajon formaatti jatkoon vai ei? Unkarin GP sen sijaan menee jatkoon sillä uusi sopimus kattaa useamman kauden. Huhupuheisiin jos on luottaminen niin useampi talli on tutkinnan alla. Viikonlopun läpikäynti talleittain aika-ajosta kilpailuun. Vetokisasta risuja, Fantasysta haaveita ja vitsillä Leikolan kanssa ulos.

Jul 24, 202301:15:17
SHIKAANI #140 - Velliviikon välitykset

SHIKAANI #140 - Velliviikon välitykset

Hauska, helppo ja hyödyllinen knuppiosio polkaisee jakson käyntiin. Nyck de Vriesille potkut, mutta onko Daniel Ricciardo oikea valinta Alpha Taurin rattiin? Ketkä ovat kaikkien aikojen top5 kakkoskuljettajat? Shikaanikot rakensivat legendojen gridin, ketkä kuljettajat ja mitkä tallit pääsivät listalle? Loppuvitsi ei naurata.

Jul 17, 202301:17:51
SHIKAANI #139 - Brittiläisen imperiumin vastaisku

SHIKAANI #139 - Brittiläisen imperiumin vastaisku

Keken knuppi on takuuvarma maanantain lääke. Onko formuloissa mullistusten aika käsillä? Ensi kauden kalenteri on julistettu, shikaanikot eivät ole vieläkään kansikuvassa. Viikon kysymykseen vaaditaan vastausta. Silverstonen viikonlopun läpikäynti. Onko Mclaren todella löytänyt ihmelääkkeen? Onko Mercedeksestä ja Ferrarista vielä haastajaksi? Strollille lapiollinen suoraan hattuun. Vetokisa, Fantasy ja lopussa seisoo vitsi.

Jul 10, 202301:26:55
SHIKAANI #138 - Itävallan valtiaat

SHIKAANI #138 - Itävallan valtiaat

Keken knupilla sadetta pidättelemään. Suru-uutisia Spasta. Onko Hamiltonilla mennyt Red Bullin ylivoima tunteisiin? Alpinella uudet sijoittajat taustalla, miltä näyttää tulevaisuus? Onko Hitechistä uudeksi talliksi sarjaan? Alpha Tauri uuden äärellä, nimi vaihtumassa mutta vaihtuuko myös kuljettajat? Aika-ajojen topit ja flopit. Sprintin ja kisan läpikäynti. Fatnasy ja vitsillä ulos.

Jul 03, 202301:47:43
SHIKAANI #137 - Vaahtera värähtää Kanadassa

SHIKAANI #137 - Vaahtera värähtää Kanadassa

Maanantain knuppi pitää helteen loitolla. W Series konkurssiin, mitä mieltä Shikaanikot asiasta ovat? Bottakselle harjoituksissa nopeinta aikaa tauluun. Kanadan aika-ajoissa oli rattimiehille kunniaa tarjolla, kenelle lähtee pinssit suorituksista? Verstappen erittäin ylivoimainen, mutta pitäisikö tallikaveri laittaa jo vaihtoon? Ferrarilta ei niin huono viikonloppu, vaihteeksi. Vetokisassa on pisteet jaettu ja vitsillä ulos, vamos!

Jun 19, 202301:02:55
SHIKAANI #136 - Katala Katalonia

SHIKAANI #136 - Katala Katalonia

Hauska, helppo ja hyödyllinen Keken Knuppi -tietovisaosio jälleen kerran. Sir Lewis Hamiltonin jatkopahvi kahvitaukoa vaille valmis? Lapsille jatkossa omat F1-lähetykset? Espanjassa sattui ja tapahtui, muttei kuitenkaan. Perez on Bottas 2.0?

Jun 05, 202301:10:56
SHIKAANI #135 - Monacon kultajuhlat

SHIKAANI #135 - Monacon kultajuhlat

Keken knuppi maanantaiksi pöytään. Viikon kysymyksen läpikäynti. F2:ssa taas mentiin läheltä, liian läheltä. Monacon aika-ajoissa ei koiruuksia nähty. Oliko tässä yksi kauden jännittävimmistä aika-ajoista? Benny Hillin tunnusmusiikki jakoon, kuka kruunattiin kisan tunariksi? Sade yllätti autoilijat, olisko Alonso kyennyt voittoon oikealla taktiikalla? Vitsi, vetokisa ja Fantasy.

