Skip to main content
Spotify for Podcasters
Meer Verdienen in Minder Tijd - Tamara van Vliet

Meer Verdienen in Minder Tijd - Tamara van Vliet

By Tamara van Vliet

Ik help gevestigde ondernemers om met hoge kwaliteit en hoge prijzen op te schalen, terwijl je ruimte hebt in je agenda om te doen wat jij echt belangrijk vindt in het leven.

Onderwerpen zijn: Positionering, Communicatie, Sales en Leiderschap.

Volg mij via Instagram @tamara.van.vliet

Of boek een Gratis Doorbraaksessie via www.tamaravanvliet.nl/
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

#19. "Hoe kan je misleidende marketing vermijden en integer blijven?"

Meer Verdienen in Minder Tijd - Tamara van VlietMay 30, 2023

00:00
14:58
#19. "Hoe kan je misleidende marketing vermijden en integer blijven?"

#19. "Hoe kan je misleidende marketing vermijden en integer blijven?"

Ben je wel integer met al die Marketing Trucjes? Veel geld vragen voor je aanbod, is dat wel integer? Een salesgesprek voeren volgens een script, is dat wel integer? Geen prijzen op je website zetten, is dat wel integer? Afgelopen jaren ben ik in veel verschillende situaties terecht gekomen, waarbij ik ondernemers zich zorgen hoorde maken of zij wel integer waren in hun marketing. Wanneer ben je nu wel en niet integer? In deze podcastaflevering deel ik mijn visie over integriteit in verschillende situaties als online ondernemer met je. _____________________________ Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. ⁠⁠Klik hier om mij te volgen op Instagram⁠⁠⁠⁠⁠

Het bereik op Instagram neemt af en er zijn steeds meer online ondernemers. Hoe zorg je er nu voor dat jouw Instagram Stories wél verkopen opleveren? Op dinsdag 13 juni van 10-11.30 uur geef ik hier de Masterclass The Secrets of Selling Stories over. Ik laat zien welke psychische elementen ik toepas, waardoor meestal zo'n 80% van mijn kijkers mijn stories tot het einde afkijkt en ik hierdoor dus gloeiendhete leads creëer, waaraan ik kan verkopen. ⁠Klik hier voor meer info & om jezelf aan te melden voor de Masterclass: "The Secrets of Selling Stories".⁠ Wil je weten welke mogelijkheden ik persoonlijk voor jou en je bedrijf zie om meer te gaan verdienen in minder tijd? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? ⁠⁠Klik dan hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen.⁠


May 30, 202314:58
#18. Wat doe je als (potentiële) klanten niet meer reageren?

#18. Wat doe je als (potentiële) klanten niet meer reageren?

May 23, 202321:39
#17. Ben je wel bekend of populair genoeg voor het vragen van hogere prijzen als 5, 10 of 20k?
May 16, 202312:03
#16. Waar dient jouw tijd en energie naartoe te gaan als je verder wil groeien met je bedrijf?

#16. Waar dient jouw tijd en energie naartoe te gaan als je verder wil groeien met je bedrijf?

Je kunt heel veel doen, maar eigenlijk geen meter vooruitkomen met je bedrijf. Hoe voorkom je dat je ondersneeuwt als je groeit met je bedrijf?
Waar dient jouw tijd en energie in te zitten om wel de ruimte te hebben om door te groeien? Hoe manage je jezelf daarin? Hoe creëer je de headspace om toe te komen aan dat mooie plan, wat je elke keer maar uitstelt?

Spoiler: Je kunt nog zoveel productiviteitstips toepassen als je wil, maar als je dit niet verandert belemmert het je groei.

In deze aflevering deel ik hier een golden nugget voor.

_________________________

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om een melding te krijgen van de volgende podcast aflevering. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online.

Volg mij op Instagram via: ⁠https://www.instagram.com/tamara.van.vliet/⁠

Meld jezelf aan voor mijn Gratis Masterclass "In 7 stappen je bedrijf opschalen met een kwalitatief aanbod en een vrije agenda" via deze pagina: ⁠⁠https://www.tamaravanvliet.nl/gratis-masterclass/⁠⁠

Wil je weten welke mogelijkheden ik persoonlijk voor jou en je bedrijf zie om meer te gaan verdienen in minder tijd? En wil je onderzoeken of ik je hierbij kan helpen? Vraag dan een Gratis Groeisessie aan via: ⁠https://calendly.com/tamaravanvliet/groeisessie⁠
May 09, 202318:21
#15. Is het High End Businessmodel wel voor jou geschikt?
May 02, 202319:48
#14. In gesprek met Phil van Son over het inzetten van een webinar als je een hogergeprijsd aanbod van 5, 10 of 20k verkoopt.
Apr 25, 202347:46
#13. Hoe speel je nú al in op de opkomst van AI en Chat Gpt?

