Skip to main content
Spotify for Podcasters
Zieldingen

Zieldingen

By Zieldingen

We planten zaadjes. Geven ideeën water. Groei met ons mee.
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Zieldingen #26: Peter klaren & Raymundo Hooten | Innovatie voor human empowerment

ZieldingenJul 31, 2023

00:00
01:40:27
Zieldingen #26: Peter klaren & Raymundo Hooten | Innovatie voor human empowerment

Zieldingen #26: Peter klaren & Raymundo Hooten | Innovatie voor human empowerment

Peter klaren & Raymundo Hooten zijn uitvinders en ondernemers met een passie voor innovatie. 


Ze ontwikkelen producten waar ieder individu zichzelf mee kan empoweren, hun gezondheid kan boosten en vibratie optimaliseren. Daarnaast hebben ze een missie om de mensheid te voorzien van betaalbare gedecentraliseerde energievoorzieningen.


Deze mannen creëren hoogwaardige apparatuur dat het welbevinden van de mens versterkt. Ze combineren duizenden jaren oude kennis met hedendaagse technologie.


Zo gebruiken ze onder andere de kracht van Phi, ook wel de Gulde sneden genoemd. 

Ze werken hierin samen met de wiskundige principes van de natuur die een perfecte maatstaf biedt van schoonheid, gezondheid en welbevinden. 


Deze perfectie weerspiegelt zich in de producten waar deze mannen met hart en ziel aan werken. Het zijn technisch geavanceerde producten die stuk voor stuk een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan een gezonder en fijner leven.


Soms ontmoet je mensen die je direct raken en zaadjes van inspiratie en verandering in je bewustzijn plaatsen. Deze twee gasten zijn van dit kaliber. Onder de radar werken ze aan revolutionaire technologieën waar de mensheid haar vruchten van zal gaan plukken in de toekomst. 


Luister zelf en doe er je voordeel mee!


Enjoy!


Peace ✌🏻❤️


Navy-ziels 


Ruud

Allan

Vincent


De websites van Peter & Raymundo:

https://www.mobisun.com/

https://www.pyrolyze.nl/

https://www.phipower.nl/


Jul 31, 202301:40:27
Zieldingen #25: Pauline Broers | Into Human Design
Jun 19, 202301:31:54
Zieldingen #24: Raman Bonte | Van 3 naar 5d energie
Apr 12, 202301:31:09
Zieldingen #23: Tim Elfring | Phood, de nieuwe voedsel standaard

Zieldingen #23: Tim Elfring | Phood, de nieuwe voedsel standaard

Tim Elfring - Zieldingen #23


Phood - De nieuwe voedsel standaard


Nadat Tim afstudeerde aan de Nyenrode business school besloot hij zijn leven om te gooien. 

Hij vertrok uit Amsterdam en ging bij een Tai-Chi Meester in Engeland in de leer. Na jarenlang in training te zijn geweest, eerst in business en toen in Tai-Chi besloot hij zijn passie voor ondernemen, Tai-Chi en gezond eten samen met zijn partner Sabine in één concept te gieten. Dit concept genaamd Phood onderging was altijd in transitie. Het startte als food truck, werd daarna restaurant met aquaponicfarm om vervolgens uit te groeien tot zelfvoorzienende community. Een plek waar lokaal voedsel verbouwen, onderwijs, gezondheid en geluk bij elkaar komen. Stap voor stap groeide Phood uit tot een landelijke fenomenen dat internationale media aandacht krijgt van Washington tot Berlijn. De verfrissende kijk op gezond eten als lifestyle trekt aandacht van multinationals en investeerders maar Tim heeft een eigen visie voor de wereld en blijft trouw aan zijn pad. Hij bruist van ideeën en ziet in ieder probleem een mogelijkheid. Elke uitdaging is voor hem een kans om out of the box te denken. Hij creëert zodoende een manier om midden in het systeem waarin wij leven een parallelle realiteit te manifesteren die voorziet in gezond lokaal eten, educatie en een community voor gelijkgestemde.


In deze aflevering vertelt Tim over zijn routines voor het behouden van een hoog energielevel, manieren om zijn visie helder te blijven zien en disciplines voor meer focus en helderheid. 


Dit is een must listen!! 