May 29, 202357:34
SHIKAANI #134 - Väliviikon raportti Stuttgartista

SHIKAANI #134 - Väliviikon raportti Stuttgartista

Keken knupponen pöytään. Edellisen viikon kysymyksen pureskelut. Ajaako Hamilton uransa loppuun Mercedeksellä vai onko Maranellossa uusi osoite? Imola on peruttu, pysyvästi vai kertaluonteisesti? Honda tekemässä paluuta yllätystallin kanssa. Alonsolta pieni rapala ilmoille, käy katsomassa mistä on kyse jos et jaksa kuunnella. Monacon ennakon jälkeen selviää mihin Shikaanikot lähtisivät viettämään pidennettyä viikonloppua?

May 23, 202359:37
SHIKAANI #133 - Verstappen Vice

SHIKAANI #133 - Verstappen Vice

Keken knuppi saa tuplan ja kuitin. Pitäisikö FIA:n jo puuttua Red Bullin ylivoimaan? Aika-ajojen topit ja flopit. Onko aika-ajoissa normaalia enemmän sekoilua? Onko kansa tottunut jo liian hyvään kisojen osalta vai oliko kilpailu oikeasti näin tylsä? Onko tallien voimasuhteen niin tasaiset, että radat sekä olosuhteet vaikuttavat sijoihin? Vetokisa, Fantasy ja vitseillä ulos.

May 08, 202301:19:40
SHIKAANI #132 - Bakulla vappuriennoista kohti kotia

SHIKAANI #132 - Bakulla vappuriennoista kohti kotia

Shikaani on tullut takaisin ja knuppi on taas kunnossa. Franz Tostille näytetään monosta ja sisälle mies Ferrarin pilttuusta, onko tässä tilaa hienolle tulevaisuudelle? James Allison on raavittu takaisin sorvin ääreen, onko tämä lääkkeeksi Mersulle? Uusi formaatti heti testissä, jatkoon vai ei? Aika-ajojen topit ja flopit, kisojen läpikäynti. Pitlanella vaaratilanne, onko opetus mennyt perille vai miksi taas sekoillaan? Vetokisa, Fantasy ja unohtumaton vitsilopetus.

May 01, 202355:26
SHIKAANI #131 - Valtteri Australialaisen kyöpelivuoren juurella

SHIKAANI #131 - Valtteri Australialaisen kyöpelivuoren juurella

Keken knuppi, tunnetusti. Onko sarjan kisamäärä taas kasvamassa vai mitä se Domenicali taas höpöttää? Verstappen on uhannut että voisi jopa lopetella sarjassa, onko tälle aihetta laittaa painoarvoa? Bakun uusittu rintintin-sprintti. Aika-ajojen topit ja flopit. Kisassa Mercedeksellä luut ulkona, mutta oliko myös taktiikkaosasto kun Russelin sössivät? Oliko kilpailussa liikaa punaista lippua vai oliko tuomaristo jälleen kerran asian ytimessä? Saiko Sainz rangaistuksensa suotta kun kilpailu käynnistettiin vielä uudelleen? Onko Ferrarilla lähtölaskenta jo alkanut? Vetokisa, Fantasy ja vitsi.

Apr 03, 202301:08:04
SHIKAANI #130 - Väliviikon väljähtänyt

SHIKAANI #130 - Väliviikon väljähtänyt

Keken knupilla taas liikkeelle. Onko uusia talleja ilmaantumassa sarjaan? Kuinka monta uutta kukkoa on tulossa tunkiolle? Domenicalilla on taas hatullinen uusia ehdotukia sarjan kiinnostavuuden parantamiseksi. James Key sai monosta, mutta kuka ottaa ruorin uudelleen haltuun? Franz Tost on lyömässä hanskoja naulaan, onko kyseessä ajojahti vai onko eläkepäivät jo lyöty lukkoon? Nascar-uutiset rapakon takaa. Vetokisa ja vitsihuvitus.

