Skip to main content
Spotify for Podcasters
SportED Talks - with Virgil Stanescu

SportED Talks - with Virgil Stanescu

By Virgil Stanescu

SportED Talks is a podcast where I will have open discussions with people that were influenced by sport. You will hear from athletes or former athletes, coaches, business people or just passionate people that have strong ties with it.
If you want to find out more, follow me on instagram @ virgil.stanescu
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

SportED Talks with Dorian Yates (EN)

SportED Talks - with Virgil StanescuOct 21, 2022

00:00
52:40
SportED Talks with Dorian Yates (EN)

SportED Talks with Dorian Yates (EN)

În cel mai nou episod SportED Talks stau de vorbă cu un sportiv prin definiție. Câștigător de șase ori consecutiv al titlului de Mr. Olympia și unul dintre cei mai mari culturiști ai tuturor timpurilor. Am vorbit despre tranziția post-carieră sportivă, despre pericolele din bodybuilding, despre steroizi, despre ambiție și despre sport în general. Doamnelor și domnilor... Dorian Yates!

Oct 21, 202252:40
SportED Talks with Sadhguru (EN)

SportED Talks with Sadhguru (EN)

Invitatul meu din acest episod este unul dintre cei mai mari oratori cu care am avut ocazia să stau de vorbă. A fost invitat la Forumul Economic Mondial, la ONU, la Forumul Davos, la unele dintre cele mai mari universități cum ar fi Harvard, Yale, Oxford, Stanford sau London Business School. Este un guru yoga, un vizionar, un poet cu vânzări-record de carte, cu care am vorbit în primul rând despre oameni. Doamnelor și domnilor... Sadhguru!


May 10, 202201:04:26
SportED Talks cu Cristian Olteanu

SportED Talks cu Cristian Olteanu

În acest episod vorbesc cu un psihoterapeut, un specialist în psihologie sportivă, un specialist în cadrul Go Scholarship, un program care își propune să creeze un sistem-suport pentru tinerele talente. Sunt momente în viața unui sportiv când are nevoie de susținere, are nevoie să treacă peste înfrângeri, să înțeleagă victoriile, să înțeleagă procesele, ce funcționează sau ce nu funcționează. Analizăm toate acestea alături de... Cristian Olteanu!

Mar 29, 202251:25
SportED Talks cu Dumitru Butilcă

SportED Talks cu Dumitru Butilcă

Vorbesc în acest episod cu unul dintre specialiștii în proiectul Go Scholarship, proiect care își propune să creeze un sistem-suport pentru tinerele talente din sport. Invitatul meu este un profesionist în pregătire fizică, cu experiență la cel mai înalt nivel în acest domeniu, un inovator și un om care se perfecționează continuu în domeniul său.  Vorbim despre fundația pregătirii fizice, despre elemente importante care contribuie la pregătirea fizică, despre atleți profesioniști dar mai ales despre copii și tineri.  Doamnelor și domnilor... Dumitru Butilcă!

Mar 15, 202247:35
SportED Talks cu Alex Marcu

SportED Talks cu Alex Marcu

În acest episod vorbesc despre nutritie, despre nutritia sportiva, cu unul dintre cei mai buni profesionisti in domeniu. Fie ca sunteti parinte de sportiv, ca sunteti sportiv de performanta, sau un om care isi doreste sa afle mai multe despre ce inseamna nutritia, cred ca veti putea extrage din acest episod secventele si informatiile care sa va ajute. Doamnelor si domnilor… Alex Marcu!

Mar 02, 202251:19
SportED Talks cu Bogdan Stelea

SportED Talks cu Bogdan Stelea

Cu Bogdan am tot vorbit despre sport. Cum spun prietenii mei de la Sport Arena Streetball, este cel mai bun baschetbalist dintre fotbalisti. Este un atlet desavarsit, polisportiv, care a facut performanta in poarta de fotbal. Am vorbit in acest episod despre viata lui, despre decizii, despre victorii si infringeri, despre particularitatile pozitiei de portar si multe altele. Este un om senzational cu o poveste pe masura. Imi face o deosebita placere sa il am alaturi in acest dialog pe...Bogdan Stelea.

