
ترشحات ذهنی منو دوستم | Our Thoughts, Discharged
By Shirin Nasseri
اما چیزی که تغییر نکرده دغدغههای ماست: کمک به بهتر کردن حال مخاطبینمون (که اکثرا زنان و دختران هستن) توسط به اشتراک گذاشتن افکار ، عقاید و زاویه های دید مختلف به زندگیست.

ترشحات ذهنی منو دوستم | Our Thoughts, DischargedMar 12, 2022

قسمت ۵۱: دنیای ایدهآل من و رفتار دیگران با دکتر یارایی
هندل اینستاگرام دکتر ندا یارایی، روانشناس و رواندرمانگر: dr.neda.yaraie
هندل اینستاگرام پادکست زاویه گپ: zaviyegap
هندل اینستاگرام شیرین: iamcoach.shirin و confidencecoach.shirin

قسمت ۵۰: حرفه کوچینگ با روشا انتظاری
Rosha's Instagram: @rosha_business_coach + @rosh_the_firewalker Shirin's Instagram: @iamcoach.shirin + @confidencecoach.shirin

قسمت ۴۹: بالا و پایین زندگی یک مهاجر با ثمین حقیقی
ثمین کوچ زندگی پس از مهاجرت و پایه گذار رسانهی خانه کجاست در تورنتوی کاناداست. در رسانه خانه کجاست شما میتونید از خدمات مختلف مربوط به مهاجرت استفاده کنید.
آدرس اینستاگرام ثمین و شیرین به ترتیب: @whereishome.media و @iamcoach.shirin

قسمت ۴۸: چطور صدامو پس بگیرم؟ دکتر لاله مهراد
صفحه اینستاگرام دکتر مهراد: @dr.lalehmehrad
صفحه اینستاگرام شیرین ناصری: @iamcoach.shirin

قسمت ۴۷: صبا سعادتنیاکی - رابطه و شناخت خود
اسم صفحه اینستاگرام صبا و شیرین به ترتیب: tasteoffitness و iamcoach.shirin هست.

قسمت ۴۶: امیدواری و ناامیدی در انقلاب زنزندگیآزادی
برای خیلی از ماها چه ایرانی های داخل کشور و چه خارج از کشور روزهایی هستن که احساس ناامیدی میکنید یا فکر میکنیم انقلاب و حرکت به سمت ایران آزاد متوقف شده- تو این قسمت شیرین و مارال از این تجربه خودشون میگن. منتظر نظرهای شما هستیم. (نظرهای جذاب و یا پیشنهادات و انتقادات سازنده) صفحات اینستاگرام شیرین و مارال به ترتیب: @iamcoach.shirin @maralmohammadimusic

قسمت ۴۵: اعتمادبهنفس #۲ با شیرین و مارال
بعد از مدتهای مدید، اتفاقات و بالا پایین های زیاد، شیرین و مارال دوباره باهم در پادکستشون در مورد اعتماد به نفس کمی گپ میزنن. منتظر نظرهای شما هستیم. (نظرهای جذاب و یا پیشنهادات و انتقادات سازنده) صفحات اینستاگرام شیرین و مارال به ترتیب: @iamcoach.shirin @maralmohammadimusic

قسمت ۴۴: زن و خشونت خانگی
این قسمت به هیچ عنوان برای کودکان مناسب نیست. البته کلا این پادکست برای کودکان مناسب نیست. پیشنهاد میکنم با هدفون گوش بدید.

قسمت ۴۳: کوچینگ یا کوچ شیرین
این قسمت رو اختصاص دادم به علاقهی درونیم که سالها در خودم کشفش کرده بودم و بعد از شاید یک دهه بالاخره مهمترین قدم رو در راستای محقق کردنش برداشتم.

قسمت ۴۲: داستان زندگی با ثمین - پایهگذار خانه کجاست
ثمین یک کارآفرین موفق و پایه گذار صفحهی اینستاگرامی، پادکست و وبسایت «خانه کجاست» هست که در شهر تورنتو در کانادا زندگی میکنه. تو این قسمت با ثمین از چالش ها و سختی های راهش صحبت میکنم.

ENG فارسی | Finding Shirin, my life after quitting در جستجوی شیرین ، زندگی من پس از استعفا
I think I'll do a dual language podcast from now on! It's fun :) So the first half is in English, and the second is in Farsi!
Hope you guys enjoy.
از این به بعد سعی خواهم کرد که دو زبانه ضبط کنم. نیمه اول انگلیسی و نیمه دوم فارسی. امیدوارم لذت ببرید.

