Skip to main content
Spotify for Podcasters
The Greek Curiosity Podcast

The Greek Curiosity Podcast

By The Greek Curiosity Podcast

Δυο κοπέλες απο Αθήνα και Βόλο βρεθήκανε στη Πάτρα για να κάνουν το πρώτο τους Podcast! Ένα όνειρο των τελευταίων 2 ετών παίρνει μορφή! Στο "The Greek Curiosity" θα ακούτε συνεντευξεις με ειδικούς πάνω σε θέματα που μας απασχολούν και μας εξάπτουν την περιέργεια, όπως και συζητήσεις μεταξύ μας για αξιοπερίεργα γεγονότα ανά το κόσμο. Το συγκεκριμένο Podcast θα μας κάνει πιο έξυπνους, πιο ενημερωμένους και πιο ανησυχους απο ποτέ! Ελάτε μαζί μας να ανακαλύψουμε λίγο περισσότερο τον κόσμό! Καλή Ακρόαση, Μαρίνα & Ειρήνη!
Available on
Castbox Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Ποιες είμαστε? - The Greek Curiosity Podcast

The Greek Curiosity PodcastApr 06, 2020

00:00
03:40
E14- Όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε.. Αληθινές ιστορίες!

E14- Όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε.. Αληθινές ιστορίες!

Έχεις δεί ποτέ όνειρο που να μην μπορείς να καταλάβεις αν είναι πραγματικότητα ή όχι? Έχεις σκεφτεί ότι στο όνειρο σου βλέπεις κάτι πολύ γνώριμό και ξυπνάς ταραγμένος? Έδώ θα ακούσεις αληθινές αξιοπερίεργες ιστορίες σχετικά με τον ύπνο και τα όνειρα! 

Αν αντέχεις φυσικά.... Αντέχεις?

Aug 02, 202022:13
E13 Η Ελπίδα Τσίντσιφα έιναι η Fitness Guru της Ελλάδος!
Jul 25, 202033:30
E12-Το Love Van μαζί με 2 Πρωταθλητές Ελλάδος- Γκελαούζος και Τάσσης!

E12-Το Love Van μαζί με 2 Πρωταθλητές Ελλάδος- Γκελαούζος και Τάσσης!

Δύο πρωταθλητές Ελλάδος, μας κάνανε την τιμή, να μας μιλήσουν για την εθελοντική βοήθεια που παρείχαν μέσω του "The Love Van" σε άτομα που το είχαν πραγματικά ανάγκη! Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος κατέχει την 2η καλύτερη επίδοση στο

Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας το 2019 (2:19) και ο Γιώργος Τάσσης είναι

πρωταθλητής Ελλάδος στα 12χλμ για το 2018-2019!

To "The Love Van" είναι μια οργάνωση που την ξεκίνησε ο Λευτέρης Παρασκευάς, ένας μεγάλος αθλητής, με την στήριξη του TihioRace με σκοπό να βοηθήσει κόσμο που έχει ανάγκη απο ρούχα και τρόφιμα. Ακουσέ τους για να μάθεις πως μπορείς και εσύ να βοηθήσεις

χωρίς κόπο!

Όλοι μαζί μπορούμε!

Καλή Ακρόαση για μια Καλύτερη Ζωή!!

Μαρίνα &Ειρήνη.

Jul 05, 202016:12
Ε11 Lizard tour- Γύρος Πελοποννήσου σε 9 ημέρες και 21 ώρες απο τον Δημήτρη Δημητρίου!

Ε11 Lizard tour- Γύρος Πελοποννήσου σε 9 ημέρες και 21 ώρες απο τον Δημήτρη Δημητρίου!

Κάτι τρελό και αξιοπερίεργο έγινε στο χώρο του τρεξίματος και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην το πάμε ένα βήμα πιο πέρα! Ο τρομερός Δημήτρης Δημητρίου έτρεξε τον γύρο της Πελοποννήσου σε 9  μέρες και 21 ώρες για να δηλώσει την αντίσταση του απέναντι στα αιολικά πάρκα και να υποστηρίξει την χορτοφαγία του!

Μας μιλάει για την εμπειρία του, πως του φάνηκε και τι επόμενο εγχείρημα σχεδιάζει για τον Ιούλιο του 2020!

Ακουσέ τον και γίνε με τον τρόπο σου κομμάτι της αντίστασης!

Καλή Ακρόαση για μια καλύτερη ζωή!

