Skip to main content
Spotify for Podcasters
Virtueel Natalie

Virtueel Natalie

By Virtueel Natalie

Meer focus, ademruimte, plezier en groei! Dat is het opzet van Virtueel Natalie. Ik ben overtuigd van de meerwaarde van een goede structuur en planning. Niet zomaar een standaard overnemen maar op maat van jou en je onderneming.

Een planning die voor jou werkt en je de nodige balans geeft: voldoende energie maar ook voldoende rust. Tijd is enorm kostbaar en dus kan je hem best zo goed mogelijk besteden. Daarom is de juiste tijdsindeling vinden enorm waardevol.

Via deze podcast geef ik je een beeld van mijn inzichten en ervaringen en deel ik praktische tips die je meteen kan toepassen.
Available on
Apple Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

08 I Mijn weg naar zelfstandige

Virtueel NatalieJan 31, 2023

00:00
47:54
08 I Mijn weg naar zelfstandige

08 I Mijn weg naar zelfstandige

Op 2 jaar tijd is mijn leven enorm veranderd. Zo maakte ik de switch van werknemer naar zelfstandige. En nee, dat verliep niet zonder slag of stoot, het ging gepaard met veel twijfels, onzekerheid en moeilijke momenten. Maar het ondernemerschap bracht me ook veel moois: fijne samenwerkingen, meer voldoening, een waardevol netwerk, meer vrijheid... Ik heb op korte termijn ontzettend veel bijgeleerd. En wat begon als 'iets om te proberen' is sinds dit jaar mijn fulltime bezigheid. Mijn eigen onderneming...nooit verwacht.  

Ik deel heel graag mijn verhaal, de ups & downs omdat ik weet uit ervaring dat dit jou misschien wel kan helpen of inspireren op je eigen weg. Een reactie of bericht zou me enorm plezier doen. Of heb je nog een vraag, stel ze gerust. Je kan me bereiken via
Instagram of per mail: info@virtueel-natalie.be

Tijdens mijn zoektocht heb ik veel gelezen, beluisterd en werd ik geïnspireerd door andere personen/ondernemers. Enkele hiervan zijn: 

boek 'Verander Uw leven met Life Coaching' van Annie Lionet   boeken & podcast Eva Daeleman: het concept van haar 'Elke dag vakantie' principe sprak me enorm aan. Ik probeer er mijn eigen versie van te maken.  boek 'Girl, Stop Apologizing' van Rachel Hollis  boek 'Super Attractor' van Gabrielle Bernstein: bij sommige hoofdstukken had ik mijn twijfels maar aanrader voor het versterken van je eigen mindset. Haar affirmatie die erin staat gebruik ik nog geregeld. boek 'Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt' van Haemin Sunim: wondermooi boekje waardoor je beseft wat er écht belangrijk is in je leven. podcast Werk & Leven (momenteel gestopt maar nog zeer waardevol) en Rebel Rants podcast van Ampersand.  Als je ook VA wilt worden: boek '101 tips voor een succesvolle business als Virtual Assistant' van Alison Stessens.  ... 

Ook heb ik een workshop gevolgd bij Maartje en ik voelde een instant klik. Momenteel heeft ze met met Kristien een superleuke community onder de noemer Jeff (Joy, Ease, Female & Fierce). Geregeld organiseren ze kleinschalige events, ideaal om te connecteren. Wie weet, zie ik je er wel eens. 


Jan 31, 202347:54
07 I 4 factoren om gewoonte(s) aan te leren én vol te houden
Oct 03, 202233:00
06 I Hoe kan je productief thuiswerken?
Sep 19, 202215:36
05 I Leer nee zeggen

05 I Leer nee zeggen

'Nee' zeggen is niet evident. Het heeft een negatieve bijklank maar het levert heel wat voordelen op. Een nee zeggen is eigenlijk een ja zeggen voor iets anders. Je eigen grenzen bewaken is cruciaal als je een goede balans wilt nastreven. Voldoende ademruimte creëren en op tijd pauze nemen is essentieel voor een gezonde levensstijl. Daarom is het belangrijk dat je leert nee zeggen wanneer jij dat wilt. In deze aflevering geef ik je tips hoe je dit kan doen zonder je schuldig te voelen. 

Wil je graag een planningssessie op maat? Contacteer me dan via een berichtje op Instagram (@virtueel_natalie) of stuur me een mail (info@virtueel-natalie.be).

Jun 08, 202212:16
04 I Ontspannen de zomer in!

04 I Ontspannen de zomer in!

De zomer komt eraan, een periode dat veel ondernemers minder of helemaal niet werken. Maar dat vraagt wel enige voorbereiding en die kan gepaard gaan met heel wat stress. Jij ook? Het kan ook anders. In deze aflevering geef ik je tips zodat jij ontspannen aan je zomer kan beginnen. Wil je graag een persoonlijk overzicht op maat? Contacteer me dan via een berichtje op Instagram (@virtueel_natalie) of stuur me een mail (info@virtueel-natalie.be).

May 18, 202217:38
03 I Een weekplanning: hoe begin je eraan?

03 I Een weekplanning: hoe begin je eraan?

Werk jij al met een weekplanning? Waarom niet? Werken met een weekplanning biedt heel wat voordelen. Het geeft je meer structuur, een betere focus én rust in je hoofd. Weet je niet hoe te beginnen? Ik vertel het je in deze nieuwe aflevering van mijn podcast. Liever een weekplanning op maat? Ik help je graag verder tijdens een planningssessie. Maak een gratis afspraak: www.virtueel-natalie.be/contact of stuur me een berichtje via Instagram (virtueel_natalie). 

May 04, 202225:44
02 I Hoe kan je tijd winnen?
Apr 20, 202216:60
01 I Tackle je uitstelgedrag: praktische tips

01 I Tackle je uitstelgedrag: praktische tips

Uitstelgedrag! We gebruiken allemaal diverse excuses en smoesjes om die taak toch maar niet uit te voeren. Het is nefast voor onze productiviteit en het helpt je niet vooruit. Waarom doen we dit én hoe kan jij je er tegen wapenen? Ik geef je enkele praktische tips voor een betere focus en meer motivatie. 

Ik ben heel benieuwd wat je van deze aflevering vindt. Stuur me gerust een berichtje via Instagram of tag me als je aan het luisteren bent: @virtueel_natalie  Wil je graag meer tips ontvangen of op de hoogte blijven van de volgende podcast? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief: www.virtueel-natalie.be/nieuwsbrief. 

Apr 04, 202209:35