قسمت ۴۰: فصلی جدید | پادکستی جدید | شیرینی جدیدتر
تو این قسمت در مورد فصل جدید میگم. این دفعه من (شیرینم) - تنها هستم. و هر قسمت در مورد دغدغهها و آموزه های شخصی خودم باهاتون صحبت میکنم. این قسمت مقدمهایه بر آنچه گذشت و آنچه در ادامه خواهیم شنید.از این ۲ سال پندمیک میگیم و براتون در مورد زنوایب توضیح میدم.

قسمت ۳۹: حریم شخصی، حریم خصوصی و آنچه روی مخ شماست
چه چیزایی روزانه روی مخ شماست؟ بوی بدن دیگران؟ بوی دهنشون؟ صدای غذا خوردنشون؟ ... تو این قسمت ما راجع به این چیزا حرف میزنیم.

قسمت ۳۸: نظردادن بیجا
چقدر چاق شدی. چقدر لاغر شدی. چقدر جوش زدی. چرا چاق شدی؟ نه بابا تو که خوبی. وای تو به این خوبی. چرامطابق سلیقه من نیستی؟ چراااا؟
کلا یکی بیاد به ما بگه چرا بعضیا فکر میکنن باید حتما نظر بدن؟ هدفشونم اگر همیشه نه، ۹۹ درصد مواقع زنان هست.

(ویژه) مصاحبه بیتا حجازی با شیرین ناصری / اوتیسم و سندروم اسپرگر
این گفتگو تنها بیان تجربه زیسته و شخصیست و در مورد همه لزوما صدق نمیکند.

قسمت ۳۷: ما برگشتیم + اختلاف سنی در رابطه
از این پس تصویری ما رو میتونید در کانال اینستاگرام شیرین یا مارال ببینید یا حتی روی رویتیوب تماشامون کنید.
اگرم که با صوتی راحتید، ما فایل صوتی رو براتون اینجا هم میذاریم.

قسمت ۳۶: سحر فاطمی - کارآفرین و آنالیست فوتبال
در قسمت ۳۹ از ترشحات ذهني من و دوستم با سحر، آنالیستی که هیچوقت آروم نمیشینه و کارآفرینی که میخواد برندش تو همهی خونهها از هرقشری پیدا بشه صحبت میکنیم.

قسمت ۳۵: نوجوانی ۲ | دُره خطیبی
قسمت دوم «نوجوانی» به همراه دُره خطیبی عزیز - استاد کالج لیدز بریتانیا و دانشجوری مقطع دکتری در زمینه علوم فرهنگی از دانشگاه لیدز و معلم نوجوانان - از زوایای دیگر این دوران حساس در زندگی صحبت میکنیم.
Dorreh Khatibi is lecturer at Leeds City College and has recently been offered a PhD in Media and Cultural Studies at Leeds Beckett uni. On this episode we speak about Teenage years and how to deal with it.

قسمت ۳۴: نوجوانی ۱ | دکتر لاله مهراد
در این قسمت به همراه دکتر لاله مهراد عزیز روانشناس و موسس مركز خودشناسی "جوی" در لسآنجلس در مورد دوران نوجوانی و موضوعات حساس در این دوره از زندگی صحبت میکنیم.
شنیدن این پادکست به نوجوانان و والدین و حتی افرادی که در این دو دسته جای نمیگیرند به شدت توصیه میشه. ممنون که همراهمون هستید.

قسمت ۳۳: کیمیامی | به من نگو چه شکلی باشم
صفحهی اینستاگرام کیمیا در عرض دو ماه بیش از ۷ هزار فالور جذب کرد - ولی فالوراش رو نخرید ، بلکه حرف دل خیلیا رو زد. در صفحه کیمیا ما مصاحبهها و گفتگوهایی رو میبینیم که توضیح میده چرا باید راجب به هیکل و ریخت خودمون ودیگران نه نظر بدیم، نه انقدر برامون مهم باشه. در ضمن شیرین و کیمیا از تجارب خودشون هم صحبت میکنن.