Μαρίνα & Ειρήνη.

Jun 26, 202019:24
E10 Marathon des Sables, Hard Sun και πολλά άλλα μαζί με τον Σπύρο Λογοθέτη!

E10 Marathon des Sables, Hard Sun και πολλά άλλα μαζί με τον Σπύρο Λογοθέτη!

Η έμπνευση είναι μεταδωτική! Έτσι νιώθουμε, για αυτό το λόγο σου παρουσιάζουμε συγκεκριμένα άτομα με εμπειρίες και βιώματα που θα σε κάνουν να βγείς εκτός των ορίων σου και να δοκιμάσεις.. εσένα λίγο παραπάνω!

Ο Σπύρος Λογοθέτης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος με ωραίες εμπειρίες και βιώματα που θα σε καθηλώσουν! Μία συνέντευξη με πολύ ενδιαφέρον ! Μιλάει για τον Marathon des Sables, τον τραυματισμό του, για την διοργάνωση του δικού του αγώνα -Hard Sun- και για την γίηνη φιλοσοφία ζωής που ακολουθεί!

Απολάυστε τον!

Καλή Ακρόαση για μια Καλύτερη Ζωή!

Μαρίνα κ Ειρήνη

Jun 18, 202041:54
E9 Everest- Kilimanjaro - Aconcaqua- Olympus etc Συνέντευξη με τον Γιώργο Ράιο!

E9 Everest- Kilimanjaro - Aconcaqua- Olympus etc Συνέντευξη με τον Γιώργο Ράιο!

Σου αρέσει η περιπέτεια αλλά θεωρείς οτι είναι αργά να ξεκινήσεις ή αμφιβάλλεις για τις δυνατοτητές σου? Βγές απο το comfort zone σου και ανακάλυψε το κόσμο όσο και τον ίδιο σου τον εαυτό σου! Ο True Adventurer Γιώργος Ράιος μας μιλάει πως ξεκίνησε τις περιπέτειες του στα 16 του χρόνια, όπου έφυγε απο το Βόλο και ανέβηκε το Kilimanjaro στη Τανζανία, πώς τον άλλαξε αυτή η εμπειρία του και πως μετά ακολούθησαν περιπέτειες στο Everest, στην Aconcaqua, τον Όλυμπο και πολλές άλλες. Είσαι έτοιμός/ή να τον ακούσεις? Άφησε το σχόλιο σου για να συμπεριληφθείς στο διαγωνισμό όπου για 2 μέρες θα σε ξεναγήσει ο ίδιος ο Γίωργος στα μονοπάτια του Πηλίου!!

Καλή ακρόαση για μια καλύτερη Ζωή!

Ειρήνη & Μαρίνα

Jun 12, 202040:25
Ε8- 8 Πράγματα που θα συμβούν μέχρι το 2050!

Ε8- 8 Πράγματα που θα συμβούν μέχρι το 2050!

Φτάσαμε στο 2020 ... το 2050 είναι πιο κοντά απο όσο πιστεύεις.

Ψάξαμε, βρήκαμε και αναλύσαμε 8 πράγματα που εκτιμούμε οτι θα συμβούν μέχρι το 2050. Όχι δεν έχει ιπτάμενους δίσκους αλλά θα  έχει .... επ μην βιάζεσαι.. ας  πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή!  

Πιθανόν να συμφωνήσεις με κάποια, αλλά σίγουρα θα ακούσεις κάποια ενδεχόμενα που θα σε αφήσουν  με το στόμα ανοιχτό. Όπως υποσχεθήκαμε είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε την περιέργεια που έχεις για τον κόσμο και να δημιουργήσουμε δίψα για περισσότερη γνώση.

 Για αυτό καλή ακρόαση για μια καλύτερη Ζωή!

Μαρίνα & Ειρήνη!

May 21, 202016:01
E7 Η Μυθολογία στο σήμερα. Συνέντευξη με τον Mythologist!
May 14, 202038:27
Ε6 Q&A απο την Διατροφολόγο Χαρά Ζώγα!

Ε6 Q&A απο την Διατροφολόγο Χαρά Ζώγα!