Much love,


Navy-Ziels


Allan

Ruud

Vincent


www.phoodkitchen.com

www.zieldingen.nl

Mar 31, 202301:13:43
Zieldingen #22: Eline Bouma | Adembenemend Leven
Mar 01, 202301:11:36
Zieldingen #21: Zieldingen over Zieldingen
Jan 31, 202302:01:60
Zieldingen #20: Daniël de Bruin | Filosofie door beweging

Zieldingen #20: Daniël de Bruin | Filosofie door beweging

Filosofie door Beweging

Deze man is gefascineerd door ontwikkeling en groei. Met twee decennia ervaring in o.a. Karate, Braziliaan Jiu Jutsu, Grappling, Boxen en MMA is hij een echte bewegingskunstenaar. Opgeleid als docent Lichamelijke Opvoeding en filosofie met ervaring in NLP, transactionele analyse en systemisch werk deelt Daniël een ton aan ervaring in deze Zieldingen aflevering.

Tijdens het lesgeven in diverse onderwijsvormen besefte hij dat het de mens is waar hij echt interesse in heeft. Waarom gedragen wij ons zoals wij ons gedragen? Wat is de rol van bewegen, aanraking en spel in ons leven? Hoe werkt dit door in opvoeding, onderwijs en de werkvloer?

Dit is waar Daniël zijn quest over gaat en in deze aflevering duiken we in deze fascinerende onderwerpen. Zijn missie is om mensen te leiden en te inspireren om gepassioneerd te zijn over leren, groei en alle keuzes die ze maken.

Daniël deed een bachelor en master filosofie en specialiseerde zich in onderwijsfilosofie.

Als docent vechtsport, filosofie en coaching op de Hogeschool van Amsterdam heeft hij van z’n passie z’n werk gemaakt. Hij weet de kunst van het onderwijzen naar een nieuw niveau te tillen. Vol enthousiasme deelt hij in deze aflevering hoe dit proces voor hem is geweest en nog steeds is.

Verder is Daniël trotse vader, mental

coach en eigenaar van een bedrijf dat mensen helpt weer te kunnen spelen.

Kortom; deze man deelt een pot vol gouden ervaringen en lessen die je niet wilt missen!!

Have fun met luisteren, maak aantekeningen en ga toepassen wat je hoort! Vertel ten slotte de belangrijkste les voor jou uit deze aflevering aan minimaal 2 anderen! Geniet van de mooie gesprekken die hieruit voortvloeien en deel deze episode en help de boodschap te verspreiden 🙏🏻

Cheers,

Navy-Ziels,

Allan,

Ruud,

Vincent.

Dec 22, 202202:01:05
Zieldingen #19: Mariette Ruggenberg | Van bruggen naar tempels

Zieldingen #19: Mariette Ruggenberg | Van bruggen naar tempels

Mariette Ruggenberg Heeft veel prachtige, krachtige en dappere dingen gedaan.

Ze is een echte bruggenbouwer en wist van jongs af aan dat ze niet in het westerse systeem paste.

Gedreven, dapper en eigenwijs pakte ze de verantwoordelijkheid over haar leven en ging als een bezielde aan het werk om een nieuw educatie systeem te bouwen.

Op haar 9e levensjaar ontdekte ze bepaalde spirituele gaven en wist deze samen te brengen met haar talenten.

Zo kanaliseert ze haar passie, inzicht en spirituele kracht in dienst van de mensheid en volgde van de weg van haar natuur en ziel zonder twijfels.

Vandaag de dag is ze relatie en business coach. In haar centrum de Upstarter leid ze coaches en healers op.

Ze helpt mensen om hun onderneming in lijn te krijgen met hun passie en ziels-missie. Ze heeft een erg succesvolle podcast ‘make love work’ met bijbehorende community van mensen die liefde laten werken en innerlijk werken zodat liefde kan blijven stromen. Ze schreef het boek ‘liefde als medicijn’ en heeft een orakel kaart deck gemaakt waarmee ze mensen kan gidsen op het pad des levens. 

Verder is Mariette oprichter van het ‘make love work’ festival en is een voorbeeld van iemand met een bloeiend, interessant en inspirerend leven op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Kortom een fantastische gast!

In deze aflevering kom je erachter waar een mens toe in staat is als hij/zij vanaf jonge leeftijd 100% in lijn is met haar ziels-missie en niet luistert naar angst.

Deze mag je absoluut niet missen!!

Veel luisterplezier bij deze must listen.