Jan 18, 202201:14:23
SportED Talks cu Cristina Nedelcu

SportED Talks cu Cristina Nedelcu

Cristina Nedelcu: TRIPLA CAMPIOANA MONDIALA (Gimnastica Aerobica)
Cristina este genul de sportiv care a trecut cu succes de la o cariera impresionanta din gimnastica aerobica la antrenorat si antreprenoriat social. Drumul nu a fost unul usor si am discutat despre provocarile pe care le-a intampinat, despre cum le-a depasit si despre ce a invatat-o sportul. Am discutat de asemenea despre succesul ei si cum a reusit sa foloseasca acest succes in viata de dupa sport. Dragi prieteni...Cristina Nedelcu.
Jan 06, 202250:44
SportED Talks cu Benjamin Adegbuyi

SportED Talks cu Benjamin Adegbuyi

Kick-boxer si boxer profesionist.
Dragi prieteni in episodul de astazi am placerea de a vorbi cu un om care intelege ce inseamna sportul de contact. Un om care m-a surprins foarte placut cu modul in care vede sportul, viata si familia. Un adevarat sportiv cu valorile foarte bine conturate si care are puterea de a fi si vulnerabil. Am vorbit despre rutine, despre ce l-a invatat sportul si despre un parcurs fantastic spre succes. Dragi prieteni....Benny Adegbuyi
Dec 22, 202149:52
SportED Talks cu Vali Moraru - Jurnalist Sportiv

SportED Talks cu Vali Moraru - Jurnalist Sportiv

În acest episod am încercat sa fac un schimb de roluri. Eu sa pășesc în pantofii "jurnalistului" care pune întrebări și încearcă sa afle răspunsuri, iar invitatul meu, un nume cunoscut în presa sportiva, sa fie cel pus sub lupa. Îl întreb despre cariera lui, despre evoluția jurnalismului sportiv, a sportului și despre cum vede viitorul în aceasta branșa transformată de digitalizare, de influenceri și de voci răzlețe din rețelele sociale. Dragi prieteni...Vali Moraru.


Dec 02, 202101:05:44
SportED Talks cu Ilie Dumitrescu

SportED Talks cu Ilie Dumitrescu

În acest episod vorbesc cu un sportiv de înaltă performanta care, la sfârșitul carierei, s-a reinventat întâi ca antrenor, după care ca antreprenor și analist sportiv. Este un om de succes, care se uita obiectiv la cariera lui și cu care am analizat bune și rele, provocări și învățăminte extrase din viață de sportiv. Vorbim despre parcursul sau fotbalistic început la Steaua și continuat în străinătate. Vorbim despre lucruri pe care le-ar schimba privind înapoi și despre cum l-au schimbat în viață de zi cu zi. Dragi prieteni...Ilie Dumitrescu.

Nov 15, 202101:05:10
SportED Talks cu Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing si Comunicare Banca Transilvania

SportED Talks cu Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing si Comunicare Banca Transilvania

In acest episod vorbesc cu Sergiu Mircea, Director Executiv al departamentului de Marketing si Comunicare din cadrul Bancii Transilvania. Sergiu este o persoana cu care imi place foarte mult sa vorbesc avand in vedere aplicabilitatea proiectelor in care se implica si viziunea corecta pe care o are asupra comunicarii in general dar si cea legata de sport in special. Vorbim in acest episod despre cum ar trebui sa construim un pitch al unei campanii de comunicare, despre ce asteptari ar trebui sa avem noi de la eventualii parteneri si cum sa incercam sa construim campaniile pe nevoile acestora, dar si multe altele. Doamnelor si domnilor….Sergiu Mircea.
Aug 24, 202156:01
SportED Talks cu Cristina Pirv

