Skip to main content
Spotify for Podcasters
Betoverd - de officiële podcast van Attractiepark Toverland

Betoverd - de officiële podcast van Attractiepark Toverland

By Attractiepark Toverland

In de officiële podcast van Attractiepark Toverland kom je alles te weten over onze magie! We vragen onze medewerkers van verschillende afdelingen het hemd van het lijf om antwoord te krijgen op alles wat jij altijd al had willen weten. Onze magie laat geregeld van zich horen, dus blijf ons volgen en abonneer je op Betoverd - de podcast.
Available on
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Betoverd aflevering 5 - Jean Gelissen jr.

Betoverd - de officiële podcast van Attractiepark ToverlandJun 16, 2021

00:00
32:16
Betoverd S2 A4 - Halloween Nights in Toverland

Betoverd S2 A4 - Halloween Nights in Toverland

In de vierde aflevering van Betoverd, de officiële podcast van Attractiepark Toverland, komen presentatoren Maurice en Stijn alles te weten over de Halloween Nights. Manager Entertainment Luke Verhoeven vertelt meer over het opzetten van het evenement. Ook gaan de heren in gesprek met Sjoerd Walravens, Regisseur Entertainment, en Joey van de Leemput, Coördinator Entertainment Producties, over de totstandkoming van de nieuwe Haunted Experience Now You're Mine. Tot slot geeft Mariska Kuijper een kijkje in de grimeruimte van de scare actors. Happy Halloween!

Oct 19, 202350:36
Betoverd S2 A3 - Toverland vóór openingstijd

Betoverd S2 A3 - Toverland vóór openingstijd

In de derde aflevering van het tweede seizoen van Betoverd zijn presentatoren Maurice en Stijn in alle vroegte naar Toverland gegaan om te ontdekken wat er allemaal vóór openingstijd in het park gaande is. Ze spreken met beveiliger Shelly, beklimmen houten achtbaan Troy met Lucas en verwelkomen de eerste bezoekers met Anne-Chris.

Aug 28, 202340:22
Betoverd S2 A2 - Avalon: the next chapter

Betoverd S2 A2 - Avalon: the next chapter

In het tweede seizoen van Betoverd, de officiële podcast van Attractiepark Toverland, staat elke aflevering één onderwerp centraal. In deze tweede aflevering kom je meer te weten over het vernieuwde Avalon. Senior Ontwerper Peter van Holsteijn vertelt hosts Maurice en Stijn over het ontwerpproces van alle nieuwigheden en Creatief en Commercieel adviseur Janou Gelissen neemt hun mee op een muzikale rondgang door Avalon. Tot slot beantwoordt Manager Attracties Jeroen Lamberts alle prangende vragen van luisteraars over de nieuwe attracties.

Jul 24, 202301:05:55
Betoverd S2 A1 - Aqua Bellatores

Betoverd S2 A1 - Aqua Bellatores

Betoverd, de officiële podcast van Attractiepark Toverland, is terug! In dit tweede seizoen gaan we het nét even anders doen. Naast bekende stem Maurice de Zeeuw maakt ook co-host Stijn Goossens zijn opwachting in de podcast. Dit seizoen staat elke aflevering één onderwerp centraal en worden nieuwe, terugkerende rubrieken geïntroduceerd, zoals ‘Uit de Toverdoos’ en 'Vraag maar raak’. In deze eerste aflevering gaan Maurice en Stijn het park in om alles te weten te komen over onze nieuwe parkshow: Aqua Bellatores. Ook nemen ze een kijkje áchter de schermen en praten o.a. met de afdeling Entertainment en het Kledingatelier.

May 10, 202343:49
Betoverd aflevering 6 - Gigantische upgrade Expedition Zork

Betoverd aflevering 6 - Gigantische upgrade Expedition Zork

In de zesde thema-aflevering van Betoverd, de officiële podcast van Attractiepark Toverland, blikken we terug op de gigantische upgrade van wildwaterbaan Expedition Zork. Algemeen Directeur Jean Gelissen jr. en Senior Ontwerper Peter van Holsteijn praten je bij over alle ontwikkelingen en de aanleiding van het project. Niet alleen de attractie is compleet vernieuwd, maar ook de binnen-wachtrij is aangepakt en er is een heus dwaalgebied ontwikkeld. Hier ontdek je naast alle waterspeeltuinen een nieuwe actieve outdoor-beleving: Maximus' Wunderball. Hoor hoe dit alles tot stand is gekomen en welke details je vooral niet mag missen.

