Skip to main content
Spotify for Podcasters
Meer Verdienen in Minder Tijd - Tamara van Vliet

Meer Verdienen in Minder Tijd - Tamara van Vliet

By Tamara van Vliet

Ik help gevestigde ondernemers om met hoge kwaliteit en hoge prijzen op te schalen, terwijl je ruimte hebt in je agenda om te doen wat jij echt belangrijk vindt in het leven.

Onderwerpen zijn: Positionering, Communicatie, Sales en Leiderschap.

Volg mij via Instagram @tamara.van.vliet

Of boek een Gratis Doorbraaksessie via www.tamaravanvliet.nl/
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

#40. Wat doe je als je even niet weet wat je wil in je bedrijf? In gesprek met Phil van Son.

Meer Verdienen in Minder Tijd - Tamara van VlietNov 28, 2023

00:00
47:09
#40. Wat doe je als je even niet weet wat je wil in je bedrijf? In gesprek met Phil van Son.

#40. Wat doe je als je even niet weet wat je wil in je bedrijf? In gesprek met Phil van Son.

Of je nu een gevorderde ondernemer bent of een starter: Bijna iedereen komt in zijn ondernemersreis wel op een punt dat je even niet meer weet wat je wil in je bedrijf. Welke koers wil je varen?

Soms voor een korte periode, maar soms kan zo’n periode ook langer duren dan je lief is. En de meeste ondernemers hebben het hier dan ook liever niet over, omdat ze zich wellicht schamen dat ze het even allemaal niet weten.

In deze podcast doorbreek ik samen met Phil van Son het taboe hierop. Wij geloven namelijk dat iedereen wel een keer in zo’n fase zit en dat het er nu eenmaal “bij hoort“. Zelf hebben we de “het-even-niet-weten-fase“ ook beide meerdere keren meegemaakt en in deze podcast interviewt Phil mij hierover.

Ik vertel je heel open over hoe ik hier persoonlijk mee om ben gegaan, welke frustraties ik had en niet geheel onbelangrijk: welke dingen mij geholpen hebben om hier weer uit te komen.

___________________________________

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Ook op Instagram deel ik inzichten over het creëren van een leven met financiële vrijheid, zonder concessies te doen op alle mooie dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat je leven aanvult in plaats van beheerst? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠⁠⁠

Nov 28, 202347:09
#39. Wat doe je als een klant afhaakt na een JA?

#39. Wat doe je als een klant afhaakt na een JA?

Wat kan je doen als een klant JA heeft gezegd op jouw aanbod in een verkoopgesprek en vervolgens, na het gesprek, als e.e.a. formeel wordt, alsnog afhaakt?

In deze podcastaflevering wil ik het met je hebben over welke dingen je zelf actief kan doen, voor het verkoopgesprek, tijdens het verkoopgesprek en ná het verkoopgesprek om dit zo veel mogelijk te voorkomen en de kans op afhakers te minimaliseren.

Ook wil ik de drie meest voorkomende redenen bespreken, waardoor een klant afhaakt. Zodat je weet hoe je dit zo veel mogelijk kan voorkomen.

In sommige gevallen kan je van een afhaker toch weer een aanhaker maken en dus een JA krijgen. Dat heb ikzelf ervaren en ik ga met je delen wat ik toen gedaan heb.

En ook als je nu denkt: “Ik heb nooit met afhakers te maken, want ik ben goed in sales“, dan kan het zijn dat de investering die je vraagt, nog vrij laag is en niet heel uitdagend of stretchend is voor je klanten of voor jou. Waardoor je je aanbod vrij makkelijk verkoopt.

Meestal krijg je te maken met afhakers op het moment dat je je prijzen fors gaat verhogen, omdat de salesskills die je hebt, dan niet meer toereikend zijn.

Kortom: deze podcastaflevering zit bomvol gouden tips om afhakers te voorkomen. Doe er je voordeel mee ;).