SportED Talks cu Cristina Pirv

Vorbim despre plecarea de acasa la varsta frageda, despre decizii ce-ti pot schimba viata, despre familie si ce inseamna sa cresti un copic ce iti calca pe urme. Vorbim despre o cariera de succes si despre volei alaturi de cea mai buna voleibalista a Romaniei, Cristina Pirv.
Jul 13, 202101:12:02
SportED Talks with Garry Kasparov

SportED Talks with Garry Kasparov

In this episode I had the great pleasure to talk to the GOAT of chess (Greatest Of All Times). We talked about success and how does it feel to make a dent in the universe. We talked about his voice, and how his stays strong regardless of the pressures. We talked about values, attitude and much more. It is my pleasure to give you this discussion with Garry Kasparov.

"It's very important to be consistent. I was consistent with my voice. If you have the message, you have to stay with that message and you can't make compromises on principles" - #GarryKasparov in #SportEDTalks.

This podcast is powered by:

Mastercard

Banca Transilvania

Jun 15, 202101:02:55
SportED Talks cu Cristian Gheorghe - Founder Sport Business Academy

SportED Talks cu Cristian Gheorghe - Founder Sport Business Academy

In acest episod am ca invitat un profesionist din sport. L-am cunoscut cu noua ani in urma prin proiectele in care a fost implicat. A pus bazele unui proiect antreprenorial in educatie sportiva. Vorbim despre marketing, despre fotbal, despre educatie alaturi de Cristian Gheorghe.

May 25, 202101:00:60
SportED Talks cu Sorin Preda Founder & CEO Global Vision

SportED Talks cu Sorin Preda Founder & CEO Global Vision

Dupa o copilarie plina de sport, in tinerete a ales o cale spre o cariera corporatista. Fiind un antreprenor pur sange, a decis ca nu i se potriveste și a virat catre un proiect in care s-a investit cu totul. Atunci a reluat si sportul incepand antrenamente de triatlon si concurand in mai multe competitii "Ironman". Se antreneaza precum un profesionist si isi traduce o mare parte dintre comportamentele invatate in sport in viata de antreprenor. Vorbim despre echipa, despre diferentele dintre un joc sportiv precum baschetul si un sport ciclic precum triatlonul. Vorbim "sportish" alaturi de Sorin Preda Founder si CEO Global Vision.
Apr 09, 202157:32
SportED Talks cu Radu Bidiugan - Director al Institutului National de Cercetare pentru Sport

SportED Talks cu Radu Bidiugan - Director al Institutului National de Cercetare pentru Sport

In acest episod desfacem sportul alaturi de cineva care cu asta se ocupa, cercetare in sport. Vorbim despre nevoile programelor de cercetare si despre neajunsurile acestei perioade, despre proiecte de viitor si mecanismele de functionare ale Institutului National de Cercetare pentru Sport. Vorbim de posibilitati si de modul in care INCS poate fi alaturi de sportul romanesc si de cluburi. Dragi prieteni...Radu Bidiugan.

Mar 12, 202101:06:42
SportED Talks cu Simona Baciu - fondator Transylvania College

SportED Talks cu Simona Baciu - fondator Transylvania College

In acest episod am placerea de a vorbi cu o doamna a educatiei, o persoana care nu numai ca schimba oameni si generatii, dar schimba un sistem educational prin puterea exemplului. Pornind de la infiintarea unei gradinite intr-un apartament, a ajuns sa fondeze una dintre cele mai reputate unitati de invatamant din Romania, Transylvania College. A practicat sportul, si mai exact atletismul, din care nu numai ca si-a extras un stil de viata, dar il si foloseste ca metoda educationala in proiectele pe care le conduce. Am vorbit in acest episod despre valori, antrenori, sportivi, profesori si parinti. Doamnelor si domnilor... Simona Baciu!
Feb 22, 202156:58
SportED Talks cu Paul Olteanu

SportED Talks cu Paul Olteanu

Alaturi de Paul, pasionat si fost practicant al sportului, master trainer, executive coach, protagonist al unui podcast in care discuta aspecte legate de neurostiinta si psihologie (MindArchitect), vom incerca sa raspundem la cateva intrebari legate de comportamentul sportivului din punct de vedere neurostintific. Vorbim de succesul tranzitiilor la sportivi si de unde apar provocarile; vorbim despre recompensa data de jocurile pe calculator in comparatie cu sacrificiul cerut de sport, si multe altele. Doamnelor si domnilor....Paul Olteanu.