Much love,

Navy-ziels,

Ruud

Allan

Vincent


Check de Instagram van Mariette
hier.

Check haar website hier.

Check de Zieldingen Instagram hier.


Nov 02, 202202:07:26
Zieldingen #18: Jos Goossens | Toewijding aan het innerlijke pad.

Zieldingen #18: Jos Goossens | Toewijding aan het innerlijke pad.

Yes! Wij zijn super blij om Jos terug te zien in de Zieldingen studio! Hij was een paar weken in Nederland en schoof bij ons aan om te delen over een nieuwe afslag op zijn spirituele pad.

Liefde bracht Jos naar Amerika waar alles in een stroomversnelling terecht kwam. In deze episode deelt Jos waarom hij emigreerde naar de V.S en hoe de yogi in hem wakker is geworden als leerling van Sadhguru. Bereid je voor op een Jos die nog magischer is dan hij al was. Deze mag je niet missen!!

Jos klapt ons om de oren met een tsunami van gouden nuggets, inspiratie en wijsheid. Hij verteld over de lessen geleerd van zijn pelgrimstocht, mannencircels, veranderen van zijn Taoistische practices, liefde, in de leer bij Sadhguru, karma, mantras en nog veel meer!!

Maak je klaar voor een verruiming van je bewustzijn via deze man die om 9 uur ‘s ochtends al 4 uur yoga erop heeft zitten.

Laat je raken, open je ziel en groei mee!

Peace & love

Navy Ziels,

Ruud

Allan

Vincent


https://www.instagram.com/zieldingen

Aug 05, 202201:57:20
Zieldingen #17: Jip de Ridder | De kracht van community

Zieldingen #17: Jip de Ridder | De kracht van community

Jip is een echte 'digital nomad'. In 2020 verliet hij zijn woongemeenschap in Nederland en reisde af naar Portugal.

Gewapend met niets anders dan een surfplank en laptop ging hij opzoek naar een nieuwe manier van leven.

Off the grid, in een zelfvoorzienende community was de visie. Wat kwam hij tegen op zijn avontuur? Heeft hij gevonden wat hij zoekt? En hoe is het om weg te gaan uit Nederland zonder back up plan?

In deze episode duiken we in Jip zijn verhaal en worden deze vragen beantwoord. Ook vertelt Jip over zijn oude leven in de financiële markt, martial arts training, de stille kracht van vipassana en meer!

Sommige kennen Jip van zijn bedrijf 'CommonEasy.' Een digitale community die aan een toekomst bouwt waarin iedereen zijn leven volledig zelf inricht. Dat kan door samen te werken met de juiste tools. CommonEasy is een van die tools en helpt alle mensen met elkaar te verbinden in een digitaal sociaal web dat fungeert als een vangnet. Je beste backup staat naast je. Je vrienden, je familie, je netwerk. De mensen met wie je je leven en je werk deelt, en die het beste met je voor hebben. Het is de missie van CommonEasy dat niemand hieraan twijfelt en dat je niet meer afhankelijke bent van grote bedrijven en instanties voor bijvoorbeeld je verzekering.

Maar dat je dit soort zaken in je eigen sociale kring kan opvangen met elkaar. Jip legt glashelder uit hoe dit werkt, hoeveel geld je ermee bespaard en waarom dit de basis is om uit het huidige financiële systeem te kunnen stappen.

In deze aflevering wordt een fundamenteel concept uitgelegd om een nieuwe wereld vorm te kunnen geven. Een wereld waarin wij onafhankelijk van grote instanties en bedrijven kunnen leven. Dit mag je niet missen!!

Veel luister plezier met deze heerlijke klapper van een episode!

Much love,

Navy Ziels,

Ruud, Allan & Vincent


Volg Jip op instagram hier.

Check de website van CommonEasy.

Check de Zieldingen instagram hier.


May 31, 202202:05:05
Zieldingen #16: Talita Kalloe | Ondernemen vanuit purpose

Zieldingen #16: Talita Kalloe | Ondernemen vanuit purpose

Talita is schrijfster, content specialist en trainster voor ondernemers die meer diepgang en sustainability in hun bedrijf zoeken maar niet weten hoe.
Als nieuwsgierig persoon is ze altijd op zoek naar de waarheid, het echte verhaal wat vaak niet wordt verteld. Wat schuilt er in de onzichtbare dimensies van een winkel, merk of onderneming? Hoe is de energie van een onderneming? Welk aspect van iemands ziel wordt gereflecteerd in het verhaal dat ze vertellen met het merk of de winkel?