___________________________________

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Ook op Instagram deel ik inzichten over het creëren van een leven met financiële vrijheid, zonder concessies te doen op alle mooie dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠⁠⁠

Nov 22, 202326:08
#38. Als een geoliede machine doorgroeien naar een miljoen omzet (fase 3) (Afl. 3/3)
Nov 14, 202317:23
#37. Hoe schaal je op naar 250k omzet per jaar? (fase 2) (Afl. 2/3)
Nov 07, 202315:17
#36. Hoe groei je zo snel mogelijk door naar een ton omzet per jaar? (fase 1) (Afl. 1/3)

#36. Hoe groei je zo snel mogelijk door naar een ton omzet per jaar? (fase 1) (Afl. 1/3)

Oct 24, 202319:08
#35. Wat doe je als je plan slechter uitpakt, dan je gepland hebt?

#35. Wat doe je als je plan slechter uitpakt, dan je gepland hebt?

"Je moet je omzet plannen", wordt er veel gezegd. En je kan natuurlijk een heel plan maken, gebaseerd op cijfers (al dan niet uit het verleden). Maar wat doe je als je plan slechter uitpakt dan je gepland hebt? Wanneer en hoe stuur je dan bij, zodat je alsnog je doel behaalt?  
 
Ik geloof dat wanneer je goed wordt in het bijsturen, dat daar het grootste "goud" voor je ligt. 
 
In deze podcastaflevering neem ik je mee in mijn plan voor de CEO Boat Experience, die een compleet andere wending kreeg. Ook ga ik je alles vertellen over mijn Mystery offer, waar ik onlangs achter de schermen mee ben gestart. Een van de eerste deelnemers hiervan verkocht hiermee binnen 3 weken haar Hoogwaardige aanbod! 
 
Tot slot heb ik ook een besluit genomen, die ik in deze podcast als laatste ook nog deel. 
_____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠⁠


Oct 17, 202346:17
#34. Ben je actief of reactief in je bedrijf?

#34. Ben je actief of reactief in je bedrijf?

Ben je regelmatig bezig om een hele lijst aan to-do’s voor je bedrijf af te werken, terwijl je je eigen veel liever bezig zou houden met iets anders in je bedrijf? Geef jij je klanten wat ze vragen of geef jij je klanten wat ze nodig hebben? Ben je op een actieve manier of een reactieve manier aan het ondernemen?

In deze podcastaflevering ga ik het met je hebben over hoe je de switch kan maken van reactief ondernemen naar actief ondernemen, zodat je de regie pakt over de resultaten van jouw klanten, je eigen agenda en tijdsbesteding, maar ook over het binnenhalen van nieuwe, investeringsbereide klanten.

En ik kan je vertellen: Dit geeft je instant veel meer rust in je hoofd.

Het stelt je in staat om van te switchen van geleefd worden door je bedrijf naar een bedrijf als aanvulling op jouw ideale leven.

_____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠⁠

Oct 03, 202316:54
#33. Wat als een potentiële klant de vragenlijst voorafgaand aan een verkoopgesprek niet of kortaf invult?

#33. Wat als een potentiële klant de vragenlijst voorafgaand aan een verkoopgesprek niet of kortaf invult?

Sep 26, 202328:30
#32. Ik ga mijn team uitbreiden met twee mensen

#32. Ik ga mijn team uitbreiden met twee mensen

Afgelopen week heb ik mijn eerste teamlid aangenomen en binnenkort volgt er nog een tweede teamlid. In deze podcastaflevering geef ik je een kijkje achter de schermen in waarom ik twee mensen toevoeg aan mijn team, in wat voor functies en waar ze mij bij gaan helpen. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Na de CEO Boat Experience (een Businessclass gecombineerd met een sloeptocht over de Loosdrechtse Plassen), ben jij de CEO, die jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k binnen één maand daadwerkelijk verkoopt. Bovendien weet je dit waar te maken en creëer je tevreden klanten & 5- sterren recensies. Dit gaat de marketing voor jou doen en zorgt weer voor een nieuwe aanwas van goedbetalende klanten. ⁠⁠⁠Klik hier voor meer info + aanmelden voor de CEO Boat Experience⁠⁠⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠⁠

Sep 07, 202318:02
#31. Als je denkt: "Ik wil betaalbaar zijn voor klanten, die mij niet kunnen betalen"

#31. Als je denkt: "Ik wil betaalbaar zijn voor klanten, die mij niet kunnen betalen"