Feb 05, 202101:09:43
SportED Talks cu Dr. Gabriel Cicu

SportED Talks cu Dr. Gabriel Cicu

O discutie care nu numai ca este interesanta, ci necesara despre sport si sportivi, despre copii si despre parinti de sportivi. Alaturi de invitatul din acest episod am abordat subiecte precum alcoolismul in randul sportivilor, adictiile in general si ce declanseaza aceste deviatii comportamentamentale. Subiecte “dosite” de multe ori, comportamente si obiceiuri pe care credem ca daca le evitam, dispar de la sine. Dragi prieteni… Dr. Gabriel Cicu.
Jan 18, 202101:03:58
SportED Talks cu Dani Otil

SportED Talks cu Dani Otil

O discutie foarte placuta si interesanta cu unul dintre protagonistii matinalului "Neata cu Razvan si Dani". Stiam ca face sport, dar m-a surprins pasiunea lui in acest sens. Vorbeste despre el ca este un sportiv amator, dar se antreneaza mai mult decat multi sportivi de performanta. Am discutat despre obiective, rutine,  despre antrenament si despre ce a invatat el din sport. Doamnelor si domnilor... Dani Otil!

Jan 03, 202158:48
SportED Talks cu Iheadindu Uchechukwu

SportED Talks cu Iheadindu Uchechukwu

Fost component al Echipei Nationale de Baschet a Romaniei acum “Engineer of the year” la Boeing USA. Cum s-a intamplat aceasta transformare si care au fost evenimentele definitorii pentru invitatul meu de astazi, le veti auzi in acest episod SportED Talks. Am vorbit despre educatie, abilitati, sport, rasism, prietenie, viziune si multe altele alaturi de…Iheadindu Uchechukwu.
Dec 14, 202001:02:00
SportED Talks cu Alina Moanta - Decan Fac. Educatie Fizica si Sport

SportED Talks cu Alina Moanta - Decan Fac. Educatie Fizica si Sport

In acest episod am invitat o persoana care are educatia in ADN. Este Profesor Universitar Doctor si Decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul UNEFS. A facut sport de performanta si se implica in foarte multe peoiecte contribuind si la educarea sistemica a sportului dar si aplicat, prin activitatea din cadrul Federatiei Romane de Baschet. O admir pentru felul in care a tranzitionat din viata de sportiv in cea de expert intr-o noua directie si pentru modul in care se implica continuu in dezvoltarea sistemului educational sportiv. Doamnelor si domnilor...Alina Moanta!

Dec 01, 202044:25
SportED Talks cu Horia Tecau

SportED Talks cu Horia Tecau

Il cunoastem ca fiind sportivul ce a readus faima Romaniei in tenisul masculin. Jucator de dublu, a castigat argintul la Jocurile Olimpice de la Rio, A castigat trei turnee de Grand Slam, la dublu (Wimbledon, U.S. Open) și dublu mixt (Australian Open), a fost numărul 1 mondial și campion la Turneul Campionilor, dar numarul trofeelor sale este mult mai mare. Vorbim despre echipa, despre vulnerabilitati, despre cariera si multe altele. Este un sportiv complet, cu o viziune ce depaseste liniile terenului de tenis. Doamnelor si domnilor...Horia Tecau.

