Skip to main content
Spotify for Podcasters
Totaal Liverpools podcast

Totaal Liverpools podcast

By Totaal Liverpools podcast

Fokus på spelarprofiler och aktualiteter tillsammans med hemsidan totaalliverpool.com
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

47. ÄNTLIGEN MÄSTARE!!

Totaal Liverpools podcastJun 28, 2020

00:00
45:28
79. Tillbaka

79. Tillbaka

Tillbaka att känna igen som ett topplag igen. Tomas och Per pratar backlinje, skada på Allison och stiliga cykelsparkar.

Musiken står Gordon & the Anfields för.

Nov 30, 202301:00:03
78. Vi mot alla andra

78. Vi mot alla andra

Trots motgångar utanför klubbens kontroll är det en positiv atmosfär runt klubben. Motgångarna kanske är en viktig del i atmosfären. Tomas och Per diskuterar det, det blir även prat om truppbredd och vi tar reda på var en tidigare Liverpool-profil har tagit vägen, en ledtråd är lax.

Oct 24, 202301:08:14
77. Säsongsinledning

77. Säsongsinledning

Säsongen har startat. Per och Tomas sammanfattar säsongsinledningen. Slut på spekulationer, transferfönster stängt Mohammed Salah kvar. Hur viktigt att han blev kvar, och hur ser framtiden ut? Fyra mittfältare köptes in, är mittfältsrenoveringen klar?

Vad hände med den stora anfallastalangen från Ungern? Det och mer i avsnitt 77.

Sep 14, 202301:06:42
76. En ny säsong23/24

76. En ny säsong23/24

En spännande och kanske frustrerande sommar är över. Per och Tomas summerar sommarens mittfältsrenovering som blir mer omfattande än vad någon först trodde. De första två matcherna är spelade vad kan sägas om dem. Mycket mittfält blir det i avsnittet och vi kikar på vad som hände en av de mest lovande spelarna under det tidiga 00-talet som kom fram i klubbens akademi i kölvattnet av Jamie Carragher, Steven Gerrard & Michael Owen och spåddes en lysande framtid, men var är han nu.


Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

Aug 21, 202359:10
75. Avslut säsongen 2022/2023

75. Avslut säsongen 2022/2023

Äntligen får man väl säga är säsongen 2022/2023 över! En säsong som markerade slutet på en period och början på en annan. Tomas och Per sammanfattar säsongen som den var. Liverpool bedöms göra stora förändringar på sitt mittfält och efter att klubben drog sig ur jakten på Jude Bellingham har man kopplats till varenda yngre mittfältare i Europa. Tomas och Per ser över de spelare som starkats kopplas till Liverpool, var hör dom hemma och vad kan de tillföra. Säsongens nyförvärv (de som faktiskt spelade) bedöms. Darwin Nunez, fågel eller fisk? Vi får veta var en av de tidigare lovande spelarna i klubben numer håller hus. Avsnittet avslutas med en topp 5 lista, vilka har varit säsongens fem bästa Liverpool-spelare....det fanns utmaningar att få ihop en lista.

Ha en trevlig sommar.

/Andreas, Per & Tomas Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.


Jun 08, 202301:15:19
74. Ny roll, sportchef, mittfält och säsongsavslutning

74. Ny roll, sportchef, mittfält och säsongsavslutning

Det är mycket som händer i Liverpool nu. I ligan har laget återigen hittat ett sätt att vinna matcher. Hur stor del har Trent Alexander-Arnolds rollförändring haft i det? Med den pågående vinstraden i åtanke hur ser chanserna ut att nå den eftertraktade champions league platsen inför nästa säsong? Vem blir den nya sportchefen? Hur många nya mittfältare behövs? Tomas och Per ger sina svar plus att vi får veta vad som hände med spelaren som marknadsfördes som den "nya Zidane". Avsnittet avslutas med att ranka de mest minnesvärda övertidsmålen i Premier league. Och någonstans däremellan har det hänt saker med den konstant aktuelle Igor Biscan.

Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för och finns på en strömningstjänst nära dig.

May 11, 202301:07:39
72. Minnen av brasilanska storheter, drömmen om en fjärdeplats och transfersäsong redan?