In deze episode vertelt Talita hoe ze deze vragen intuïtief kan beantwoorden voor iedere unieke onderneming. Achter elk verhaal schitterend een ziel aldus Talita, maar de ondernemer zelf ziet dit vaak niet. Met Soul Stores helpt ze ondernemers dit unieke diepere aspect op een eerlijke, zuivere en transparante manier naar voren te brengen. Dit creëert een duurzame kettingreactie van authentieke purpose gedreven merken- verhalen- producten- winkels- klanten en uiteindelijk wereld.

Verder onthult ze de schaduwkant van de fashion industrie, vertelt ze over haar sjamanistische training en de weg naar zelfheling.

Deze aflevering zit vol inspiratie, verrassingen en praktische tips voor jouw dagelijkse leven. Doe er je voordeel mee en share the LOVE door deze episode te delen!!

Met vreugde, rust en liefde.

Navy Ziels,

Allan, Ruud, Vincent


https://www.instagram.com/talitakalloe
https://www.instagram.com/soulstores
https://www.instagram.com/zieldingenApr 26, 202201:29:08
Zieldingen #15: Shinta Lempers | Cannabis voor heling

Zieldingen #15: Shinta Lempers | Cannabis voor heling

Shinta's journey ontvouwde zich in verschillende stukken van haar leven die later als een puzzel in elkaar klikte. Ze deed een Master studie strafrecht, is doorgewinterd muziekredacteur en schrijft over spiritualiteit, zelfheling en innerlijke groei. Naast alle mooie mijlpalen kampte ze met persoonlijke struggles en zag vanaf jonge leeftijd hoeveel problemen voortkomen uit mentale gezondheidsklachten.

Naast haar passie voor muziek, schrijven en spiritualiteit werd ze altijd al van binnenuit geroepen om zich te verdiepen in verschillende tradities van antieke en hedendaags gebruike van kruiden. Welke planten zijn bevorderlijk voor welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied? Was een vraag waar ze altijd mee rondliep. Deze vraag, haar levenslessen en reizen over de wereld brachten haar bij een hele speciale plant: Cannabis!

Shinta zette een Heal Mary op, een CBD merk met een missie om cannabis te normaliseren. Ze wil de oeroude helende krachten van deze plant terug te brengen naar de mensen! Cannabis hielp haar van haar chronische hoofdpijn af en ze ontdekte een enorme rits voordelen van deze mystieke ondergewaardeerde en veel gedemoniseerde plant.

In deze episode onthult Shinta de spirituele gifts van moeder aarde die deze plant werkelijk is.

Luister zelf om erachter te komen wat cannabis voor jou kan betekenen. Geniet van verrassende praktische tips, wijsheden, geschiedenis en waardevolle informatie die wij nooit eerder hebben gehoord over CBD, Wiet en nog veel meer!! Check healmary.nl voor meer info en contact met Shinta!

Veel plezier met deze voeding voor je ziel, doe er je voordeel mee!

Deel de liefde door deze episode door te sturen naar je friends, family & tribe!

In dankbaarheid, peace & liefde,

Navy Ziels,

Allan, Ruud & Vincent


Shinta Lempers instagram
Heal Mary instagram
Zieldingen instagram

Feb 04, 202201:27:08
Zieldingen #14: Roy Peeters | Groeien met Permacultuur
Dec 01, 202101:33:18
Zieldingen #13: John Troost | De Gelukstrainer

Zieldingen #13: John Troost | De Gelukstrainer

Maak je borst nat voor deze controversiële aflevering. John Werd jaren geleden compleet geridiculiseerd in de media.

Hij claimt o.a. Ajax in 2018 te hebben geholpen met de onmogelijke zeges op Juventus (2-1) en Real Madrid (4-1) door de spelers en teams energetisch te versterken. John werd bij het TV-programma Voetbal inside meerdere malen besproken en afgeschilderd als dorpsgek. Maar is John echt zo gek als de media hem neerzet? Luister deze aflevering en oordeel zelf. Is John de Messias of dorpsgek?