Nov 17, 202001:08:42
SportED Talks cu Ana-Maria Branza

SportED Talks cu Ana-Maria Branza

In acest episod purtam o discutie cu masca (din cauza pandemiei) dar fara masca in ceea ce priveste discutia. Vorbesc cu o persoana pe care o admir, o femeie puternica, model atat pentru mine, cat sper ca si pentru copii mei. A castigat aurul la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 si a fost numita cea mai buna spadasina a lumii. Doamnelor si domnilor... Ana-Maria Branza.
Oct 31, 202049:42
SportED Talks cu Vlad Marinescu, Presedintele Federatiei Internationale Esports

SportED Talks cu Vlad Marinescu, Presedintele Federatiei Internationale Esports

S-a nascut in sport, tatal lui fiind un prieten pe care l-ati cunoscut intr-un episod anterior (Sensei Florentin Marinescu). Are o vasta experienta internationala, de peste 15 ani, capatata in Federatia Internationala de Judo si in alte structuri sportive. In acest episod am atins subiecte de interes pentru mine cum ar fi educatia si jocurile online, industria de esports, si am vrut sa lamauresc daca el considera esports cu adevarat un sport. Va astept si pe voi cu parerile voastre pe pagina mea de Facebook sau Instagram (VirgilStanescu). Doamnelor si domnilor, pana atunci, sa il ascultam pe ... Vlad Marinescu Presedintele Federatiei Internationale de Esports.
Oct 16, 202055:00
SportED Talks cu Dragos Patraru

SportED Talks cu Dragos Patraru

In acest episod am placerea sa vorbesc cu un prieten, unul dintre acei oameni curiosi, care cauta informatie tot timpul dar care nu o tine numai pentru el. O impartaseste cu altii tot timpul pe canele diverse de comunicare. Fie ca este la TV prin "Starea Natiei, sau prin podcastul lui, fie in presa, bloguri, radio, reviste si social media, vocea lui se face auzita atat in Romania cat si afara. In acest podcast Dragos isi sustine punctele de vedere si parerile recomandand multe titluri de carte pe care le puteti gasi mai jos. Vorbim despre educatie, parenting, nutritie, viata echilibrata si alte proiecte in care este implicat sau pe care vrea sa le dezvolte in viitor. Doamnelor si domnilor...Dragos Patraru.
Why we sleep - Walker Matthew
Codul talentului - Daniel Coyle
Peak - Anders Ericsson
Exceptionalii - Malcolm Gladwell
Mindset - Carol Dweck
Grit - Angela Duckworth
Paradoxul cimpanzeului - Steve Peters
Gândire rapidă, gândire lentă - Daniel Kahneman
Focus - Daniel Goleman
Deteriorare garantata - Serge Latouche
Tata sarac, tata bogat - Robert T. Kiyosaki
Arme matematice de distrugere - Cathy O'Neill
Scandalul - Fredrick Backman
Noi contra voastra - Fredrick Backman
Oct 01, 202001:14:08
SportED Talks cu Gheorghe Muresan

SportED Talks cu Gheorghe Muresan

A fost singurul roman care a jucat in NBA. A avut un rol principal in filmul "Gigantul Meu" si a aparut si intr-un videoclip al cunoscutului artist Eminem "My Name Is". Desi are o inaltime de 2.34m nu "priveste niciodata lumea de sus" modestia fiind una dintre valorile pe care le are. Etica mucii lui a fost un exemplu pentru multi baschetbalisti, printre care ma numar si eu. Doamnelor si domnilor... Ghita Muresan!

Sep 15, 202056:05
SportED Talks cu Andreea Esca

SportED Talks cu Andreea Esca

O discutie relaxata, plina de zambete in care am vorbit despre sport, obiceiuri, disciplina si educatie cu o persoana pe care o admir. Este o profesionista care si-a dezvoltat mereu abilitatile, o persoana care face televiziune, radio, presa scrisa, dar a publicat si doua carti. O antreprenoare care isi gaseste tot timpul proiecte frumoase pe care sa le sustina. Are un brand personal foarte puternic, iar sportul face parte din ADN-ul ei. Doamnelor si domnilor, Andreea Esca.
Sep 01, 202052:03
SportED Talks cu Cristina Neagu