Mar 27, 202341:48
SHIKAANI #129 - Saudi-Arabian anemia

SHIKAANI #129 - Saudi-Arabian anemia

Keke polkaisee knupilla jakson käyntiin! Cullenille näytettiin ovea, kuka tilalle? AlphaTaurilla kipinöi, insinöörit vedetään kölin alta lehdistössä. Ferrarin korskealla orilla kaasuvaivoja, saadaanko kauramoottori vielä toimimaan? Alkaako Red Bullilla välit rakoilemaan? Sekoileeko tuomaristo jälleen rangaistuksiensa kanssa? Onko kausi jo paketissa vai vieläkö tässä saa jännittää? Vetokisa ja fantasy, vitsillä tuttuun tyyliin kansi kiinni. Vamos!

Mar 20, 202349:40
SHIKAANI #128 - Väliviikona vetäsy ja Q&A

SHIKAANI #128 - Väliviikona vetäsy ja Q&A

Keken knupista on hyvä taas ponnistaa. Ferrarin leirissä nousee savu, onko kyseessä kriisin aiheuttama tulipalo vai valittiinko uusi Paavi? Räikkösellä taas ajohanskat käsissä. Shikaanin Q&A, te kysyitte ja me vastattiin. Vetokisan kautta vitsiin ja homma pakettiin.

Mar 13, 202301:03:02
SHIKAANI #127 - Bahrainilainen poljenta

SHIKAANI #127 - Bahrainilainen poljenta

Keken knupilla maanantai käyntiin. Onko Aston Martin jälleen kopiointikohun keskellä? Theo Pourchaire väkevässä vauhdissa, onko tässä seuraava tähti? Aika-ajojen topit ja flopit. Löytyykö Red Bullille pysäyttäjää? Strollin klassikko jälleen lähellä. Onko Mercedes jo luovuttanut ja kestääkö Ferrarin moottori ensi kisassa? Vetokisa ja Fantasy.

Mar 06, 202301:02:16
SHIKAANI #126 - Kausiennakko F1-kaudelle 2023

SHIKAANI #126 - Kausiennakko F1-kaudelle 2023

Shikaani on palannut ylipitkältä tauolta, Keken knupilla pölyt pois. F1 Fantasy on taas täällä. Kausiennakossa pureskellaan säännöt, autojen ulkoasut, tallien ja kuljettajien lähtökohdat kautta kohti. Ketkä suihkuttavat tulevalla kaudella samppakaljat ja onko Verstappenille pysäyttäjää lainkaan? Meidän omat faktatietoon perustamattomat veikkaukset sekä tottakai, vitsilopetus.

Feb 28, 202301:58:03
SHIKAANI #125 - Paketti tulee kontissa

SHIKAANI #125 - Paketti tulee kontissa

Keken lumiknuppi pilaa tiistain. Shikaanin kausiyhteenveto, meniköhän taas ennakkovedot kuinka pitkin seiniä? Mitkä oli kauden parhaat ja huonoimmat kilpailut? Ketkä kuljettajat saavat pinssin rintapieleen? Kauden sykähdyttävimmät hetket sekä parhaiden kuljettajien listaus. Vitstillä ulos, kiitos.

Nov 29, 202259:52
SHIKAANI #124 - Viimeinen ehtoollinen

SHIKAANI #124 - Viimeinen ehtoollinen

Kausi päättyy knupin osalta. Hulkenbergille ja Ricciardolle uudet osoitteet. Sebin viimeinen veisu formuloissa. Williamsille uusi kisakuljettaja kaudelle 2023. Lähteekö Binotto tukasta? Abu Dhabi ei tarjonnut kuin tyhjän noutopöytän. Kauden lopputulokset sarjassa, F1 Fantasyssa sekä vetokisassa, kenelle lähtee palkinnot tällä kertaa? Vitsiin asti ei tarvi kuunnella. Danke!

Nov 21, 202258:26
SHIKAANI #123 - Mercedes tanssien voiton tielle!

SHIKAANI #123 - Mercedes tanssien voiton tielle!

Knuppi pitää pintansa maanantaisin. Tuodaanko Hulkki takaisin lajin pariin? Haasille jackpot aika-ajoissa, eikä kuulemma tuurilla. Alkaako Alonsolla kypsyttämään jo touhu Alpinen ratissa? Georgen ansaittu ensimmäinen, onko Mercedes todellakin tullut takaisin? Red Bullilla kuohuu, oliko Verstappenin temppuilut ihan järjen vastaisia? Kauden viimeisen kisan kynnyksellä on vielä hopeaa jaossa, kenelle se jaetaan. Vetokisassa ja Fantasyssa on pisteitä jaettu. Löytyykö vieras Discordista ja vitsikin on someen piilotettuna. Cama!