John troost is geluks en lifestyle coach. Naast het begeleiden van topsporters leert hij mensen om hun vibraties te verhogen. Volgens John zijn genezing, geluk en ontwikkelen van spirituele kwaliteiten effecten van het verhogen van je energetische trilling. Maar hoe doe je dat? Wat zijn trillingen en waarom is het juist nu zo belangrijk om je vibes hoog te houden?

John heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en toepassing van energetisch werk. Hij heeft een training ontwikkeld waarmee iedereen kan leren een hoger energieniveau op te wekken. Hiermee helpt hij mensen terug in contact te komen met hun innerlijke kracht.

In deze episode deelt John niet alleen hoe zijn methode topsporters heeft geholpen uit te blinken. Hij verteld ook waar zijn methode vandaan komt, hoe het hemzelf heeft geholpen in verschrikkelijk zware tijden en hoe het de wereld nu kan helpen.

Luister, voel, geniet en doe je voordeel met de praktische tips die de spirituele leider van Unity of Love hier aanbied.

Wat vind jij van het verhaal van John?

Laat het ons weten in de comments!

Deel deze episode met je ziel broeders en zusters!

Peace & Love

Navy Ziels,

Allan

Ruud

Vincent

Julian

Jazira

John Troost instagram

Unity of Love website

Zieldingen instagram


#Johntroost #Gelukscoach #Vibrations #Goodvibes #Energy

Oct 13, 202102:19:12
Zieldingen #12: Samuel Deep | Dieper dan muziek
Aug 25, 202101:46:33
Zieldingen #11: Sanne Burger | Broodje Corona

Zieldingen #11: Sanne Burger | Broodje Corona

📛Waarschuwing: Luister deze aflevering alleen met een open mind. Deze informatie kan je kijk op de realiteit veranderen.📛

Sanne Burger is schrijfster, masseuse, coach en Taotraining instructrice. Haar meest recente boek 'Broodje Corona" kwam eerder dit jaar uit. De exemplaren vliegen als warme broodjes over de toonbank. 🍔 

Maar waarom is dit boek zo populair? Waarom heeft Sanne dit geschreven? Hoe komt ze aan haar perspectieven? 🌍

Deze controversiële aflevering laat je visie op de werkelijkheid schudden. 🔥

Geniet van de helderheid waarmee Sanne haar standpunten uiteenzet. Ze ventileert haar ongefilterde mening over wat er aan de hand is in de wereld. Wij bespreken haar boek, lezen stukjes voor en stellen vragen over haar bevindingen en de inhoud. 📖🧐✨


Sanne geeft ook individuele coachingsessies en Ancient Thai Massages, cursussen en Tao trainingen. Ze is opgeleid tot Ancient Thai Massage leraar door Rahul Bharti en tot Taotraining instructrice door Reinoud Eleveld. Voor meer achtergrond van Sanne check haar website:www.sanneburger.com 👀🙏🏻


En geniet vooral van deze Episode!!❤️


Sharing is caring!! Deel het met je tribe, family, brothers, sisters, buren & collega's!! 😇


“Broodje Corona

Een mysterieus virus leidt tot Orwelliaanse maatregelen die de wereld in haar greep houden. Sommige mensen zijn bang voor het virus, anderen voor het vaccin. Terwijl de strijd tussen goed en kwaad steeds heviger wordt, openbaart zich midden in de chaos een nieuw bewustzijn. Achter dat wat de regeringsleiders ‘The Great Reset’ noemen, groeit ‘The Great Awakening’.


Hoe vind je de waarheid in een vloedgolf aan infor­matie? Hoe blijf je staan, als al je zekerheden voor je ogen lijken op te lossen? Hoe ontleen je zingeving aan alle waanzin en pijn? In haar essays vertolkt Sanne Burger datgene wat zich roert in het collectieve veld. Broodje Corona is een kleurrijke en persoonlijke weergave van de roller­coaster waarin we zijn terecht­gekomen sinds maart 2020. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een tijdperk.


Broodje Corona biedt herkenning, geeft inzicht en lucht op. De schrijfster laat je lachen, huilen en fronsen. De verhalen in dit boek helpen om je eigen pad te vinden in deze prachtige wereld die speciaal gemaakt is voor jou.”


Auteur: Sanne Burger


Peace! ❤️


Navy-Ziels


Ruud, Allan, Vincent & Julian.

