Skip to main content
Spotify for Podcasters
Стадион-Парадокс

Стадион-Парадокс

By Trajce Gogov

Стадион-Парадокс на Радио Мрежа Канал 77
Available on
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Стадион Парадокс - Емисија 3

Стадион-ПарадоксFeb 22, 2020

00:00
02:02:14
Стадион Парадокс - Емисија 16

Стадион Парадокс - Емисија 16

Стадион Парадокс - Емисија 16

Jun 02, 202001:56:17
Стадион Парадокс - Емисија 15

Стадион Парадокс - Емисија 15

Стадион Парадокс - Емисија 15

May 23, 202002:05:02
Стадион Парадокс - Емисија 14

Стадион Парадокс - Емисија 14

Стадион Парадокс - Емисија 14

May 16, 202002:02:26
Стадион Парадокс - Емисија 13

Стадион Парадокс - Емисија 13

Стадион Парадокс - Емисија 13

May 09, 202001:59:55
Стадион Парадокс - Емисија 12
Apr 27, 202002:01:32
Стадион Парадокс - Емисија 11
Apr 21, 202002:02:08
Стадион Парадокс - Емисија 10
Apr 11, 202001:59:20
Стадион Парадокс - Емисија 9

Стадион Парадокс - Емисија 9

Стадион Парадокс - Емисија 9

Apr 06, 202002:02:46
Стадион Парадокс - Емисија 8

Стадион Парадокс - Емисија 8

Охрид со бизнисите на Нафи Усеини влезе во извештајот на ЕУ во делот за корупција

Mar 28, 202002:00:31
Стадион Парадокс - Емисија 7

Стадион Парадокс - Емисија 7

Корона вирусот во Македонија

Mar 21, 202002:03:26
Стадион Парадокс - Емисија 6

Стадион Парадокс - Емисија 6

Во чии раце е земјоделието-земјоделците или зелената мафија?

Mar 14, 202001:57:23
Стадион Парадокс - Емисија 5

Стадион Парадокс - Емисија 5

Стадион Парадокс - 07.03.2020
Тема: Стечај или ликвидација на сметка на малите акционери а бизнис интереси за големите

Mar 07, 202002:02:51
Стадион Парадокс - Емисија 4

Стадион Парадокс - Емисија 4

Една сијалица чини 900 евра само кога плаќаат граѓаните

Feb 29, 202002:01:04
Стадион Парадокс - Емисија 3

Стадион Парадокс - Емисија 3

Државни пари за медиумски опстанок или медиумски “шепот”

Feb 22, 202002:02:14
Стадион Парадокс - Емисија 1

Стадион Парадокс - Емисија 1

Судиите поротници  се’ до неодамна беа речиси невидливи за јавноста.  Иако се составен дел на судечкиот совет и имаат еднаков глас како и  судиите професионалци, за судиите поротници почна да се зборува дури по  случајот „ТНТ“, за уривањето на објектот Космос. Процесот, кој беше пред  донесување на пресуда, мораше да почне од почеток поради оставка на  судија поротник. Според законот, судењата почнуваат од почеток доколку  дојде до промена на составот на судечкиот совет.

Feb 18, 202001:58:10
Стадион Парадокс - Емисија 2

Стадион Парадокс - Емисија 2

Македонските фудбалски клубови и фановите се уште чекаат на четирите  ветени стадиони во Прилеп, Битола, Штип и Тетово, од ФФМ и општините.  Градските стадиони требаше да се реконструираат според УЕФА стандарди,  каде ќе се играат меѓународни натпревари од рангот на А националната  селекција. Договорите вредни околу еден милион евра, беа склучени пред  повеќе од пет години помеѓу поранешниот претседател на Фудбалската  федерација на Македонија, Илчо Ѓорѓиоски, поранешните грaдоначалници на  четирите општини и УЕФА. Меѓутоа, и по пет години, стадионите се делеку  од готови.

Feb 18, 202002:09:48