72. Minnen av brasilanska storheter, drömmen om en fjärdeplats och transfersäsong redan?

Tomas och Per utvärderar och minns två brasilianska Liverpoolgiganter. Dels Roberto Firmino som som avslutar sin tid i Liverpool efter säsongen och Lucas Leiva som tvingats avsluta sin professionella fotbollskarriär. Fler spelare än Firmino kommer lämna klubben, det känns som flera års transferstiltje är över. Vi tar en tidig transferspekulering, samt gör en lånekoll på de mest intressanta spelarna. Avsnittets topp 5 lista blir en "walk down the memory lane" över Roberto Firminos mest minnesvärda mål.


Musiken står Gordon & the Anfields för.

Mar 22, 202301:09:40
72. Letar efter ljus

72. Letar efter ljus

Året inleds med terapi. Vad har hänt? Med halva säsongen spela hittas Liverpool först på en nionde plats. Det är inte alls vad som var målsättningen. Hur kan ett lag som spelat i sin egen division för ett drygt halvår sedan tapps så mycket att det krävs två självmål av motståndaren för att vinna en match? Tomas och Per letar efter ljus. Vi minns en tränare som fyller jämnt i "Var är han nu" och vi ser tillbaka på de bästa och mest minnesvärda målgesterna och självklart mycket mer. 

Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

Jan 27, 202301:07:28
71. Ägare, VM och tavlor

71. Ägare, VM och tavlor

Fotbolls VM närmar sig sitt slut och snart är det äntligen dags för Liverpool att börja spela matcher igen. Hur har den extra belastning som ett VM innebär påverkat klubben, finns det nya bekantskaper som har imponerat som kan vara värt en extra titt för Liverpools räkning? Men trots ett Världsmästerskap har en ny fråga skjutit upp om Liverpools framtid, efter att FSG deklarerat att klubben är till salu spekuleras det fritt, vilka blir de nya ägarna och vilka farhågor finns? Tomas och Per diskuterar och spekulerar i väntan på att säsongen ska starta igen.

Musiken står som vanligt Gordon And the Anfields - Leaving her for Liverpool

Dec 12, 202201:22:41
70. Vänder det nu?

70. Vänder det nu?

Ingen som följer Liverpool FC kan ha missat att säsongsinledningen inte varit som förväntat. Men är det nu det vänder efter segern mot de mång-åriga antagonisterna Manchester city? Vad beror formsvackan på, för bara ett par månader sedan var laget överlägsna gentemot de flesta motståndarna, vad har Jürgen Klopp för del, vilka är de stora frågetecknen och utropstecken? Tomas och Per ger sina svar. I avsnittets var är han nu blickar vi mot en av de många mindre lyckade vänsterbackarna som varit i klubben men som nu är tränare på högsta nivå i england. Avsnittet rundas av med en topp 5-lista av de snyggaste målen av Mohammed Salah.

Musiken står som vanligt Gordon and the Anfields finns att lyssna till i sin helhet på en strömningstjänst nära dig. 

Oct 19, 202254:59
69. En skakig och skadad start

69. En skakig och skadad start

Säsongen har inte startat planenligt, spelet och skador har satt käppar i vad som bitvis sett ut som en ostoppbar maskin de senaste säsongerna. Per och Tomas grottar ner sig i varför, vad är det som skakar hur allvarlig är mittfältssituationen. Vi får svar på vem som imponerat mest och vem som varit frågetecknet. Även en kort beskrivning av sista-minuten lånet fås och är det rätt väg? En utvisad topp-5 lista avslutar avsnittet. 

Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för och kan hittas på en musikströmningstjänst nära dig.

Sep 02, 202201:03:56
68. Äntligen dags igen

68. Äntligen dags igen

Sommaren är äntligen snart över. Det betyder att det är säsongspremiär i Premier league. Per och Tomas blickar fram mot den nya säsongen. Transferfönstret synas, hur står sig nyförvärven hur står sig säsongens upplaga jämfört med förra säsongens och hur står den sig mot konkurrenternas? Det blir uppsnack inför premiären och vi får veta var en av de upphaussade lovande talangerna som aldrig lyckades blomma ut under Brendan Rodgers era har tagit vägen och mycket mer.


Musiken står Gordon & the Anfields för.