Nov 14, 202201:36:31
SHIKAANI #122 - Uinuvan tunnistaa Sombrerosta

SHIKAANI #122 - Uinuvan tunnistaa Sombrerosta

Janottavan vaikea knuppi. Alpinen rangaistus peruttu, pitäisikö seuraavaksi rangaista jotain muuta? Red Bullille kakkua, mutta riittääkö se kattamaan rikkeet? Audille starttipäivä tulevaisuuteen, mutta nähdäänkö Valtteri vieltä vetomiehenä? Alonson ja Hamiltonin biiffi sekä Red Bullin boikotti. Meksinkon aika-ajojen pinssiosuus. Ricciardo ja Gasly tarjosivat edes jotain katsottavaa toilailuillaan. Olisiko kenelläkään ollu mahdollisuutta voittaa Maxia? Fantasy, vetokisa ja Gianni.

Oct 31, 202255:53
SHIKAANI #121 - Usan GP ja viheltävä stetson

SHIKAANI #121 - Usan GP ja viheltävä stetson

Keken knuppi on taas taattua laaduttomuutta. Onko mesimäyrä löytänyt uuden kodin? Logan Sargeant kohti Williamsia. Rest in peace, Dietrich. Kulukatto taas syynnissä, tehdäänkä taas sopimus hämärässä saunassa? Aika-ajojen topit ja flopit. Kisassa Yrjö käy kolaamaan vaikkei ole vielä talvikaan. Strollille hatullinen risuja ja sitä itseään peippailuista. Bottaksen vahvuudet puhututtivat ja jäi jopa vähän epäselväksi. Red Bull on uusi maailmanmestari sarjassamme. Vetokisa, Fantasy ja vitsi. Howdy!

Oct 24, 202201:16:15
SHIKAANI #120 - Unot Suzukassa

SHIKAANI #120 - Unot Suzukassa

Knupissa totuttuun tapaan täysin oikea vastaus. Gasly Alpinelle, de Vries Alpha Taurille. Ricciardo lyö hanskat tiskiin tallipaikan osalta 2023. Ketkä yli- ja alisuorittivat Japanialaisissa aika-ajoissa? Japaning GP startattiin väärillä renkailla ja väärällä tavalla - mikä ratkaisuksi? Minkä helvetin takia vuodesta 2014 ei ole opittu? Jonkun on kannettava vastuu Japanin GP:n tapahtumista. Verstappen osoitti jälleen kerran miksi on sarjan paras kuljettaja, mutta mestaruus ratkesi taas hyvin hämmentävissä olosuhteissa. Vitsin kautta kohti väliviikkoa, VAMOS!

Oct 10, 202201:28:40
SHIKAANI #119 - Naposteleeko märkä katurata?

SHIKAANI #119 - Naposteleeko märkä katurata?

Koko kevään syyssää, knupilla sisään. Kalle, oi Kalle! Zhoulle jatko, mutta alkaako Valtterin palli jo heilua? Red Bullia epäillään vilpistä, lähteekö mestarilta mestaruus kävelemään? Menikö FIA:lla taas liian herkästi käsi käsijarrulle? Moni hölmöilee, moni keskeyttää ja Latifi. Vetokisa, vitsi ja Vantasy.

Oct 03, 202201:09:18
SHIKAANI #118 - Singaporetabletti

SHIKAANI #118 - Singaporetabletti

Oi knuppi, oi knuppi. Latifille lähtölaukaus annettuna, au revoir. Tsunoda on kiinnitetty ensi kaudeksi, alkaako tästä tuolileikki? Domenicali se haluaa sekoittaa pakkaa taas, onko käänteinen lähtöjärjestys sittenkin tulossa? Ensi kaudelle kalenteri syynnissä. Keekin paluu keikkalavoille ei tpaahdu tällä kertaa tankotanssin muodossa, kiitos italialaisen räpin. Vetokisa, vitsi ja Vamos!