Je helpt al veel klanten, maar hoort ook nog te vaak dat je “te duur“ bent of het blijft nog net te vaak bij “interesse“ steken. Grote kans dat dit ook de reden is dat je het gevoel hebt dat je je waarde en je prijzen niet verder kan verhogen. En/of dat je “betaalbaar“ wil blijven voor klanten, met een kleiner budget. In deze podcastaflevering neem ik je mee in waarom mensen jou nog te duur vinden of het blijft hangen bij interesse. Bovendien geef ik voorbeelden van wat ervoor nodig is om je meerwaarde en prijzen wél te verhogen, waarbij klanten de meerwaarde ook inzien en hier met liefde meer voor betalen. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Tevreden klanten en een flinke omzet. Tijdens mijn exclusieve Gratis Masterclass creëer je jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k, waarvoor je durft te gaan staan. Na deze masterclass ben je gereed om dit aanbod te gaan verkopen. Ik laat je zien hoe je jouw meerwaarde verhoogt, zonder dat hiervoor meer tijd van jou persoonlijk nodig is. Groei door met een bedrijf, waarbij je de ruimte hebt voor dat wat écht belangrijk is voor je. Zoals je gezin. Leuke dingen doen. You name it ;). Let op. Dit is niet achteroverleunen en luisteren, maar je wordt aan het werk gezet ;). ⁠⁠⁠⁠Klik hier om jezelf aan te melden voor de Gratis Masterclass⁠⁠⁠⁠ Na de CEO Boat Experience (een Businessclass gecombineerd met een sloeptocht over de Loosdrechtse Plassen), ben jij de CEO, die jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k binnen één maand daadwerkelijk verkoopt. Bovendien weet je dit waar te maken en creëer je tevreden klanten & 5- sterren recensies. Dit gaat de marketing voor jou doen en zorgt weer voor een nieuwe aanwas van goedbetalende klanten. ⁠⁠Klik hier voor meer info + aanmelden voor de CEO Boat Experience⁠⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠⁠

Aug 29, 202320:19
#30. Waarom kosten besparen niet altijd slim is (+ alles over de CEO Boat Experience)

#30. Waarom kosten besparen niet altijd slim is (+ alles over de CEO Boat Experience)

In deze podcastaflevering neem ik je mee, waarom kosten besparen niet altijd slim is. Welke gewoonte je jezelf zo snel mogelijk eigen hebt te maken om sneller te kunnen groeien. En daarnaast vertel ik in het tweede deel van deze podcastaflevering over een belangrijk besluit wat ik nam over de CEO Boat Experience + alles over hoe de CEO Boat Experience er nú uitziet. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Tevreden klanten en een flinke omzet. Tijdens mijn exclusieve Gratis Masterclass creëer je jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k, waarvoor je durft te gaan staan. Na deze masterclass ben je gereed om dit aanbod te gaan verkopen. Ik laat je zien hoe je jouw meerwaarde verhoogt, zonder dat hiervoor meer tijd van jou persoonlijk nodig is. Groei door met een bedrijf, waarbij je de ruimte hebt voor dat wat écht belangrijk is voor je. Zoals je gezin. Leuke dingen doen. You name it ;). Let op. Dit is niet achteroverleunen en luisteren, maar je wordt aan het werk gezet ;). ⁠⁠⁠Klik hier om jezelf aan te melden voor de Gratis Masterclass⁠⁠⁠ Na de CEO Boat Experience (een Businessclass gecombineerd met een sloeptocht over de Loosdrechtse Plassen), ben jij de CEO, die jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k binnen één maand daadwerkelijk verkoopt. Bovendien weet je dit waar te maken en creëer je tevreden klanten & 5- sterren recensies. Dit gaat de marketing voor jou doen en zorgt weer voor een nieuwe aanwas van goedbetalende klanten. ⁠Klik hier voor meer info + aanmelden voor de CEO Boat Experience⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠⁠

Aug 22, 202323:58
#29. Hoe stimuleer je grotere resultaten bij klanten? + alles over de CEO Boat Experience

#29. Hoe stimuleer je grotere resultaten bij klanten? + alles over de CEO Boat Experience

Hoe stimuleer je grotere, betere en snellere resultaten bij je klanten, zodat jouw meerwaarde verhoogt wordt? Niet alleen jij, maar het gedrag van jouw klant heeft vaak des te meer invloed op het resultaat van jouw aanbod.