Aug 05, 202201:19:59
67. Säsongsslut och frågetecken för fronttrion

67. Säsongsslut och frågetecken för fronttrion

Säsong 21/22 är över, två pokaler i prisskåpet blev skörden. Men trots en framgångsrik säsong börjar frågetecken hopa sig. Är det dags att föryngra truppen? Flera nyckelspelare passerat 30-års strecket? Manés och Salahs framtid är fortsatt oviss. Tomas och Per sammanfattar säsongen och ser över truppen. Vad behöver göras, vilka kan tänkas lämna och vilka skulle kunna ersätta? Får hoppas att nyförvärven inte blir lika märkliga som avsnittets topp 5-listas namn. Vi hörs igen i slutet av Juli, tills dess ha en underbar sommar /Andreas, Per & Tomas


Musiken är som vanligt Gordon & the Anfields - Leaving her for Liverpool, finns på en musikströmningstjänst nära dig.

Jun 06, 202201:34:23
66. Sex matcher, två finaler och kanske tre titlar kvar av säsongen

66. Sex matcher, två finaler och kanske tre titlar kvar av säsongen

Efter en intensiv april månad där de största rivalerna betades av och två final avancemang blev klara är det dags att avsluta säsongen. Per och Tomas kommer prata CL, en smal chans på ligatiteln och bedöma om det under april fanns någon spelare som var ett frågetecken. Utöver det behandlas Klopps kontraktsförlängning vi tar reda på var en av alla dessa unga lovande brittiska mittbackar som skickades ut som högerback tagit vägen och mycket mer.

Mycket nöje

(Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för, hittas på en musikströmningstjänst nära dig)

May 06, 202201:11:55
65. Är det nu det avgörs?

65. Är det nu det avgörs?

Efter ännu en framgångsrik månad är vi tillbaka. Tomas och Per ser tillbaka på en vinstrik månad. Precis innan inspelningen av avsnittet gjorde Liverpool klart med en ung jättetalang från Fulham, Fabio Carvalho. Spelaren som aldrig hann bli klar under januarifönstret. Vad är det för spelare? Det pratas också om den späckade månad som ligger framför där de emotionella matcherna duggar tätt. Liverpool ska spela mot de underpresterande rivalerna Man utd och Everton. Men framförallt...ligafinalen mot Man City. Är det nu det avgörs?

Musiken i avsnittet i vanlig ordning av Gordon and the Anfields - Leaving her for Liverpool.

Apr 08, 202201:14:34
64. 1 av 4

64. 1 av 4

Den första pokalen av fyra möjliga är vunnen, nämligen Ligacupen mot Chelsea som avgjordes i en spännande straffläggning. Och med utgångspunkt från den segern kretsar avsnittet. Stor matchhjälte blev reservmålvakten Caoimhín Kelleher som storspelade och varit bra när han fått chansen tidigare också. Men är han för bra för att sitta på Liverpools bänk, när han som 24-åring kanske mest behöver spela och hur ser Tomas och Per på den snart 25-årige Joe Gomez som är i en liknande situation?

Avsnittets "Var är han nu?" riktar blicken mot en tidigare lovande mittfältare som lånades in från Real Madrid och som idag har flera stolar att sitta på. Avslutningsvis rankas spännande straffläggningar i Topp 5-listan.

Musiken står som vanligt Gordon and the Anfields och kan hittas på en musikströmningstjänst nära ditt pekfinger. 


Mar 03, 202201:16:04
62. Soppor, pokaljakt och Pegguy

62. Soppor, pokaljakt och Pegguy

Nytt år, nytt avsnitt. Den så uppskrivna perioden då Liverpool tappar några av sina absoluta nyckelspelare till de Afrikanska mästerskapen är snart över. Hur har man klarat sig? Per och Tomas kikar även på vad som har hänt med en av klubbens tidigare fransktalande reservmålvakterna, det blir en topp 5 lista med transfersoppor och en massa annat i året första avsnitt. 

Musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

Jan 27, 202201:15:30
62. Vinter, covid och minnesvärda stunder

62. Vinter, covid och minnesvärda stunder

År 2021 närmar sig sitt slut Tomas och Per sammanfattar de bästa ögonblicken under kalenderåret. Vi tar reda på vad som har hänt med hästsvansen från Odessa, kikar bakåt under den senaste månadens matcher och kontroversiella beslut där VAR återigen står i centrum. Hur går det egentligen för poddens favoritlandslagstränare Igor Biscan? Det och mycket mer i årets sista avsnitt. God jul och ett gott nytt år. /Andreas, Per & Tomas.