Sep 26, 202257:47
SHIKAANI #117 - Monzassa ei Maranellolainen juhli

SHIKAANI #117 - Monzassa ei Maranellolainen juhli

Maanantaina pulkkisen tapaan knuppi auki. Mestareiden viikonloppu moottoriurheilussa. Mites ne lähtöruuturangaistukset, olikohan niihin lääkettä vai ei? Monzan aika-ajossa jyvät ja akanat erilleen. Heittikö Ferrari voittonsa kankkulank kaivoon? Onko Latifilla vielä mitään palaa olla formuloissa. Oliko Pace Carin kanssa kunnanmiehet hommissa? Vitsillä ulos.

Sep 12, 202201:02:32
SHIKAANI #116 - Hollannissa tupruttaa

SHIKAANI #116 - Hollannissa tupruttaa

Knuppi virkistää maanantaina. Piastrille viimein aukenee ovet. Onko Alpinella tosiaan vaihtoehdot näin vähissä vai onko varikolla pyörivä huhu oikeasti kultaakin kalliimpaa? Alphataurilla on todellinen ässä hihassa, vielä tosin vetämättä. Hollannin aika-ajojen topit ja flopit. Kisassa ei tarvinnut taaskaan parijonoa muodostaa kun Maranellon ori porskuttaa. Mercedes hyvällä jalalla liikkeellä, antoiko Hamilton liikaa hanaa radiossa? Driver of the Day, vetokisa, Fantasy ja vitseillä ulos. Vamos!

Sep 05, 202201:09:28
SHIKAANI #115 - Maailmanmestarin tervehdys Belgiassa

SHIKAANI #115 - Maailmanmestarin tervehdys Belgiassa

Knuppi nousee päähän maanantain kunniaksi. Audi sisään ja Alfa Romeo ulos, onko tässä sarjan uusi johtotähti? Ricciardolle monosta Mclarenilta, tekikö talli oikean päätöksen? Onko Alpinella pullat hyvin vai hyvin huonosti uunissa? Moottorirangaistukset puhuttavat. Kisan lähdössä draamaa, makseleeko Alonso kalavelkoja? Verstappenin suvereeni suoritus vei kisasta jännityksen, Ferrarilla jännitystä riitti loppua kohden. Vetokisa, Fantasy ja vitsin tynkä.

Aug 29, 202201:06:11
SHIKAANI #114 - Puolivälin taputus

SHIKAANI #114 - Puolivälin taputus

Maanantaina jos vapisuttaa niin knupin jälkeen vapisuttaa edelleen. Räikkönen teki paluun Nascarissa. Giovinazzi tekee myös paluun Haasin puikoissa, onko paluu formuloissa lähestymässä vai onko kyseessä enemmänkin viimeinen ehtoollinen? Piastri veti kaniinin hatusta sopimusneuvotteluissa. Albonille lätkäistiin jatkopahviin leima. Kauden puolivälissä Shikaani laittaa kuskit järjestykseen, pienellä avustuksella. Mitä on luvassa kauden toisella puolikkaalla ja miten vetokisassa tulee käymään?

Aug 22, 202258:15
SHIKAANI #113 - Unkarilainen soppa

SHIKAANI #113 - Unkarilainen soppa

Knuppi miehen tiellä pitää. Vettelin ura tulee päätökseen, vihdoinkin? Vanha kehäkettu on otettu Aston Martinille paikkaamaan yksinäisiä saappaita, oliko tässä nyt tolkkua? Unkarin aika-ajojen topit ja flopit. Kisa, Ferrari ja moka - mihin osoitteeseen saa laittaa hakemuksia? Onko Ferrarin töhöilylle mitään rajoja? Mercedes tekee väkevää nousua, kuinka pitkälle tämä kantaa kauden lopussa? Fantasy, vetokisa ja vitsi.

Aug 01, 202201:18:07
SHIKAANI #112 - Paul Ricard -kalahattua sovittamassa

SHIKAANI #112 - Paul Ricard -kalahattua sovittamassa

Knuppi tuo auringon keskiviikkoon. Paul Ricard, tuo kestosuosikki ranskasta. Aika-ajojen topit ja flopit. Miksei imuapua käytetty laajemmin? Jäikö Keekillä viisari heilumaan? Maranelloon tuliset terveiset kotisohvalta, onko kiertävä sirkus jälleen löytänyt tiensä formuloihin? Wolff antaa ohjeet nuorelle Georgelle. Onko Paul Ricard jatkoon vai ei? Fantasyt vihkoon, as always.

