Skip to main content
Spotify for Podcasters
Shop Talk – a Shoptet e-kereskedelmi podcastja

Shop Talk – a Shoptet e-kereskedelmi podcastja

By Shoptet podcast

Az e-kereskedelemé a főszerep. Ajánljuk minden e-kereskedőnek, e-kereskedelemben dolgozónak, de a szolgáltatói oldalnak is, tehát logisztikai szolgáltatóknak, fullfilment cégeknek, PPC és SEO ügynökségek, fejlesztőknek, UX-szel foglalkozóknak és másoknak is, akik e-kereskedőkkel dolgoznak együtt.
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Hogyan vállalkozz nőként 2023-ban? - Podcast beszélgetés Kontics Mónika és Palaga Tímea társaságában

Shop Talk – a Shoptet e-kereskedelmi podcastjaAug 23, 2023

00:00
01:09:57
Hogyan vállalkozz nőként 2023-ban? - Podcast beszélgetés Kontics Mónika és Palaga Tímea társaságában

Hogyan vállalkozz nőként 2023-ban? - Podcast beszélgetés Kontics Mónika és Palaga Tímea társaságában

A Shop Talk keretei között Kontics Mónikával, a Bakony és Balaton Leader szervezet szakmai vezetőjével, valamint Palaga Tímeával, a Nílus Travel tulajdonosával beszélgettünk a vállalkozóvá válás nehézségeiről, lehetőségeiről és az általa nyújtott előnyökről egyaránt. 👉https://blog.shoptet.hu/shop-talk/ ⚪ Monika tapasztalata igen kiterjedt, mind a vállalkozás-, és a gazdaságfejlesztés, mind pedig a tanácsadás területén. Jelenleg vidékfejlesztési projekteken keresztül kívánja segíteni azokat a kezdő- és mikrovállalkozásokat, amelyek indulás vagy változtatás előtt állnak. ⚪ Tímea pedig elsőkézből mesél arról, hogy mi mindenen ment keresztül míg sikerre vitte saját vállalkozását és az alkalmazotti létből kilépve bátran belevágott álmai megvalósításába. Mely kérdések megválaszolása kerül fókuszba a beszélgetés során? ▪️ Hogyan lehet vállalkozóvá válni? ▪️ Melyek lehetnek a vállalkozás létrehozásának buktatói? ▪️ Mely tényezők segíthetik a kezdő vállalkozókat az akadályokkal teli úton? ▪️ Kitől érdemes segítséget kérni? Mit ad a közösség ereje? ▪️ Miért fontos az őszinte és objektív üzleti terv megalkotása? ▪️ Miért fontos a saját márkaépítés? ⚪ Érdemes mentorok és tanácsadók segítségét kérni az induláskor, hiszen rengeteg kudarctól megkímélhetnek. A kezdeti akadályokat legyőzve pedig az online értékesítés már egyszerű lesz, hiszen arra ott a Shoptet felülete! ❗ Hallgasd meg podcastünket és tudj meg többet! 👉 https://blog.shoptet.hu/shop-talk/ 🔷 #shoptetmagyarország #shoptalk #nőivállalkozók

Aug 23, 202301:09:57
Hogyan adj el nőknek? Beszélgetés Pálfi Évával, a B2W marketing alapító tulajdonosával

Hogyan adj el nőknek? Beszélgetés Pálfi Évával, a B2W marketing alapító tulajdonosával

🔸 Pálfi Évával a női marketing szakértőjével, a B2W alapító tulajdonosával és a Metropolitan Egyetem B2W marketing oktatójával, valamint a Magyar Marketing Szövetség női tagozatának elnökével beszélgettünk a vállalkozás alapításának buktatóiról és sikerességének kulcsáról - a nőknek szóló marketingkommunikáció fényében. Hogyan kapcsolódik a Shoptet a témához? 👉 https://blog.shoptet.hu/shop-talk/ 🛍️ A nők másképp vásárolnak, mint a férfiak, így a két nem közötti marketingkommunikáció is kettős. Máshogy bíznak meg egy márkában, máshogy döntenek és másképp értékelik a vásárlási élményt. Webshop tulajdonosként pedig ismerni kell ezeket a tényezőket annak érdekében, hogy akár több alkalommal is Téged válasszon az ügyfél. Mi kell a nőnek? 🔸 Megtévesztéstől mentes, közvetlen és őszinte kommunikáció 🔸 Idő a megfelelő döntés meghozatalához 🔸 Kiépült kötődés és bizalom a márka/vállalat felé 🔸 Apró figyelmességek ❓Szeretnél többet megtudni a nők és a férfiak vásárlási szokásai közötti különbségekről? Tudni, hogy hogyan kommunikálj a két nem tagjaival, valamint megismerni, hogy hogyan segíthet célcsoportod hatékony elérésében a Shoptet felülete? Hallgasd végig podcastünket és tudj meg többet! 🔹 #shoptetmagyarország #nőimarketing #B2W

Aug 09, 202354:41
Online marketing 2023-ban (Filó Angéla Katalin, Haskó Zsombor, Naszály Ferenc)

Online marketing 2023-ban (Filó Angéla Katalin, Haskó Zsombor, Naszály Ferenc)

🎙️ A Shop Talk új epizódjának témája a 2023-as online marketing trend, a különféle marketing eszközök szerepe és hatékonysága az e-kereskedelemben kisvállalkozások számára.