Dec 21, 202101:06:19
61. Vin, vatten och ett tidigt farväl

61. Vin, vatten och ett tidigt farväl

Senaste månaden har bjudit på blandade resultat allt från en 5-0 vinst mot Man XXX till en 2-3 förslut mot West ham. Per och Tomas sammanfattar månaden och kommenterar även vilken betydelse förlusten av sportchefen Michael Edwards, som skrev ett öppet brev att han lämnar klubben till sommaren, kan betyda. Vi tar reda på var den yngste spelaren som har representerat Liverpools a-lag har tagit vägen och vilka spelare hann lämna klubben för tidigt. Det och mer i avsnittet. För musiken står som vanligt Gordon & the Anfields för.

Nov 11, 202101:11:19
60. Världens bäste, kontrakt och fler doldisar i norden

60. Världens bäste, kontrakt och fler doldisar i norden

Mohammed Salah har inlett säsongen strålande och nämns som kanske världens bästa spelare just nu. Men han och de övriga av den magiska anfallstrion har en kontraktssituation som klubben snart bör göra något åt. Är det rimligt att förnya med båda, om inte.....vem ska bort? Vi ser tillbaka på månaden som varit och månaden som kommer, och vem är den kultigaste kultspelaren under Klopp-eran?

Oct 19, 202101:10:31
59. Säsongsinledning

59. Säsongsinledning

Äntligen har säsongen startat, med publik. Fem matcher har Liverpool hunnit spela i ligan. Tomas och Per samlar sina tankar om säsongsinledningen. Hur har laget skött sig, vem är det till synes nyvaknade utropstecknet, vem är det vilsna frågetecknet efter fem ligaomgångar?  Vi kommer i avsnittet även att fråga oss var en av Liverpools forna argentinare med arbetstillståndsproblem har tagit vägen och så blickar vi framåt och avrundar allt med en ny topp 5-lista. 

Sep 19, 202101:02:15
58. Snart på det igen

58. Snart på det igen

Det känns knappt som förra säsongen tagit slut innan det nu är dags igen. EM, sol och OS kan ha hjälpt till att påskynda processen. Ska man tro Per och Tomas har det här varit en exceptionellt bra försäsong, varför? Det blir även en genomgång av de nya (tillfälliga?) VAR-reglerna, vi kollar var "Scouser-Cafu" har tagit vägen, hur har det gått för Igor Biscan? Det har spekulerats i att Liverpool behöver tänka lite extra på sina egna talanger och i för att möta upp regelverk, Per guidar vad som gäller och sen får vi veta hur premiären mot Norwich och hur de flesta andra matcher avnjuts/genomlids för Totaalliverpool skribenterna.

Mycket nöje och nu hoppas vi på en lycklig skadefri/pandemibefriad säsong.

Aug 11, 202101:30:22
57. Det blev ju bra tillslut

57. Det blev ju bra tillslut

Dags för en säsongssammanfattning. Den turbulenta och allt annat än normala säsongen 2020/2021 är nu till ända. Och det blev till slut en tredje plats, vem kunde tro det under stora delar av våren? Tomas och Per sammanfattar och utvärderar säsongen som varit.
May 27, 202101:40:48
56. Ineffektivitet & misär

56. Ineffektivitet & misär

Fortsatt frustrerande månad för Liverpool. Titeln är lånad av Tomas  & Pers sammanfattning över månaden. Men det har varit spännande månad också utanför planen. En ny Superliga, där Liverpool var en av de drivande krafterna, har försökt sjösatts av ägare till några storklubbarna. Ett tilltag som fick Liverpool fans och Man Utd dito att sluta samman. Om Superligan, och om mittbacken som enligt trovärdiga  källor ska vara mer eller mindre för Liverpool. Det blir också en topplista med tyska influenser. Och hur går det för Igor Biscan & Steven Caulker egentligen?