SportED Talks cu Cristina Neagu

Mai mult ca niciodata in perioada asta avem nevoie de lideri. De lideri autentici, exemple pentru noi si pentru comunitatile noastre. Modele in care putem vedea putere, siguranta sau viziune. Modele pe care vrem sa le urmam si care rezoneaza cu tot ce inseamna perforrmanta. Astazi vorbesc cu o p ersoana care a depasit nenumarate bariere si care a depasit majoritatea standardelor de valoare. O persoana care nu numai ca a devenit cea mai buna din tara in ceea ce face ci cea mai buna din lume…de patru ori. De fapt singura handbalista din intoria acestui sport care a fost numita cea mai buna din lume de patru ori. In acest episod vorbim despre antrenorii din viata ei sau despre incertitudinea dintr-o viata de sportiv, lucru care poate fi asemenator cu incertitudinea si anxietatea zilelor de astazi. Vorbim despre lucruri duse la extrem! Este intotdeauna o placere sa vorbesc cu ea…Doamnelor si domnilor, Cristina Neagu.
Apr 07, 202040:47
SportED Talks cu Vlad Enachescu

SportED Talks cu Vlad Enachescu

In acest episod voi vorbi cu un prieten care a trait in sport si in jurul sportului cam toata viata lui. A jucat baschet in perioada liceului, dar i-ati auzit vocea de foarte multe ori. I-ati auzit-o la sase editii al Jocurilor Olimpice si in foarte multe meciuri, turnee sau emisiuni de fotbal. In cei 25 de ani de televiziune a coordonat zeci de jurnalisti atat la Televiziunea Romana cat si la Telesport sau Telekom Sport. Astazi, pe langa televiziune conduce sectia de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, astfel ca experienta lui este multidimensionala.

"Sportul romanesc in primul si primul rand duce lipsa de manageri"

Mar 09, 202001:03:14
SportED Talks cu Catalin Rusu

SportED Talks cu Catalin Rusu

Astazi vorbim despre Branduri in sport. Vorbim despre ce lipseste din acest punct de vedere industriei sportive sau cum s-a schimbat paradigma comunicarii din punctul de vedere al unui sportiv.
Toate le discut alaturi de Catalin Rusu, un prieten cu care am si colaborat in Sports HUB la brandurile unor sportivi precum Cristina Neagu, Ana Maria Branza, Camelia Potec sau Mihai Leu. Din 2008 este Chief Creative Partner si CEO la Rusu si Bortun (Brand Growers si Cyber Growers). Orientat catre sport de mic, a practical baschetul, pasiune pe care a regasit-o recent.
Feb 25, 202059:12
SportED Talks cu Laura Codruta Kövesi

SportED Talks cu Laura Codruta Kövesi

In acest episod am avut placerea de a sta de vorba cu o femeie extraordinara. O femeie care nu a tinut cont de stereotipuri, de piedici, de bariere, care si-a creat propriile poteci, propriile cai, luandu-se dupa o busola corecta cu viziunea unui viitor fara limite. O femeie puternica, calma si foarte echilibrata.
Am vorbit despre sport si despre cum sportul a invatat-o si a ajutat-o in tot ceea ce a facut. Despre a intra in competitie cu candidati sustinuti de puteri mondiale precum Germania sau Franta si a-i surclasa in timp ce guvernul tarii tale iti este dusman declarat. A fost prima femeie procuror general din istoria Romaniei, dar si cel mai tanar ocupant al acestei pozitii, iar in prezent este procuror-sef la Parchetul European.
Jan 06, 202001:04:21
SportED Talks cu Florentin Marinescu

SportED Talks cu Florentin Marinescu

Sensei Florentin Marinescu, Presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, vorbeste in acest episod despre mentalitate in sport dar si in viata. Este omul care a fost alaturi de echipe ce au performat la cel mai inalt nivel. Preparatorul fizic al Stelei in perioada de glorie in care aceasta cucerea Cupa Campionilor Europeni, al Echipei Nationale de Rugby, de Polo si a celei de Bachet. Inplineste in acest an 60 de ani de Arte Martiale si a ajuns recent la un nivel la care sunt foarte putin oameni, cel de zece dani in Jiu Jitsu. Un om deosebit care ne povesteste in acest episod de unde a plecat, unde a ajuns si care este viziunea lui asupra vietii.
"Saptamana are sapte zile nu cinci" - Florentin Marinescu
Dec 09, 201901:00:59
SportED Talks cu Ion Tiriac