Πολλά σχόλια και ερωτήσεις για το 3ο επεισόδιο μας με τη Διαιτολόγο- Διατροφολόγο Χαρά Ζώγα μας οδήγησε στο να την καλέσουμε για μια ακόμα mini συνέντευξη να απαντήσει κάποιες απο τις απορίες που δεχθήκαμε. Η Διατροφή και η Υγεία είναι πολύ σημαντικά κεφάλαια και για το λόγο αυτό, γεννούν απορίες. Εμείς κρατάμε την υπόσχεσή μας, ότι θα κάνουμε οτι περνάει απο το χέρι μας για να βρούμε απαντήσεις σε οτιδήποτε σας κινέι την περιέργεια! Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας και την στήριξή σας. Καλή ακρόαση για μια καλύτερη ζωή! Μαρίνα & Ειρήνη!
May 06, 202022:16
E5 Βάζεις τα όριά σου στις σχέσεις σου? Συνέντευξη με τον ψυχολόγο Θοδωρή Τσάτσο!
Apr 29, 202023:32
Ε4 Αναπλάθεται ο εγκέφαλός σου και αν ναι πώς?

Ε4 Αναπλάθεται ο εγκέφαλός σου και αν ναι πώς?

Έχεις αναρωτηθεί ποτε αν αναπλάθεται ο εγκέφαλός σου και αν ναι πως μπορείς εσύ να συμβάλεις  σε αυτή την διαδικασία? Γνωρίζεις οτι οι καθημερινές σου συνήθειες επηρεάζουν σοβαρά τον εγκέφαλο σου και εκείνος με τη σειρά του όλη σου τη ζωή και την υγεία? Φτιάξε την καθημερινότητα σου για να αναπλάσεις τον εγκέφαλο σου.  Το TGCP είναι εδώ για να σου απαντήσει  απορίες που έχεις και να σου μάθει πως να ζήσεις καλύτερα!

 Καλή ακρόαση για καλύτερη  Ζωή!

Apr 22, 202015:24
E3 Ποιος είναι ο 2ος εγκέφαλος στο σώμα μας! Συνέντευξη με τη Χαρά Ζώγα
Apr 19, 202034:55
E2- 10 Πράγματα που θα συζητάμε μετά τον Κορονοϊό!

E2- 10 Πράγματα που θα συζητάμε μετά τον Κορονοϊό!

Μια συζήτηση σκέψεων για μια τωρινή κατάσταση χωρίς προηγούμενο. Η ζωή μας είναι γεμάτη απο αγχωτικά σενάρια για το μέλλον μας με αποτέλεσμα να χάνουμε την ουσία του "τώρα"  Το σήμερα είναι σε καραντίνα, λίγο πριν το Πάσχα, και εμείς αποφασίσαμε να δώσουμε μια πιο αισιόδοξη χροιά σε καθημερινή μας ρουτίνα. 

Βρήκαμε 10 πράγματα που θα μας απασχολήσουν μετά τον κορονοϊό και σας τα παρουσιάζουμε για να εκτιμήσουμε την τωρινή κατάσταση λίγο πιο αισιόδοξα! Εξάλλου κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές και η καραντίνα την δική της!

Ακούστε τα, γελάστε και στείλτε μας τις δικές σας σκέψεις!

Μαρίνα & Ειρήνη!

Apr 12, 202014:57
Ποιες είμαστε? - The Greek Curiosity Podcast

Ποιες είμαστε? - The Greek Curiosity Podcast

Δυο κοπέλες απο Αθήνα και Βόλο βρέθηκαν στη Πάτρα για να κάνουν το πρώτο τους Podcast! Ένα όνειρο των τελευταίο 2 ετών παίρνει μορφή! Στο  "The Greek Curiosity" θα ακούτε συνεντευξεις με  ειδικούς πάνω σε θέματα που μας απασχολούν και μας εξάπτουν την περιέργεια, όπως και συζητήσεις μεταξύ μας για αξιοπερίεργα γεγονότα ανά το κόσμο. Το συγκεκριμένο Podcast θα μας κάνει πιο έξυπνους, πιο ενημερωμένους και πιο ανησυχους απο ποτέ! Ελάτε μαζί μας να ανακαλύψουμε λίγο περισσότερο τον κόσμό! Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram και στο Facebook (thegreekcuriositypodcast) και να μας αφήσετε τα σχόλια σας (οπουδήποτε θέλετε) για να μπορούμε να φέρνουμε ειδικούς και  να συζητάμε ότι σας κινεί το ενδιαφέρον.  Καλή Ακρόαση! Μαρίνα & Ειρήνη!
Apr 06, 202003:40