Jul 27, 202249:25
SHIKAANI #111 - Itävaltalaista vuoristoilmaa siemailemassa

SHIKAANI #111 - Itävaltalaista vuoristoilmaa siemailemassa

Knupilla koneet käyntiin. Ratarajat ne taas saa mielen synkäksi, onko tähän olemassa lääkettä? William Alatalo täräytti pisteitä pohjolaan, onko tässä uusi tuikkiva tähtönen? Colton Hertalle aukeaa mahdollisuus Mclarenilla. Itävallan viikonloppu syynnissä. Red Bullilla yskii, ja niin yskii Maranellossakin. Oppiiko Perez koskaan olla menemättä Mercedeksen ulkopuolelle? Alonson kikkailut, on se vaan kunnon Shikaanikko! Vetokisa, Fantasy ja naurun remakka.

Jul 11, 202201:14:32
SHIKAANI #110 - Hopeakivitetty olkoon tiesi

SHIKAANI #110 - Hopeakivitetty olkoon tiesi

Knuppi on salossa, ihan kuin se olisi sieltä johonkin kadonnut. Formuloiden parissa sekä Vipsille ja Nelsonille penallttia, urat alavireessä. Silverstonen aika-ajojen topit ja flopit. Alussa Kiinan Suu muutti aidan ja renkaan väliin. Onko Mercedes vihdoin takaisin? Oliko Ferrarilla taktiikat taas kateissa vai osuiko kerrankin oikeaan? Fantasyssa tuttu kuvio, reisille. Vitsillä ulos.

Jul 04, 202201:01:39
SHIKAANI #109 - Villeneuven mailla alavilla

SHIKAANI #109 - Villeneuven mailla alavilla

Knuppi on maanantain lääke. FIA:lta uuta direktiiviä, ollaanko tässä jäljillä vai metsässä? Onnea Melbourne, pitkä lappu jatkolle. Onko Gaslyn tulevaisuus sinetöity vai mitä tuo tullessaan jatko AlphaTaurilla? Kanadan aika-ajojen topi ja flopit sekä muutaman munaukset. Startissa ei nähty draamaa, mutta taktiikat jäivät hampaisiin. Alonso, Alpine, taktiikka ja rangaistus. Fantasyn ja vetokisan jälkeen vitsillä ulos.

Jun 20, 202201:03:52
SHIKAANI #108 - Bakuna matata!

SHIKAANI #108 - Bakuna matata!

Aurinkoista knuppia koko kansalle! Onko Hamiltonin selkäranka menossa, kuka paikkaamaan jos mestarilta jää kisa väliin? Alfa päivitykset, alaspäin? Alonson kikkailut aika-ajossa, ei jatkoon. Palaako Kyalami takaisin kalenteriin? Olisikohan se viimeinen suvi Latifille? Bakun topit ja flopit. Kisasta jäi käteen tyhjää. Vetokisa, Vantasy ja vitsi.

Jun 13, 202259:37
SHIKAANI #107 - Välivetäsyn viikko

SHIKAANI #107 - Välivetäsyn viikko

Knupissa synttärituplat luvassa. Perezin sopimus on paketoitu, mitä mietteitä? Onko kuljettajille tulossa myös palkkakatto vai onko varikolla kiertävä huhu pelkkää horinaa? Kuuntelijakysymykseen vastaus, ketkä ovat Fantasyn parhaimmilla nimimerkeillä liikenteessä? Mitä on tähän mennessä kaudesta jäänyt kätöseen? Keken nopeat Bakut, vetokisa ja kuuntelijan vitsilopetus.