In deze podcastaflevering deel ik een belangrijk inzicht over wat jij hier zelf actief kan doen om dit te faciliteren en stimuleren. Bovendien vertel ik je in het tweede deel van deze aflevering ook alles over de CEO Boat Experience, die aankomende zaterdag 2 september zal plaatsvinden. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Tevreden klanten en een flinke omzet. Tijdens mijn exclusieve Gratis Masterclass creëer je jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k, waarvoor je durft te gaan staan. Na deze masterclass ben je gereed om dit aanbod te gaan verkopen. Ik laat je zien hoe je jouw meerwaarde verhoogt, zonder dat hiervoor meer tijd van jou persoonlijk nodig is. Groei door met een bedrijf, waarbij je de ruimte hebt voor dat wat écht belangrijk is voor je. Zoals je gezin. Leuke dingen doen. You name it ;). Let op. Dit is niet achteroverleunen en luisteren, maar je wordt aan het werk gezet ;). ⁠⁠Klik hier om jezelf aan te melden voor de Gratis Masterclass⁠⁠ Na de CEO Boat Experience (een Businessclass gecombineerd met een sloeptocht over de Loosdrechtse Plassen), ben jij de CEO, die een hoogwaardige aanbod van 10 of 20k daadwerkelijk waarmaakt en tevreden klanten & 5- sterrenrecensies creëert. Dit gaat de marketing voor jou doen en zorgt weer voor een nieuwe aanwas van goedbetalende klanten. Klik hier voor meer informatie over de CEO Boat Experience Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠⁠Aug 15, 202325:16
#28. Wat je kunt leren van een makelaar voor meer verkopen

#28. Wat je kunt leren van een makelaar voor meer verkopen

In mijn tijd als makelaar ontdekte ik een aantal dingen, die ervoor zorgde dat woningen sneller verkocht werden en tegen een hogere prijs. Het mooie is dat deze strategieën ook toepasbaar zijn als je een online bedrijf hebt en je jouw aanbod sneller wil verkopen tegen een hogere investering.

Daarom geef ik je in deze podcastaflevering een inkijkje in mijn tijd als makelaar en deel ik wat je kan leren van een makelaar voor meer verkopen. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Tevreden klanten en een flinke omzet. Tijdens mijn exclusieve Gratis Masterclass creëer je jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k, waarvoor je durft te gaan staan. Na deze masterclass ben je gereed om dit aanbod te gaan verkopen. Ik laat je zien hoe je jouw meerwaarde verhoogt, zonder dat hiervoor meer tijd van jou persoonlijk nodig is. Groei door met een bedrijf, waarbij je de ruimte hebt voor dat wat écht belangrijk is voor je. Zoals je gezin. Leuke dingen doen. You name it ;). Let op. Dit is niet achteroverleunen en luisteren, maar je wordt aan het werk gezet ;). ⁠Klik hier om jezelf aan te melden voor de Gratis Masterclass⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠


Aug 08, 202312:08
#27. Hoe combineer je het ondernemerschap & het moederschap?

#27. Hoe combineer je het ondernemerschap & het moederschap?

Hoe voorkom je dat je jezelf continu aan het schikken bent naar je bedrijf, waardoor dit wellicht vaker dan je zou willen ten koste gaat van dat wat eigenlijk echt belangrijk is in je leven? Zoals je gezin. Je kinderen. Het léven.

Tegelijkertijd heb je ook een commitment naar je bedrijf toe om voor continuïteit en verdere groei te zorgen. Hoe combineer je deze twee met elkaar?

In deze podcastaflevering deel ik 4 inzichten met je, waarvan ik geloof dat je hiermee een fijnere balans krijgt in het ondernemerschap & moederschap. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online.

Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Tevreden klanten en een flinke omzet. Tijdens mijn exclusieve Gratis Masterclass creëer je jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k, waarvoor je durft te gaan staan. Na deze masterclass ben je gereed om dit aanbod te gaan verkopen. Ik laat je zien hoe je jouw meerwaarde verhoogt, zonder dat hiervoor meer tijd van jou persoonlijk nodig is. Groei door met een bedrijf, waarbij je de ruimte hebt voor dat wat écht belangrijk is voor je. Zoals je gezin. Leuke dingen doen. You name it ;). Let op. Dit is geen kennis zuigen, maar je wordt aan het werk gezet ;). Klik hier om jezelf aan te melden voor de Gratis Masterclass Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.


