Skip to main content
Spotify for Podcasters
Teknologian taajuudella

Teknologian taajuudella

By Tiera Verkkokauppa

Tiera Verkkokauppa podcast -sarja Teknologian taajuudella käsittelee ajankohtaisia aiheita, kuten robotiikka ja hyvinvointiteknologioihin liittyvät ratkaisut, joita on saatavilla Tiera Verkkokauppa -puitesopimuksien kautta. Podcastia isännöivät Tiera verkkokauppojen asiantuntijat ja mukaan olemme kutsuneet vaihtuvia vieraita kuntatoimijoilta sekä hyvinvointialueilta.
Currently playing episode

SOTE ja digitaaliset työympäristöt

Teknologian taajuudellaOct 13, 2023

00:00
26:27
SOTE ja digitaaliset palvelut

SOTE ja digitaaliset palvelut

Tähän jaksoon olemme saaneet vieraaksi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tietohallintojohtaja Ilkka Haatajan. Millaisia digitaalisia palveluita Pohjois-Pohjanmaalla hyödynnetään nyt? Mitä onnistumisia ja haasteita palveluita digitalisoidessa on kohdattu? Mitkä ovat Ilkan mielipiteet tekoälyn hyödyntämisestä hyvinvointialueilla? Kuuntele jakso ja syvenny kanssamme hyvinvointialueiden digitaalisiin palveluihin.

Nov 27, 202322:37
Tekoäly opetuksessa ja oppimisessa – osa 2

Tekoäly opetuksessa ja oppimisessa – osa 2

Tässä jatko-osassa keskustelemme lisää tekoälystä opetuksessa ja oppimisessa. Miten opettaja voi hyödyntää tekoälyä omassa työssään? Käsittelemme myös toista ajankohtaista aihetta eli tekoälyn etiikkaa. Lisäksi kuulemme puhujien näkemyksiä tekoälyn tulevaisuudesta. Jaksoa isännöi Atealta Janne Konttinen ja asiantuntijoina ovat yliopistonlehtori Sirkku Lähdesmäki Itä-Suomen yliopistolta sekä Industry Advisor Vesa Äyräs Microsoftilta.

Nov 20, 202317:60
Tekoäly opetuksessa ja oppimisessa – osa 1

Tekoäly opetuksessa ja oppimisessa – osa 1

Tässä jaksossa keskustelemme tekoälyn hyödyntämisestä opetuksessa ja oppimisessa. Onko tekoäly uhka vai mahdollisuus? Entä, miten tekoäly voisi tukea erilaisia oppijoita? Jaksoa isännöi Atealta Janne Konttinen ja mukaan on kutsuttu yliopistonlehtori Sirkku Lähdesmäki Itä-Suomen yliopistolta sekä Industry Advisor Vesa Äyräs Microsoftilta. Kuuntele jaksosta asiantuntijoiden näkemykset aiheesta!

Nov 20, 202327:32
SOTE ja digitaaliset työympäristöt

SOTE ja digitaaliset työympäristöt

Tässä jaksossa keskustelemme tulevaisuuden sairaalasta. Digitaalisten palveluiden tuottaminen ja hybridityöskentely hyvinvointialueilla kasvaa ja samalla tarve tiloille, joissa työskentelyä voidaan tehdä uudella tavalla sujuvasti ja luotettavasti. Mitä pitää ottaa huomion kokonaisuuden sekä yksilöiden kannalta, uusia tiloja suunniteltaessa tai muunnettaessa vanhoja vastaamaan nykypäivän tarpeita? Millaisia kokemuksia olemme saaneet? Jaksoa isännöi Atealta Miitri Sinkko ja mukaan on kutsuttu Petteri Kauria.

Oct 13, 202326:27
Tietosuoja oppilaitoksissa: DPIA

Tietosuoja oppilaitoksissa: DPIA

Tässä jaksossa keskustelemme tietosuojaa koskevasta vaikutustenarvioinnista eli DPIA:sta. Mitä se tarkoittaa ja miksi se on tärkeää? Milloin ja miten DPIA tulisi tehdä ja mitä seuraamuksia voi tulla, jos sen jättää tekemättä? Jaksoa isännöi Atealta Janne Konttinen ja mukaan on kutsuttu Porin kaupungin erityisasiantuntija Teemu Heino sekä Atean konsultti Antti Lehmussaari. Kuuntele jaksosta asiantuntijoiden näkemykset aiheesta! 

Sep 11, 202345:52
SOTE ja tulevaisuuden teknologiat

SOTE ja tulevaisuuden teknologiat

Tässä jaksossa keskustelemme sosiaali- ja terveydenhuollon teknologioista. Jaksoa isännöi Atealta Miitri Sinkko ja mukaan on kutsuttu Atean Sote Advisor Anna Lahti.  Mitkä ovat tämän päivän haasteita, ratkaisuja ja mitä muutoksia on odotettavissa tulevaisuudessa? Millaisia hyötyjä teknologian hyödyntämisestä voidaan saada? Kuuntele jakso ja päivitä tietosi sote-teknologioista!

Sep 08, 202325:28