Apr 30, 202101:07:17
55. Kramp

55. Kramp

Sällan har nog ett landslagsuppehåll varit så välkommet. Året har hittills lämnat en del att önska för Liverpool både resultatmässigt och spelmässigt. Per och Tomas sammanfattar månaden som gått och betydelsen  att spela en (tillfälligt?) skadefri Fabinho som mittfältare istället för mittback. När nuet är jobbigt kanske det förflutna kan skänka tröst, vi blickar därför tillbaka på en tidigare Premier league-säsong. Vi gläds även med en LEGENDS framgångar. Topp 5-listan är förbättringsförslag av något kontroversiellt. Mycket nöje. Och som vanligt är det Gordon & the Anfields som står för musiken.

Mar 27, 202101:09:27
54. “Ta bara slut nån gång”

54. “Ta bara slut nån gång”

Det har varit en frustrerande månad sedan sist vi hördes av. Ytterligare skador har tillkommit, framförallt på mittbackar och därför har oväntade mittbacksvikarier tillkommit. Per och Tomas sammanfattar månaden och går igenom vad man kan förvänta sig av nyförvärven. Det blir även tillbakablick på en tidigare Premier League-säsong, närmare bestämt säsongen 2002/2003. En av spelarna som var tongivande under den säsongen tittar vi lite närmare på. En ny topp 5-lista blir det också. Som vanligt är det Gordon & the Anfields som står för musiken.

Feb 25, 202101:08:20
53. Vad händer?

53. Vad händer?

Det har gått en månad sedan förra avsnittet och det känns som en annan tid. Då, spelare började komma tillbaka från skador och Liverpool toppade tabellen. Allt såg så bra ut. Nu är det en fjärdeplats och ett gjort mål på en månads ligaspel och frågan är nu mer om man kommer lyckas kvala in till Champions league till nästa säsong än att ta ytterligare en ligatitel. Tomas och Per har terapisession, vi ser vad  som har hänt med en av de minst populära Liverpoolspelarna i modern tid, en lånad topplista och mer. Som vanligt är det Gordon and the Anfields  som står för musiken.

Jan 29, 202101:05:40
52. Houllier, skador och önskelistor

52. Houllier, skador och önskelistor

År 2020 är snart till ända och det ser ut som det kommer att sluta som det började, med Liverpool i toppen av ligan, men där tar nog också  likheterna slut. Den svåra skadesituationen diskuteras och hur man ska hantera mittbacksproblematiken. Annars präglas avsnittet av Liverpools  tidigare manager Gerard Houlliers bortgång. Vi tittar närmare på vad som hände med hans första värvning för klubben och hans mest framgångsrika  säsong. Och vad är ett julavsnitt utan önskelistor?

Dec 22, 202001:19:31
51. Det skadade avsnittet

51. Det skadade avsnittet

Skador och kontoversiella VAR-beslut har präglat säsongen. Per och Tomas sammanfattar och bedömer en, än så länge, väldigt annorlunda och ibland frustrerande säsong.
Nov 14, 202056:41
50. Det var ju också en start

50. Det var ju också en start

Efter fyra matcher har man nio poäng, segrarna bleknar dock mot den senaste matchen, hela 2-7 mot Aston Villa, vilket såklart ventileras big time. Det blir också en sammanfattning av transferfönstret och utvärdering av Liverpools benägenhet att sälja av unga talanger. Och så blir det produktplacering i “Var är han nu” och en topplista av ett särskilt (svagt) tröjnummer. Varmt välkomna att trycka på play när det passar!

Oct 09, 202001:19:34
49. Säsongspremiär som regerande mästare

49. Säsongspremiär som regerande mästare

Nu är det äntligen dags för den märkligaste försäsongen i mannaminne att ta slut och äntligen dags för ligapremiär mot Leeds. Men det har varit  oroväckande(?) lugnt från mästarnas sida. Det pratar vi naturligtvis mer om. Sen ska vi även rota i minnesbanken och ta reda på vad som hänt med  anfallaren som kom till Liverpool med stora förväntningar, men där  benbrott och kanske en taskig frisyr kom i vägen. Och så blir det en topp 5-lista av premiärmatcher, lite passande såhär några dagar innan mästarna kliver in i ringen igen. De orden klingar fortfarande lika fint i örat förövrigt.

Sep 10, 202001:08:52
48. Försäsong som mästare

48. Försäsong som mästare

Det är en märklig sommar, men för Liverpool börjar nu försäsongen och poddens sommaruppehåll är över. Tomas Nygren och Per Qvist pratar om  transfers, forna profiler och vem som ska ersätta Dejan Lovren i mittförsvaret. En ledtråd är att denne kan vara 22 år gammal.