SportED Talks cu Ion Tiriac

Ion Țiriac: fost jucător profesionist de tenis român, jucător de hochei pe gheață, promotor, antrenor și actualmente un influent on de afaceri. Unul dintre cei mai bogati fosti sportivi din lume. In acest episod vorbim despre sport, educatia in sport, formala sau non formala, branding local sau global si de asemenea derspre business in sport.
Nov 12, 201901:09:04
SportED Talks with Guy Taylor - National Director of TASS - UK

SportED Talks with Guy Taylor - National Director of TASS - UK

Guy has been the National Director for the Talented Athlete Scholarship Scheme from its inception. He advises a number of countries on the development of their own Dual Career programmes, including currently being the International Advisor on Dual Careers for the Japanese Ministry of Education, Culture, Sport, Science and Technology. He has previously been Chef de Mission and Team Manager for a number of GB delegations and teams across various sports and events. Guy chairs the European Union Expert Group in Human Resources Development in Sport, having previously been Chair for the Education and Training in Sport Expert Group. He is also a member of the British Weightlifting Board and is Chair to their High Performance Group.
Oct 28, 201952:31
SportED Talks with Cosmin Vladimirescu

SportED Talks with Cosmin Vladimirescu

Cosmin Vladimirescu is the Country Manager of MasterCard Romania. He is a sports passionate, and involved in many sport projects.
"We need to make sports, regardless of the sport, available to all people. Growing the availability, growing the number of amateur players. Everybody should do sports, everybody should be allowed to do sports. Everybody should have access to it."
Oct 05, 201945:48
SportED Talks with Bogdan Naumovici

SportED Talks with Bogdan Naumovici

Bogdan Naumovici is the managing partner at 23 Communication Ideas. Also holding a creative director position, Bogdan is a sport passionate that was involved in quite a few great ads. We are discussing about being called the "bad boy of publicity", about models, sport icons and many other interesting subjects. I can speak to this guy for hours and hours, but had to keep it shorter in this episode.
"School yard tells you about the fairness of the competition...and that people are not equal" - Bogdan Naumovici
Jul 07, 201947:52
SportED Talks with Kamil Novak - Executive Director FIBA Europe

SportED Talks with Kamil Novak - Executive Director FIBA Europe

Kamil Novak is the Executive Director of FIBA Europe. He is a former Basketball player that is now incharge with the mission and vision of europea basketball. We are talking about transitioning from an athletes' career to a managerial position, about national federations and different types of leagues.

"The biggest mistake is to think that you can come and change everything"

"Sport is taking people out of reality"

Jun 07, 201952:53
SportED Talks with Daniel Kearvell - Managing Director DHL Romania

SportED Talks with Daniel Kearvell - Managing Director DHL Romania

Daniel is a former Rugby player that had a great transition from an athlete career to the CEO of DHL Romania. We're talking about skills, passions and much more.
"(athletes) They have those values that we need in our company"
May 06, 201943:47
SportED Talks with Steven van Groningen

SportED Talks with Steven van Groningen

In this episode, I am talking with Steven van Groningen former Olympian and now President and CEO at one of the largest banks in Romania Raiffeisen Bank. We discussed transition from sport to business, education, ethics and many others. I enjoyed his success story and I hope that you will too.
"I learned more from sports than any other school" - Steven van Groningen
Apr 18, 201952:36
About SportED Talks - with Virgil Stanescu

About SportED Talks - with Virgil Stanescu

A short preview of SportED Talks, a podcast where I will have open discussions with people that were influenced by sport. You will hear from  athletes or former athletes, coaches, business people or just passionate people that have strong ties with it.

Apr 01, 201903:24