Aug 03, 202240:52
Betoverd aflevering 5 - Jean Gelissen jr.

Betoverd aflevering 5 - Jean Gelissen jr.

In de vijfde aflevering van Betoverd, de officiële podcast van Attractiepark Toverland, komt Jean Gelissen jr. aan het woord. Jean jr. is sinds december 2019 de Algemeen Directeur van Toverland. Vóór die tijd liet hij als bouwdirecteur al het entreegebied Port Laguna en themagebied Avalon verrijzen. Jean jr. vertelt hoe hij doorbouwt aan Toverland in de Champions League van de attractieparken, en dat het zal uitgroeien tot een groot themapark met internationale allure.

Jun 16, 202132:16
Betoverd aflevering 4 - Caroline Kortooms

Betoverd aflevering 4 - Caroline Kortooms

In de vierde aflevering van Betoverd, de officiële podcast van Attractiepark Toverland, gaan we in gesprek met Caroline Kortooms. Caroline stond samen met haar broer aan de wieg van Toverland en was tot december 2019 Algemeen Directeur van het attractiepark. Ze vertelt hoe Toverland door de jaren heen is doorontwikkeld en hoe het thema ‘toveren’ steeds meer geclaimd werd. Ook legt Caroline uit hoe belangrijk visie voor Toverland is en blikt ze terug op haar hoogtepunten in dit magische familiebedrijf.

Jun 09, 202130:57
Betoverd aflevering 3 - Peter van Holsteijn

Betoverd aflevering 3 - Peter van Holsteijn

In de derde aflevering van Betoverd, de officiële podcast van Attractiepark Toverland, wandelen we met Peter van Holsteijn door entreegebied Port Laguna. Als Senior Ontwerper heeft Peter door de jaren heen talloze ontwerpen voor Toverland gemaakt. Hij kan dan ook als geen ander vertellen hoe de themagebieden van Toverland zijn ontstaan en hoe zo'n ontwerpproces in zijn werk gaat. Ook licht Peter een tipje van de sluier op over een aantal vernieuwingen in het overdekte themagebied Land van Toos, waaronder de primeur van de nieuwe muziek.

Jun 02, 202134:25
Betoverd aflevering 2 - Medewerkers van het eerste uur

Betoverd aflevering 2 - Medewerkers van het eerste uur

In de tweede aflevering van Betoverd, de officiële podcast van Attractiepark Toverland, gaan we in gesprek met de onmisbare factor van een bezoek aan Toverland: de medewerkers. Loek Fortuin (Supervisor Attracties), Anne-Chris Janssen (Manager Gastenservice), Roy Vercoulen (Kwaliteit & Veiligheid Horeca) en Hilke van den Heuvel (Medewerker Merk & Creatie) vertellen hoe zij het park voor én achter de schermen draaiende houden. Waarom zijn ze bij Toverland komen werken? Wat zijn hun hoogtepunten? En werken ze over 20 jaar nog bij Toverland? Al deze vragen komen aan bod.

May 26, 202135:10
Betoverd aflevering 1 - Jean Gelissen sr.

Betoverd aflevering 1 - Jean Gelissen sr.

In de eerste aflevering van 'Betoverd - de podcast' spreken we met Jean Gelissen sr., de oprichter en eigenaar van Toverland. Jean sr. vertelt meer over zijn persoonlijke loopbaan, de aanleiding om een attractiepark te beginnen en het ontstaan van Toverland. Ook zijn ervaringen in de coronatijd én zijn toekomstvisie op Toverland komen aan bod.

May 19, 202124:53
Binnenkort: Betoverd - de officiële podcast van Toverland

Binnenkort: Betoverd - de officiële podcast van Toverland

Om het 20-jarig jubileum van Attractiepark Toverland te vieren brengen we een podcast uit. Betoverd - de podcast bestaat uit 5 afleveringen, waarin we met prominente Toverlanders terugblikken op 20 jaar magie. Aan het woord komen Jean Gelissen sr. (Algemeen Directeur Gelissen Group), Caroline Kortooms (voormalig Algemeen Directeur Toverland), Jean Gelissen jr. (Algemeen Directeur Toverland), Peter van Holsteijn (Senior Ontwerper Toverland) en medewerkers van het eerste uur. Vanaf 19 mei te beluisteren in je favoriete podcast-app.

May 14, 202101:13