Aug 16, 202059:55
47. ÄNTLIGEN MÄSTARE!!

47. ÄNTLIGEN MÄSTARE!!

Det var väl på tiden?! Men nu äntligen efter alldeles för många år är det klart, Liverpool FC är Premier league mästare med 7, sju(!) matcher kvar av den kanske märkligaste fotbollssäsongen någonsin. Tomas och Per reflekterar över den hett efterlängtade ligatiteln. Inget annat, bara “gottande” i att äntligen få stå på toppen av berget och titta ner när de andra får kämpa om brödsmulorna.

Jun 28, 202045:28
46. Comeback till upploppet

46. Comeback till upploppet

Det har gått tre månader sedan senaste Premier league-matchen spelades, och Liverpool toppar fortfarande tabellen. Hur påverkas spelare av ändrade förutsättningar och finns det något positivt i allt  elände som har varit? Det pratar vi med fystränaren Magnus Hellman Driesen om.

Vi pratar även om vad som har hänt de senaste månaderna, en sprucken spelaraffär och det avhandlas en holländsk “Var är han nu”. Dessutom har Tomas och Per gjort en topplista över de spelare som förtjänade en ligavinst men som aldrig fick vinna titeln. Mycket nöje!

Jun 16, 202001:10:33
45. Förlusten

45. Förlusten

Till slut kom den, ligaförlusten. Den och den tillsynes tillfälliga formsvackan avhandlar Tomas och Per i avsnittet. Vi återvänder till en tidigare transferprofil som det har ryktats mycket om sista tiden. Vem  är senaste tidens utropstecken och vem eller vilka förtjänar en plats i poddens skamvrå? Det och mycket mer i avsnittet där vi får veta vad som hände med “näste Zidane”.

Mar 04, 202001:09:09
44. Januari i backspegeln och blick mot Champions League

44. Januari i backspegeln och blick mot Champions League

Under det här avsnittet riktar vi blickarna lite extra mot Champions League. Marcelo Fernández Figueroa som är expertkommentator på CMore/TV4  för La Liga , gästar oss och pratar bland annat om vad som krävs för att Atletico Madrid ska ha en chans mot Liverpool. Det blir en ny tillbakablick på spelare som varit i klubben och vi blickar också  tillbaka på en riktig ”stolpe ut-säsong”. Mycket nöje!

Jan 30, 202001:10:43
43. Segrar och transfers

43. Segrar och transfers

God fortsättning! Efter en hektisk men framgångsrik avslutning på det förra året är det dags för ett nytt avsnitt. Vi pratar bland annat om skador, potentiella nyförvärv och vi följer upp en av Liverpools forna spanjorer och mycket mer.

Jan 05, 202001:08:17
42. Jävlar vad många matcher

42. Jävlar vad många matcher

Året avslutas med en väldans massa matcher. Det börjar bli dags för Keita och Shaqiri att börja visa att de är värda att ha i klubben. Vad betyder skadan på Fabinho för framtiden? Vi kollar vad som hänt med en chilensk ytterspringare, och en engelsk mittback är talangprofil. Och vi avrundar decenniet med att blicka tillbaka på de fem mest minnesvärda matcherna de senaste tio åren. Det och mycket mer.

Dec 03, 201901:14:14
41. Nu väntar City

41. Nu väntar City

Sportjournalisten, podcastaren men framförallt City-supportern Petter Landén gästar podden. Det blir bland annat prat om hur det står till med Citys trupp och hur han ser på den kommande matchen. Han levererar dessutom ett bra tips inför söndag.

Det blir annars i vanlig ordning en ny talangprofil och en ny topp 5-lista. Denna gång handlar listan om de mest överskattade spelarna, håller du med Per och Tomas?

Nov 07, 201901:12:32
40. Ljuva höst

40. Ljuva höst

Vad har Patrik Sjöberg och kycklingar med programmet att göra. Det kommer diskuteras och givetvis också fortsättningen på Liverpools Premier League-äventyr. Och kanske får Igor Biscan återigen lite plats.

