Skip to main content
Spotify for Podcasters
Ontspannen Autorijden

Ontspannen Autorijden

By Verkeersschool VAN DAM

Binnen onze rijschool, Verkeersschool VAN DAM IN Olst, komen we vaak leerlingen van de autorijlessen tegen die er veel baat bij hebben om gecoacht te worden op het vlak van 'mindset' en zelfvertrouwen in combinatie met voertuigbeheersing en verkeersinzicht. Veel van onze inzichten over 'mindset' en zelfvertrouwen willen we graag delen met alle mensen die hier behoefte aan hebben of die zich willen laten inspireren tot een betere en veiligere bestuurder in het verkeer.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Schade voorkomen - autorijles

Ontspannen Autorijden Mar 09, 2021

00:00
08:43
Eerste rijles zonder stress

Eerste rijles zonder stress

Luister deze podcast als je spanning hebt over je eerste rijles. We vertellen jou wat je kan en mag verwachten van je eerste rijles, zodat je zo relaxed mogelijk en met plezier je eerste rijles kan beleven.
Nov 10, 202208:15
Rijexamen tip

Rijexamen tip

Visualiseer jouw rijexamen. In deze podcast vertel ik waarom en hoe je dat kan doen. Zo kan jij je rijexamen goed voorbereiden. Wil jij nog meer rijexamen / rijbewijs tips? Volg dan ons tiktok kanaal Stressvrij Rijexamen Doen. Binnenkort is er ook een online programma waarin je leert on Stressvrij Rijexamen te doen.
Sep 10, 202206:40
Verkeerstaak - autorijles

Verkeerstaak - autorijles

André legt in deze podcast aan de hand van het Paraplu-verhaal uit wat de verkeerstaak inhoudt. De bijbehorende afbeelding is te vinden op onze website bij downloads www.verkeersschoolvandam.nl

Mar 30, 202211:25
Kijken bij autorijden

Kijken bij autorijden

In deze podcast verteld André, tijdens het autorijden, over oogfuncties en waarom op de juiste wijze kijken zo belangrijk is. Onder andere verteld André over saccadische oogbewegingen. In de podcast verwijst André naar een filmpje waar dat nog eens goed wordt uitgelegd. Dat filmpje kan je vinden op onze website www.verkeersschoolvandam.nl/downloads. Veel luisterplezier.

Mar 30, 202205:38
Mindful autorijden: kalm en alert

Mindful autorijden: kalm en alert

In deze podcast krijg je 6 tips waarmee je kalm en alert kan autorijden. Je blijft in het 'hier en nu' met je aandacht en kan dus mindful autorijden. Veel luisterplezier!

Mar 28, 202206:54
Zachte ogen

Zachte ogen

In deze podcast vertelt André, terwijl hij in de auto rijdt, hoe je kan scannen in het verkeer. Veel luisterplezier!

Apr 06, 202110:44
Schade voorkomen - autorijles
Mar 09, 202108:43
Ademhalingsoefening

Ademhalingsoefening

Welkom bij deze ademhalingsoefening. Deze oefening is gemaakt door Jacqueline Veld van Verkeersschool VAN DAM in Olst. Deze ademhalingsoefening is bedoeld om je snel wat rustiger te laten worden in het geval dat je gespannen of zenuwachtig bent; bijvoorbeeld voor een autorijles of een examen. Doe deze oefening nooit tijdens het besturen van een voertuig. 

Mar 07, 202108:07
Trailer Ontspannen Autorijden

Trailer Ontspannen Autorijden

Verkeersschool VAN DAM in Olst is de eerste rijschool die een podcast maakt! Volg ons en blijf op de hoogte wanneer er weer een nieuwe aflevering online komt! Deel de podcast met iedereen die autorijd!
Mar 06, 202100:37