Skip to main content
Spotify for Podcasters
Voel je goed avond - De Podcast

Voel je goed avond - De Podcast

By Voel je goed avond

3 Sprekers, 3 Onderwerpen, 1 Podcast
Think Good | Eat Good | Feel Good

Wist je dat al het geld in de wereld wordt besteed aan het krijgen van een goed gevoel?

Want waarom koop je van jouw geld die boot, dat mooie huis of ga je ervan op vakantie?

Allemaal omdat je daar een goed gevoel van krijgt.

Maar, wist je ook dat je niet al het geld in de wereld nodig hebt om een goed gevoel te krijgen?

In deze Voel je goed avond podcast hoor jij Tips, Tricks, Adviezen, Verhalen en Interviews rondom de 3 Voel je goed onderwerpen met als centraal thema Voel je goed, want dat wil jij toch ook?
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Father & Daughter #5

Voel je goed avond - De PodcastSep 28, 2022

00:00
33:35
Father & Daughter #5

Father & Daughter #5

Tijdens de Voel je goed avond Trailer hoor je dat al het geld in de wereld wordt besteed aan het krijgen van een goed gevoel. Immers, uiteindelijk koop je die boot, dat mooie huis of ga je lekker op vakantie met maar 1 doel. Het krijgen van een goed gevoel.

En dat klopt ook. Over het algemeen krijg je van dat soort materiele zaken ook een goed gevoel. Maar, toch zeggen heel veel mensen dat zij het allermooiste gevoel krijgen van iets dat onbetaalbaar is. Kinderen.

De vijfde Voel je goed avond podcast neemt je mee naar een moment tijdens een introductie avond van de New Life University. Mijn vriend Joris De Doncker vroeg tijdens een open vragen ronde aan topcoach Anatol Kuschpeta. “Hoe weet ik dat ik een goede vader ben?”

Een prachtige vraag die mij altijd is bijgebleven. Hetzelfde geldt voor het antwoord van Anatol welke al net zo mooi was.

Wil je weten wat Anatol antwoordde? En ben je nieuwsgierig naar meer slimme tips over het ouderschap (want naast het mooiste gevoel kunnen kinderen je soms ook een heel ander gevoel geven ;-)), luister naar deze episode van de Voel je goed podcast. Father & Daughter

Sep 28, 202233:35
Toastmasters #4

Toastmasters #4

De grootste angst ter wereld? Spinnen? Hoogtevrees? Opgegeten worden door een haai? Nee hoor, niets van dat alles. Wanneer je beseft dat de hersenen sociale risico's en fysieke risico's met exact dezelfde structuren verwerken, dan snap je dat wereldwijd spreken in het openbaar het vaakst wordt genoemd als de allergrootste angst.

Maar, gelukkig is er een oplossing. En deze oplossing is misschien wel het best bewaarde geheim om te leren spreken en presenteren. Dat geheim? Toastmasters.

Tijdens de vierde aflevering van de Voel je goed avond podcast vertelt mede oprichter van Toastmasters Den Haag, Kristina alle geheimen rondom dit Sprekersgilde.

Hoe leuk het is, hoe laagdrempelig en dat iedereen er ontzettend veel kan leren en groeien.

En speciaal voor de carrièremakers. He or she who holds the marker earns the money. Onthoud dat!

Jun 29, 202224:03
The Iron Man #3

The Iron Man #3

Soms ben je niet vooruit te branden en soms lijkt alles wel vanzelf te gaan. Sporters zeggen dan dat ze in the zone zijn, muzikanten zijn in the groove en kunstenaars hebben inspiratie.

Wetenschappers noemen dit verschijnsel "flow". Een proces in de hersenen waarbij uitdaging en vaardigheid in verhouding zijn.

Flow is de beste staat om tot topprestaties te komen. Een staat waarbij je enerzijds super kalm bent en anderzijds hyper gefocust.

Tijdens de derde Voel je goed avond podcast legt Peak Performance coach Dennis uit hoe je snel in flow komt (wist je dat je tot 5 keer productiever bent in flow? Dat betekent dat je bij een full time job  alleen nog maar 's maandags hoeft te werken ;-)), maar ook dat je er ook zo weer uit kan zijn. Immers, het moment dat je er bewust van bent dat je in flow bent, dan is het ook zo weer weg.

Dennis heeft de proef op de som genomen en waar hij voorheen de fiets alleen gebruikte om mee naar de snackbar te gaan heeft hij met behulp van flow uiteindelijk The Iron Man volbracht.

Een verhaal over strugglen, ijskoud buitenwater en buitengewone prestaties!

Jun 08, 202225:09
Van Sister Sledge naar Theater Toverlei #2

Van Sister Sledge naar Theater Toverlei #2

In aflevering twee van de Voel je goed avond podcast vertelt John hoe de Voel je goed avond een muzikaal karakter kreeg en maak je kennis met Jonas. Jonas heeft als drummer met Westlife, Gloria Gaynor en Sister Sledge over de hele wereld gereisd en heeft in Nederland opgetreden met oa Do, Trijntje Oosterhuis en Alain Clark. Daarnaast heeft Jonas een bijzonder en ook ontroerend verhaal met gelukkig, een Feel Good einde.
May 18, 202223:51
Het roer om #1

Het roer om #1

In de eerste aflevering van de Voel je goed avond podcast vertelt John hoe hij de Voel je goed avond is gestart en hoor je hoe Willemiek voor zichzelf het roer heeft omgegooid en is begonnen als zelfstandig ondernemer.

May 11, 202222:42
Voel je goed avond - De Podcast

Voel je goed avond - De Podcast

Wist je dat al het geld in de wereld wordt besteed aan het krijgen van een goed gevoel?

Want waarom koop je van jouw geld die boot, dat mooie huis of ga je ervan op vakantie?

Allemaal omdat je daar een goed gevoel van krijgt.

Maar, wist je ook dat je niet al het geld in de wereld nodig hebt om een goed gevoel te krijgen?

In deze Voel je goed avond podcast hoor jij Tips, Tricks, Adviezen, Verhalen en Interviews rondom de 3 Voel je goed onderwerpen. 

Think Good, Eat Good en Feel Good met als centraal thema Voel je goed, want dat wil jij toch ook?

May 11, 202202:09