Aug 01, 202322:13
#26. Wat kan je nu al doen om financiële vrijheid te creëren? (Afl. 2/2)

#26. Wat kan je nu al doen om financiële vrijheid te creëren? (Afl. 2/2)

Het slim managen van je geld. Het doen van investeringen in vastgoed, bitcoin of crypto: wanneer begin je daar nu eigenlijk mee? Het voelt wellicht als een ver van je bed show om na te denken over je pensioen of een investering in een woning. Toch geloof ik dat er altijd nú al mogelijkheden zijn. In deze podcastaflevering laat ik je zien wat je nú al kan doen om financiële vrijheid te creëren. Deze aflevering is onderdeel van een tweedelige serie. Beluister eerst aflevering 25 nog even als je dit niet gedaan hebt. In deze podcastaflevering neem ik je mee naar wat je nú al kan doen om meer te genieten en jouw ideale leven te leiden. Het middel, moet het doel namelijk niet voorbij gaan ;). _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online.

Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Tevreden klanten en een flinke omzet. Tijdens mijn exclusieve Gratis Masterclass creëer je jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k, waarvoor je durft te gaan staan. Na deze masterclass ben je gereed om dit aanbod te gaan verkopen. Ik laat je zien hoe je jouw meerwaarde verhoogt, zonder dat hiervoor meer tijd van jou persoonlijk nodig is. Groei door met een bedrijf, waarbij je de ruimte hebt voor dat wat écht belangrijk is voor je. Zoals je gezin. Leuke dingen doen. You name it ;). Let op. Dit is geen kennis zuigen, maar je wordt aan het werk gezet ;). ⁠Klik hier om jezelf aan te melden voor de Gratis Masterclass⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠


Jul 18, 202316:03
#25. Hoe kan je je ideale leven naar jezelf toetrekken? (Afl. 1/2)

#25. Hoe kan je je ideale leven naar jezelf toetrekken? (Afl. 1/2)

"Als... Dan...". Dat is wat ik regelmatig hoor als het gaat om het creëren van je ideale leven. Het leven is alleen nú. En morgen is niet gegarandeerd. In deze podcastaflevering neem ik je mee naar wat je nú al kan doen om meer te genieten en jouw ideale leven te leiden. Deze aflevering is bovendien onderdeel van een tweedelige serie. Volgende week komt de aflevering online, waarin ik je mee neem naar wat je nú al kan doen om financiële vrijheid te creëren. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online.

Op Instagram deel ik alles over het creëren van een leven met financiële vrijheid, terwijl je vooral ook kan genieten van de kleine dingen in het leven. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Tevreden klanten en een flinke omzet. Tijdens mijn exclusieve Gratis Masterclass creëer je jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k, waarvoor je durft te gaan staan. Na deze masterclass ben je gereed om dit aanbod te gaan verkopen. Ik laat je zien hoe je jouw meerwaarde verhoogt, zonder dat hiervoor meer tijd van jou persoonlijk nodig is. Groei door met een bedrijf, waarbij je de ruimte hebt voor dat wat écht belangrijk is voor je. Zoals je gezin. Leuke dingen doen. You name it ;). Let op. Dit is geen kennis zuigen, maar je wordt aan het werk gezet ;). ⁠Klik hier om jezelf aan te melden voor de Gratis Masterclass⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie om door te groeien met een bedrijf dat jouw leven complementeert? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠


Jul 11, 202311:37
#24. Hoe kan je je bedrijf loslaten tijdens de (zomer)vakantie?
Jul 04, 202321:25
#23. Is het een illusie om véél meer geld te verdienen in minder tijd?
Jun 27, 202312:21
#22. Hoe ik instant een overtuiging om kon buigen
Jun 20, 202316:48
#21. Dit is waarom je nog niet als leider gezien wordt
Jun 13, 202306:27
#20. Moet je je prijzen wel of niet op je website zetten?

#20. Moet je je prijzen wel of niet op je website zetten?

Is het wel of niet slim om je prijzen op je website te zetten? Deze vraag hoor ik regelmatig en ik merk dat de meningen er behoorlijk over verdeeld zijn.

Ik geloof dat dit geen kwestie van JA of NEE is, maar dat dit afhankelijk is van verschillende factoren en situaties in jouw persoonlijke situatie.