May 31, 202101:47:36
Zieldingen #10: Sjors Boelaars | Wat is Tantra?
May 07, 202101:35:48
Zieldingen #9: Wout Sanders | Van “doodvonnis” naar “levend wonder”
Mar 04, 202101:24:04
Zieldingen #8: Taylie Hu | De Ayurvedische wetenschap van het leven
Jan 11, 202101:42:24
Zieldingen #7: Raman Bonte | Aarden in de nieuwe wereld

Zieldingen #7: Raman Bonte | Aarden in de nieuwe wereld

Wel eens van earthing, grounding of aarden gehoord? Wat is het precies? Hoe kan je het zelf doen? Waarom zou je het überhaupt doen? Dit zijn vragen die Raman Bonte glashelder beantwoord in deze aflevering. Met wijsheid maak je iets ingewikkelds simpel. Raman wijst in deze aflevering simpelweg naar de aarde onder onze voeten. Hij onderwijst ons over de krachten die wij als westerse mens zijn vergeten of negeren. Natuurkundige processen worden simpel, toegankelijk en praktisch door Raman verwoord zodat jij hier zelf mee aan de slag kan. 


Na deze episode zal 'Down to earth' een totaal nieuwe betekenis voor je hebben ;) Geniet van de tools die Raman in deze aflevering overdraagt. Een mooie transitie waar parels van wijsheid om je oren worden geklapt. Grounding, energiewerk, heilige geometrie, de nieuwe wereld, neuromassage en nog veel meer rolt door de mics! 


Wij zijn achterover geblazen door wat er door deze man heen kwam, dus geniet van dit drie gangen menu voor je ziel!

Inclusief richtlijn voor een mediatie om te helpen de nieuwe wereld te manifesteren op 21-12-2020! 

Join in en surf deze golf opweg naar de nieuwe wereld!  


Deel deze aflevering met je tribe, gang, fam, collega's en matties! 


Peace! 

Navy Ziels

Dec 15, 202002:15:20
Zieldingen #6: Vincent Sanders | De kracht van Rainbow Tai-Chi

Zieldingen #6: Vincent Sanders | De kracht van Rainbow Tai-Chi

Vincent is Host van Zieldingen, Comedian en Rainbow Tai-Chi Chi-Kung docent. 

In 2012 gaf hij zijn leven in Nederland op en besloot bij een Taoïstische Tai-Chi meester in Engeland te gaan wonen. Vincent verhuisde naar de Rainbow Tai-Chi Chi-Kung school in UK.  Later ook naar de Happilization community in Spanje om zijn leven toe te wijden aan deze filosofie, gebaseerd op innerlijke energetische training, geworteld in Taoïstische filosofie. 

In 2019 keerde Vincent terug op Nederlandse bodem om te delen wat hij geleerd heeft. Hij geeft lessen en workshops in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.  

Hij traint nu nog steeds bij zijn leraar en vertelt in deze episode alles over Rainbow Tai-Chi Chi-Kung. Hoe het jou kan helpen negatief te transformeren in creatief en hoe je zelf kan starten met trainen. 

Veel plezier in deze episode vol praktische tips en verhalen over het wonen en leren bij een echte Taoïstische meester!

Peace! 

Navy-Ziels.

Nov 26, 202002:21:47
Zieldingen #5: Miguel San Martin | Ayahuasca, de genadeloze spiegel

Zieldingen #5: Miguel San Martin | Ayahuasca, de genadeloze spiegel

Miguel is een Spaanse-Rotterdammer die dit Sjamanistisch helingsritueel  al meer dan 10 jaar in zijn stad aanbiedt en begeleidt. De mensen die  Ayahuasca treatments bij hem doen ervaren holistische reiniging,  confrontaties met zichzelf, diepe inzichten, zien spirituele visioenen  en veel meer. In deze aflevering duiken wij in zijn verhaal, zijn  boeddhistische personal clearing methode, zijn pad naar het geven van  Ayahuasca ceremonies en wat tips om houvast te vinden in deze  achtbaanrit door de ziel. Miguel is uniek in zijn benadering en  combineert wijsheid van de Tibetaanse boeddhisten met  het plantmedicijn Ayahuasca van de Indianen uit het Amazonegebied. 

Sit back and enjoy deze fascinerende episode!

Peace! 

Navy Ziels.

Ruud, Allan, Vincent & Julian.