قسمت ۳۲: مینا خانی - چرا بانو؟ چرا زن، نه؟
در این قسمت از ترشحات ذهنی منو دوستم، شیرین به همراه «مینا خانی» رقصنده و بازیگر تئاتر در آلمان و کنشگر حقوق زنان و اقلیتهای جنسی و جنسیتی، به این سوال میپردازند که: چرا ما در مکالمه روزمره مان از به کار بردن واژهی زن که گویای کامل و جامع یک انسان مونث هست پرهیز میکنیم و به واژهی بانو پناه میبریم؟ و چرا زنان امروزی ایرانی از این واژه خیلی استفبال نمیکنن؟

قسمت ۳۱: فرانک عمیدی / طلاق
در این قسمت شیرین به همراه مجری مهمان فرانک عمیدی ، خبرنگار شبکه سرویس جهانی بی بی سی در حوزه زنان در مورد طلاق صحبت میکنن.
و اشاره کوچیکی هم به موضوع خیانت دارن.

قسمت ۳۰: گذر از موانع سر راهمون
در این قسمت با شهده ، یکی دیگه از زنان موفق و قوی روزگاره که فوق تخصص در ارتباطات استراتژیک داره گفتگو میکنیم. در این گپ و مکالمه، شیرین و شهده در مورد طی کردن مسیر زندگی و چگونگی گذر از موانع سر راه صحبت میکنند.
On the 30th episode of "Our Thoughts Discharged", I talk to the amazing @Shahdeh about how we can stay on track and find our purpose in life. Shahdeh is a senior strategic leader living in LA.

قسمت ۲۹: ما کی هستیم؟
مهمون این قسمت ما «ارس» هست. چهرهی ارس رو خیلیها از برنامه ببین تی وی میشناسن. اما شیرین و ارس در این قسمت در مورد موضوعات خیلی عمیقی از جمله چرایی بودن ما در این دنیا صحبت میکنن و ارس از بینش خودش نسبت به دنیا توضیح میده. درضمن این گفتگو هم مثل همهی گفتگوها تنها یک مکالمه دوستانه بین دو دوسته و هیچ نظر کارشناسیای در این گفتمان رد و بدل نمیشه.
مرسی که ما رو گوش میدید.

قسمت ۲۸: حق و حقوق ازدواج و طلاق
**توجه**
همونطور که از اسم پادکست پیداست، این مکالمه تنها تبادل افکار و دانستههای ماست و هیچ کدام از ما در زمینه حقوق تخصصی نداریم.
مهمون این قسمت «خوفو» از ایران یک ساله که ازدواج کرده و به عنوان یک زن مدرن ایرانی ، خواسته از حقوق و توانایی هاش در هنگام طلاق آگاه بشه.
در ضمن، این مکالمه قرار نبود پادکست بشه،بنابراین بابت کیفیت پایین صدا پوزش میطلبیم.

قسمت ۲۷: زندگی و روان
تو این قسمت شیرین و مارال سفرهی دلشونو باز میکنن و از حس و حال این روزاشون میگن.

قسمت ۲۶: اهمیت عوض کردن شغل در طول زندگی
این قسمت شیرین به همراه مهسا نعمت مجریهای پادکست ترشحات ذهنی منودوستم هستن. مارال در قسمت بعدی دوباره باهامون همراه خواهد بود.
تو این قسمت شیرین و مهسا در مورد ایراد و یا مزایای احتمالی تغییر شغل و حرفه در طول زندگی صحبت میکنن و از تجربیات خودشون میگن.
مهسا نعمت، طراح گرافیک، مدرس زبان و موسیقی، موزیسین و نوازندهی ویلن، مدیر برنامه و بلاگر حرفهای با ما از تجاربش میگه.

قسمت ۲۵: زن و مرد، جنگ یا صلح؟
در این قسمت من و دوستم با مهمونمون،سیاوش صمدی، در مورد نابرابریها و دیدگاههای کلیشهای که بین دو جنس زن و مرد هست صحبت میکنیم. توقعاتی که از مردان در جامعه ما میره، و حقوقی که هر دفعه صحبتش میشه، میگن حالا وقتش نیست.
سیاوش رو میتونید در اینستاگرام با اسم
@syavarsan
دنبال کنید.

قسمت ۲۴: مرز بین کپی و الهام در موسیقی
مهمانان عزیز این قسمت ما دو موزیسین و آهنگساز، شایارضا شجاعنوری، از پایه گذاران «دنگ شو» و رهام ماهر هستند. نظر شما چیه؟ برای شما مرز کپی و الهام گرفتن در خلق یک اثر هنری کجاست؟

قسمت ۲۳: تابوی رابطه جنسی
این قسمت منو دوستم نظرمونو در مورد دوراهیای که یکی از شنوندگانمون توش گیر کرده، میگیم. اگر شما هم از این دوراهیا دارید برامون بنویسید.