In deze podcastaflevering deel ik mijn visie over in welke situaties ik je aanraad om wel of juist niet je prijzen op je website te zetten en waarom. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. ⁠⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Het bereik op Instagram neemt af en er zijn steeds meer online ondernemers. Hoe zorg je er nu voor dat jouw Instagram Stories wél meer verkopen opleveren? Op dinsdag 13 juni van 10-11.30 uur geef ik hier de Masterclass The Secrets of Selling Stories over. Ik laat zien welke psychische elementen ik toepas, waardoor meestal zo'n 80% van mijn kijkers mijn stories tot het einde afkijkt en ik hierdoor dus gloeiendhete leads creëer, waaraan ik kan verkopen. ⁠⁠Klik hier voor meer info & om jezelf aan te melden voor de Masterclass: "The Secrets of Selling Stories".⁠⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik persoonlijk voor jou en je bedrijf zie om meer te gaan verdienen in minder tijd? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠⁠Klik dan hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠


Jun 06, 202317:26
#19. "Hoe kan je misleidende marketing vermijden en integer blijven?"

#19. "Hoe kan je misleidende marketing vermijden en integer blijven?"

Ben je wel integer met al die Marketing Trucjes? Veel geld vragen voor je aanbod, is dat wel integer? Een salesgesprek voeren volgens een script, is dat wel integer? Geen prijzen op je website zetten, is dat wel integer? Afgelopen jaren ben ik in veel verschillende situaties terecht gekomen, waarbij ik ondernemers zich zorgen hoorde maken of zij wel integer waren in hun marketing. Wanneer ben je nu wel en niet integer? In deze podcastaflevering deel ik mijn visie over integriteit in verschillende situaties als online ondernemer met je. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. ⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠

Het bereik op Instagram neemt af en er zijn steeds meer online ondernemers. Hoe zorg je er nu voor dat jouw Instagram Stories wél verkopen opleveren? Op dinsdag 13 juni van 10-11.30 uur geef ik hier de Masterclass The Secrets of Selling Stories over. Ik laat zien welke psychische elementen ik toepas, waardoor meestal zo'n 80% van mijn kijkers mijn stories tot het einde afkijkt en ik hierdoor dus gloeiendhete leads creëer, waaraan ik kan verkopen. ⁠Klik hier voor meer info & om jezelf aan te melden voor de Masterclass: "The Secrets of Selling Stories".⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik persoonlijk voor jou en je bedrijf zie om meer te gaan verdienen in minder tijd? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠Klik dan hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠


May 30, 202314:58
#18. Wat doe je als (potentiële) klanten niet meer reageren?

#18. Wat doe je als (potentiële) klanten niet meer reageren?

May 23, 202321:39
#17. Ben je wel bekend of populair genoeg voor het vragen van hogere prijzen als 5, 10 of 20k?
May 16, 202312:03
#16. Waar dient jouw tijd en energie naartoe te gaan als je verder wil groeien met je bedrijf?

#16. Waar dient jouw tijd en energie naartoe te gaan als je verder wil groeien met je bedrijf?

Je kunt heel veel doen, maar eigenlijk geen meter vooruitkomen met je bedrijf. Hoe voorkom je dat je ondersneeuwt als je groeit met je bedrijf?
Waar dient jouw tijd en energie in te zitten om wel de ruimte te hebben om door te groeien? Hoe manage je jezelf daarin? Hoe creëer je de headspace om toe te komen aan dat mooie plan, wat je elke keer maar uitstelt?

Spoiler: Je kunt nog zoveel productiviteitstips toepassen als je wil, maar als je dit niet verandert belemmert het je groei.

In deze aflevering deel ik hier een golden nugget voor.

_________________________

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online.

Volg mij op Instagram via: ⁠https://www.instagram.com/tamara.van.vliet/⁠

Meld jezelf aan voor mijn Gratis Masterclass "In 7 stappen je bedrijf opschalen met een kwalitatief aanbod en een vrije agenda" via deze pagina: ⁠⁠https://www.tamaravanvliet.nl/gratis-masterclass/⁠⁠

Wil je weten welke mogelijkheden ik persoonlijk voor jou en je bedrijf zie om meer te gaan verdienen in minder tijd? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? Vraag dan een Gratis Groeisessie aan via: ⁠https://calendly.com/tamaravanvliet/groeisessie⁠
May 09, 202318:21
#15. Is het High End Businessmodel wel voor jou geschikt?
May 02, 202319:48
#14. In gesprek met Phil van Son over het inzetten van een webinar als je een hogergeprijsd aanbod van 5, 10 of 20k verkoopt.
Apr 25, 202347:46
#13. Hoe speel je nú al in op de opkomst van AI en Chat Gpt?