Oct 11, 201901:00:18
39. Inkast i toppen

39. Inkast i toppen

Thomas Grönnemark, Liverpools inkasttränare tillika världsrekordhållare gästar avsnittet. Vad är det man tränar egentligen och är ett bra inkast ett långt inkast? Tomas och Per diskuterar också ligastarten och så går vi igenom ett av de resultatmässigt mörka åren på 90-talet i vår säsongsåterblick.

Sep 05, 201901:04:18
38. Med bara timmar kvar till premiären

38. Med bara timmar kvar till premiären

Äntligen är säsongen snart igång. Tomas och Per diskuterar de troliga konkurrenterna om ligatiteln, hur har de skött sig? Är de bättre eller sämre än förra året och vilka vinner ligan? Det pratas även om intrycken av den senaste matchen inför premiären mot Norwich. Det och en hel del annat i säsongens första avsnitt. Nu j*vlar!

Aug 07, 201959:47
37. Försäsongen 2019

37. Försäsongen 2019

Säsongen 2019/2020 står bakom knuten och väntar, men först ska försäsongen avhandlas. Har det varit några genombrott, några besvikelser och har klubben varit för passiva på transfermarknaden. Men framförallt, hur stora växlar kan man dra av en försäsong?

Aug 02, 201945:32
36.2. Transfers

36.2. Transfers

Del 2. Efter att ha sammanfattat den gångna säsongen kikar Per och Tomas på vad som skulle behövas för att stärka  ett redan bra lag. Vilka hål bör man fylla. Silly season-säsongen startar. Spekulation utlovas.

Jun 17, 201901:06:29
36.1. Säsongssammanfattningen 18/19

36.1. Säsongssammanfattningen 18/19

När besvikelsen efter att fallit på mållinjen i Premier League och glädjen av ytterligare en Champions league-pokal fått sjunka in så är det dags att sammanfatta säsongen. Per och Tomas går igenom truppen och utvärderar säsongen 2018/2019.

Jun 17, 201901:26:38
35. Frida Fagerlund och Champions League

35. Frida Fagerlund och Champions League

Fotbollsjournalisten Frida Fagerlund gästar och avhandlar Liverpools säsong, vad har varit nyckeln? Sen blir det också en genomgång av säsongens sista match….Champions League-finalen mot Tottenham.

Det är Gordon and The Anfields som står för den nya signaturmelodin  “Leaving her for Liverpool”. Går att leta upp på Spotify bland annat.

May 28, 201948:14
34. Terapiavsnittet

34. Terapiavsnittet

Det blir ett terapeutiskt avsnitt. Bara någon timme efter att Premier League avslutats och Liverpool står som ligatvåa spelas avsnittet in. I  avsnittet avhandlas den besvikelse att vara så nära ligatiteln, vi nosar upp en tidigare lovande fransk vänsterback, en tysk transferprofil som skulle kunna stärka laget till nästa säsong och en topp 5-lista som  avhandlar minnesvärda matcher under ligasäsongen. Upp med hakan.

May 13, 201901:05:38
33. Det musikaliska avsnittet

33. Det musikaliska avsnittet

Tomas och Per avhandlar de senaste veckornas spelade matcher. Det blir en transferprofil av en 23-årig tysk som ryktas till LFC mest hela tiden. Och så inleds den nya programpunkten där vi blickar tillbaka på en klassisk säsong. Avsnittet avslutas dessutom med en topplista av det mer (eller kanske mindre) musikaliska slaget när de bästa spelarsångerna ska rankas. Ett fullsmockat avsnitt, helt enkelt.

Apr 23, 201901:10:28
32. Niklas Holmgren

32. Niklas Holmgren

I det här bonusavsnittet pratar vi med kommentatorn Niklas Holmgren som ljudsatt många minnesvärda matcher. Det blir bland annat prat om hur dam-curlingmatch har en speciell del av hans karriär, hur det är att jobba med Premier League som kommentator och hur ligan har förändrats genom åren. Plus att Tomas avslöjar ett “partytrick”. Sen kan man diskutera hur gångbart tricket är...

Apr 05, 201936:49
31. På uppstuds

31. På uppstuds

Ett avsnitt som handlar om spelare på väg tillbaka från skador, slutomgångar inte bara i ligan även Champions league. Per och Tomas gör även en topp 5-lista på uppstuds. Och så bokas en kommande gäst under avsnittet.

Mar 23, 201901:01:14