قسمت ۲۳: اوتیسم و موانع اجتماعی / بیتا حجازی
تو این قسمت در مورد اوتیسم صحبت میکنیم. ممکنه بگی به من چه، ولی مطمئن باش شنیدن این صحبتا مهم و مفید و شنیدنیه.
مهمون این قسمت بیتا حجازی، مجری سابق بیبیسی فارسی و سفیر اطلاعرسانی اوتیسم و مادر یک فرزند دارای اوتیسم.

قسمت ۲۲: مهاجرت / آناهیتا از کانادا
آناهیتا ۴ سال و نیمه که اومده کانادا. تو این قسمت بیشتر از تجارب آناهیتا قبل و بعد از مهاجرتش از ایران میشنویم. لایک و کامنت یادتون نره قشنگا!

قسمت ۲۱: تنهایی

قسمت ۲۰: سایز بدن
مهمون این قسمت «نگین گوجانی» اینستاگرامر پلاس سایز هست که باما در مورد این دنیای خشن نسبت به بدن و ظاهر آدما صحبت میکنه. نظرات و تجارب نگین ، منو دوستم و چند نفر دیگه رو تو این قسمت میشنویم.
#plussize

قسمت ۱۹ : اقلیتهای جنسی و جنسیتی
مهمون ما این قسمت «ملیکا زر» عزیز، زن همجنسگرا و فعال حقوق جامعه رنگین کمانی و از اعضای۶ رنگ، شبکهی لزبین ها و ترنسجندرهاست و تو این قسمت با ما در مورد مسائل مربوط به اقلیتهای جنسی و جنسیتی گپ میزنه.

قسمت ۱۸: برابری یا فمنیسم؟
مهمون این قسمت «آرمین» از دوستان شیرین و از حامیان برابری حقوق زن و مرد هست که بارها در واکنش به فعالیتهای فمنیستی شیرین میگفت: چرا به جای حقوق زنان نمیگی حقوق برابر؟ تو این قسمت در مورد این موضوع صحبت میکنیم و هر کسی دیدگاه و منطق خودشو میگه.

قسمت ۱۷: بدن من انتخاب من
تو این قسمت کلا درباره موضوعات مربوط به زندگی و انتخابات شخصی یک فرد صحبت میکنیم و در مورد موج فعالیتهای اخیر زنان و مردان ایرانی در مورد نبرد با عمل زشت تجاوز و دیدگاهای حول این موضوع صحبت میکنیم و به این سوال رایج و عجیب اینکه «خوب خودش بهم سیگنال داد بهش نزدیک بشم!» هم پاسخ میدیم.

قسمت ۱۶: اعتماد به نفس و عزت نفس
من و دوستم هر دفعه موضوعی بیان میشه، بحثمون سرش گرم میشه و دوست داریم که بقیه رو هم تو این بحث و تبادل نظر شریک کنیم.
این قسمت در مورد اعتمادبه نفس و عزت نفس صحبت میکنیم و از نقاط ضعف و تاریک خودمون هم میگیم.
برامون ایمیل بفرستید به:
tarashohatezehni@gmail.com

قسمت ۱۵ : خداحافظی؟ نه
پادکست ما تو همهی پلتفرمهای پادکست از جمله کستباکس و اسپاتیفای در دسترس هست
برامون از تجارب، موضوعات مورد علاقه، سوال و دوراهی هاتون ایمیل بفرستید
tarashohatezehni@gmail.com
و لطفا و خواهشا لایک و سابسکرایب یادتون نره و به دوستان خود هم بگویید.
15 episodes ... 1 season! THANKS for listening to "Our Thoughts, Discharged" - you can also listen to this on all the podcasters, such as Spotify, Anchor and Cast Box.
Don't forget to subscribe/follow/or whatever it is on this platform!