Oct 23, 202002:15:09
Zieldingen #4: Juliëtte Schraauwers | Verbinder, Visionair & Vrijheidsmiljonair

Zieldingen #4: Juliëtte Schraauwers | Verbinder, Visionair & Vrijheidsmiljonair

Juliette Schraauwers. Co-Founder NOW SCHOOL,  Impact ondernemer & VrijheidsMiljonair.

"Ik wil mensen weer onderdeel laten worden van de natuur"

Juliette is duurzaam ondernemer en heeft de afgelopen 10 jaar met meer dan 200 verschillende ondernemers uit 15 verschillende landen samengewerkt. In 2016 won zij de Freelancer of the Year award in de categorie Design en is genomineerd voor de Viva 400 in de categorie Wereldverbeteraars.

Ze is oprichter van Brand it forward, NOWschool en VrijheidsMiljonairs en heeft meer dan 10 jaar ervaring in duurzame & sociale merkstrategie en desig.

Ze geeft branding lessen aan ondernemers die de wereld willen verbeteren en heeft als missie is om organisaties/ondernemers, millennials & kinderen weer onderdeel te laten worden van de natuur. 

Juliette wil een wereld creëren waarin mensen voor de planeet zorgen, zodat de planeet voor ons kan zorgen. 

Ze hoopt op een dag terug te kijken op haar leven, wetende dat ze een keten van positieve impact op bedrijven, onderwijs en het leven heeft gemaakt.

Deze aflevering zit vol goodies! Van praktisch advies tot een nieuwe visie voor de wereld. 

Enjoy deze frisse episode! Neem de lessen in, pas ze toe op je eigen leven en groei!! 


Peace! 

Navy-ziels

Sep 14, 202002:10:17
Zieldingen #3: Ruud Krakers | Alles over crypto en de toekomst van geld

Zieldingen #3: Ruud Krakers | Alles over crypto en de toekomst van geld

“Cash geld gaat eruit, alles van waarde komt op de Blockchain”


Ruud Krakers - Host van Zieldingen podcast, Ondernemer en Investeerder in Crypto valuta’s.


Onze podcast host Ruud Krakers onderzoekt, investeert en handelt sinds 2012 in Crypto valuta’s. Hij stapte vroeg in met Bitcoin, stapte vroeg ook weer uit en leerde waardevolle lessen in deze vluchtige markt. 


Zijn deze valuta’s een hype, hoax of onderdeel van het nieuwe normaal? 


In deze aflevering verteld Ruud over de relatie tussen centrale banken, blockchain technologie en het vervangen van cash geld. Het is vijf voor twaalf in de financiële sector, wereldwijd is dit het moment van omslag. Worden crypto investeerders zoals Ruud de nieuwe 0,01%? Waarom heeft Ruud zijn huis verkocht en ging hij in 2017 all-in op deze markt? 


LET OP! Deze aflevering heeft de potentie om je leven voor goed te veranderen. Luister en geniet van Ruud zijn Journey en doe er je voordeel mee! 


Peace! 


Navy-Ziels


Aug 17, 202002:15:18
Zieldingen #2: Jos Goossens | De kunst van Sexuele Kung-Fu

Zieldingen #2: Jos Goossens | De kunst van Sexuele Kung-Fu

Wij nemen je mee in de #zieldingen van Taoist, Auteur, ondernemer en Sexuele Kung-Fu expert Jos Goossens - @goossens.jos

Als magical mentor, co-founder van het succesvolle bedrijf @valleivrouwen en schrijver van het boek “Alleen voor mannen” is Jos een schatkist van wijsheden.

Vanaf 21 July kan je genieten van zijn life’s journey, inspirerende anekdotes en praktische tips✨.

Stay tuned voor de parels die via de mic jou ziel in Rollen. 

Jul 22, 202002:42:33
Zieldingen #1: Maarten Rigter | Eerlijk over straling

Zieldingen #1: Maarten Rigter | Eerlijk over straling

In een wereld waar iedereen met straling te maken heeft, maar weinig mensen er echt kennis van hebben, wilde Zieldingen hier meer over weten. Daarom zit Zieldingen bij deze allereerste aflevering aan tafel met Maarten Rigter, een deskundige op het gebied van elektromagenetische straling. De gevaren van 5g, straling binnenshuis en hoe het beste om te gaan hiermee komen allemaal aan bod.
Jul 01, 202002:28:37