Skip to main content
Spotify for Podcasters
Teknologiaturvaajat-podcast

Teknologiaturvaajat-podcast

By Istekki

Tervetuloa kuuntelemaan Istekin Teknologiaturvaajat-podcastia, jossa keskustellaan arjen pienistä ja suurista ilmiöistä – nykyhetkessä ja tulevaisuudessa! Podcastissa haastetaan vallitsevia näkemyksiä yhdessä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa ja keskustelua johdattaa Istekin teknologiaturvaaja Kati Tuovinen. Kuuntelemalla tätä podcastia opit muun muassa, miten teknologiaturvaajat vaikuttavat koko yhteiskuntaamme, mitä teknologioita tulevaisuus tuo tullessaan ja mikä merkitys on kyberturvallisuudella ja vastuullisuudella. Hyppää mukaan kiinnostavalla matkalle!
Available on
Spotify Logo
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Currently playing episode

Jos vain odotat, olet pahasti myöhässä

Teknologiaturvaajat-podcastMar 16, 2023

00:00
43:38
Jos vain odotat, olet pahasti myöhässä

Jos vain odotat, olet pahasti myöhässä

Tässä jaksossa lähdemme tulevaisuusmatkalle ja tutkimme kiinnostavimpia teknologisia trendejä ja ilmiöitä. Keskustelemme siitä, miten maailmamme tulee muuttumaan niiden myötä ja millaisia mahdollisuuksia tulevaisuuden teknologioihin liittyy. Ja ovatko pelot aiheellisia? Kuulet myös, miten musta joutsen ja harmaa sarvikuono liittyvät tulevaisuuden ilmiöihin? Teknologiaturvaajat-podcastin toisessa jaksossa Kati Tuovisen kanssa keskustelemassa tulevaisuuden teknologioista partnerit Patrik Ekström ja Heikki Lahdensuo Gartnerilta sekä strateginen neuvonantaja Juha Tukiainen Istekistä. Tervetuloa kuuntelemaan!
Mar 16, 202343:38
Teknologiaturvaajat istekkiläisyyden sydämenä

Teknologiaturvaajat istekkiläisyyden sydämenä

Mitä teknologiaturvaajat tekevät? Millaisia taitoja tulevaisuuden teknologiaturvaaminen vaatii? Entä mikä merkitys on modernilla johtamisella ja teknologialäpimurroilla? Näihin kysymyksiin saat vastauksen Teknologiaturvaajat-podcastin ensimmäisessä jaksossa, kun Kati Tuovisen vieraaksi saapuu Istekin toimitusjohtaja Lassi Koskivuori sekä hallituksen puheenjohtaja Jarmo Puputti. Lämpimästi tervetuloa kuulolle!
Mar 02, 202331:57
Teknologiaturvaajat-podcastin intro

Teknologiaturvaajat-podcastin intro

Tässä podcastissa haastetaan vallitsevia näkemyksiä yhdessä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa ja keskustelua johdattaa Istekin konsultti Kati Tuovinen. Kuuntelemalla tätä podcastia opit muun muassa, miten teknologiaturvaajat vaikuttavat koko yhteiskuntaamme, mitä teknologioita tulevaisuus tuo tullessaan ja mikä merkitys on kyberturvallisuudella ja vastuullisuudella.
Feb 23, 202300:47