قسمت ۱۴ : رنگین کمانی کیه؟

قسمت ۱۳ : بچه دار شدن؟
من و مارال نظرمون رو در مورد بچه دار شدن تو قسمتی ششم به همراه سوگند گفتیم. حالا سالومه، مادر دیگهایه که مهمون پادکست ماست و از مصائب و شیرینی های مادر شدن میگه. سالومه دو فرزند داره: ۲ ساله و ۴ ساله و تحصیلاتش در زمینه تربیت و پرورش کودکه

قسمت ۱۲ : مرد مدرن
تو این قسمت: مرد سنتی برای همهی ما تعریفی مشخص داره مرد سنتی باید بار خانواده رو به دوش بکشه باید ناموس داشته باشه باید مرد باشه!!!! اما در عصری که ما داریم زندگی میکنیم، همونطور که دیگه زنها حاضر نیستن محدود و کنترل و سرکوب بشن، مردها هم خواستهها و روش زندگی متفاوتی از اونچه که در سنت تعریف شده دارن. بخشهای جنجالی این گفتگو: غیرت؟ فمنیسم و گلچین کردن فمنیسم؟ کی پول رستوران رو بده؟ تعداد زنان و مردان در مجلس / تعداد زنان و مردان رفتگر ...فرقش چیه؟

قسمت ۱۱ : روابط رومانتیک
برای داشتن زندگی مشترک ، تجربه دوستی و رابطهی رومانتیک چقدر اهمیت داره؟ نیازهای ما در زندگی چیه؟ رابطه دوستی رومانتیک قبل از ازدواج؟

قسمت ۱۰ : فیک بودن
چرا ما انقدر سعی میکنیم شخصیتی تعریف شده توسط جامعه از خودمون نشون بدیم؟ چرا قضاوت دیگران انقدر برای ما مهمه؟ سحر نسل اول ایرانی-کاناداییه که کانادا به دنبا اومده و هیچ وقت ایران رو ندیده، اما فرهنگ،زبان و هنر ایران رو خیلی دوست داره و به نظرش یکی از ضعفهای جامعهی ما فیک بودنه.

قسمت ۹ : خط قرمز در دوستی
تو این قسمت به دو موضوع پرداختیم که نظرات مختلف مردم رو هم پرسیدیم. ۱- خط قرمز در دوستی کجاست؟ ۲- گروههای چت خانوادگی، خوب یا بد؟

قسمت ۸ : زندگی چندفرهنگی
گاهی فرهنگها انقدر متفاوتن که رفتاری در یک فرهنگ خوب و در فرهنگی دیگه بد به حساب میاد. فرهنگی که ما در اون رشد میکنیم، روی شکل گیری دیدگاه و کاراکترمون خیلی تاثیر داره. حالا حساب کنید، در دوران شکل گیری شخصیتمون تحت چند فرهنگ مختلف بزرگ بشیم که باهم تفاوتهای زیادی داشته باشن. پانیدا به موجب تجربهای که از این زندگی چند فرهنگی داره، اینبار مهمون ماست تا از تجاربش در این زمینه بگه.

قسمت ۷ : چرا حمایت نمیکنی؟
چرا ما در یک صنف از همدیگر و از کار خوبی که همکارانمون انجام میدن حمایت نمیکنیم؟ آیا موضوع غرور است؟ اعتماد به نفس کاذب است؟ یا نداشتن احساس امنیت در شغلمون ؟

قسمت ۱ : اعتماد به نفس
سوال رایجی که از من پرسیده میشه: چطوری اعتماد به نفسمون بره بالا؟ چطوری تو انقدر اعتماد به نفس داری؟ این گفتگو پاسخ به این سوالات هست

قسمت ۶ : بچهدار شدن، خوبه یا بد؟
فرزند داشتن یا نداشتن؟ مادر شدن یا نشدن؟ پدر شدن یا نشدن؟ مسئله این... نیست! مسئله انتخاب ماست. تو این گفتمان من و مارال به همراه سوگند عزیز که به تازگی مادر شده، در مورد نظر و دیدگاه خودمون نسبت به موضوع والد شدن صحبت میکنیم. قصد ما از این گفتمان به چالش کشیدن کسی نیست و تنها هدف گفتمان و پذیرش دیدگاههای متفاوته. در قسمتها جلوتر، با همین موضوع با مادری دیگه هم صحبت داشتیم.
ممنون از سوگند که وقتشو در اختیار ما قرار داد.

قسمت ۵ : مهاجرت
تو این قسمت از تجربههای شخصی من و مارال و نظرمون در مورد مهاجرت بشنوید. دفعههای بعدی افراد دیگهای هم از تجربیاتشون میگن. شما هم اگر تجربه یا خاطرهی جالبی در مورد مهاجرتتون دارید برای ما ایمیل کنید.
tarashohatezehni@gmail.com
مرسی که تماشا و گوش کردید.