#13. Hoe speel je nú al in op de opkomst van AI en Chat Gpt?

Wat vraagt het van jou als ondernemer nu er robots worden ontwikkeld, die (een deel van) onze werkzaamheden kunnen overnemen? Wat voor invloed heeft Chat Gpt op het aantrekken van de meest passende klanten voor jouw kwalitatieve aanbod van 5, 10 of 20k?

In hoeverre kan je een robot die content voor je laten maken, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit en je alsnog die meest passende klanten triggert?

Hoe voorkom je dat je binnen een half jaar achter de feiten aan gaat lopen en zorg je er júist voor dat AI je bedrijfsvoering makkelijker gaat maken?

Ik ging op onderzoek uit en in deze podcast deel ik hierover.

Tijdens de High Level Copywriting Livedag op 5 april 2023 deel ik bovendien meer over hoe je met Chat Gpt jouw content grotendeels geautomatiseerd kunt laten schrijven door een robot, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit hiervan. En wat dit van jou vraagt om hiermee de meest passende klanten aan te trekken voor jouw hogergeprijsde aanbod van 5, 10 of 20k.

Tijdens deze dag deel ik mijn Copywriting geheimen met je en leer ik je hoe je ervoor zorgt dat de meest passende klanten al grotendeels voorafgaand aan het verkoopgesprek overtuigd zijn van jou.

Klik hier voor meer info & aanmelden:
https://www.tamaravanvliet.nl/livedag/

Wil je graag mijn persoonlijke hulp om door te groeien met je bedrijf met de meest passende en investeringsbereide klanten?

Vraag dan een Gratis Groeisessie aan via: https://calendly.com/tamaravanvliet/groeisessie en dan ga ik graag met je in gesprek om te bekijken of ik je kan helpen.

En vergeet je niet te abonneren op mijn podcast kanaal, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar komt.

Mar 04, 202309:36
#12. Dit gebeurt er als je de verkeerde bezwaren tackelt.
Feb 17, 202305:22
#11. Interessante klanten staan recht voor je neus.
Dec 16, 202220:12
#10. Hoe filter je op de meest passende en investeringsbereide klant?

#10. Hoe filter je op de meest passende en investeringsbereide klant?

Hoe kan je in jouw marketing al filteren op jouw ideale klant, zodat je niet met jan en alleman in gesprek gaat, maar zuinig met jouw tijd omgaat?

Je wil klanten aantrekken, die de waarde van jouw aanbod het beste kunnen verzilveren, zodat zij hele goede resultaten behalen met jouw hulp en het dus ook logisch is dat jij hier een hogere investering tegenoverstelt.  

Tegelijkertijd wil je ook "gezeik" aan de achterkant van je bedrijf voorkomen, omdat het toch geen goede match bleek te zijn. De klanten die jou veel energie en tijd kosten bij voorbaat al afstoten.

En je wil vooral ook een efficiënter verkoopproces, waarbij jouw tijd en aandacht niet naar iedereen die geïnteresseerd is hoeft uit te gaan, maar zo veel mogelijk naar de mensen die daadwerkelijk gaan kopen bij je.

Wanneer is iemand wel en wanneer is iemand geen match met jouw aanbod?

Hoe toets je al voorafgaand aan het verkoopgesprek of iemand investeringsbereid is?

Wanneer mogen de alarmbellen afgaan en wanneer zet je het licht op groen?

In deze podcast deel ik 6 manieren om te filteren op de meest passende en investeringsbereide klant. Wat kan je actief zelf doen om deze klanten aan te trekken en dus ook andere type klanten meer af te stoten?

Wil je jouw meerwaarde nog veel meer gaan verzilveren in de vorm van omzet? Een hogere prijs vragen en doorlopend de meest passende en investeringsbereide klanten hiervoor aantrekken?  