👉 https://blog.shoptet.hu/shop-talk/


Vendégek: 

⚪ Filó Angéla Katalin, a Httpool Client Partnere

⚪ Haskó Zsombor, az Adlogic PPC managere

⚪ Naszály Ferenc, a Kraftwork digitális üzletágának vezetője


Ezúttal arra kerestük a választ, hogy 

👉 2023-ban milyen online marketing jelenléttel érdemes operálniuk az e-kereskedelemben dolgozóknak,

👉 hogyan lehet optimálisan és költséghatékonyan online marketing stratégiát kialakítani, 

👉 mit lehet tenni, amikor visszaesés van, illetve

👉 az egyes digitális platformok, illetve marketing eszközök hogyan tudnak a sikerekhez hozzátenni. 


💡 Ha szeretnél világosan látni a témában, és gyakorlati tippeket kapni, nézd meg a videót! 📽️


🔹 #shoptetmagyarország #onlinejelenlét #onlinemarketing

Jul 19, 202355:28
Merre tart a magyar e-kereskedelem és a digitalizáció? ShopTalk beszélgetés Pintér Róberttel

Merre tart a magyar e-kereskedelem és a digitalizáció? ShopTalk beszélgetés Pintér Róberttel

🎙️ A ShopTalk vendége ezúttal Pintér Róbert, akivel a hazai vállalkozói környezetről, a digitalizációhoz való hozzáállásról beszélgettünk. 👉 https://blog.shoptet.hu/shop-talk/ 🔵 Pintér Róbert a Corvinus Egyetem adjunktusa, a Kürt Akadémia E-kereskedelmi képzésének vezetője és a Digiméter kkv digitalizációs projektcsapatának tagja. 🗣️ A podcastban elmondja, milyen a mai magyar e-kereskedelem helyzete, milyen változásnak lehettünk szemtanúi ezen a területen az elmúlt időszakban, illetve milyen attitűd jellemzi a magyar kis- és középvállalkozókat, ha a digitalizációról van szó. 🔹 #shoptetmagyarország #e-kereskedelem #PintérRóbert

Jul 05, 202346:17
 Sikeres kezdő online vállalkozás titka-Podcast beszélgetés Zsíros Tünde, Mándó Milán és Szeles Péter társaságában

Sikeres kezdő online vállalkozás titka-Podcast beszélgetés Zsíros Tünde, Mándó Milán és Szeles Péter társaságában

A Shop Talk keretei között Zsíros Tündével, az esbana.eu tulajdonosával, Mándó Milánnal, a minner.hu alapítójával, valamint Szeles Péterrel, a Reacty Digital Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk arról, hogy milyen is egy igazán sikeres vállalkozás és hogyan érdemes elindulni a vállalkozóvá válás rögös útján.

👉 https://www.shoptet.hu/


Három különböző történet fonódik össze a hallgatóság előtt, melyből rengeteg ötletet lehet meríteni és levonni a tanulságokat.


⚪ Tünde a termékek online piactéren történő értékesítésének és a nemzetközi piacra lépés lehetőséget és nehézségeit taglalja.


⚪ Milán a tanácsadói oldalról közelíti meg a dolgokat, hiszen munkája során a vállalkozókat segíti a digitalizációban, annak érdekében, hogy hatékonyabban ki tudják aknázni lehetőségeiket.


⚪ Péter pedig a piac múltbéli, aktuális, valamint megjósolható helyzetének a vizsgálatával szolgál értékes információkkal a keresleti és a kínálati oldal alakulásával kapcsolatban.


▪️ Mik a legnagyobb kihívások, amelyekkel a vállalkozók találkozhatnak?

▪️ Hogyan lehet megfogni a termékekkel az érdeklődőket?

▪️ Hogyan szükséges kommunikálni a jövőbeni vásárlókkal?

▪️ Hogyan képes egy vállalkozás külföldön is értékesíteni?

▪️ Hogyan járulhat hozzá a vállalkozás céljaihoz a Shoptet?


❗ Hallgasd meg podcastünket és tudj meg többet!

👉 https://www.shoptet.hu/megoldasaink/


🔷 #shoptetmagyarország #shoptalk #podcastadás

Jun 28, 202301:07:01
Shop Talk Podcast: Miben rejlik a Shoptet sikere? Beszélgetés Rédey Ivánnal, a Shoptet Country Managerével

Shop Talk Podcast: Miben rejlik a Shoptet sikere? Beszélgetés Rédey Ivánnal, a Shoptet Country Managerével

Podcast sorozatunk célja, hogy bátorítsuk a vállalkozókat abban, hogy elinduljanak és sikeresen értékesítsék termékeiket.


👉 https://www.shoptet.hu


Rédey Ivánnal, a Shoptet Country Managerével történő beszélgetés során számos olyan téma érintésre kerül, amely mind a kezdő vállalkozások, mind a ‘veteránok’ segítségére lehet, amennyiben webshop létrehozása előtt állnak.


Iván elmondása szerint a Shoptet elsöprő sikere 2 alapvető tényezőn nyugszik:


🔸 A valóban létező ingyenes verzión - aminek köszönhetően a kisebb vállalkozások is el tudnak indulni.

🔸 A modularitáson - aminek köszönhetően számos alkalmazással kiegészíthető a webshop havidíjasan.


A Shoptetet a vállalkozás méretétől, típusától, a termék jellegétől és mennyiségétől függetlenül mindenki eredményesen használhatja! Regionális szereplőként pedig a külföldi terjeszkedésben is partner a rendszer.


❓Szeretnél többet megtudni a Shoptet működéséről, a cég nemzetközi hátteréről és támogatottságáról, a rendszer által nyújtott szolgáltatásokról, valamint a külföldi piacra lépés lehetőségéről?


Hallgasd végig podcastünket!


#shoptetmagyarország #podcast #webáruház

Jun 21, 202344:27