Skip to main content
Spotify for Podcasters
Het podcastkanaal van maatschappelijk advies- en projectmanagementbureau Warkhouse

Het podcastkanaal van maatschappelijk advies- en projectmanagementbureau Warkhouse

By Warkhouse

Podcasts die in het teken staan van de projecten die Warkhouse begeleidt
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Impactmeting voor de BVmaatschappelijk

Het podcastkanaal van maatschappelijk advies- en projectmanagementbureau WarkhouseApr 24, 2022

00:00
45:44
Onderzoek naar wijkgericht werken in de gemeente Doesburg

Onderzoek naar wijkgericht werken in de gemeente Doesburg

Vier studenten van Saxion zijn in gesprek met Hans Hissink over burgerparticipatie en de bijbehorende bestuurlijke processen binnen gemeenten. Met hun verschillende studierichtingen zoals bestuurskunde, ruimtelijke ordening & planologie en stedenbouwkunde hebben zij een eigen visie gecreëerd voor wijkraden en gemeente. Zij vertellen over het onderzoek wat zij gedaan hebben naar wijkgericht werken in de gemeente Doesburg. Een opdracht die geïnitieerd is door maatschappelijk project- en adviesbureau Warkhouse. In deze podcast vertellen studenten Juan, Ruben, Sanne en Marjolein over hun ervaringen tijdens het onderzoek, maar ook over de resultaten en hun visie op het - o zo belangrijke - vervolg.

Jul 17, 202352:55
Onderzoek naar innovatiecampus zorg en welzijn in de Achterhoek

Onderzoek naar innovatiecampus zorg en welzijn in de Achterhoek

In deze podcast is Hans Hissink in gesprek met vier studenten van Hogeschool Arnhem Nijmegen. In opdracht van van maatschappelijk project- en adviesbureau Warkhouse hebben zij een onderzoek gedaan naar de behoefte aan een innovatiecampus Zorg en Welzijn in de Achterhoek. Is die behoefte er? Wat is er voor nodig om één en ander te realiseren? Waar zou die campus gevestigd moeten worden? Wat wordt de doelgroep voor de campus? Antwoorden op deze vragen en nog veel meer over dit interessante onderwerp hoor je in deze podcast. De studenten nemen je mee in hun wereld en wat er nodig is om de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn een boost te geven. Luister je mee?

Jul 10, 202339:10
Impactmeting voor de BVmaatschappelijk

Impactmeting voor de BVmaatschappelijk

De vierde aflevering van een podcastserie die in het teken staat van de maatschappelijke BV. In deze sprankelende aflevering zitten twee studenten van de HAN, Nino en Raquel, aan tafel. Zij volgen de opleiding Meervoudige Waardecreatie. De impactmeting voor de BVmaatschappelijk staat centraal tijdens het gesprek.

Apr 24, 202245:44
De m in BVm

De m in BVm

Dit is alweer de derde aflevering van de podcastserie over de transitie van BV naar BVm. Deze keer is podcastmaker Hans Hissink in gesprek met Corine Janssen van de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) en Ingeborg van der Oord van Wark House.

Feb 03, 202241:08
Van BV naar BVm (aflevering 2)

Van BV naar BVm (aflevering 2)

In deze tweede aflevering van de podcastserie over de transitie van BV naar BVm zitten Maaike Hofman en Anne van Ooijen van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen samen met René Reumer van Wark House en podcastmaker Hans Hissink aan tafel.

Zij praten over de impact van de verandering die plaats vindt bij een transitie van BV naar BVmaatschappelijk. Wat heb je als ondernemer te doen en waar moet je allemaal aan denken om je hier goed op voor te bereiden? 

Jan 05, 202236:49
Van BV naar BVm

Van BV naar BVm

Een informatieve en interessante podcast waarin René Reumer van Wark House en Bjorn Harbers van Bax Advocaten samen met Hans Hissink praten over de ontwikkeling van de maatschappelijke BV.

Jul 24, 202133:23