Skip to main content
Spotify for Podcasters
TATU-podcast

TATU-podcast

By TATU ry

TATU ry:n podcast-jaksoissa kuulet erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten (alle 30v), heidän läheistensä ja ammattilaisten kokemuksia sekä saat tietoa ja vinkkejä arkeen ja vapaa-aikaan. TATU ry on tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneiden ja sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän läheistensä valtakunnallinen tukiyhdistys. Lue lisää toiminnastamme: www.tatury.fi/
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Hyvinvointia Kotona

TATU-podcastJun 26, 2020

00:00
17:60
Nuorten kokemuksia TATU ry:n kursseista
Apr 30, 202118:53
Kansainvälinen narkolepsiapäivä podcast 3/3
Sep 18, 202016:22
Kansainvälinen narkolepsiapäivä podcast 2/3
Sep 18, 202011:19
Kansainvälinen narkolepsiapäivä podcast 1/3
Sep 18, 202011:36
Paraurheilijoiden harrastamisen tarinat: Taneli Tenhunen

Paraurheilijoiden harrastamisen tarinat: Taneli Tenhunen

Tässä jaksossa Taneli kertoo oman tarinan harrastuksen löytämisestä. Miten helposti harrastukset ovat löytyneet pienellä paikkakunnalla? Miten Rapakkojoen kauppa liittyy Tanelin lapsuuden harrastuksiin? Mitä vinkkejä Taneli antaa lapsille ja nuorille harrastuksien aloittamiseen? Tanelille tenniksen palaaminen on intohimo ja ammatti. Mitä haaveita vielä on?

Aug 06, 202035:48
Paraurheilijoiden harrastamisen tarinat: Jasmine Repo

Paraurheilijoiden harrastamisen tarinat: Jasmine Repo

Harrastukset ja harrastaminen on monelle tärkeää. Tässä jaksossa Jasmine kertoo oman tarinansa harrastuksen löytämisestä vammautumisen jälkeen.  Miten helposti harrastus löytyy? Mitkä asiat mahdollistavat harrastamisen pyörätuolista? Mikä merkitys esikuvilla on harrastamisessa? Eri harrastuskokeilujen jälkeen Jasmine on löytänyt myös oman lajinsa, ja tavoitteet ovat korkealla.

Jul 30, 202022:21
Paraurheilijoiden harrastamisen tarinat: Aino Tapola

Paraurheilijoiden harrastamisen tarinat: Aino Tapola

Harrastukset ja harrastaminen on monelle tärkeää. Tässä jaksossa Aino kertoo oman tarinansa harrastuksen löytämisestä vammautumisen jälkeen. Miten helposti harrastus löytyy? Mitkä asiat mahdollistavat harrastamisen pyörätuolista? Harrastuksesta on tullut nyt iso osa Ainon elämää ja haaveena on voittaa paralympialaiset.

Jul 23, 202017:26
Hyvinvointia Kotona

Hyvinvointia Kotona

Nyt, kun olemme paljon kotona koronaepidemian aikaan, on hyvää aikaa  pohtia, miten valaistus, sisustus ym. vaikuttavat hyvinvointiin.  Vieraana on Anna-Mari Tuomainen (TUNTUA -  holistisen sisustusarkkitehtuurin konsepti). Hän kertoo, kuinka  pienilläkin ratkaisuilla luot hyvinvointia ja viihtyvyyttä kotiisi.

Jun 26, 202017:60
Nuoret ja narkolepsia

Nuoret ja narkolepsia

Nuoret kertovat mitä narkolepsia on ja miten se näkyy heidän arjessa.

Jun 26, 202007:20
Harrastukset ja vapaaehtoistoiminta

Harrastukset ja vapaaehtoistoiminta

TATUn harrastuspodcastissa nuoret vaihtavat kokemuksia harrastuksen  löytämisestä, kuinka harrastuksiin tulee lähdetyksi ja  lempiharrastuksistaan. Myös vapaaehtoistoiminnasta keskustellaan.

Jun 26, 202020:55
HANAA!-hanke ja vapaa-aika

HANAA!-hanke ja vapaa-aika

Tässä jaksossa HANAA!-hankkeen kautta tutustuneet Emma ja Minnamari sekä TATU:n hankekoordinaattori Piritta keskustelevat muunmuassa vapaa-ajan harrastuksistaan.

Jun 22, 202040:21