Jun 06, 202241:26
SHIKAANI #106 - Maranellon munaus

SHIKAANI #106 - Maranellon munaus

Knuppi nelikantaan. Laittaako Mercedes asiakastalleistaan osan pellolle, kenelle lähtee Toton kenkä kohti haitaria? Marcus Ericsson saavutti Indyn voiton, upea suoritus vaikkei se Keekille uponnutkaan. Monacon aika-ajot jo perinteisellä kaavalla, punainen on päivän väri. Rukouksiin on löytynyt vastaus, Monacossa sataa! Oliko tuomaristo sittenkään hereillä vai olisiko kisan pitänyt alkaa ajallaan? Maranellon touhu alkaa olemaan jo tragikoomista, ei näin veljet. Perez teki uskomattoman työn, saavutti voiton ja nousi jo kärjen kantaan. Ajaako Checo tällä kaudella mestaruudesta? Kolme kovaa v-kirjainta: Fantasy, vetokisa ja vitsi.

May 30, 202246:40
 SHIKAANI #105 - Matadorien mahalasku

SHIKAANI #105 - Matadorien mahalasku

Tällä kertaa knuppi pyöräytetään perinteettömästi tiistaina. Aston Martin on laittanut kopiokoneen kuumaksi vai onko tämä omien ideoiden tuotosta? Alonsolla ja Alpinella moti ja motit loppumassa, koneet ovat kierrätyskunnossa vaikka kausi on vasta alussa. Espanjan aika-ajojen topit ja flopit. Startissa taas tutut nimet sössivät. Oliko Magnussenin ja Hamiltonin kolistelu kilpailutilanne? Sainz ja Verstappen pöllyttivät soraa samassa mutkassa, onko Pekka Poudan takaleija syynä? Onko Mercedes vihdoin takaisin kärjessä? Laittaako Red Bull tosiaan Perezin jo nyt soittelemaan toista viulua? Fantasyn pisteet, vetokisan vedot ja biisikärpänen ennen vitsiä. Vamos!

May 24, 202248:29
SHIKAANI #104 - Formuloiden Miami Vice

SHIKAANI #104 - Formuloiden Miami Vice

Knuppi on varmempi kevään merkki kuin muuttolinnut. Lähteekö kuskiruletti oikeasti pyörimään vai onko vappuna mennyt toimittajalla simapullosta sarana rikki? Onko Alonso oikeasti siirtojen kohteena? Miamin viikonloppu on uusi aluevaltaus Amerikassa. Aika-ajojen topit ja flopit työttömän kättelyssä. Startissa mestari näytti latua muille, mutta oliko kisa sittenkin tylsintä koskaan? Gaslylla ja Norrisilla vispilä solmussa, kenelle rankkua? Oliko Miamin osakilpailu jatkoon vai ei? Fantasy, vetokisa, vitsi ja CIAO!

May 09, 202256:51
SHIKAANI #103 - Imolan punamusta viikonloppu

SHIKAANI #103 - Imolan punamusta viikonloppu

Knupilla kohti kevättä. Leclerciltä lähti aikakone ranteesta kun taas Sainzille lyötiin muutama vuosi lisää työsopimukseen. Nähdäänkö formuloissa kuskivaihdoksia jo kesken kauden vai onko taas ankka ilmoilla? Imolan kisaviikonloppu starttasi mielenkiintoisella aika-ajolla ja hienolla sprintillä. Ketkä konttasivat, kenellä jäi rätti käteen hiekkaesteellä ja ketkä löysivät oikotien onneen? Mercedeksen konttaus jatkuu, johtuuko kaikki sittenkään autosta? Ferrarille kaikkea muuta kuin lämmintä kättä kilpailun jälkeen. Onko Mclaren tosiaan takaisin taistelemassa voitosta? Vetokisa, Fantasy ja vitsit - pyhä kolminaisuus.

Apr 25, 202201:02:39
SHIKAANI #102 - Prinssi Albert Parkissa

SHIKAANI #102 - Prinssi Albert Parkissa

Knuppi on varmaakin varmempi kevää merkki. DRS-alueita riittävästi kisaviikonlopulle, onko uudistettu rata jatkoon vai ei? Pientä viilausta sääntöihin, enää ei kärsää viedä toisen rinnalle ja korut on syytä riisua. Aika-ajoissa jytkyy ja paukkuu, joten topit ja flopit käsittelyyn. Sainz pyörii ja hyörii, ei näin. Red Bull on punainen kun höyrypannu, joko maailmanmestaruus karkaa? Yksi sana, Lance Stroll. Fantasyn läpikäynti ja vetokisan tulokset. Vetokisalla eläintarhaan!

Apr 11, 202201:01:48