#13. Hoe speel je nú al in op de opkomst van AI en Chat Gpt?

Wat vraagt het van jou als ondernemer nu er robots worden ontwikkeld, die (een deel van) onze werkzaamheden kunnen overnemen? Wat voor invloed heeft Chat Gpt op het aantrekken van de meest passende klanten voor jouw kwalitatieve aanbod van 5, 10 of 20k?

In hoeverre kan je een robot die content voor je laten maken, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit en je alsnog die meest passende klanten triggert?

Hoe voorkom je dat je binnen een half jaar achter de feiten aan gaat lopen en zorg je er júist voor dat AI je bedrijfsvoering makkelijker gaat maken?

Ik ging op onderzoek uit en in deze podcast deel ik hierover.

Tijdens de High Level Copywriting Livedag op 5 april 2023 deel ik bovendien meer over hoe je met Chat Gpt jouw content grotendeels geautomatiseerd kunt laten schrijven door een robot, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit hiervan. En wat dit van jou vraagt om hiermee de meest passende klanten aan te trekken voor jouw hogergeprijsde aanbod van 5, 10 of 20k.

Tijdens deze dag deel ik mijn Copywriting geheimen met je en leer ik je hoe je ervoor zorgt dat de meest passende klanten al grotendeels voorafgaand aan het verkoopgesprek overtuigd zijn van jou.

Klik hier voor meer info & aanmelden:
https://www.tamaravanvliet.nl/livedag/

Wil je graag mijn persoonlijke hulp om door te groeien met je bedrijf met de meest passende en investeringsbereide klanten?

Vraag dan een Gratis Groeisessie aan via: https://calendly.com/tamaravanvliet/groeisessie en dan ga ik graag met je in gesprek om te bekijken of ik je kan helpen.

En vergeet je niet te abonneren op mijn podcast kanaal, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar komt.

Mar 04, 202309:36
#12. Dit gebeurt er als je de verkeerde bezwaren tackelt.
Feb 17, 202305:22
#11. Interessante klanten staan recht voor je neus.
Dec 16, 202220:12
#10. Hoe filter je op de meest passende en investeringsbereide klant?

#10. Hoe filter je op de meest passende en investeringsbereide klant?

Hoe kan je in jouw marketing al filteren op jouw ideale klant, zodat je niet met jan en alleman in gesprek gaat, maar zuinig met jouw tijd omgaat?

Je wil klanten aantrekken, die de waarde van jouw aanbod het beste kunnen verzilveren, zodat zij hele goede resultaten behalen met jouw hulp en het dus ook logisch is dat jij hier een hogere investering tegenoverstelt.  

Tegelijkertijd wil je ook "gezeik" aan de achterkant van je bedrijf voorkomen, omdat het toch geen goede match bleek te zijn. De klanten die jou veel energie en tijd kosten bij voorbaat al afstoten.

En je wil vooral ook een efficiënter verkoopproces, waarbij jouw tijd en aandacht niet naar iedereen die geïnteresseerd is hoeft uit te gaan, maar zo veel mogelijk naar de mensen die daadwerkelijk gaan kopen bij je.

Wanneer is iemand wel en wanneer is iemand geen match met jouw aanbod?

Hoe toets je al voorafgaand aan het verkoopgesprek of iemand investeringsbereid is?

Wanneer mogen de alarmbellen afgaan en wanneer zet je het licht op groen?

In deze podcast deel ik 6 manieren om te filteren op de meest passende en investeringsbereide klant. Wat kan je actief zelf doen om deze klanten aan te trekken en dus ook andere type klanten meer af te stoten?

Wil je jouw meerwaarde nog veel meer gaan verzilveren in de vorm van omzet? Een hogere prijs vragen en doorlopend de meest passende en investeringsbereide klanten hiervoor aantrekken?  