Vraag dan een Gratis Doorbraaksessie met mij aan, dan bekijken we samen of ik jou verder kan helpen in het No Limits Mentorship Programma.

In December heb ik nog 1 plaats om te starten en in Januari gaat de investering voor mijn traject omhoog.

Klik hier om een gesprek met mij in te plannen:
https://calendly.com/tamaravanvliet/doorbraaksessie/

Of geef jezelf en jouw bedrijf een korte injectie door naar de High Level Instagram Copywriting Livedag te komen op woensdag 5 april 2023, waarbij we het gaan hebben over wat er voor nodig is om jouw content naar een hoger niveau te tillen. Deze dag is speciaal voor gevorderde ondernemers, waarbij het gesprek nog te vaak blijft hangen bij "interesse". En als je wil dat de meest passende klanten al voorafgaand aan het verkoopgesprek grotendeels overtuigd zijn van JOU.

Klik hier voor meer informatie of om je Early Bird Ticket met korting te claimen:
https://www.tamaravanvliet.nl/livedag/

Dec 06, 202227:03
#9. Hoe ontdek je jouw Zone of Genius?
Nov 18, 202237:04
#8. Wat heeft de High Level Instagram Copywriting Livedag mij opgeleverd?
Oct 25, 202244:41
#7. Hoe kan ik mijn "senioriteit" in mijn expertise meer laten zien?
Oct 04, 202215:31
#6. Hoe zorg je ervoor dat een post je ideale klant raakt?
Sep 09, 202210:52
#5. Waar ligt de grens tussen het wel of niet delen van persoonlijke verhalen?
Sep 02, 202215:07
#4. Het geheim achter een post die Viral gaat.
Aug 26, 202210:08
#3. Investeringsbereide klanten aantrekken dankzij je voorbeeldfunctie.

#3. Investeringsbereide klanten aantrekken dankzij je voorbeeldfunctie.

Waarom kan te veel of het tijdstip van je zichtbaarheid er juist voor zorgen dat je de investeringsbereide klanten afstoot?

In deze aflevering neem ik je mee in de onbewuste signalen, die jij afgeeft via jouw content. Na deze podcast ben je jezelf ervan bewust hoe je jouw leiderschapsrol beter kan "pakken" en uitstralen met jouw online zichtbaarheid.

Wil je nog meer van dit soort tweaks over de psychologie achter de aankoopbeslissing leren toepassen in jouw content? Wil je High Level posts en content leren schrijven, zodat je hiermee de meest passende klanten aantrekt voor jouw kwalitatieve en hogergeprijsde aanbod van 5, 10 of 20k?

Kom dan naar de High Level Instagram Copywriting Livedag op woensdag 28 september.
Claim nu je Early- bird Ticket via https://www.tamaravanvliet.nl/livedag/

Aug 19, 202209:53
#2. Wanneer je zichtbaarheid voor merkafbreuk zorgt.

#2. Wanneer je zichtbaarheid voor merkafbreuk zorgt.

Zichtbaarheid om de consistentie te waarborgen of zonder dit doordacht te hebben kan zorgen merkafbreuk. En is in mijn ogen dus ook zonde van je tijd. Anderzijds, kan je zichtbaarheid ook vóór je laten werken en zorgen dat je je merk verder uitbouwt. Waar ligt de "grens" in het wel en niet delen van persoonlijke dingen? Wat draagt bij aan het krijgen van de meest passende klanten en wat niet? In deze aflevering deel ik hier meer over. Wil je meer leren over het aantrekken van de meest passende klanten? Kom dan naar de High Level Instagram Copywriting Livedag. Voor meer info & aanmelden kijk op: https://www.tamaravanvliet.nl/livedag/
Aug 12, 202210:36
#1. Waarom je niet élke klant aan wil nemen...

#1. Waarom je niet élke klant aan wil nemen...

Dit is geen pleidooi over het kiezen van je ideale klant ;). Ik ga er vanuit dat je deze al hebt. In deze aflevering leg ik uit hoe een selectieprocedure ervoor kan zorgen dat je jouw omzetplafond doorbreekt, zonder overstromende agenda en je daarnaast ook meer voldoening en energie uit je bedrijf haalt. Volg mij op Instagram via www.instagram.com/tamara.van.vliet

Feb 08, 202210:48