Skip to main content
Spotify for Podcasters
Hyvää rakentamassa

Hyvää rakentamassa

By Soile Eriksson

Pohdintoja yhteiskunnasta opettajan ja perheenäidin silmin.

Jaksoissa keskustellaan kansantajuisesti ammattilaisten, kokemusasiantuntijoiden sekä muiden mielipiteitä omaavien ihmisten kanssa.
Currently playing episode

Mieletöntä menoa vai mielenterveyttä?

Hyvää rakentamassaMar 07, 2023

00:00
29:48
Mieletöntä menoa vai mielenterveyttä?

Mieletöntä menoa vai mielenterveyttä?

Mieletöntä menoa vai mielenterveyttä? Mielenterveyden sairaudet ovat edelleen työkyvyttömyyseläkkeelle jäämisen suurin syy Suomessa. Viivästynyt avunsaanti aiheuttaa kärsimystä ihmiselle itselleen sekä läheisille. Mitä on tehtävissä? Mielenterveysongelmista, palveluiden saatavuudesta ja ennaltaehkäisemisestä keskustelemassa psykologian tohtori, Psykologiliiton ammatti- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö Vera Gergov ja aluevaltuutettu Soile Eriksson.
Mar 07, 202329:48
Päihdepalvelut

Päihdepalvelut

Mitä kaikkea sisältyy päihdepalveluiden kirjoon, ja miten palveluita toteutetaan? Mihin suuntaan päihdepalveluita tulisi kehittää? Keskustelemassa Soile Eriksson ja päihdetyön ammattilainen, Kalliolan asumispalveluiden johtaja Paula Rautoja.
Jan 19, 202223:39
Ikääntyneiden palvelut ja vanhustyö

Ikääntyneiden palvelut ja vanhustyö

Ikääntyneiden palvelut ja vanhustyö koostuvat monenlaisista toiminnoista. Niistä ja palveluiden arvopohjasta keskustelemassa ovat Soile Eriksson ja Marjatta-säätiön toiminnanjohtaja Mari Niemi-Saari.
Jan 04, 202226:42
Opiskeluhuolto lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukena

Opiskeluhuolto lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukena

Mitä on opiskeluhuolto, mikä sen merkitys on lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisessa ja mihin suuntaan sitä tulisi kehittää? Keskustelemassa ohjaava opettaja Soile Eriksson ja opiskeluhuollon konkari, neuropsykologi Jonna Kari. Lue aiheesta lisää:  https://www.vantaansanomat.fi/paakirjoitus-mielipide/4382838  https://soile.blog/2021/12/28/lasten-ja-nuorten-hyvinvoinnin-haasteet-nakyvat-kouluissa/
Jan 02, 202226:14
Ajatuksia työhyvinvoinnista

Ajatuksia työhyvinvoinnista

Mitä on työhyvinvointi ja miten siihen voi vaikuttaa? Keskustelemassa kaksi hyvinvoinnista kiinnostunutta vantaalaista naista Soile Eriksson ja Mari Niemi-Saari.
Nov 23, 202110:48