Vraag dan een Gratis Doorbraaksessie met mij aan, dan bekijken we samen of ik jou verder kan helpen in het No Limits Mentorship Programma.

In December heb ik nog 1 plaats om te starten en in Januari gaat de investering voor mijn traject omhoog.

Klik hier om een gesprek met mij in te plannen:
https://calendly.com/tamaravanvliet/doorbraaksessie/

Of geef jezelf en jouw bedrijf een korte injectie door naar de High Level Instagram Copywriting Livedag te komen op woensdag 5 april 2023, waarbij we het gaan hebben over wat er voor nodig is om jouw content naar een hoger niveau te tillen. Deze dag is speciaal voor gevorderde ondernemers, waarbij het gesprek nog te vaak blijft hangen bij "interesse". En als je wil dat de meest passende klanten al voorafgaand aan het verkoopgesprek grotendeels overtuigd zijn van JOU.

Klik hier voor meer informatie of om je Early Bird Ticket met korting te claimen:
https://www.tamaravanvliet.nl/livedag/

Dec 06, 202227:03
#9. Hoe ontdek je jouw Zone of Genius?
Nov 18, 202237:04
#8. Wat heeft de High Level Instagram Copywriting Livedag mij opgeleverd?
Oct 25, 202244:41
#7. Hoe kan ik mijn "senioriteit" in mijn expertise meer laten zien?
Oct 04, 202215:31
#6. Hoe zorg je ervoor dat een post je ideale klant raakt?
Sep 09, 202210:52
#5. Waar ligt de grens tussen het wel of niet delen van persoonlijke verhalen?
Sep 02, 202215:07
#4. Het geheim achter een post die Viral gaat.
Aug 26, 202210:08
#3. Investeringsbereide klanten aantrekken dankzij je voorbeeldfunctie.

#3. Investeringsbereide klanten aantrekken dankzij je voorbeeldfunctie.

Waarom kan te veel of het tijdstip van je zichtbaarheid er juist voor zorgen dat je de investeringsbereide klanten afstoot?

In deze aflevering neem ik je mee in de onbewuste signalen, die jij afgeeft via jouw content. Na deze podcast ben je jezelf ervan bewust hoe je jouw leiderschapsrol beter kan "pakken" en uitstralen met jouw online zichtbaarheid.

Wil je nog meer van dit soort tweaks over de psychologie achter de aankoopbeslissing leren toepassen in jouw content? Wil je High Level posts en content leren schrijven, zodat je hiermee de meest passende klanten aantrekt voor jouw kwalitatieve en hogergeprijsde aanbod van 5, 10 of 20k?

Kom dan naar de High Level Instagram Copywriting Livedag op woensdag 28 september.
Claim nu je Early- bird Ticket via https://www.tamaravanvliet.nl/livedag/

Aug 19, 202209:53
#2. Wanneer je zichtbaarheid voor merkafbreuk zorgt.

#2. Wanneer je zichtbaarheid voor merkafbreuk zorgt.

Zichtbaarheid om de consistentie te waarborgen of zonder dit doordacht te hebben kan zorgen merkafbreuk. En is in mijn ogen dus ook zonde van je tijd. Anderzijds, kan je zichtbaarheid ook vóór je laten werken en zorgen dat je je merk verder uitbouwt. Waar ligt de "grens" in het wel en niet delen van persoonlijke dingen? Wat draagt bij aan het krijgen van de meest passende klanten en wat niet? In deze aflevering deel ik hier meer over. Wil je meer leren over het aantrekken van de meest passende klanten? Kom dan naar de High Level Instagram Copywriting Livedag. Voor meer info & aanmelden kijk op: https://www.tamaravanvliet.nl/livedag/
Aug 12, 202210:36
#1. Waarom je niet élke klant aan wil nemen...

#1. Waarom je niet élke klant aan wil nemen...

Dit is geen pleidooi over het kiezen van je ideale klant ;). Ik ga er vanuit dat je deze al hebt. In deze aflevering leg ik uit hoe een selectieprocedure ervoor kan zorgen dat je jouw omzetplafond doorbreekt, zonder overstromende agenda en je daarnaast ook meer voldoening en energie uit je bedrijf haalt. Volg mij op Instagram via www.instagram.com/tamara.van.vliet

Feb 08, 202210:48